Neuss: Sparkasse zet gesluierde vrouw buiten

Screenshot_62

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Bij de ingang van de Sparkasse in Neuss is een aanwijzing op het binnen de bank geldende vermommingsverbod. Omdat echter, zoals bekend, onze regels en wetten in veel gevallen diametraal tegenover de koran, het enige voor moslims geldende wetboek, staan, worden ze graag gewoon genegeerd. Zo ook door een 20-jarige “ware gelovige”, die volledig versluierd de Sparkasse in de Krefelder Straße in Neuss binnenkwam om daar haar bankzaken te regelen. Medewerkers van de bank reageren echter, om begrijpelijke redenen, zeer gevoelig op vermomde personen en dus zette men de vrouw resoluut op straat. Dat bevalt haar en haar eigenaar echtgenoot (foto) echter helemaal niet.

De vrouw was, volgens de bankmedewerkers, al eens eerder de toegang geweigerd. Deze keer wilde ze echter niet vertrekken, maar bood aan in een van de andere ruimtes de sluier af te doen en zich te identificeren. De medewerkers dachten er echter niet aan om een volledig gesluierd persoon ook nog mee te nemen naar een van de verder weg gelegen ruimtes en zo zou men, met enige nadruk, het huisrecht hebben doorgezet. Stephan Meiser, woordvoerder van de Sparkasse Neuss, verklaarde: “Geen mens heeft er een goed gevoel bij om met een onherkenbaar persoon door de gangen te lopen of in een aparte ruimte te gaan. Dat is het ergste dat we ons kunnen voorstellen: een crimineel persoon gaat met onze medewerkster een ruimte binnen, doet de sluier af en haalt een wapen tevoorschijn.”

De “Grevenbroicher Zeitung” bericht:

De jonge vrouw zegt dat een werknemer haar uit de bank geduwd zou hebben. Omdat ze een zware boodschappentas over de schouder droeg, zou ze daardoor schaafwonden hebben opgelopen. De politie, door medewerkers gealarmeerd, kwam te laat om te bemiddelen: de vrouw was al vertrokken. Iets later deed ze aangifte wegens het toebrengen van lichamelijk letsel. De Sparkasse betwist de toedracht van het gebeuren.

De oorspronkelijk uit Turkije afkomstige man van de vrouw is in ieder geval boos en jammert dat zijn vrouw nog steeds helemaal van streek zou zijn en nu een psycholoog nodig zou zijn. Ze zou per slot van rekening door een vreemde man zijn aangeraakt.

De regels van de koran zijn inderdaad schokkend en wie deze ook nog letterlijk opvolgt, zou sowieso in behandeling moeten gaan, het liefst in een gesloten inrichting.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Duitsland, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, koran, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

43 reacties op Neuss: Sparkasse zet gesluierde vrouw buiten

 1. jungleelephant zegt:

  Ik verdenk eerder haar echtgenoot haar eventuele schaafwonden te hebben bezorgd!Maar heel snel terug naar Erdogan,die kan zo’n gesluierde pinquin wel waarderen!

  Like

 2. Edjan zegt:

  Ze is geduwd! Ze heeft een schaafwondje (zegt ze) dus deed ze aangifte van het toebrengen van lichamelijk letsel, ze is door een vreemde man aangeraakt dus ze heeft psychologische hulp nodig!!!

  De politie, door medewerkers gealarmeerd, kwam te laat om te “bemiddelen” en dat is maar goed ook want die zouden dit volledig geflipte kutwijf en haar debiele mohammedaanse eigenaar ook nog gelijk gegeven hebben ook en de bankmedewerkers hebben gearresteerd.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Mohammedanen gaan helemaal niet naar een psycholoog en een moslima bij een mannelijke psycholoog is helemaal ondenkbaar.
   Voor al hun geestelijke ellende gaan ze langs bij de mullah om de djinn’s te laten uitdrijven.

   Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   Waarom liet ze haar vent die zware boodschappentas dan niet dragen? En sinds wanneer loop je met een zware boodschappentas op je schouders? Geklets!!
   Hoe komt ze aan een schaafwondje als ze volledig in lappen is gehuld? Onmogelijk!
   Oh, ze proberen ook op alle mogelijke manieren het slachtoffer uit te hangen hè?
   Ik walg van die lui!!!

   Like

   • Treintrien zegt:

    Die mohammedaanse vrouwen zijn een soort pakezels: ik heb nog nooit een mohammedaan met een piemeltje een boodschappentas zien dragen: de vrouw loopt er bepakt en bezakt achteraan.
    Er zweeft nu op twitter zo’n foto rond: zeven piemelige asieleisers en een vrouwelijke sjokken door de sneeuw… De vrouw heeft geen schoenen, de ‘mannelijke’ figuren wel. De vrouw mag ook de kleine kindjes dragen.
    Een plaatje zegt meer dan duizend woorden.

    Like

   • Hier kom je niet verder dan de voorkant van de draaideur met je zware tas,Mart Brasil.

    Like

 3. joga zegt:

  Uitzetten die voddenbaal en die achterlijke baas van haar natuurlijk ook. Sinds wanneer lopen deze voddenalen niet 6 pa sachter de man en bemoeien zich met bankzaken, die uitsluitend door een islamitische man worden behartigd en sinds wanneer maken zij gebruik van een bank(rente). Ik heb in Ryadh mannen gezien met stapels tot een miljoen contant geld in de diepe, doorzichtige zakken van hun witte jurken om bij ons bedrijf een rekening te betalen. Altijd à contant.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Zou ik in een bank komen en ik zou zo een burka-trut zien staan,
  zou ik me onmiddelijk op de vloer smijten en luidkeels schreeuwen
  ,, MENSEN ! WEGWEZEN DEZE BURKA-TRUT HEEFT EEN BOMGORDEL OM ! ”
  En ik zou eruit rennen zonder dat ze meekrijgen wie daar schreeuwde !
  Alleen het leeglopen van de bank zou me dit al waard zijn !

  Like

 5. frank de bakker zegt:

  Haahaha domme varkens die moslimsvarkens.
  Echt je begrijpt het niet he, die varkens praten recht wat krom is en krom wat recht is.
  Goeie actie btw, niet toegeven aan die haatreligie.

  Like

 6. Jean zegt:

  Wanneer wordt die regel in heel Europa in alle openbare gebouwen en op de openbare weg toegepast?
  Dadelijk die griezels op een vliegtuig zetten richting Afrika.

  Like

 7. tjonge zegt:

  ” zijn vrouw nog steeds helemaal van streek zou zijn en nu een psycholoog nodig zou zijn ”
  .
  ik heb na het zien van zo een pinguïn in het openbaar onherstelbare psychische schade, daar kan geen psycholoog garen meer van spinnen……

  Like

 8. Japio zegt:

  Niet alleen uit de Sparkasse zetten ook het land uit pleuren. Weg met dat verschrikkelijke symbool van de islam. Het is alleen maar provocerend naar andere mensen toe. En het is ook nog geen carnaval.

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Een goede actie van de bank. Als het aan mij lag zou ik die vrouw ook geen psychologische hulp bieden. Eens opletten hoe snel ze Duitsland zouden verlaten ! Ze blijven alleen maar hier met EEN missie; om ons tot de Islam te gaan verplichten. Maar zulks een aanpak (zoals bijvoorbeeld de onderhavige bank deed) is helaas nog verre van gemeengoed in Europa !

  Like

 10. Helena zegt:

  Groot gelijk, je kunt geen enkel risico nemen tegenwoordig. Lekker terug naar Turkije dat stel daar horen ze thuis, kan dat mens daar spookje spelen.

  Like

 11. Ik geloof dat de wet voorschrijft dat een eigenaar of huurder op eigen, prive terrein het volste recht heeft om eigen gedrags regels voor te schrijven.

  Kijk hieronder, feitelijk gelden deze wetten alleen voor de openbare ruimten die onder toezicht staan van het Rijk of de gemeente. Op prive en eigendoms terrein mag je je eigen wetten maken en dus ook gewoon een extreem anti islam bordje ophangen, mits het niet zichtbaar is voor de buitenwereld. Lijkt op naaktlopen in je eigen huis, mits het niet zichtbaar is voor de buitenwereld want dan is het onzedelijk gedrag en strafbaar.

  Vorig jaar nog was Wieroe even op vakantie naar de bovenste verdiepingen, en ik ging hem zoeken. Nou op de zestiende verdieping, laatste woning bij de brandtrap passeerde ik een open raam en zag een poedelnaakte blanke vrouw voor de spiegel staan, en wij keken elkaar even in de ogen en ik maakte dat ik wegkwam, snel brandtrap af, op zoek naar Wieroe, mijn slimme Hindoe Katten zoontje. Feitelijk beging deze vrouw een strafbaar delict, onzedelijk gedrag, zichtbaar voor de buitenwereld, want er is een verbod op openbare naaktheid in Nederland.

  Verhulling is een apart vakgebied en Islamieten willen dit overtreden, en misbruiken het anti discriminatie artikel en vrijheid van geloof, om hier de boel te terroriseren.

  Drie jaar geleden bij LIdl paradeerde een volledig verhulde Burqa hoer door de winkel en ik volgde haar op een afstand, iedereen was doodsbang, want ze kon gewoon op elk moment een bom laten afgaan.

  Ja net zoals een hondenverbod bij LIdl kan de directie gewoon een verhullings verbod opstellen voor iedereen, dus je mag Lidl niet in met bivakmuts, gesloten sjalen, sluiers onherkenbaar, burqa, evt vermommings make up, onherkenbaar zwaar geschminkt, enz. Probleem is als je verband om je gezicht hebt, wegens letsel of door brandwonden. Dan kan men een origineel medisch bewijs eisen van een erkende behandelaar.

  Ja, laten wij de Westerse wereld toch zelf schoonhouden, het is zelfs onze (karmische) plicht.

  —————–
  WEBpublication BOOK WART0213 / EPAGE 89 of 125
  Koran: verbieden of Herschrijven?
  De gids voor geweldloze deïslamisering
  59. Appendix A – K
  B1. Appendix B . Juridische pro en contra koran wetsteksten

  http://www.dewanand.com/koran089.htm

  Like

 12. mijn-idee zegt:

  Wat een vent………. laat zijn vrouw met zware boodschappentassen sjouwen……….en dan deze…”De oorspronkelijk uit Turkije afkomstige man van de vrouw is in ieder geval boos en jammert dat zijn vrouw nog steeds helemaal van streek zou zijn en nu een psycholoog nodig zou zijn. Ze zou per slot van rekening door een vreemde man zijn aangeraakt.”

  En de enige juiste conclusie : “De regels van de koran zijn inderdaad schokkend en wie deze ook nog letterlijk opvolgt, zou sowieso in behandeling moeten gaan, het liefst in een gesloten inrichting.”
  Gut o gut o gut……… wat een toestand,. .. en welke jankers volgen er nog meer.,,, stuk of tien miljoen???????

  Like

 13. Elena zegt:

  Wat een vreselijke aanstelster die sluier hoer.
  Die pooier van haar is ook geen knip voor de neus waard.
  Bovendien is het verboden dat moslims geld op de kafirbanken zetten/hebben.

  Like

  • Pogo zegt:

   @Elena

   Scherpe reactie.
   De meeste moslims zullen wel zeggen; “Ja maar wij lenen geen geld van jullie ‘kuffar-bank-systeem’ en hoeven daarom geen rente te betalen’.
   Feit blijft natuurlijk dat zij bankzaken regelen met een bank die dat soort zaken wel toepast. Die bank is in de ogen van de islam gewoon haram.

   ‘Heb geen gemeenschap met de ongelovigen….’

   Dat hebben ze dus dan wel.
   Ze passen alleen de islamitische regels/wetten toe als het hunzelf uitkomt.

   -Wij zouden eigenlijk precies het zelfde moeten gaan doen; Wij hebben onze regels en wetten maar m.b.t. een moslim houden wij er andere regels op toe.-

   (De moslims in onze samenleving zouden niks anders moeten zijn dan de infidels / niet-moslims in een islamitische samenleving.)

   Like

 14. Tistochwat zegt:

  Ach wat zielig, schaafwonden en psychische schade.

  Jankerd.

  Like

 15. Pogo zegt:

  Ik krijg het gevoel dat we in de volgende fase van het niet-integreren zijn aangekomen.
  Al zijn de (omgangs) regels bekend (“De vrouw was, volgens de bankmedewerkers, al eens eerder de toegang geweigerd.”) toch moeten hun regels en sharia-wetten de boventoon voeren.
  -Wij leven hier en wij hanteren onze eigen regels en wetten. Ook al weten wij dat die niet stroken met jullie wetten en regels.-
  Typisch een gevalletje van; net zolang door blijven gaan met het negeren van of provoceren van de geldende regels zodat men weer met een oplossing moet komen waardoor de islam weer een stukje terrein wint.

  Je zult zien dat het over een tijdje gewoon gedoogd gaat worden.
  Eerst nog in aanwezigheid met haar man/slavenhouder maar in de toekomst loopt zij gewoon in haar eentje die bank binnen.

  Tenzij…..we met ons allen een andere weg gaan inslaan.
  Maar eerlijk gezegd zie ik dat niet meer gebeuren.
  Wij zijn al zo ver heen dat we het niet eens meer kunnen hebben over de geldende regels voor iedereen (ongeacht afkomst of religie).
  De politiek is alleen maar druk om de positie van hen, die de algemeen geldende regels niet kunnen/willen respecteren, te verbeteren.

  Door dit soort taferelen (een moslima loopt gesluierd een bank binnen en wordt de deur gewezen) en dit soort berichten maar vaak genoeg in de media te brengen, zorgt er straks voor dat men ook voor die groep (moslima’s die zich totaal bekleden) een plekje in de samenleving kan verwerven.

  Ze provoceren net zolang totdat ze weer een stukje terrein hebben gewonnen.
  Zij zijn het slachtoffer van onze waarden&normen.
  En dat kan niet…..zij hebben ook recht op een waardig leven volgens hun geldende regels/wetten.

  Straks moet iedereen (autochtoon) inbinden i.p.v. dat de allochtoon zich aanpast.
  Het klinkt nog ver weg (?) maar die realiteit nadert ons met rasse schreden.

  Like

 16. jbert#1 zegt:

  en er zijn er nog meer onderweg. ben benieuwd wat onze regering gaat zeggen over bevrijdingsdag. zijn we eigenlijk nog wel vrij? het zijn nog niet eens de moslims maar onze democratisch gekozen regering die tegen het volk keert. grenzen moeten open blijven en meneer wilders krijgt de schuld. zie nou eens de waarheid en kies dit keer ook voor geert wilders. een andere stem is zin en kansloos. die wandelende vrouwen gevangenissen kom je in de supermarkt ook al tegen. mensen….. en ook in uw woonplaats. tja dit kan toch niet. grenzen dicht ,tuig eruit en de echte vluchtelingen, kijk die gun ik een beter leven. verdienen het ook zijn welwillend en komen niet met eisen. maar hoe herken je ze ? weet u het? ik ook niet. en misschien is dat het probleem in nederland… we weten het niet meer en onze regering pakt steeds meer van je af. lees ik vandaag dat er extra accijns op benzine moet komen. ze kunnen de kosten van de vluchtelingen niet aan. hebben wij erom gevraagd? NEE DUS. maar nu mogen we hun nalatigheden weer opknappen. grenzen dicht nu? welnee. er moet nog meer chaos komen. zouden ze nou werkelijk niet zien wat er gebeurd in nederland of europa???? zetten onze koning voor paal met een nietszeggende toespraak. (want wat herinner jij er nog van)en gaan over tot de orde van de dag. pechtold en rutte zijn al slaven van brussel maar wij gaan niet volgen. iemand met me eens???

  Like

  • Cathja zegt:

   @ jbert#1 op 16 januari om 23:37

   Ik ben het vrijwel geheel met je eens. Alleen, je stelt: ….”maar wij gaan niet volgen”. Ik denk dat wij niets te willen hebben. Er wordt van alles beslist, over ons en zonder ons. Democratie is er eigenlijk al niet meer. Brussel heeft ons al lang in de tang. Laat van tijd tot tijd zijn gore tanden zien, en probeert er alles aan te doen om de Europese landen aan zich te onderwerpen. Zie het bericht van 16 januari over die benzinetaks, bedacht door de ‘slimmerik’ Schäuble. Okee, het is afgeblazen, maar ik vrees niet voor lang. Als de uitslag van de deelstaatverkiezingen binnen is en het ziet er voor het CDU gunstig uit, dan voelen ze zich weer heer en meester, en zullen ze opnieuw alles in het werk stellen om ons te knechten. Dat doen ze door de grenzen wagenwijd open te houden, én door ons financieel te plukken. Ze hebben nog wel meer gemenigheid op de plank liggen, maar ik wil het nu bij deze twee oorzaken houden. Het kwaad komt dus van minimaal twee kanten.
   Ze weten donders goed dat de massa-immigratie voor onrust zorgt in de samenlevingen, en daar is het hen nu net om te doen. Als de chaos compleet is, grijpen ze in.

   Kijk ook wat er bij ons gebeurt. Het ABP heeft alarm geslagen over de dekkingsgraad van de pensioenen. Die is veel te laag, en daarom zullen de premies weer omhoog gaan. Of de uitkeringen nu direct ook omlaag gaan weet ik niet, maar deze alarmbel zal niet de enige zijn die we te horen krijgen. Er is immers ook al een ‘waarschuwing’ gehoord dat de meevaller voor alle werkenden in dit jaar volgend jaar wel weer eens ingeleverd zou moeten worden! We roeien twee slagen vooruit, en daarna weer drie achteruit. Per saldo houden we steeds minder over. Ook dat loopt geheel volgens plan. Je mag straks bijna niets meer overhouden voor jezelf. We werken nu al minsten 6 maanden van het jaar volledig voor de overheid! Is het geen schande? Ook de plannen om oudere werknemers op gelijk salaris te zetten als de jongeren, is iets waarover ik niet gerust ben. Het ‘regende’ dan ook negatieve commentaren in De Telegraaf van gisteren. Logisch. Ouderen hebben een schat aan ervaring en kennis, en jongeren moeten hun vaardigheden nog krijgen. Moet je de ouderen dan gelijk belonen als de jongeren? Dat zou niet eerlijk zijn!

   De lijst met ellende is nog veel langer, maar ik zet er nu een punt achter. Het is een mooie dag, er ligt een beetje sneeuw. Het is heerlijk om even buiten te zijn en een frisse neus te halen. Even alle ellende vergeten, als dat kan.

   Ik wens je een fijne dag toe!

   Like

  • Jan Folkers zegt:

   eens!!!!!!

   Like

 17. kruisridder zegt:

  Haar echtgenoot zal haar óf hebben verkracht óf door het hele huis hebben geslagen en getrapt. Zo kan ze ook aan haar schaafwonden zijn gekomen.

  Like

 18. Nemesis zegt:

  Ben ingelogd, maar schijnbaar sta ik al onder censuur van de nieuwe internet toezicht houders hier in Allemagne

  Like

  • Republikein zegt:

   Is dat een grapje?
   Verschrikkelijk, de toekomst in z’n achteruit.
   Overal gekkies.
   https://benschop.files.wordpress.com/2009/10/lol_thumb.png?w=644&h=484

   Like

   • Nemesis zegt:

    Nee hoor geen grapje. Mw. Merkel en c.s. hebben extra een extra firma uit Berlijn ingehuurd om on welgevallige reacties op internet te verwijderen en zo nodig die bepaalde persoon aan te geven voor vervolging. Met Zuckerberg was daarvoor een extra stevig gesprekje nodig. De Duitse providers volgen allemaal heel braaf, zoals gewoonlijk. Je kunt je wel voorstellen om welke mensen het gaat. Die, die min of meer minder netjes zich uitlaten over de regering, de azielig zoekers etc. Waarbij juist die, die de meest verschrikkelijke dingen plaatsen, namelijk diezelfde die onze landen overstromen en van alles eisen en nog eens eisen, mooi met rust gelaten worden. Dat mag alles blijven staan.
    Ik moet me voor iedere reactie opnieuw inloggen, wat zelfs niet altijd lukt. Daar wordt ik bepaald niet blij van. In tegendeel, mijn woede wordt steeds heftiger.

    Like

   • Edjan zegt:

    Nemesis, sorry hoor, maar het klinkt toch eerder als een technisch probleem hoewel ik niet zou weten hoe het op te lossen.

    Like

 19. Cathja zegt:

  De schade die miljoenen moslims aan onze westerse samenlevingen toebrengen is vele malen groter. Dat gejammer van die lui moeten we met een flink pak zout nemen, want het is typerend voor moslims dat ze altijd in de slachtofferrol kruipen. Overal proberen ze een slaatje uit te slaan. Het valt me nog mee dat ze geen torenhoge schadeclaim hebben ingediend, omdat de vrouw (was het wel een vrouw?) aangeraakt is door een vreemde man! Allah natuurlijk boos en Mootje boos! Wat een droefenis…..! 😦

  Het lijkt me beter als dit onaangepaste gespuis zo snel mogelijk weer naar hun eigen land terugkeert. Daar mag ‘ze’ net zoveel en zo vaak haar mooie zwarte outfit aan als ‘ze’ maar wil.

  Maar niet hier!

  Like

 20. kraftavilqa zegt:

  Gutttegut, ze zijn weer ’s slachtoffer niet van discriminazi maar van hun eigen ongemanierdheid.
  “De regels van de koran zijn inderdaad schokkend en wie deze ook nog letterlijk opvolgt, zou sowieso in behandeling moeten gaan, het liefst in een gesloten inrichting.” Gesloten inrichting ja namelijk de hellhole-landen waar de pislam ’t nu reeds voor ’t zeggen heeft en dan moeten we zorgen dat ze die landen niet kunnen verlaten. Containment dus dan hoeven we dus niet onze buitengrenzen te bewaken maar alleen die van hun.

  Like

 21. N.E. Derlander zegt:

  Hoeveel geld moet er nog weggegooid worden om de integratie te laten slagen. Is in de afgelopen 60 jaar onder de socialistische, liberale, christelijke, paarse en alle ander denkbare gemengvormde politiek niet gelukt, en dan zou het nu wel gaan lukken?

  De integratie was niks, is niks en zal niks worden……………

  Like

 22. C.A.Barstow zegt:

  Hulde aan de medewerkers van de Sparkasse, heel langzaam aan komt verzet van de grond, Jaag het islamitisch barbarendom weg uit iedere spaarbank, winkel, garage, supermarkt, enz, enz, verjaag hen uit ons Europa waar ze proberen te vernietigen wat wij opgebouwd hebben, drijf hen terug de woestijn in en laat ze daar hun verachtelijke islam ideologie maar in de praktijk brengen.

  Like

 23. koddebeier zegt:

  “het liefst in een gesloten inrichting.” En natuurlijk in het land van herkomst, want daar begrijpen ze dat soort problemen veel beter.
  En de schaafplekken zullen wel door die Haatbaard toegebracht zijn, boos omdat vrouw niet goed haar boodschap had gedaan .

  Like

 24. Pingback: Neuss: Sparkasse zet gesluierde vrouw buiten – Rechtsaf doorzee

 25. hannah zegt:

  Uitkeringen worden alleen maar verstrekt via een bankrekening dus ze zullen wel moeten. Maar wat een zorgzame man zeg dat hij zoveel geeft om een schaafwondje en psychische toestand van zijn vrouw. Je zou bijna denken dat een 20-tal bank employees haar hebben omsingeld en d,r bespuugd en betast hebben op haar meest intieme lichaamsdelen. Welke vrouw zou daar niet van in de stress raken…

  Like

 26. Jan zegt:

  Vuilnis zet je nu eenmaal op straat

  Like

 27. louis-portugal zegt:

  Frappant.
  Duitse vrouwen mogen aan alle kanten en in alle gaten aangepakt worden, en het stelt niet veel voor volgens de gutmenschen, en deze pinguin wordt weggeduwd is is meteen geschaafd en getraumatiseerd.
  Eigenlijk wel een goeie tip voor alsmen die lui tegenkomt.
  De vrouw even aanraken, en vooral zorgen dat men een getuige in de buurt heeft, en je hebt een aanklacht wegens aanranding in huis.
  Als we dat allemaal een beetje doen zijn ze in een vloek en een zucht van de straten verdwenen.

  Like

 28. repelsteeltje zegt:

  ik loop er tegenwoordig met een grote boog omheen als ik ze al aan zie komen brrrrrr blijf uit mijn buurt griezels zijn het en nog behoorlijk arrogant ook!!!!!!

  Like

 29. repelsteeltje zegt:

  heb er nl ook al eens een aanvaring mee gehad omdat ik niet opzij gingvoor meneer nou rot op ik mijd ze nu als de pest basta!!!!!!wel lullig natuurlijk in je eigen land!

  Like

 30. repelsteeltje zegt:

  ps en taalmaatje worden ?????dat nooit!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s