Salzburg: seksaanvallen op school door “minderjarige onbegeleide vluchtelingen”

Screenshot_11

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Wat doen die vele zogenaamde “minderjarige onbegeleide vluchtelingen” eigenlijk op school? Ze spreken geen Duits en zijn, net zoals de meeste andere “verrijkingen”, niet bereid om te integreren. Omdat in Duitsland en ook in Oostenrijk echter een wettelijke schoolplicht bestaat, worden deze zogenaamde “jongeren” bij onze kinderen in de klas gestopt en gedragen ze zich daar net zoals de meute in Oudejaarsnacht op het plein voor het hoofdstation van Keulen. De westerse “sletten” zijn loslopend wild en als ze zich niet verdedigen, wordt de komende generatie overheersers gewoon handtastelijk. Aldus geschied op de middelbare school Parsch in de Oostenrijkse stad Salzburg. Daar werden 14 en 15 jaar oude leerlingen door vier Afghanen en Syriërs betast, bedreigd en stonden zij maandenlang blootgesteld aan lichamelijk en verbaal geweld.

Al in november verleden jaar  werden drie meisjes van de school regelmatig door de “minderjarige onbegeleide vluchtelingen” seksueel lastiggevallen, uitgescholden, met opzet aangestoten, geslagen en bedreigd. Steeds opnieuw werden ze ook geconfronteerd met vulgaire uitspraken van de binnendringers. Woensdag jongstleden escaleerde de situatie, toen een Afghaan een van de gepijnigde meisjes zo har aanstootte, dat zij met volle kracht tegen een kast werd geslingerd. Enkele weken geleden al had een van de aanvallers (zogenaamd 15 jaar oud) een 14-jarige zo hard op haar achterhoofd geslagen dat ze voorover sloeg met haar hoofd op de tafel. Een van de meisjes zou steeds opnieuw vanwege haar boezemomvang in het nauw zijn gebracht, aldus politiewoordvoerster Eva Wenzl.

Na het incident van afgelopen woensdag werd eindelijk de politie ingeschakeld en de meisjes vertelden over hun maandenlange martelaarschap. Nu stelt de politie voor het eerst een onderzoek in met behulp van tolken. Want blijkbaar is de talenkennis van de geweldplegers ook na meerdere maanden onderwijs net genoeg om meisjes uit te schelden en o.a. verbaal seksueel te intimideren.

De “minderjarige onbegeleide vluchtelingen” werden eerst tot nader order geschorst en van school gestuurd. Volgens de politie zullen na afsluiting van het onderzoek desbetreffende aangiftes bij het openbaar ministerie worden ingediend.

Waarom de directie van de school wekenlang niet heeft ingegrepen, moet vermoedelijk nog worden uitgezocht. In ieder geval zijn de meisjes eerst opgelucht. Ook al wordt de zaak door de onderwijsinspectie van de deelstaat vanzelfsprekend gebagatelliseerd. Daar zegt men namelijk dat alles niet zo erg geweest zou zijn, het zou alleen maar om wat “geduw” en een paar “obscene opmerkingen” zijn gegaan. Dat een van de meisjes steeds maar weer bijzonder hard en nadrukkelijk in haar achterste werd gepakt wordt daarbij, net zoals het vallen van klappen, bewust onder het tapijt geveegd. Blijkbaar is het belangrijker om de welkomstcultuur te koesteren en te onderhouden dan het welzijn en de veiligheid van onze kinderen.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Salzburg: seksaanvallen op school door “minderjarige onbegeleide vluchtelingen”

 1. Kraftavilqa zegt:

  Ik zeg arresteren, registreren, castreren en deporteren!

  Like

 2. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Jong geleerd, potentiële verkrachters!

  Like

 3. Pieter zegt:

  Criminele daders waar de maatschappij in Oostenrijk voor altijd last gaat houden.
  Uitzetten kan niet, de EU rechters beschermen hen.

  Like

 4. Pingback: Salzburg: seksaanvallen op school door “minderjarige onbegeleide vluchtelingen” – Rechtsaf doorzee

 5. Japio zegt:

  Hoe is het in vredesnaam mogelijk? Na een eerste keer moeten die gasten toch al in elkaar gerost worden. We krijgen steeds meer van dit soort berichten en het houdt maar niet op dat schorem. Er staat “maandenlang” en nu pas wordt er wat aan gedaan? Pleur nou aub die grenzen eens een keertje dicht. En wat er aan moslims binnen is gekomen, opzouten.

  Like

 6. Martha N zegt:

  Jonge vluchtelingen 12 en 13 jaar, randen meisjes aan in trein.
  http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2585732/2016/01/15/Jonge-vluchtelingen-randen-drie-meisjes-aan-in-trein.dhtml
  Na verhoor vrijgelaten Daar gaat iets van uit hoor van zo’n rechter, een vrijkaartje voor de volgende aanranding. Alles mag in vrouwen-luilekkerland.
  Jezelf verdedigen met pepperspray mag niet in Nederland, je mag de aanrander eens beschadigen

  Daar komen ze aan, vrouw en kind voorop maar kijk eens wat er achteraan loopt. Allemaal gezonde kerels, te beroerd om te werken en klaar voor de vrouwen.
  http://www.ad.nl/ad/nl/36281/Vluchtelingenstroom-West-Europa/article/detail/4225155/2016/01/15/Eerste-migranten-naar-Nederland-overgeplaatst.dhtml

  Zwembad verbod voor mannelijke vluchtelingen, kunnen hun tengels niet thuishouden.
  http://www.bild.de/politik/inland/headlines/drei-krasse-faelle-ueber-die-deutschland-spricht-44161566.bild.html

  In Rheinberg NRW Carnaval/Rosenmontag afgezegd, wegens dreigend gevaar. Wie volgt?
  En ga zo maar door. Fijn he, die vluchtelingen, echt een verrijking.

  Like

  • Edjan zegt:

   Deze gerechtelijke hoererij in de vorm van: slachtoffer = dader en dader = slachtoffer speelt in Nederland al heel lang, in de vorm van crimineel = slachtoffer. En dat gaat maar door en door en door. En al geruime tijd heeft men deze hoererij uitgebreid tot de mohammedanen.
   Deze hele bezopen kliek, die zichzelf o zo moreel verheven vindt, zou opgepakt en vervangen moeten worden, net zoals in Polen.

   Dan zou een zeker figuur wiens naam ik niet meer wil noemen, wel weer een potje gaan zitten huilen, maar dat komt omdat hij zo op een kever lijkt met zijn korte beentjes en kwaadaardige oogjes. Die kevers die het in de EU zo goed doen en die je steeds vaker in de gebouwen van de EU ziet. (vrij naar 1984, Orwell)

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Martha N om 14:51

   Europa heeft er decennia-lang niet zo slecht voorgestaan als vandaag de dag, Martha!
   Er gaat geen dag voorbij, of slecht nieuws overspoelt ons.
   Het ergste is nog dat onze overheid óf niet bij machte is om krachtig in te grijpen, óf het kwaad oogluikend toelaat vanwege ‘internationale afspraken’, waarbij andere belangen een rol spelen dan de veiligheid van ons, de burgers.

   Veel mensen derven momenteel levensvreugde. Degenen die nog wel plezier in het leven hebben zijn waarschijnlijk degenen die de ‘vluchtelingen’ een warm welkom bereiden, óf degenen die stekeblind zijn.

   Het is allebei even erg!

   Like

 7. Elena zegt:

  Uitzetten kan niet…verzuipen kan wel.
  Ik als ouder…zou het jong kunnen verzuipen als hij aan mijn kind zou zitten.

  Like

 8. kruisridder zegt:

  Ik zeg, ouders, bescherm uw kinderen en vermoord deze cultuurbarbaren.

  Like

 9. dro zegt:

  Klootjes afsnijden zonder verdoving

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Niemand en geen wet verbied als hobby verzamelen.
  Ik verzamel al enige tijd accu-zuur en kleine mooie apothekerflesjes en 10 cc spuiten.

  Like

 11. Cami Janssen zegt:

  erg hoor ik begrijp niet ophangen die smeerlappen

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Gewoon castreren dat tuig daar worden ze wel een stuk rustiger van !

  Like

 13. Claudia M. zegt:

  Grote scholengemeenschappen waar dit soort tuig naartoe gezonden wordt…, – geloof me, zelf verzinnen ze het echt niet en hieruit blijkt ook direct, dat er ook geen enkel onderwijs wordt genoten! – moeten per direct vertrouwenspersonen instellen waar deze meiden terecht kunnen! Hoe heeft het [zware censuur] zolang kunnen duren voor dit ‘toevallig’ uitkwam?

  Like

 14. Pingback: Salzburg: seksaanvallen op school door “minderjarige onbegeleide vluchtelingen” | Kattukse Vrienden voor Israël

 15. Tom Hendrix zegt:

  O, dat zijn dus de “vrienden”, van onze Pinokkio RUTTE, van de Vereniging Van Debielen! Ik weet genoeg!

  Like

 16. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s