“Welkomstgeschenk”: Oostenrijks ISIS-meisje als seksslavin

Screenshot_29

(Vertaling: E.J. Bron)

Gevlucht uit het beschermende milieu in Wenen om de “Islamitische Staat” (ISIS) te ondersteunen, in plaats daarvan een leven in oorlog geleid. Als “extraatje” werd zo ook nog als seksslavin misbruikt. Dit lot onderging de destijds 17-jarige Samra, een van de beide meisjes die liever in Syrië dan in Oostenrijk wilden leven. “Unzensuriert.at” berichtte uitvoerig over de plannen van de twee. Nu zijn ze allebei kennelijk dood en er kwamen nieuwe details aan het licht. Ze moesten als seksslavinnen voor terroristen dienen.

ongecensureerd.at

Kennelijk doodgeslagen

Een Tunesische ooggetuige gaf onlangs aan samen met de jonge Samra uit Oostenrijk in een huis gevangen te zijn gehouden. Daar zouden ze ieder moment ter beschikking moeten staan voor de seksuele fantasieën van de Jihad-militie. Vooral jonge, nieuwe strijders zouden een soort “welkomstgeschenk” krijgen, dat seks met de beide extremistenmeisjes was. Omdat Samra vanuit het ISIS-bolwerk Raqqa terug wilde vluchten naar Europa, werd ze kennelijk doodgeslagen.

De 15-jarige vriendin van de iets oudere Samra stierf al veel eerder, toen ze in een gevecht door kogels gewond raakte. Beide meisjes werden in Wenen door een radicale islamiet uit Servië geradicaliseerd en gingen er uiteindelijk vandoor naar Syrië. Tot op de dag van vandaag werd de dood van de beide meisjes echter niet door het Oostenrijkse ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigd.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Oostenrijk, Seks, Slavernij. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Welkomstgeschenk”: Oostenrijks ISIS-meisje als seksslavin

 1. jungleelephant zegt:

  Geen medelijden mee,sorry!

  Like

 2. Wilma Grunn zegt:

  Welkom in je eigen cultuur/geloof.

  Like

 3. Elena zegt:

  Stomme westerse meiden… in de klauwen gevallen van de vreselijkste barbaren op deze wereld…….nu zijn jullie morsdood.
  Het leven nog geheel voor de boeg..maar jullie verstand was onontwikkeld…te goed gelovig voor de gore leugens van de islam.
  Welke misdadigers hebben die meisjes door middel van mooie verhalen doen vertrekken naar die walchelijke barbaren?
  Heel erg voor die ouders, die hun dochters wellicht goed opgevoed hebben.

  Like

 4. tjonge zegt:

  karma is a bitch……

  Like

 5. C.A.Barstow zegt:

  Helaas pindakaas, zij konden het weten.

  Like

 6. Jansen zegt:

  Ik heb er geen stuiver Medelij “mee. Haden ze van te vooren Kunnen weten .als ze dat woestijn’sprookjes Boek Haden gelezen.staat namelijk duidelijk in dat vrouwen totaal niet belangrijk,zijn .

  Like

  • Zelfs àls ze dat lezen, stel ik me zo voor, komt er de één of andere ronselaar,die het met veel mooie woorden zó uitlegt, alsof het allemaal bedoelt is ter ‘bescherming’ van de vrouw en dat vrouwen binnen de islam dan ook juist verschrikkelijk vereerd worden en gekoesterd äls een diamant in een doosje” Dan zijn zulke meiden alweer helemaal gesmolten. Ze hebben niet door wat een belediging dat feitelijk is voor een mens van vlees en bloed omdat ze niet doorhebben dat hier ècht het verhandelbare object ‘diamant’ wordt bedoeld en niet degene, die ze dráágt. Voorts is ook dàt weer taqiyya,, want kostbare objecten leent men doorgaans niet aan elkaar uit, maar weten die meiden veel: Die horen alleen, wat ze horen wíllen. En laten we eerlijk zijn: Zo zijn we allemaal geweest,op die leeftijd. Alleen liepen we toen minder kans om in moslimhanden te vallen. De Heren Regenten worden bedankt!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 7. Xander zegt:

  Op de toentertijd gemaakte foto’s door die twee Allah adepten wezen ze al met dat enge vingertje omhoog. Dit was hun uiteindelijke bestemming ‘de hemel’ en dit is gelukt eind goed al goed!

  Like

 8. Pingback: “Welkomstgeschenk”: Oostenrijks ISIS-meisje als seksslavin – Rechtsaf doorzee

 9. frank de bakker zegt:

  Totaal geen medelijden mee, als je zulke domme gans dingen doet moet je ook op de blaren zitten.
  Stelletje domme dozen.

  Like

 10. MART HOOGEDOORN zegt:

  Als men lid van deze sekte wordt (ook door geboorte) is er geen opzegging mogelijk helaas.Mo heeft dat eenzijdig contract slim opgezet…hoewel hij zelf niet eens schrijven kon….listige bandiet.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Ik denk dat dit een oud bericht is, maar zeker de moeite waard om hier te plempen.
  Kan het ook verkeerd hebben natuurlijk.
  Indeoliezoalsaltijd.

  Like

 12. Kraftavilqa zegt:

  Medelijden reserveer ik strikt voor mijn eigen soort, blanke Westerse non-muzels. Is dat discriminazi of ratzistisch? Tot mijn eigen soort reken ik overigens ook de halfbloedige terugkeerders uit voorm. Ned Indië en Japanners, Japan laat – heel verstandig – geen enkele homohammedaan toe.

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Ik heb totaal geen medelijden met deze trutjes. Als ze NIET zouden zijn afgemaakt, zouden ze wellicht in de toekomst ONS hebben helpen vermoorden.

  Beetje off topic, maar wel grappig:

  http://digitalsynopsis.com/design/funny-letter-spacing-kerning-fails/

  PSYCHOTHERAPIST krijgt ook plotseling een andere betekenis als je het schrijft op deze manier:
  PSYCHO THE RAPIST.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s