Schäuble stelt benzineheffing voor om de vluchtelingencrisis de baas te worden!

Screenshot_41

De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble (CDU).

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble (CDU) kan zich een Europese vluchtelingenheffing voorstellen, mocht blijken dat de financiële middelen van de nationale begrotingen niet toereikend zijn. Je zou hier kunnen denken aan een heffing op iedere liter brandstof. Verder is Schäuble er nog steeds van overtuigd dat het Duitse leger ook in eigen land inzetbaar is.

Contra magazine

Tegen de achtergrond van ontoereikende financiële middelen om de vluchtelingencrisis onder de knie te krijgen, heeft de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble de invoering van een Europese vluchtelingenheffing in alle EU-lidstaten voorgesteld. “Ik heb gezegd dat wanneer de middelen in de nationale begrotingen en de Europese begroting niet volstaan, laten we dan bijvoorbeeld overeenkomen dat we een heffing op iedere liter benzine invoeren”, zei Schäuble tegenover de “Süddeutsche Zeitung”. Om de toestroom van vluchtelingen in te dammen, zou geen inspanning geschuwd mogen worden.

“Waarom zouden we dat niet Europees afspreken als de heffing zo dringend is? We moeten de Schengen-buitengrenzen nu beveiligen. De oplossing van deze problemen mag niet mislukken aan een beperking van financiële middelen.” Schäuble bleek bereid vooruit te betalen voor slecht bij kas zittende EU-landen om de buitengrenzen te beveiligen. “Wanneer iemand niet bereid is om te betalen, dan ben ik desondanks bereid het te doen. Dan vormen we een coalitie van de willigen.”

Het leger moet de politie kunnen ondersteunen

Wolfgang Schäuble heeft als consequentie uit de gebeurtenissen in de Oudejaarsnacht in Keulen de mogelijkheid geëist om het leger in eigen land in te zetten. “We zullen ons bezig moeten houden met de vraag waarom bijna alle landen in Europa onder duidelijke juridische regelingen mogen teruggrijpen op hun strijdkrachten om de politie te ondersteunen – en wij niet”, zei Schäuble. “Dat zal op den duur niet vol te houden zijn. We moeten hiervoor de juridische basis creëren”, aldus Schäuble, die ook in het presidium van de CDU zit.

Met het oog op de onzekerheid na de overvallen in Keulen zei hij: “De mensen verwachten dat de staat, die het geweldsmonopolie bezit, veiligheid garandeert.” Daarvoor zou men meer politie nodig hebben evenals verbeterde wettelijke fundamenten voor de politie en de inlichtingendiensten. “De situatie kan echter ontstaan dat de krachten van de landelijke politie en die van de deelstaten uitgeput zijn. Ieder ander land in de wereld zou dan in geval van nood soldaten inzetten.”

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, politici, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

43 reacties op Schäuble stelt benzineheffing voor om de vluchtelingencrisis de baas te worden!

 1. Pieter zegt:

  Als je geld tekort komt kun je ook de accijns op sigaretten verhogen voor allochtonen en vluchtelingen. 90% Van hen rookt en daardoor wordt de gezondheidszorg onbetaalbaar.
  Waarom moeten alle Duitsers meebetalen en boeten dmv accijnsverhoging op benzine voor de asielophalers.
  Het is je reinste dictatuur.

  Like

 2. Gasso de Commando zegt:

  Waar zijn die Duitsers nu mee bezig? De bevolking op kosten jagen om de parasieten te faciliteren ofzo?
  Als ze nu een heffing op de benzine deden om al dit gespuis te deporteren zou je zeggen : ja… laten we dat doen.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  “Vluchtelingen” in Calais stelen 2 reddingsboten om aan boord van de ferries proberen te komen:
  Des canots de survie volés par les migrants pour tenter de rejoindre les ferries ?
  http://www.nordlittoral.fr/accueil/des-canots-de-survie-voles-par-les-migrants-pour-tenter-de-ia0b0n275713

  Like

 4. kouwe kak zegt:

  wat ik wil voorstellen durf ik zelfs niet op deze site te zetten!
  uiteraard zijn er hierin dit bananenland ook te veel millieu neukers GL enz die buiten de landverraad partij d66 en vul maar in de ouderen eerst van hun aow beroven om daarna de taksen op de brandstoffen te verhogen!GRRR die milleuleipen rijden met de treinen door de automobilist gefinancieerd !!!!!!
  praat eens over de OVERBEVOLKING?/nee dan krijgen ze geen kinderbijslag!!
  Dit land is terminaal ziek geworden met dank aan de ouderen die nooit werkten e belasting betaalden??????Verraad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  Snap niet dat verraders als pechtkloot nog niet afgeschoten zijn,Pim en Theo enz die moesten weg omdat de linkse k*.nkergezwellen overlijken gaan!!moord in opdracht van de kroon is een boek van INE VEEN,die dit ff aanhaalt(waar was de tweede moordenaar van Pim??)
  Sorrie,, ik wens niemand dood ,hoewel ik bij enigen een stevige borrel neem !mochten zij verwijderd worden,ja dat betaal jij ook verwijderings bijdrage!!
  Mooie overdenking strijders
  K/K

  Like

 5. Cathja zegt:

  Wat is dit een gore smeerlap zeg, met zijn uitspraken! De schuldige van dit hele vluchtelingendrama is Frau Merkel, een partijgenote van Schäuble! Door het uitnodigende gebaar van Merkel zijn miljoenen mensen in de startblokken gaan staan om de sprong naar Europa te maken. Nu loopt het volledig uit de hand, en gebruikt Schäuble deze crisis om bijvoorbeeld het leger in te zetten om zogenaamd de veiligheid te vergroten!

  Wat er werkelijk achter zit?

  Wel, deze plannen zijn een onderdeel van het plan wat nu uitgewerkt wordt. Eerst een enorme puinhoop creëren, de burgers angstig maken, en dan een reden hebben om het leger (‘ter bescherming’) inzetten! Dat is wat Schäuble wil. Vuile rotschoft!!
  Wie heeft eigenlijk al die ellende in gang gezet? Waarom moet iedere burger nu meebetalen aan het tegenhouden van de vluchtelingen? Wat heeft een benzinetaks te maken met het al of niet binnenkomen van vluchtelingen? NIETS! Net zo min als dat mijn OZB verhoogd moet worden om de vluchtelingenstroom in te dammen! Het is gewoon een chantagemiddel om de mensen armer te maken, en de greep op de EU-burgers te vergroten! Als Frontex zijn werk goed zou doen, dan zouden ze boten met vluchtelingen niet naar Europa moeten brengen, maar naar de plek terugbrengen waar ze vandaan komen! Als Frontex daar toch al aanwezig is, kost het niets meer om ze naar Turkije of Libië te brengen. Dus vanwaar die benzinetaks? Pure diefstal van de bevolkingen!
  En die Schäuble is er eentje van het CDU? Laat alsjeblieft die ‘C’ weg! Christus wil niks met deze smeerlap te maken hebben!

  Het zal jullie duidelijk zijn dat ik gewoon hartstikke kwaad ben! Die Judassen in Brussel bedenken elke dag opnieuw dingen waarmee ze ons op de knieën willen dwingen!
  Het zint hun uiteraard niet dat de Oostbloklanden weigeren vluchtelingen op te nemen, en nu worden we allemaal gepakt!

  Stelletje duivels daar in Brussel! Maar wacht, jullie tijd van berechting komt. Als de EU-burgers massaal gaan inzien hoe ze worden uitgeknepen en geknecht, zal de sfeer definitief omslaan!
  Ik kan bijna niet wachten tot de dag aanbreekt dat dat hele zooitje in Brussel wordt opgepakt!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 12.16. uur. Beste Cathja, ik ben het volledig met U eens. Waarom laten de Europese burgers dit toch allemaal toe? We gaan volledig kapot gemaakt, terwille van de rode fascisten van de SSer Juncker der EUSSR, de belangen van de Bilderbergbende, en de NWO. En het rode Staatsjournaal, en de rode pers en omroepen, in Nederland, Duitsland en Europa blijven de bevolking van Europa met hun vuile rode propaganda bestoken. En wel 24/7. Ik zie nog enkel een oplossing, dat God ingrijpt. De mens en de politiek gaan het niet oplossen. Dat is mijn bescheiden mening.

   Like

   • Cathja zegt:

    Beste Tom, ik deel uw mening. Menselijkerwijs gesproken is een oplossing zeer ver weg. Van Hogerhand komt wellicht onze hulp. Laten we proberen daarin ons vertrouwen te stellen.
    Dank voor uw reactie!

    Like

 6. BertG. zegt:

  Dat hebben wij hier in Nederland toch al jaren, kwartje van Kok b.v.

  Like

 7. anna zegt:

  met de verhoging van de benzineprijs zullen veel Duitsers héél blij zijn, het wordt de hoogste tijd dat ze in opstand komen ….

  Like

 8. marcelvl1976 zegt:

  Het was ook te lezen op http://nos.nl/artikel/2080808-heffing-op-brandstof-om-kosten-vluchtelingen-te-dragen.html deze ideeën komen van ,mensen die zelf 3 euro per liter kunnen betalen en dan nog iedere dag uit eten kunnen gaan. Ter vergelijking:
  In Saoedi- Arabië betaalt men nu 24 cent per liter en dat is al een verdubbeling van vorig jaar, toen betaalde men daar 12 cent per liter. En dan ook nog dollarcent die lager staat dan de eurocent.

  Like

 9. Bas zegt:

  Minister van Financiën Wolfgang Schäuble (CDU) met zijn kompanen, lopen achter de wagen aan !
  Men had de vluchtelingen crisis aanzienlijk vòòr kunnen zijn door niemand uit te nodigen! In ieder geval geen oproep voor massa immigratie in de media te doen.

  Like

 10. Vederso zegt:

  Ik zou willen voorstellen dat de CDU-congresgangers die nog maar kort geleden Angela Merkel een applaus gaven van 10 minuten, een extra bijdrage leveren zodat gewone mensen minder hoeven ophoesten.

  Like

 11. R.Kroonenberg zegt:

  jaja…de knaak van Kok, maar voor nóg fouter doelen !

  Like

 12. Bob Fleumer zegt:

  Waar heb je anders een leger voor? Toch om je bevolking te beschermen? Nou dan !

  Like

 13. frank de bakker zegt:

  Stelletje mongolen zonder verstand.

  Like

 14. aquarius4422 zegt:

  Doet aan het kwartje van Kok denken, die had ook extra geld nodig om zijn linkse hobby’s te bekostigen.

  Like

 15. leefbarbaar zegt:

  De dag dat onze regering besloot zijn eigen agenda te gaan uitvoeren werd onze benzine (tijdelijk) met een kwartje verhoogd.
  Nu is 75% van de benzineprijs belasting en zien wij daar zelf nimmer een cent van terug. Brussel en de massa-immigratie slokt alles op en het eeuwige graaien van politici.
  Toch is, in een Europa zonder grenzen, de benzine in België 30 ct de liter goedkoper. Blijkbaar mogen opvreters vrij passeren, maar goederen niet.
  Wat ons aardgas betreft is het nog erger.
  We zijn toe aan een nieuwe regering. Een echte regering.

  Like

 16. Edjan zegt:

  De solidariteitsheffing: je kon er op wachten.
  Om de Schengengrenzen beter te verdedigen en de instroom in te dammen? Of om Frontex te versterken en dus steeds meer “vluchtelingen” te redden en naar Europa te transporteren, Herr Schäuble?
  En het Duitse leger inzetten? Tegen wie? Tegen uw eigen burgers als die een keer terug gaan slaan?
  Vreemd toch, ik vertrouw Herr Schäuble voor geen millimeter!

  Like

 17. delamontagne zegt:

  INSTRUCTIES voor de “nieuw”komers in een Duita zwembad

  Like

 18. Mieghummel zegt:

  Gebruik het ‘kwartje van Kok’ er maar voor. Met het bedrag dat dit inmiddels heeft opgebracht kunnen we heel Europa schoonvegen.

  Like

 19. Jade zegt:

  Wolfgang Schäuble is een domme lul.

  Like

 20. Edwin Lauxen zegt:

  Een nieuw kwartje van Kok dus..nou lekker.

  Like

 21. biebie zegt:

  Het enigste waartoe ik bereid ben is een eenmalige heffing retour zandbak.
  Hoogste tijd voor europese lente,de enige man waar ik nog een beetje gezond verstand bij zag tijdens de griekenland crisis is ook al aan het raaskallen.
  (Wat zij Rutte ook alweer twee maanden geleden:Kosten asielopvang doen niet ter zake)

  Like

 22. tjonge zegt:

  “dat we een heffing op iedere liter benzine invoeren”, zei Schäuble tegenover de “Süddeutsche Zeitung”. Om de toestroom van vluchtelingen in te dammen, zou geen inspanning geschuwd mogen worden.”
  .
  ” Waarom zouden we dat niet Europees afspreken als de heffing zo dringend is? ”
  .
  .
  ach kijk, de herintrede van het kwartje van kok, alleen dan voor de hele eu als het aan Schäuble ligt….
  .
  .
  ik persoonlijk heb een ander voorstel, veel makkelijker, supermario drukt nu elke maand 60 miljard aan monopoly-euro,s erbij, waarom niet dat bedrag verhogen naar 100 miljard ?
  over een paar jaar implodeert die euro en hopelijk de eu toch, dus laten we dat dan maar financieren met monopoly geld.
  .
  .
  ” Daarvoor zou men meer politie nodig hebben ”
  .
  nee Schäuble, ik wil niet meer politie, dat is symptoombestrijding, ik wil dat de oorzaak aangepakt wordt, dus op slot die grenzen en opvangen in de regio en actief werken aan terugkeer van de asielzoekers met verblijfsstatus zodra herkomstland veilig is of opvang in de regio acceptabel is.

  Like

 23. Charles Martel zegt:

  Walgelijk: wij draaien andermaal op voor de incompetentie van onze politici. En voor de eigen bevolking zijn de kassa’s leeft. Hoog tijd dat de CDU de rekening bepresenteerd krijgt.

  Like

 24. Bennie zegt:

  Deze mof moeten we al eerst stenigen.

  Like

 25. Ivanneau zegt:

  Hier worden slim twee vliegen in één klap geslagen. 1. Het invoeren van Europese belastingen en 2. Een mogelijkheid om onder het mom van noodzakelijkheid de bevolking ongelimiteerd te kunnen plunderen. Hiermee kan de sluis van ellende nog verder worden opengezet zonder dat de bevolking het door heeft.

  Like

 26. koddebeier zegt:

  EU breed hé mensen, dus we gaan er fijn aan meebetalen, het wordt tijd dat landverraders de doodstraf krijgen !

  Like

 27. Elena zegt:

  Een blinde kon zien aankomen dat wij gaan betalen voor alle parasieten.
  Daarom…opruimen de illegale parasieten.

  Like

 28. Japio zegt:

  Ben bang dat wij als autochtone bevolking nog veel voor onze kiezen gaan krijgen. We gaan nog heel veel moeten pikken en slikken eer we echt in opstand gaan komen ben ik bang. Een groot gedeelte van de (linkse) mensen hebben last van ontkenningsverschijnselen en hopen tegen beter weten in dat het allemaal goed gaat komen. Beste goedmensen, het gaat faliekant de verkeerde kant op.

  Like

 29. carthago zegt:

  De nazi’s hebben een dergelijke maatregel niet eens gebruikt, maar deze genocide pleger doet het gewoon.

  Like

 30. Pingback: CDU veegt plan benzinetoeslag snel van tafel | E.J. Bron

 31. Tistochwat zegt:

  Zo ver had het toch helemaal niet hoeven en mogen komen?!!!
  De zoveelste bandiet die durft te beweren dat extra belastingen een probleem zullen oplossen!

  Like

 32. Guardiacivil zegt:

  Opmerking bij Elsevier geplaatst……….Godsgeklaagd, de elite die deze Europese catatrofe heeft veroorzaakt weet al niet meer hoe dit te bekostigen dus halen ze het ook maar uit de consumptie van de Europese burger.

  Like

 33. paulzwueste zegt:

  Wat een ongelofelijke smerige cynische man is die Schauble!
  Dat is nu een regelrechte NAZI!!!!
  Moet je je voorstellen… de vluchtelingenstroom hangt direct samen met de akkoorden gesloten met de arabische schurkenstaten om de islam in Europa te importeren… in ruil voor olie!!!!
  Nu stelt hij voor de burgers van Europa extra en juist OP diezelfde OLIE te belasten waarvan diezelfde benzine gemaakt wordt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 34. Pingback: Europese Commissie ondersteunt Schäuble´s plan voor Europese benzineheffing | E.J. Bron

 35. Pingback: Europese Commissie: ‘Vluchtelingenbelasting op benzine moet er komen vanwege kosten vluchtelingencrisis’ – JDreport.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s