Arabische verkrachtingscultuur heeft Europa bereikt

Femdefence

(Klik op afbeelding voor groter beeld)

(Door: “Boilingpoints”)

 Lectori Salutem!

Het is alweer een maandje geleden dat wij elkaar spraken, landgenoten. We zijn inmiddels in het jaar 2016 beland en ik heb de afgelopen weken het nieuws gevolgd via weblogs, Facebook, Twitter en wat online kranten. Wat mij opvalt zijn twee woorden die steeds maar weer terugkomen; ‘aanranding’ en ‘vluchtelingen.’ Het meest bizarre is dat deze twee woorden in één zin gebruikt worden! Ho, stop, wacht even. Ik krijg nu toch sterk de indruk dat we met z’n allen voorgelogen en belazerd zijn, want in de herfst van 2015 hoorden wij hele andere geluiden, toch? ‘Hoogopgeleid en getraumatiseerd’ waren toen de linkse weekmakers, zo blijkt nu.

PVV normale grootteLees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Arabische verkrachtingscultuur heeft Europa bereikt

 1. Taljaard zegt:

  Een nichtje uit Zwolle heeft een uitklapbaar en vlijmscherp scheermes uit de kapperszaak waar zij werkt in de rechterzak van haar winterjas gestoken.
  Het scharnier heeft ze een beetje losser gemaakt en ze heeft het staal ingevet zodat het bij het tevoorschijn halen direct uit klapt.
  ”Ik snij ze de bek open en de klauwen kapot wanneer ze met hun vuile poten aan mij willen komen.
  Laat ze het maar eens proberen. Doe mij die lol!”
  Pittige meid.

  Mocht het ooit zover komen zie ik Jole alweer janken;
  ”Zwolse Tokkie kapster bewerkt onschuldige vluchtelingen, die haar alleen maar iets wilden vragen, met een scheermes.”

  Like

 2. Edjan zegt:

  Ik begrijp niet goed hoe de Femdefence werkt. De pin is niet erg lang en als je (op onbekende wijze) de veer weet te ontspannen, wordt dat stukje pin dat uitsteekt ook nog eens omgeven door een beschermende huls. En waar is het touwtje voor?
  Ziet er allemaal totaal zinloos uit.

  Jullie gaan me toch niet wijsmaken dat vrouwen dit ding in hun vagina moeten stoppen? Dan ben je toch wel goed belazerd! Als je dan een verkeerde beweging maakt, steek je de pin in jezelf.

  Like

  • Edjan zegt:

   Of het is misschien sarcasme? Als ex-werktuigbouwer heb ik misschien een soort beroepsdeformatie want ik vraag me alleen maar meteen af hoe dat ding zou kunnen werken …

   Like

   • Edjan zegt:

    Het artikel gelezen en het is idd. sarcasme. De schrijver merkt heel terecht op dat de draagster van dit ding gearresteerd zou worden en de betreffende marokkaan kan vermoedelijk een hoge schadevergoeding eisen.

    (Toch kan ik het (denkbeeldige) apparaatje op technische gronden beslist afraden!)

    Like

   • Ik durf zelfs te beweren, Edjan, dat de vrouw in kwestie in eerste instantie zèlf kans zou hebben op ernstig inwendig letsel!
    Zoiets stop je toch niet bij je naar binnen, ben je belazerd!
    Ze gaan mij er tóch al te gemakkelijk vanuit, dat vrouwen met het grootste gemak van alles bij zich naar binnen (laten) stoppen en dat dan zelfs fijn kunnen vinden; vraag me af, hoe ze er op kómen! ( Invloed van de porno-filmindustrie, denk ik.)
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • delamontagne zegt:

    Werktuig@#$……, toevallig.!
    Ik zelf had meer ,t idee dat ,t “touwtje” een electrisch draadje was.
    Draadje met aan einde drukknopje.
    Met in het inwendige apparaat een spoeltje, klein stroompje erdoor,klepje wordt weg getrokken en de veer ontspannen………..EN…..DE GEMENE PIN SPRINGT NAAR BUITEN.
    [ en doet z,n werk ], ( je moet er niet aan denken )

    Like

  • Ron zegt:

   Het is heel eenvoudig, het is een slappe veer die naar buiten duwt, dus de bescherming om de pen heen duwt.
   Een verkrachter steekt zijn harde geval hard naar binnen, duwt dus met gemak de bescherming naar binnen waardoor vervolgens de pen door zijn eigen gebruikte kracht in z’n geval steekt (whoehahaha). Trekt de dader zijn gewonde geval weer terug dan schuift de beschermer weer over de pen heen zodat geen schade aan de gebruikster wordt aangebracht.

   De volgorde van de tekening is precies omgekeerd. “Before” staat rechts en “After” links.
   Wegens dat de draagster van het ding deze ook eruit moet kunnen krijgen is er een touwtje.
   Waarschijnlijk heb je als gebruikste nog wel een hulpstuk nodig om dat ding in te brengen, de veer is immers slap dus met je vingers duwen lijkt me niet zo veilig.

   Na succesvol gebruik alleen niet naar de politie gaan, want die staan aan de verkeerde kant, hebben ze al enige tijd aangetoond.

   Misschien is dit idee wel nep maar ik vind het toch wel een mooi idee dat misschien door iemand die handig is in meer bruikbare en veilig (voor de gebruikster) vorm gerealiseerd kan worden.

   Geliked door 1 persoon

   • Edjan zegt:

    Dat zou heel goed kunnen, Ron! Het inbrengen is dan inderdaad een probleem maar oplosbaar.
    Feitelijk is dit wèl een variant op het thema kuisheidsgordel.

    Like

  • Edjan zegt:

   Theresa, je hebt gelijk. Het is een achterlijk ding. Delamontagne, ik denk dat je het verkeerd ziet. Dit ding stop je in de vagina als een tampon, dan steekt die pin er dus uit! Door aan het touwtje te trekken, springt de veer los (op een niet uitgelegde wijze) en schuift met een klap de huls over de pin, daarmee de “tampon” min of meer los makend van de vijandige penis. Anders kan ik me er niets bij voorstellen. Maar gauw vergeten en hopen dat het een grapje was.

   Like

  • elisah zegt:

   De verkrachter hoeft voor de daad maar aan het touwtje te trekken en dat ding eruit te halen.

   Like

 3. Steniging in Dortmund
  Zwembad sluit deuren voor asielzoekers; maken ‘seksueel getinte’ opmerkingen
  Internet-hetze en bedreigingen tegen slachtoffer Keulen ‘ze is racist’
  Syrische jongen steekt klasgenoot dood want ’gekwetste eer’
  Syrische asielzoekers randen drie vrouwen in trein aan
  Carnavalsoptocht afgelast uit angst voor massa-aanranding

  Bron
  http://www.nieuwreligieuspeil.net/

  Like

 4. Japio zegt:

  Die Annemarie Jorritsma is hersendood, die vindt de ophef rond de aanrandingen te groot. Dit heeft ze gezegd op radio 1. En het zijn niet alleen de asielzoekers maar mannen in het algemeen die problemen veroorzaken. Het verhaal kan je lezen op nu.nl.

  Like

 5. Goh je hebt nog meer verschillende kuisheidsgordels voor mannen dan voor vrouwen.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Politie, laat me niet lachen, voor het grootste gedeelte geïnfiltreerd door de RODEN. Het is ofwel MOSLIMPOLITIE, dan wel WEGKIJKPOLITIE,POLITIEK-CORRECTE POLITIE. En bij het O.M. en Justitie hebben de RODEN ook de macht! LINKS – de 5e colonne der moslims- regeert!

  Like

 7. Jean zegt:

  En zeggen dat er met gewoon een blokje aan te kruisen een einde gemaakt kan worden?
  Gewoon in het stemhokje een kruisje plaatsen achter PVV en het verhaal eindigt hier voor dat barbaars vee.
  Het zal dan nieuws worden in de zin van “vandaag zijn er weer ± 8.000 barbaren met heel de aanwezige familie ‘vertrokken’ naar warme veilige islamitische landen in Afrika”, ik geniet er nu al van, heerlijk.
  Wat zal het weer fijn en veilig worden om s ‘avonds een wandelingetje te maken.
  Hopelijk staat eind 2016 de teller op 0 (nul) a.g. vreemdelingen in onze landen, ‘bepaalde’ advocaten zullen dat niet prettig vinden want er valt dan niets meer te verdienen….., ha ha ha

  Like

 8. In Zuid-Afrika waar een op de drie (!)vrouwen met verkrachting te maken heeft worden zogenaamde anti verkrachtingscondooms uitgedeeld. De vrouw brengt deze preventief in. Wie het toch probeert krijgt te maken met vlijmscherpe haakjes en dat ding trekt zich dan helemaal klem. Het schijnt niet normaal pijnlijk te zijn. Kan me er iets bij voorstellen. . . Als klap op de vuurpijl is het absoluut onmogelijk om het zelf te verwijderen maar kan alleen maar door een bevoegde arts gedaan worden. Geen idee of dit nou waar is of psychische oorlogsvoering.

  Like

 9. Gewoon het oude stalen kuisheidsgordel van vroeger lijkt mij beter en effectiever dan dit gevaarlijke apparaat met die scherpe punt.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Zelfs al ZOU een dergelijk gevaarlijk apparaat bestaan en werken, en zelfs al ZOU een vrouw zo’n luguber oncomfortabel ding willen dragen, dan nóg krijgt ze te maken met een binnendringende dropl*l.
  Ik zou de g**le beer/beren in kwestie veel liever van tevoren ernstig letsel toebrengen.
  Het liefst zou ik hun klok- en hamerspel er in voorkomend geval helemaal afsnijden.
  Ik denk echter dat bij de meesten de shock te groot is om ook maar iets te doen om zich te verdedigen, als ze plotseling (vanuit een donker steegje) worden besprongen door een groep islamitische rifapen.

  Wij hebben %^$#!#$%^%$ tegenwoordig last van zakkenVULLERS en zakkenLEGERS!

  Like

 11. Republikein zegt:

  Beste idee van Nederland.
  Komt ie op tv?
  Moet nog aan gewerkt worden o.c.!
  Heil Cesar.

  Like

  • Republikein zegt:

   Trouwens waren er in de geschiedenis, ver na Julius, maar misschien toen ook al[o nee, dat kan natuurlijk niet] laten we zeggen door de eeuwen heen, ook reeds waarschuwingen van mensen die het wisten konden.
   Een C: als u mij toestaat!
   “Een onnozel stel fabels en verzinsels”

   Jan ten Berge was vóór de oorlog een bekende missionaris en jezuïet, actief in Indonesië. Ook publiceerde hij regelmatig. In april en juni 1931 schreef hij twee artikelen in het jezuïetenblad Studiën over de Koran, waarin hij de profeet Mohammed o.a. een “grove wellusteling” noemde, die het met vrouwen en seksuele betrekkingen niet zo nauw nam. De Koran noemde hij “een onnozel stel fabels en verzinsels en verkeerd begrepen verhalen.”

   Het was het begin van wat de “kwestie-Ten Berge” zou gaan heten: het eerste openlijke verzet van de Indonesische moslimgemeenschap tegen de manier waarop door Nederlanders over de islam en de profeet werd geschreven.
   Leuk om te lezen, voor de liefhebbert, en aangetrouwden zeg maar.
   De eerste rel over een afbeelding van Mohammed
   In 1937 in Nederlands-Indië
   http://www.npogeschiedenis.nl/nieuws.html
   De mazzel
   Notabene: die Jezuïeten mogen weleens mijn plafond witten, wordt steeds geler.
   Vrouw ook niet blij met E.J.Bron.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s