Ik spuug op het COA en de principes en de regels

Screenshot_65

(Door: Maja Mischke voor “OpinieZ.com”)

Principes zijn prachtig. Regels moeten er zijn. Maar die principes en regels hebben vandaag (in het jaar 2016 dus!) geleid tot de zelfgekozen dood van iemand die hier een leven in veiligheid zocht, omdat hij vanwege zijn seksuele geaardheid elders bedreigd werd. Waarvoor hij op de vlucht was geslagen, kwam hij hier ook weer tegen. Hij leeft niet meer. En het is een schande.

Lees verder>>>
OpinieZ.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Ik spuug op het COA en de principes en de regels

 1. guus zegt:

  LBHT mensen en Christenen en andere geloofsminderheden uit islamitische landen worden niet apart ondergebracht omdat de politiek-correcte meute denkt dat de soennitische meerderheid leren moet om gaan met de gebruiken in Nederland. Nee dat is niet het geval. De echte rede is dat apart onderbrengen van deze kwetsbaren indirect Geert Wilders en zijn PVV in het gelijk zal stellen. Door groepen mensen die onderdrukt worden door de islamitische meerderheid apart op te vangen zouden ze de niet inpasbaarheid van de soennitische en ook sjiitische islam in Nederland en Europa bevestigen. Dat is het laatste dat ze willen omdat ze dan de islamcritici in de kaart spelen en hun eigen politieke doelstellingen ondermijnen. Dat daarbij doden vallen nemen ze op de koop toe. Deze zelfmoord die voorkomen had kunnen worden is het zoveelste en zeker niet het laatste offer dat moedwillig geslacht wordt op het altaar van de multiculturele ideologie.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Zelfs in een asiel worden honden en katten apart gehouden….

  Like

 3. Elena zegt:

  Te erg voor woorden, iemand zoekt veiligheid en vond de dood.
  Dankzij die verrotte extremistische moslims die hier toegelaten zijn, door onze linkse verderfelijke hypocriete roverheid en het COA.
  Dank COA en smerige roverheid !!! Jullie vuile linkse graaiers, moge jullie sterven en eeuwig branden in de hel.

  Like

 4. Ron zegt:

  COA heeft bloed aan de handen.
  De COA directie is medeplichtig aan de bedreigingen die de dood tot gevolg hadden.

  Like

 5. C.A.Barstow zegt:

  Koste wat het kost, het multiculti feestje van het COA moet slagen, zij hebben bloed aan hun handen.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Spuug is nog netjes, ik kots op die geitenharen sokken idioten, lekker links lullen en met een dik salaris je zakken vullen, o, o, wat zijn we sociaal .

  Like

 7. Pingback: Ik spuug op het COA en de principes en de regels – Rechtsaf doorzee

 8. iemand zegt:

  Het coa heeft bloed aan de handen.

  We hebben ze meerdere keren gewaarschuwd, dat het fout gaat als homos, op de vlucht voor mohamenazies, tussen de mohamenazies worden gezet. Maar het coa droomt liever door, dan het de werkelijkheid onder ogen ziet. Met dus de DOOD van de homo als gevolg.

  Het bloed van deze man kleeft aan het coa.

  Like

 9. danny zegt:

  Goh wat een principes hebben het COA, Slijkhoff en de gemeente Rotterdam.
  Echt een voorbeeld in onze ‘ moeilijke’ tijden.

  Met 1 woord geweldig!
  Ga zo door policor ‘ vrinden’!

  Like

 10. Claudia M. zegt:

  Echte vluchtelingen (slachtoffers) worden dus niet geholpen en met compleet anders denkende (daders) moet maar gepraat worden… Typisch Nederland! Toch? Hier loopt de burgerbevolking ook al een paar decennia tegenaan, want als jij hier in de problemen zit, is er ook geen hond die je helpt of voor je opkomt. Heb ik aan den lijve mogen ondervinden!

  Begrijp me niet verkeerd hoor, ook ik wil dat het stopt! In heel Nederland! Ik ben de intimidatie, bedreigingen, gezeik, getreiter en vooral het smerige gerochel van onze “medelanders” al helemaal zat! Laat staan, wat zeer spaarzaam, in de media opduikt wat deze “vluchtelingen” op straat allemaal al uitspoken, daar is het immers niet veel beter.

  Wie gaat hier wat aan doen, want praten en uitleggen hoe het er hier aan toe gaat, zal niet veel zoden aan de dijk zetten, vrees ik. Veertienhonderd (1400!) indoctrinatie uit een boek m.i. door een psychoot uitgedragen, gaat niet met praten weg!

  Er had al lang geleden met de vuist op tafel geslagen moeten worden! Iedereen heeft alle kansen in Nederland, maar je moet er wel voor werken, hard werken! Daarnaast, als iedereen zich gedraagt, heeft bijna geen Nederlander moeite met een kleurtje en het zal het de meeste nog minder interesseren welk geloof je aanhangt, dat is iets voor thuis! Gezellig samen!

  Dus, ophouden met het discriminatie gemiauw, je kansen grijpen, aan het werk met je kadaver en ook begrijpen dat in sommige ‘takken van sport’ nu eenmaal een andere dresscode geldt, waar iedereen zich aan moet houden!

  Als je van mening bent dat je dat niet aankunt, ga dan alsjeblieft weg en als dat niet vrijwillig kan, desnoods onder dwang! Het kan ook niet langer zo zijn dat een deel, het telkens weer verpest voor diegene die wel van goede wil zijn! De daders moeten nu eens aangepakt gaan worden en een megaschop onder het zitvlak krijgen; letterlijk! Afgelopen met je flauwekul anders vertrekken!

  En…, dit moet ook door de eigen gemeenschap veel harder uitgedragen worden! “Wij zijn het zat dat jullie de boel telkens voor ons verkloten!”

  Niet aankomen met hoe slecht en gevaarlijk het in eigen land is; het kan niet zo zijn dat het onze dan maar onveilig gemaakt wordt! Als je je misdraagt, is het einde oefening en wordt je teruggestuurd!

  #
  En dan nog even wat; totaal of topic en aan de webmaster het wel of niet te verwijderen; maar wie is het met mij eens dat eurogeld stinkt! Letterlijk, het riekt, het meurt zowaar! Zowel het papier- als het muntgeld. Ik merk dit al geruime tijd op als ik mijn (nieuwe!) portemonnix openmaak. Het vak muntgeld stinkt het ergst en de centen zijn regelmatig te vies om aan te pakken.

  Al eerder trachtte een caissière mij een vod, wat vijf euro voor moest stellen, in de handen te drukken. Met de mededeling dat; “het vod, met vage sporen van ooit misschien een vijfje, beter in een hermetisch afsluitbaar zakje gedaan, richting centrale bank retour om aldaar met spoed chemisch vernietigd te worden”, heb ik geweigerd het aan te pakken. Daar kon ze gelukkig hard om lachen en dit vieze ding ging ook de kassa niet meer in. Ik heb echt geen smetvrees, maar er zijn grenzen.

  Dat contant geld was al nooit het meest hygiënische in handen, was ook al een poosje bekend, maar dit slaat alles! Het is ronduit smerig en ik maak me toch een beetje zorgen in hoeverre dit, te goor aan te pakken geld, niet tot complete besmetbakken kunnen verworden! Ik ben geen voorstander van geen contant geld, dus hoe wordt ons muntgeld eigenlijk gereinigd en hoe snel wordt papiergeld vernieuwd? Dit is namelijk ook nog eens een aanfluiting; hopelijk betaald de toerist alleen met plastic…

  Like

 11. MartinelRey zegt:

  COA = Cultureel Overdraagbare Aandoenind!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s