Ouders vrezen AZC-doofpot Almere

Screenshot_5

Het AZC in Almere.

ALMERE – Asielzoekers uit het azc in Almere hebben meer aanrandingen op hun kerfstok dan de plaatselijke politiek tot nu toe heeft doen voorkomen. Het college van B&W heeft vooralsnog van één aanranding gesproken, terwijl ouders van slachtoffers beweren dat er veel meer aan de hand is.

De ouders doen hun relaas in de NRC.

Zo zouden er op één avond maar liefst vier meisjes zijn aangerand. Twee meisjes hebben daarvan geen aangifte gedaan, in één geval omdat ze volgens haar ouders door de politie zou ’zijn ontmoedigd’. Aangifte zou ’te aangrijpend’ zijn voor haar, aangezien ze nog minderjarig (17) is. Het tweede meisje wilde geen aangifte doen, omdat ze niet aan haar ouders wilde laten merken dat ze nog zo laat op straat was.

Lees verder>>>
(h/t “Drs. P.”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Ouders vrezen AZC-doofpot Almere

  1. Marc zegt:

    Wees menselijk: geef die drie gasten een parachute. En drop ze dan boven hun isis vaderland!

    Like

  2. Jean zegt:

    Hoogdringend tijd het recht in eigen handen te nemen en er voor te zorgen dat heel dat islamitisch gespuis van ons grondgebied te kegelen eerder komt er toch geen veiligheid en leefbaarheid terug.

    Like

  3. Optreden COA zorgwekkend, asielzoekers blijken één grote doofpot

    Een zeer boeiend schrijven op GeenStijl, een blik op het (dis)functioneren van COA, hoe de asielzoekersorganisatie een zeer verontrustende dictatuur blijkt te zijn die alle normen en waarden van goed overheidsbeleid lijken te mogen schenden. Lees verder >>>> http://langleveeuropa.nl/2016/01/optreden-coa-zorgwekkend-asielzoekers-blijken-een-grote-doofpot/

    Like

    • Cathja zegt:

      VERZET door het volk is het enige wat we kunnen doen, want welke andere middelen zouden we kunnen gebruiken? We moeten als volk één grote vuist maken richting Brussel! Maar zolang er nog talloze landgenoten de asielzoekers warm onthalen, en alles met de mantel der liefde bedekken, zal dat verzet niet krachtig genoeg zijn.
      Ook belangrijk: elke vaderlandslievende burger moet alles wat hem of haar overkomt, direct aan de grote klok hangen. Als de overheid dan zo graag alles in de doofpot wil stoppen, dan moeten wij dit beslist niet doen. Eens kijken wie er aan het kortste eind trekt.

      Geliked door 1 persoon

      • Mee eens Cathja maar helaas wordt dit niet breed gedragen door het volk, en hierbij E.J. zijn ‘wij’ een relatief kleine ‘hechte’ moreel relativistische groep mensen die het verschil niet maken. Met het breed gedragen bedoel ‘k dat er een grote groep mensen die de zwijgende meerderheid vormt, wanneer deze laatste uiteindelijk ook fel in opstand komen bijv. burgerlijke ongehoorzaamheid dan maakt men een kans om onder het EU juk vandaan te komen m.i. Maar kijk wat er nu in Polen gebeurt de EU staat op de brink van een absolute omwenteling naar een totalitaire staat, althans Timmermans slaat behoorlijke dreigende taal uit naar de Poolse leiders…

        Like

    • Republikein zegt:

      Had je al koffie gedronken oren?
      11.42
      Oren is trouwens expliciet Pieter.

      Like

  4. Astrid H. zegt:

    De leugen regeert. De leugenaars moeten hard gestraft worden.

    Like

  5. Johan zegt:

    Tot mijn ontzetting lees ik dat de eerste 50 neuknegers uit Eritrea vandaag speciaal ingevlogen worden naar Nederland. Dit alles in het kader van de herverdeling van ‘vluchtelingen’ in de EU.

    Like

  6. Pingback: Ouders vrezen AZC-doofpot Almere – Rechtsaf doorzee

  7. Frans de Wit zegt:

    Daar moeten ze nu eens een TV programma aan wijden, nee liever die TV programma’s zoals wegmisbruikers en dan de stoere politie agentje uithangen doen ze liever. Eigenlijk zetten ze zich zelf voor gek. Kan me best voorstellen dat sommige mensen die gefilmt worden hier zich aan ergeren hoor. Ik denk ook wel eens, hier had een waarschuwing ook goed geweest en dat ik zeg, ga de echt boeven vangen, zeg!

    Like

  8. C.A.Barstow zegt:

    Iedere aanranding e.d. breed uitmeten in de pers!, laat de waarheid maar aan het Nederlandse volk zien, wat voor een horde islamitische beesten die volksverraders in Den Haag binnen hebben gelaten, er is vast wel een journalist die dat op zich durft te nemen.

    Like

  9. Goh de geest was in 2012 al uit de fles, de PvdA’ers en VVD’ers vonden het gesis naar vrouwen niet erg kies, tja meer dan 3 ½ jaar de tijd gehad om daadwerkelijk een politiek beleidsmaatregel te maken. Men weet nu eenmaal dat de ambtelijke en politieke molens traag werken, al werd er in deze tijdspanne een wetsvoorstel aangenomen, wie moet er dan op, deze regels toezicht houden? De nationale politie? Heb zo’n donkerbruin vermoeden dat de hele reguliere politiek sinds decennia’s het gewoon heeft laten afketsen, dat begon al rond 1985 toen de CD van Hans Janmaat tot in het oneindige gedemoniseert werd. Enfin hoop dat de dames en heren politici, burgemeesters, wethouders en gemeenteraadsleden flink afgesist worden door het islamtuig.

    PvdA en VVD willen boete voor sissen naar vrouw

    Sissende geluiden maken richting vrouwen, ze uitschelden of provoceren moet verboden worden en bestraft met fikse boetes, vinden zowel de PvdA als de VVD in Amsterdam. VVD-fractievoorzitter Robert Flos dient vrijdag een voorstel hiertoe in bij burgemeester Eberhard van der Laan. Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch van de PvdA gaf eerder ook al aan een initiatiefvoorstel over de kwestie in te willen dienen. Lees verder >>> http://www.parool.nl/parool/nl/5/POLITIEK/article/detail/3298998/2012/08/10/PvdA-en-VVD-willen-boete-voor-sissen-naar-vrouw.dhtml

    Like

  10. Kraftavilqa zegt:

    Triest, het doen van aangifte ontmoedigen omdat het te belastend voor dat jonge wicht zou zijn en aangerand worden zonder dat haar recht gedaan wordt is zeker niet belastend? Trouwens al liet men haar aangifte doen dan ging die aangifte toch linea recta de shredder in. Want hatecrime is alleen vervolgbaar als de dader een blanke is, asielneukers zijn vanwege zielugh boven de wet gesteld. De gedachte dat een asielughe neukmuzel een misdrijf zou kunnen plegen is al bijna een hatecrime in elk geval een thoughtcrime en zeker discriminazi, U dient respect te hebben voor de koeltourette van de ‘vluchteling’ accepteert U aanranding maar gewoon als verrijking, there’s a good dhimmi Jimmy.

    Like

  11. Pingback: PVV eist opheldering over aanrandingen Almere door “asielzoekers” | E.J. Bron

  12. Heer M zegt:

    “Het in de doofpot stoppen” Is nu al de zin van 2016

    Like

  13. Tistochwat zegt:

    Het woord “asielneukers” dat Kraftavilqa (5 januari 2016 om 13:27) hier introduceert, vind ik een schitterende benaming voor dat hitsige uitschot.

    Ik zat vanmorgen nog even te denken aan die zelfverdedigingsspray voor vrouwen…
    Wat héb je daar eigenlijk aan als je door tien van die “asielneukers” eh, pardon, ik bedoel natuurlijk tien raketgeleerden tegelijk wordt besprongen en vastgegrepen?
    Afgezien van het feit dat je die tien hoogleraren niet allemaal op tijd kunt ‘behandelen’, zal de inhoud van een klein spuitbusje bovendien niet genoeg zijn voor tien neurochirurgen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s