Seehofer: Nieuw ultimatum aan Merkel

Screenshot_61

De voorzitter van de Beierse CSU, Horst Seehofer

(Vertaling: E.J. Bron)

Horst Seehofer, chef van de Beierse CSU, stelt een nieuw ultimatum aan bondskanselier Angela Merkel: “In de komende 14 dagen zullen wij de Duitse regering er schriftelijk toe oproepen om voor juridisch rechtmatige omstandigheden aan de grenzen te zorgen”, aldus de tekst van het ultimatum, ondersteund door de basisbeweging in de CSU, “Conservatieve Bewustwording!”. Mocht Merkel hierop niet reageren, dan moeten er ook daden volgen.

De Beierse minister-president Horst Seehofer (CSU) stelt in de ruzie om de ongecontroleerde massa-immigratie opnieuw een ultimatum aan bondskanselier Angela Merkel (CDU): “In de komende 14 dagen zullen wij de Duitse regering er schriftelijk toe oproepen om voor juridisch rechtmatige omstandigheden aan de grenzen te zorgen”, zei de Beierse minister-president tegenover de “Spiegel”. Mocht de bondskanselier dit niet doen, dan zal er voor de Beierse regering niets anders overblijven dan een aanklacht in te dienen bij het constitutioneel gerechtshof.

Er is geen bovengrens!

Zoals “Metropolico” berichtte, had de Beierse regering daarvoor juridisch advies ingewonnen bij de voormalige rechter van het constitutioneel gerechtshof, Udo Di Fabio. Deze had in zijn advies heel duidelijk vastgesteld dat de Duitse regering, in de persoon van de bondskanselier, met haar weigering om de landsgrenzen omvattend en effectief te bewaken, constitutioneel recht schendt.

Di Fabio, die in zijn tijd als rechter van het constitutioneel hof als conservatief gold, verwerpt het idee dat er geen bovengrenzen zouden zijn bij het asielrecht. De staat zou zijn eigen prestatievermogen moeten behouden. Bondskanselier Angela Merkel heeft echter bij het asielrecht een onbeperkt aantal migranten als richtlijn van de grondwet opgevat.

Als Merkel niet reageert, moeten er energieke en snelle daden volgen

Het inwinnen van juridisch advies evenals nu ook het nieuwe ultimatum wordt door de basisbeweging van de CSU, de “Conservatieve Bewustwording!”, ondersteund. “Wij als CSU-basisbeweging ondersteunen de eis van Horst Seehofer volledig en nadrukkelijk”, aldus David Bendels, plaatsvervangend woordvoerder van de “Conservatieve Bewustwording!” tegenover “Metropolico”. “De onwettige en chaotische massa-immigratiepolitiek van de bondskanselier moet eindelijk gestopt worden. Het moet echter duidelijk zijn dat deze aankondiging van onze partijvoorzitter, mocht de bondskanselier niet dienovereenkomstig reageren, ook dwingend gevolgd moeten worden door energieke en snelle daden. We moeten woord houden! Anders verliezen wij als CSU tegenover de burgers onze geloofwaardigheid!”

Bron:
www.metropolico.org

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Seehofer: Nieuw ultimatum aan Merkel

 1. BigLJohn zegt:

  …..Anders verliezen wij als CSU tegenover de burgers onze geloofwaardigheid!….. Die zijn ze toch allang verloren ! Precies dezelfde waan-denkbeelden als bij de PvdA. De PvdA maakt zichzelf wijs dat bij de aanstaande tweede kamer-verkiezingen weer veel kiezers op hun zullen stemmen. Tegen de tijd dat Merkel echt opkrast, is Duitsland tot de grond toe afgebroken. Slechte leiders voeren hun land altijd eerst de afgrond in alvorens te verdwijnen of te sterven. De geschiedenisboeken staan er vol van. Hitler was de voorlaatste bekende die dat flikte.

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  En heel snel ook!De grenzen moeten dicht,potdicht;ook hier!Wat denk je dat er na de winter aan komt roeien/zwemmen?Het veelvoudige van wat nu al ,op alle fronten,niet meer te behappen is!

  Like

 3. Pogo zegt:

  Off

  Mooie docu van Britain First; ‘We want our country back’
  -Let niet op de voice-over. Deze docu komt van de BBC.-

  Like

 4. joga zegt:

  Zou het dan toch echt? In Duitsland begint de victorie, na eerst bijna voor de ondergang te hebben gezorgd? Na positieve uitkomst Merkel en haar trawanten inclusief de Duitse MSM onmiddellijk afzetten en zwaar straffen.

  Like

 5. Harry zegt:

  In een normale setting zou zoiets als Merkel nu overhoop gehaald heeft toch nooit plaats kunnen vinden ?
  Ze zou toch meteen afgevoerd worden door een stel witte jassen ?

  Ik ben helemaal niet van de complottheoriën , maar het is toch toch haast ondenkbaar dat dit toevallig gebeurt ?
  Dat achterlijke ” wit schaffen das ” , lijkt welhaast een wanhoopsdaad om toch nog net even op de valreep de boel te te verkloten voor het normale deel van de mensheid.

  NWO of ander complot , dit soort dwaasheid zou normaliter toch nooit kunnen gebeuren , als daar geen corrupte of gestoorde idioten aan de macht waren ?

  Als je gewoon gek bent neem je toch nog niet zulke stomme beslissingen ?

  Like

 6. Sjaak zegt:

  En daarom ! Grenzen toe ! NU ! METEEN !

  Like

 7. frank de bakker zegt:

  Lijkt wel een heel slechte film dit.
  Mja meer een nachtmerrie, MERKEL RAUS!!!

  Like

 8. Ron zegt:

  Eerst zien, dan geloven.
  Met de snelheid van dat soort gerechtshoven zal het waarschijnlijker zijn dat er pas in 2018 uitspraak komt.
  2 jaar te laat.

  Bestaat er in Duitsland zoiets als een impeachment procedure?
  Dat gaat mogelijk sneller.

  Like

 9. Antivenin zegt:

  Als deze instroom gewoon doorgaat, raakt op een gegeven ogenblik de huisvesting op. Wat doen de regeringen in Europa als al die fitte mannen straks Europese burgers uit hun huizen trappen om er zelf in te gaan wonen? Als ze al weinig tot niets doen om verkrachtingen te bestraffen? Kom je thuis van je werk, staan je kinderen huilend op de stoep en woont er een “vluchtelingengezin” in je huis. Reken dan maar niet op hulp van bovenaf…

  “Straks wij hier de baas…” wordt al decennia gezegd door onze cultuurverrijkers!

  Like

 10. Bas zegt:

  Frau Merkel en haar kompanen zouden opgepakt / afgezet moeten worden wegens ”maatschappelijke ordeverstoring en plundering van de staatskas”. Een volkstribunaal lijkt me zinvol !

  Like

 11. C.A.Barstow zegt:

  Ik vrees dat het al te laat is, over niet al te lange tijd breekt de lente aan, dan komt de volgende horde islamitische barbaren deze kant op, en hoe ga je die tegen houden? met gewapend geweld? vergeet het maar.

  Like

 12. Avidia zegt:

  Had ik het maar voor het zeggen, dan was hier niet een z.g. vluchteling. Moet je zien hoeveel vrije landen ze passeren om hier te komen, Nederland is het beloofde land, gaat als een tam tam de lucht in. Ik vind het meer dan een schande. Wij worden opgezadeld met mensen waarvan men niet eens weet wie ze precies zijn en wat ze van plan zijn. En wat dat allemaal kost, de rekening ligt bij ons. Ik vind het straatbeeld ook zeer onprettig worden, al die gesluierde vrouwen die achter hun man aan sjokken, te erg voor woorden. Ik ga alleen nog de stad in om boodschappen te doen, verder niet, ik kan het niet aanzien. Ze zien er ook niet uit, zeer onappetijtelijk, gatver! Sjokkende hobbezakken.

  Like

 13. Pingback: Seehofer: Nieuw ultimatum aan Merkel – Rechtsaf doorzee

 14. Jan zegt:

  ‘Das geisteskranke Drecksweib 2011

  Like

 15. Guardiacivil zegt:

  Nog even wat meer tijd en dan gaat de kogel door de kerk of storten de muren rond Brussel in.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s