Protest tegen “vluchtelingen”opvang Overvecht steeds luider

Screenshot_15

UTRECHT – Utrecht kijkt gespannen uit naar de bewonersbijeenkomst die vanavond wordt gehouden over de “vluchtelingen”opvang in Overvecht. In de wijk klinken de protesten tegen de komst van een asielzoekerscentrum in het voormalige kantoor van Mitros steeds luider.

Het gebouw is beklad met leuzen en er zijn spandoeken opgehangen. Een anti-pagina op Facebook heeft inmiddels 3000 leden. Tegenstanders roepen op om massaal naar de informatieavond te komen. Inmiddels is ook een Facebook-actie gestart tegen de komst van asielzoekers in het Pieter Baan Centrum per 2019.

Lees verder>>>
(h/t “jowitteroos”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Graaien, Immigratie, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Protest tegen “vluchtelingen”opvang Overvecht steeds luider

 1. Gasso de Commando zegt:

  Ze kunnen beter UITZETCENTRA gaan bouwen.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  [quote] “Ik zeg tegen die mensen dat ik hun zorgen en vragen heel goed begrijp. Daarom gaan we de komende weken in gesprek met de direct omwonenden en de bredere wijk. We willen al die zorgen en vragen, maar ook ideeën die mensen hebben, gebruiken om de opvang zo goed mogelijk te regelen.” [/quote]

  Kortom: wat de “omwonenden” ook zeggen, de ‘vluchtelingen’ komen er tóch en zullen BLIJVEN komen! Ik wou dat de dag aanbrak waarop we dat probleem met die ‘asielzoekers’ niet meer hadden! Ik ben het beu om onze ‘spoeling’ nóg meer te laten verdunnen door asielparasieten!

  Like

 3. Bert Weber zegt:

  Hr. Bron In Schiedam worden in een oude school aan de Willem Pastoorsstraat 50 ‘vluchtelingen’ met een verblijfsvergunning geplaatst. Dit ondanks het feit dat er gewoon permanent 10 studenten in wonen, die waarschijnlijk ‘op moeten rotten’. Op korte afstand staan pas bewoonde nieuwbouw huizen van ongeveer € 300.000 Deze bewoners staan in vuur en vlam en worden per groep en na legitimatie, ingelicht in de gymnastiek zaal van de school ….je begrijpt waarom. De studenten wisten van niets. Met vr. grt. Bert Weber

  Like

 4. In fFnland zijn sommige vrouwen helemaal van de pot gerukt, ze bieden het jeugdige moslimtuig geld aan voor seks, het moet niet gekker worden mijns inziens.

  ‘Geef me alles wat je hebt!’: Finse vrouwen kopen seks van migranten tieners
  Finse vrouwen bieden eenzame vluchtelingen jongens € 20 voor seks, schreef een Helsinki tabloid op vrijdag.
  Taina Cederström, een instructrice van een lokaal centrum voor asielzoekers, vertelde de krant dat vrouwen geprobeerd hadden om seks met minderjarige vluchtelingen te hebben voor geld in het Helsinki station tijdens de kerst, door het aanbod € 20 voor hun diensten.
  “We proberen aan de asielzoekers uit te leggen hoe ze vrouwen moeten behandelen en dit is nu wat we zien gebeuren,” zei ze.

  Bron
  http://sputniknews.com/

  Like

 5. Koos zegt:

  De prijs voor dode varkens schiet omhoog!

  Like

 6. ildiko zegt:

  het verzet is nu legitiem. Er is niemand die graag verkracht wilt worden.

  Like

 7. Wilma Grunn zegt:

  Welkom in Groningen van het Pvda. Volgend jaar 1000 opvreters erbij, hier is alles al rond. En wij inwoners? mogen alles aanhoren….maar hebben niets te zeggen.

  Like

 8. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s