PVV eist opheldering over aanrandingen Almere door “asielzoekers”

Screenshot_13

PVV-Kamerlid Sietse Fritsma wil komende dinsdag tijdens het mondelinge vragenuur opheldering van staatssecretaris Dijkhoff van Veiligheid en Justitie over het bericht dat er aanrandingen door asielzoekers in Almere in de doofpot worden gestopt. De ouders van de aangerande meisjes hebben deze vermoedens vandaag in de media geuit.

Fritsma: “We willen van staatssecretaris Dijkhoff precies weten wat er in Almere is gebeurd. De waarheid over deze aanranding door islamitische testosteronbommen moet boven water komen!”

PVV normale grootteGeplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Nederland, Overheid, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op PVV eist opheldering over aanrandingen Almere door “asielzoekers”

 1. Charles Martel zegt:

  Testosteronbommen? Zielige sukkelaars die niet in staat zijn tot een persoonlijke respectvolle relatie met een vrouw. Alleen in de horde willen ze hun mama bewijzen dat ze niet bang zijn in het donker.

  Like

 2. Ze verblijven in Frankrijk of in Nederland en plegen hun misdaden in België of Duitsland. Kennelijk hebben ze poen zat om heel Europa door te trekken en lol te trappen. Soort vakantietripjes voor ze. En daarbij zijn die knapen van 13 jaar over het algemeen een jaar of 10 ouder. Zien er vaak jonger uit. Toch maar eens op hun geslacht controleren of ombouwstatus.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Zo is het. Leg Dijkhoff het vuur maar aan de schenen. Wij willen in Nederland geen doofpotcultuur, en als die er al is, dan moet ‘de onderste steen boven komen’ (om Rutte maar eens te citeren) in verband met deze aanrandingen.
  Het publiek moet er ook bovenop zitten en net zolang doordrammen tot men met de waarheid boven tafel komt. Geen enkele ouder mag dit soort dingen verzwijgen. Aangifte doen, en openbaar maken wat er is gebeurd.
  Al was het alleen maar om anderen te waarschuwen voor deze gruweldaden.

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Die zak van een leugenaar en ontkenner zal met dat debat plots last hebben van buikloop en is weg, om het maar niet te hoeven beantwoorden.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  O, maar daar zal Dijkhoff wel weer “met een smoesje van Leiden”, zich vanaf willen maken. Het pluche, daar doet de club van Pinokkio Rutte, alles voor. Liegen, bedriegen en bedonderen.

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Rutte heeft een goede toneelmeester, gewoon een ander doek laten vallen en er is niets te zien van de geweldige voorstelling met de titel *Nederland en zijn fopfabriek*

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s