Duitsland: Asielgolf neemt niet af

Screenshot_33

(Vertaling: E.J. Bron)

Sinds het begin van het jaar werden er in Duitsland 51.395 nieuwe “asielzoekers” geregistreerd. Dat bericht de “Bild”-Zeitung onder verwijzing naar de cijfers uit de Easy-Databank van het Duitse Bureau voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF). Mocht dit zo blijven, dan zou dat voor het jaar 2016 een totaal aantal van minstens 1,2 miljoen nieuwe “asielzoekers” betekenen. Daarbij komt nog een niet in te schatten deel immigranten, dat als familie van erkende “asielzoekers” Duitsland binnenkomen.

Junge Freiheit

Ter vergelijking: in het recordjaar tot nu toe, 2015, vroegen in januari 25.042 personen asiel aan in Duitsland. Daaronder bevonden zich 21.679 eerste aanvragen. Dit kwam overeen met een plus van meer dan 73% vergeleken met de maand januari in 2014. In het hele jaar 2015 werden er ongeveer 1,1 miljoen “asielzoekers” in het Easy-systeem geregistreerd.

Hieronder zouden zich echter ook dubbele registraties kunnen bevinden. Anderzijds is er sinds september vorig jaar ook een onbekend aantal niet geregistreerde “vluchtelingen” Duitsland binnengekomen.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Duitsland: Asielgolf neemt niet af

 1. Edjan zegt:

  Het worden er in 2016 2,5 miljoen. En zo blijft het nog 10 jaar lang.
  U en ik moeten ver(t)rekken. De Eu wil de dictatuur (in 2020-2025) en Erdogan zijn Ottomaanse kalifaat (in 2060-2085).

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Wat moeten ze aanvangen met al die “hoog”-opgeleiden ?

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Ik zou dolgraag willen vertrekken,maar dat kan alleen als je een bulk geld hebt en ik ben niet in die gezegende omstandigheid!Dus,Edjan,zal ik het hier moeten uitzitten,helaas!

  Like

 4. Elena zegt:

  Mocht dit waar zijn…is er maar één manier dit te doen stoppen. Ga naar Griekenland om alle aankomende bootjes lek te schieten. Zielig? …ja vind ik ook….maar moeten we dan toelaten dat WIJ in ons eigen land afgeslacht worden door die horde buitenlandse barbaren?

  Like

 5. Jan zegt:

  Die Bundeszentrale für politische Bildung (BpB) hat Kritik am Frauenbild des Islam als Vorurteile und „schwarz-Weiß-Bild“ zurückgewiesen. „Plötzlich leben wir in einem Land, in dem man sich ständig Sorgen um die Sicherheit und Würde von Frauen macht“, schreibt Autorin Khola Maryam Hübsch in der BpB-Zeitschrift Fluter.


  (Offenbachse vuilniszakken)

  Dies liege aber nicht daran, daß in Deutschland jede dritte Frau bereits sexuelle oder körperliche Gewalt erlebt habe. Auch nicht am häufig sexistischen und frauenverachtenden Rollenbild, das in der Popkultur und in der Werbung verbreitet werde. „Es geht darum, daß die deutsche Frau vom muslimischen Mann bedroht wird. Obwohl es bislang keine Belege dafür gibt, daß es zu einer Zunahme sexueller Belästigungen durch Flüchtlinge
gekommen ist.“

  Mohammed kämpfte gegen Unterdrückung der Frau

  Dennoch sei das Vorurteil, daß der moslemische Mann seine Triebe nicht beherrschen könne, immer noch weit verbreitet. Um dem entgegenzuwirken, bemüht sich die Autorin, über den Islam aufzuklären. „Mohammed, der Prophet des Islam“, schreibt sie, „versuchte trotz heftigen Widerstands, die Unterdrückung der Frau zu bekämpfen.“

  https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2016/bundeszentrale-wuerdigt-mohammed-als-frauenrechtler/

  Like

 6. Pingback: Duitsland: Asielgolf neemt niet af – Rechtsaf doorzee

 7. Japio zegt:

  Je hoort weinig kritiek van onderandere het bedrijfsleven op de asielzoekers en hun criminele activiteiten. Zou het zo kunnen dat de bedrijven geld verdienen aan deze invasie? Aan de ene kant kost het onnoemelijk veel geld maar dat wordt betaald door de belastingen dus door ons. Aan de andere kant levert het voor veel bedrijven en instanties een hoop geld op. Veel bedrijven varen er wel bij en wij kunnen er voor betalen. Ook is/was het oorverdovend stil van de kant van de moslims na de massale aanrandingen van oud op nieuw. Ook van de kant van de BNers hoor je weinig of geen commentaar alleen die onbenullen op de NPO maar die kramen allemaal onzin uit. Het lijkt er op dat velen er zich bij neerleggen of blind zijn geworden voor de komende rampen die ons gaan overspoelen. Ze accepteren moslims in de politiek en bestuursfuncties. Beetje bij beetje gaat Nederland steeds verder afglijden naar een moslimstaat. Het Nederland van vroeger is niet meer. De steden, dorpen en landschappen worden overspoeld en verziekt door al die NIET gewilde AZCs. Deze haatfabrieken worden ondemocratisch door onze neus geboord. Er worden voorlichtsavonden gegeven en je mag je zegje zeggen maar daar trekken ze zich niets van aan (zie oa de Bevewaard in Rotterdam). Zo zijn er talloze voorbeelden van dorpen en steden te noemen in Nederland. De politiek, aangestuurd door Brussel gaat geheel zijn eigen gang en hebben schijt aan de gevoelens van de burgers. Vele mensen waaronder ik hebben een sterk gevoel van machteloosheid en boosheid. Soms droom ik van het Nederland van weleer maar wetende dat dit nooit meer zal worden als toen. Ik kom nog uit de tijd dat je een touwtje uit de brievenbus kon laten hangen om naar binnen te kunnen zonder sleutel. Dat hoef je nou niet meer te proberen want ze roven zo je huis leeg. Een fiets kon je nog wel eens vergeten op slot te doen maar 9 van de 10 keer stond hij er nog bij terugkomst. En zo zijn er veel voorbeelden wat vroeger heel gewoon was maar tegenwoordig uit den boze. Als je kind naar school gaat hoop en bid je dat ze heelhuids thuis komt en niet lastiggevallen, beroofd of erger aangerand wordt. Vroeger waarschuwde je je kind met de woorden, naar links kijken dan naar rechts kijken en nog een keertje naar links kijken. De enige zorg die je had was dat je kind heelhuids door het verkeer kwam. Dat is tegenwoordig wel ff anders spijtig genoeg. Die multiculti moest en zou er komen en nu plukken we er de wrange vruchten van.

  Like

 8. Gustaaf zegt:

  Ben het volledig met schrijver eens en Nederland staat erbij en kijkt ernaar. Totdat het te laat is. En dat zal niet meer zolang duren. Hoooooooopeloos.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s