De held van Köln: Kroatische kickboxer redde tal van vrouwen van verkrachting door migranten

Screenshot_43

(Door: “Xander”)

Oudejaarsdienst in Dom  van Keulen om 18.30 uur blijkt eveneens het doelwit van moslims te zijn geweest

De Kroaat Ivan Jurcevic (inzet foto), vijfvoudig wereldkampioen kickboxen, blijkt tijdens de dramatische nieuwjaarsviering in Köln (foto) – en in de dagen daarna – tal van Duitse vrouwen en meisjes voor aanranding en verkrachting door moslimmigranten te hebben behoed. De Duitse politie beloonde hem echter door hem te arresteren. Klaarblijkelijk hebben de Duitse autoriteiten liever dat hun eigen vrouwen, dochters en zussen worden verkracht, dan dat ze door moslims en hun eigen kanselier ‘racisten’, ‘rechtse extremisten’ of ‘Dunkeldeutschen’ worden genoemd.

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op De held van Köln: Kroatische kickboxer redde tal van vrouwen van verkrachting door migranten

 1. Japio zegt:

  Waren we allemaal maar zo’n held dan was het gauw afgelopen met dat moslimtuig. Misschien moet hij de politie een bijscholing geven.

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  De wereld op zijn kop en politie en OM zijn nergens meer te vertrouwen!Hopelijk worden hun vrouwen eens gepakt,dan piepen ze wel anders!

  Like

 3. Edjan zegt:

  De dom is blijkbaar zelf ook aangevallen: vuurwerk er tegenaan terwijl binnen een dienst bezig was. Maar dit is toch verdomme dezelfde dom die het licht uitschakelt als er een Pegida-demonstratie in de buurt bezig is? Dan zou ik zeggen: wie niet horen wil die moet maar voelen.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Vuile gore schoften, vuile HAATBAARDEN. Maar even zo goed, vuile, smerige LANDVERRADERS van CDU/CSU, van SPD, die Linke, B90/Die Grüne, en laffe liberalen van de FDP. En net als in Duitsland zijn dezelfde partijen: CDA,PvdA,GL,VVD,D66 en CU, even smerig en verraderlijk. Ik walg van deze partijen en hun aanhang, voor het verraden van ONS, de eigen Nederlandse en Europese bevolking.

  Like

 5. tjonge zegt:

  hier zijn kwaadaardige machten aan de gang mensen !
  in elk andere situatie had de kickbokser een lintje gekregen en als held op alle voorpagina,s gestaan.
  nu gaat het om “vluchtelingen/islam”, die moeten willens en wetens beschermd worden.
  .
  kwaadaardig…..

  Like

  • Ron zegt:

   De leden van de nationale parlementen in West-Europa zijn inderdaad kwaadaardig, op 1 partij per parlement na dan.
   Ook de ministeries van justitie en binnenlandse zaken die de politie aansturen zijn geheel kwaadaardig.
   Hierdoor dus ook de top van de politie kwaadaardig.

   Like

 6. Jan zegt:

  Terreur is terreur is terreur


  Like

 7. Jan zegt:

  Dreijähriger Bub in Asylantenheim von Migrantengruppe vergewaltigt

  In einem norwegischen Flüchtlingsheim der Stadt Stavanger soll es zu einer brutalen Gruppenvergewaltigung eines dreijährigen Kindes gekommen sein, wie mehrere Medien berichten. Der Vorfall ereignete sich demnach am 6. Jänner im Gemeinschaftsraum des Heims, in dem rund 800 Asylwerber untergebracht sind. Bisher hat die Polizei noch keine Verdächtigen, da niemand in dem Aufnahmezentzrum etwas mitbekommen haben will.
  ….
  https://www.unzensuriert.at/content/0019740-Dreijaehriger-Bub-Asylantenheim-von-Migrantengruppe-vergewaltigt

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Het is niet te vatten. Dat er mensen zijn die IS omleggen en daarna worden gearresteerd. Maar ook het gewoon verdedigen van vrouwen voor hun aanranders en verkrachters wordt gestraft. Het gerecht is totaal losgeslagen in Europa. Het lijkt mij op paniekvoetbal, ze weten van gekkigheid niet meer hoe ze hun fiasco moeten redden en camoufleren. Fiasco is het ongeremd toelaten van imigranten wat inmiddels heeft geleid tot afschuwlijke misdaden die nu via de wegen van de alternatieve media tot de burgers doordringen. De Europese zaak van goede doelen staat op springen. Nog een of twee maanden verder en de ketel kan de druk niet meer aan en dan ploft de boel met een harde knal in Brussel.

  Like

 9. La Salle zegt:

  Een hele mand vol paddestoelen geplukt in het bos. Eetbare en giftige paddestoelen. Alles tegelijk in een hele grote pan lekker gebraden. Heel veel mensen komen er op af, ze hebben geen benul.
  Veel mensen treft de goede paddestoel, veel andere mensen vallen dood neer van de giftige paddestoel omdat ze het verschil niet kennen. We kennen het verschil niet, we weten het niet. En de linksen en de godverneukers weten het ook niet. en daarom gaan we naar de kloten.

  Like

 10. Pingback: De held van Köln: Kroatische kickboxer redde tal van vrouwen van verkrachting door migranten – Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s