Lang voor de hoogopgeleide Syriërs hadden wij al de hoogopgeleide Marokkanen

Screenshot_8

Veel (terecht) tumult over de opmerking van staatssecretaris Klaas Dijkhoff, die het, om ons gerust te stellen, had over ‘hoogopgeleide Syriërs’ (van wie de meesten geen lagere school hadden) die ons land kwamen en komen “verrijken” met hun komst. De gevolgen van deze “verrijking” van ons land zult u binnenkort wel gaan merken, maar laten wij niet op de zaken vooruitlopen en beticht worden van negativisme.

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)
GeenNieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Lang voor de hoogopgeleide Syriërs hadden wij al de hoogopgeleide Marokkanen

 1. Astrid H. zegt:

  Ah ja, de hoog opgeleide Marokkeinen die uit de Rif komen. U weet wel, dat gebergte waar inteelt en stelen van anderen al eeuwen een culturele must is. Dat soort ‘hoog’ opgeleid dus. Die Syriërs zijn net zo, die komen ook uit de hoge bergen, waar alle kwalijke handelingen des politiek-islamitische levens tot in de puntjes worden aangeleerd, dus die zijn ook hoog opgeleid. Het zijn juist dat soort ‘hoogopgeleiden’ die hun kindbruidjes willen laten nasturen, als ze eenmaal het gouden paleis van Europa hebben betreden. Je kan er maar trots op zijn, om zo door het leven [van anderen] te walsen. En onze blijde ‘gutmenschen’ verdienen met de dag steeds meer dat verlossende nekschot. Ze zijn, zoals Wilders al vaak heeft gezegd, knettergek en niet meer te genezen! En sluit die moskeeën nou eens. Daar worden de kinderen immers vergiftigd en gebrainwasht. En sluit islamitische scholen, zij bevorderen slechts de haat tegen de gulle gever.

  Like

 2. Doornroosje zegt:

  Jansens, u hebt het wel met “wonderkinderen” te maken. Die heb je niet bij de PvdA. Dus haal je ze uit Marokko of zo. Succes verzekerd. Er zijn in Nederland toch niet zo veel die verder denken dan hun neus lang is. 😉

  Like

 3. Kraftavilqa zegt:

  Die hele ‘hoog-opgeleiden’ onzin doet me denken aan van die jurk en baard figuren die zich Koran-geleerde noemen, waar ik vandaan kom heeft een geleerde meer dan een boek gelezen. Een muzel kan nooit hoogopgeleid geraken want zeer beperkte geestelijke vermogens zijn standaard bij de volgelingen van de pedoprofiteur. Zouden ze niet zo goed als achterlijk zijn dan zouden ze de smoesjes van de pedoprofiteur niet slikken, derhalve is in de pislam werkend verstand niet gewenst alles waarbij kennis en geleerdheid komen kijken heeft de pislam altijd gewoon gestolen bij meer ontwikkelde volkeren. Zoals de pislamitische horden nu onze rijkdommen komen stelen. Zodra de hele wereld van de pislam is en er dus niemand meer te onderwerpen/beroven valt zal pislam bij gebrek aan bestaansmiddelen ineenstorten. Maar zover vooruit had de perfecte mens homohammed niet gedacht blijkbaar had z’n afgod verzuimd z’n knechtje wat over economie te leren. Of was homohammed misschien toch niet de perfecte mens?

  Like

  • Edjan zegt:

   Kraftavilqa, “alles waarbij kennis en geleerdheid komen kijken heeft de pislam altijd gewoon gestolen bij meer ontwikkelde volkeren”
   Een tijd geleden heb ik beweerd dat “wij” toch veel aan de arabieren in Marokko te danken hebben, dat zij ons arabische cijfers (waardoor we konden gaan vermenigvuldigen en wiskunde sterk uitgebreid werd) anatomie en opereren hebben geleerd. Maar zo zit het niet.

   De Islam leidde een wat kwijnend bestaan toen ergens rond 1000 (heel ruim) een ander volk Turkije binnen viel en de Islam overnam en meteen het gebied begon uit te breiden tot heel het Oost-Romeinse Rijk (Byzantium) dat doorliep tot in Marokko. De kennis die zij ons via Spanje doorgaven, was dus eigenlijk voornamelijk onze “eigen” Oost-Romeinse en klassiek-Griekse kennis.

   Like

 4. Giny zegt:

  Zal het nog maar eens herhalen: Waarom hebben ze in het Midden Oosten ons
  uit het westen nodig?
  Omdat ze het zelf niet kunnen!!!
  Ik kan me nog herinneren dat er in Saudi een Egyptische tandarts opdook!
  Alle vrouwen waren gecharmeerd van de tandarts, voor weinig geld kreeg je
  prachtige gouden kronen, na verloop van tijd konden ze allemaal in Nederland
  met gebitsproblemen naar de tandarts, weg gouden kronen!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Was dat een tandarts die zo,n ouderwetse, gietijzeren boor-installatie met voet/pedaal aandrijving had?.
   Zoals je vroeger naaimachines had met voet-aandrijving.
   Ik zie het nog zo voor mee, brrrrrrrr

   Like

   • Edjan zegt:

    Mooi ding delamontagne. Ik was in 1979 in Leh, Ladakh en zag daar op de markt een tandarts met zijn patiënt zittend op de grond tegenover elkaar. De tandarts zat met een combinatietang in de mond van de patiënt die in doodsangst naar de tang greep. De tandarts sloeg die hand echter terzijde. Ik hoorde een hoop gekraak en huiverde.

    Toen zag de tandarts mij en vroeg allervriendelijkst: “you too?” Ik zei “no, thank you”.

    En dan te weten dat er wat verderop een kliniek was met gratis hulp (op Engelse leest) met een tandarts die ongeveer net zo’n ding had als op jouw foto. Een glorieuze overwinning van de techniek!

    Like

   • delamontagne zegt:

    Toen Mevr. Giny dat schreef van die gouden tanden in S.A., moest ik denken wat mijzelf overkwam in die achterlijke contreien.
    Het zou in Dubai/Abu Dabi geweest kunnen zijn, ik weet ,t niet meer.
    Die landen waarvan de toeristen nu in zwijm vallen voor alle extreme luxe en “aardige” arabs.
    Met erge kiespijn naar de tandarts en in mijn onnozelheid [ of pijn], zag ik niet direct zijn “medische”-apparatuur.
    Maar het was met zo,n voetpedaal, waardoor de boren in beweging kwamen.
    De pijn was gelijk weg en ik was ook gelijk de deur uit, wel laf..maar ja.
    Als je dan bedenkt dat wat sterilisatie betreft het ook wel op z,n “hallalisch” zijn geweest, verbaast ,t me 45 jaar later nog ik ,t heb overleefd.

    Like

 5. Avidia zegt:

  O, O. wat zijn ze hoogopgeleid, wat zijn we er op vooruitgegaan, wat een verrijking in ons land, toch????
  kuch.

  Like

 6. elisah zegt:

  Laatst zag ik op de tv een programma voorbij komen, daar werd verkondigd dat er heeel veeeel techneuten nodig waren en die waren in Nederland zgn. niet te vinden.
  De asielzoekers zouden bij hun zo aan de slag kunnen, nee hoor, diploma’s waren niet nodig, zolang ze maar een beetje technisch waren…
  Nou nou nou, dat moet de Nederlandse jeugd eens proberen, je hebt overal diploma’s voor nodig, plus jarenlange ervaring om ergens een voet tussen de deur te krijgen.
  Laatst sprak ik een jongen die ongelukkig was met zijn opleiding en eigenlijk iets technisch had willen doen zoals voor automonteur leren, maar daar werd hij niet toegelaten omdat hij geen wiskunde in zijn pakket had. Die jongen zijn toekomst wordt verpest omdat een foutje in zijn pakketkeuze had gemaakt, of omdat wiskunde niet zijn sterkste vak was.
  Maar nee hoor, alle vreemdelingen die hier zonder enige scholing, of zelfs zonder lagere school komen, kunnen zo als techneut aan de slag.
  Zoiets is ronduit schandalig, het zet ook veel kwaad bloed die voortrekkerij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s