Tweede AZC in Zwolle

kaart_azc_zwolle

(Klik op afbeelding voor groter beeld)

(Door: “Tom Jefferson”)

Ik merk op dat de AZC`s in Nederland in een rap tempo gerealiseerd worden. Overigens zonder dat men zich al teveel aantrekt van de mening van de bevolking. Geweld schijnt dan weer wel te werken, zoals we hebben gezien in Geldermalsen. Ook in mijn woonplaats Zwolle kent de politiek geen grens aan medemenselijkheid.

Eigenlijk is een en ander al in kannen en kruiken, er wordt toch nog wel even een soortement van infoavond georganiseerd. Dit AZC, zestig meter verwijderd van de Isala-klinieken, is nu nog in gebruik als kantoren voor het Waterschap. In de directe omgeving staat een aantal zorginstellingen, waaronder een epilepsiekliniek, een ziekenhuis, een dagverblijf voor gehandicapte kinderen. Ik ben er zeker van dat dit reuzegezellig wordt.

Omdat ook Zwolle een eigen weblog heeft, ben ik begonnen met het me mengen in de discussie die ontstond na dat de mededeling van het AZC werd geplaatst. Ik heb getracht om in de discussie op nette wijze, en met feiten en argumenten te betogen waarom het geen goed plan is om 800 mensen met hoofdzakelijk islamitische achtergrond voor de duur van 15 jaar in zo`n complex te zetten.

Hier de link naar Weblog Zwolle.

Door:
“Tom Jefferson”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Tweede AZC in Zwolle

 1. toetssteen zegt:

  Het COA is blijkbaar boven elke wet verheven. Waanzin!

  Like

 2. Republikein zegt:

  Ben halverwege gestopt met lezen van de reacties.
  Vond het ouderwets toppie-joppie!

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Ik kan me al die namen niet herinneren, maar als ik dit zo van verre lees, heb ik het idee dat NL één groot gekkenhuis, ik bedoel A.Z.C. wordt.

  Like

 4. danny zegt:

  Zijn ze lekker mee in Zwolle.
  En nu maar hopen dat de Zwolse bevolking zich flink gaat verzetten tegen deze idioterie.

  Like

 5. Roeland zegt:

  Stukje bij beetje wordt heel Nederland en Europa islam. De bevolking slaapt of is bang. Behoudens dan die 5% die zijn stem laat horen. Zijn droevige tijden, onze voorouders onwaardig.

  Like

  • danny zegt:

   We zullen het zelf moeten gaan oplossen, maar met bangeriken en lafaards win je geen strijd en de politiek(minus PVV), politie en justitie hoeft je geen enkele actie te verwachten, die laten het volk stikken en hebben al gekozen voor de ‘zogenaamde vluchtelingen’ en de islam, zij zijn gecapituleerd.

   Like

 6. Sjun Demartelaere zegt:

  Het enige dat uiteindelijk werkt is het probleem counteren. Een probleem voor een probleem dus. Hooivorken uit het vet en fakkels gereed houden om met een massa ongeruste omwonenden tegen het krieken van de dag op inspectie ter plekke naar verhaal te gaan. Het zal een kwestie van tijd zijn dat dit de enig overgebleven tactiek is om tijdig informatie los te krijgen. Onthoudt welke bestuurders ervoor verantwoordelijk zijn en laat met de voeten weten dat je heel ander beleid verwacht. Doe je dat niet dan wordt het jaar in jaar uit erger. Kennelijk doet de politiek er weer toe en kennelijk wordt het steeds meer noodzaak om de soevereiniteit in eigen land te laten terugkeren.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Sjun Demartelaere: 00.50. uur. Het is een eerste goede aanzet, Sjun. Maar nog meer effectief zou zijn, als WIJ- de Nederlandse bevolking- met 100 duizenden zouden optrekken naar Den Haag, en in alle andere Europese landen, waar de Roden, christen-democraten en andere politiek-correcten, regeren, hetzelfde zouden doen. Met een handjevol demonstranten, hoe goed bedoelt ook, gaan we het niet redden, tegen de VERRADERS van de politiek!

   Like

 7. De ware reden van de AZC-explosies in de gemeentes en het verbod op kritiek kunt u hier lezen:
  https://eunmask.wordpress.com/2016/01/13/asielindustrie-de-kip-met-de-gouden-eieren/

  Like

 8. Elena zegt:

  Bestuurders willen niet luisteren naar de burgers….alleen geweld kunnen zij begrijpen.
  De fik erin !!!
  VOL is VOL !!

  Like

 9. Pingback: Tweede AZC in Zwolle – Rechtsaf doorzee

 10. Drs.P. zegt:

  De smerige slinke kanker gaat gewoon door, alle nsb-partijen (pvda, gl, d666, cda, cu) zijn voor, dus Zwolle, veel succes met de 95% mannelijke asielratten uit verweggiestannen en eigen schuld door op de “kanker” te stemmen!!!!
  Uit ervaring weet ik nu hoe moeilijk het is om de suffe Nederlander ergens warm voor te krijgen, dus ik wends je heel veel succes Tom met actie voeren, misschien in groter verband met AZC-alert of zo!
  Natuurlijk is het ook de bedoeling van de haagse kanker om heel het land vol te proppen met hondsbrutale asielratten die de gewone burger gaan overheersen.
  Vooral in hele kleine plaatsen is dat een probleem.
  De boergemeister is in ieder geval hoofdverantwoordelijke, hopelijk is het geen vrouw, want die verneuken heel de samenleving met hun domme, zielige reacties. Dus daar eerst actie voeren, misschien ook hele oprit vol zand of verse koeienmest gooien??
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 11. Skef zegt:

  Elk azc is er een teveel dat weten wij.
  ze betogen op het genoemde weblog zelfs met het bouwen van huizen voor de vluchteling….. De Zwollenaar mag zeker achter aan sluiten ?
  De wacht rijen voor woningen is net zoals elke stad lang. 8 tot 10 jaar.

  Compleet de weg kwijt. Dat 1e plan in de nieuwbouw wijk is gelukkig van de baan. (Geloof ik) Ik ben zelf ook bezig met een nieuw bouw huis te kopen daar. Wel iets meer de wijk in. Een Azc daar is onacceptabel.

  Like

 12. colin de Jong zegt:

  Het is al heel lang 5 over 12 en heb medelijden metb de Zwolse bevolking die nu echt de straat op moet net als in Geldermalsen,
  Ik ben een oud en geboren Zwollenaar.

  Like

 13. Japio zegt:

  Overal waar AZCs komen varkens kadavers neer pleuren net als in Heesch. Beter de stank van rottend vlees dan een broedplaats van islamcriminelen.

  Like

 14. Elena zegt:

  Goedkoper en meer stank is varkensstront neer te pleuren bij een AZC.
  Kan ook heel goed als er reeds bewoners aanwezig zijn.
  Ook bij burgemeesters woningen.
  Echte lachuuuh !

  Like

  • Leo zegt:

   Wat denk je, een paar tankwagens varkens stront op het Binnenhof lozen ?
   Zat boeren gemeentes met een AZC die er een RUIM overschot aanhebben.
   Problemen moet je altijd bij de bron aanpakken, toch ?

   Problemen zijn LAF, als je ze AANPAKT gaan ze op de vlucht.

   Like

  • Drs.P. zegt:

   Vakensstront is de meest agressieve stront en stinkt ook het meest van alle soorten hahahaha (jaaaa, jarenlang boertje geweest). Lijkt mij een goede optie, zeker bij de fucking asielratten, maar ook bij de nsb boergemeister.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 15. Bas zegt:

  Je ziet in sneltreinvaart procedures over bestemmingsplannen aangepast en/of gewijzigd worden om uitbreidings- en/of nieuwe bouwplannen voor AZC’s in rap tempo te realiseren. Daarbij worden belangen van buurtbewoners procedureel aan de kant gezet.. Zo gaat dat met een NL provincie van en in Europia !

  Like

 16. Bas zegt:

  Het is kennelijk erg gemakkelijk om andermans (belasting) geld uit te geven! Hoe meer van die gasten (veelal analfabeten en/of laagopgeleiden) hier naar toe komen c.q. worden gehaald. Onder het motto; Gelijke kansen en armoe voor iedereen, hoe lager de lonen op de economische arbeidsmarkt zullen uitpakken, m.a.w. het is de wet van de communicerende vaten van een grrot Europia !

  Like

 17. kruisridder zegt:

  Kijk uit wat je zegt tegenwoordig over AZC’s, moslims en asielzoekers. Ik heb mijn eerste dagvaarding al binnen………

  Like

 18. koddebeier zegt:

  Ik droomde dat we een intelligente bevolking hadden die de komende verkiezingen alle partijen die de mening van de meerderheid van de bevolking aan hun laars lapt keihard afstraft !!
  Maar dat zal wel een illusie zijn !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s