Steniging in Dortmund

Screenshot_40

(Vertaling: E.J. Bron)

Uit Noord-Afrika afkomstige jongeren komen twee transseksuelen tegen. Wanneer ze merken dat de vrouwen, die ze daarvoor nog probeerden te versieren, geen vrouwen zijn, willen zij ze stenigen. Alleen een toevallig voorbijkomende patrouille van de politie kan de executie à la sharia nog net voorkomen.

Eerst waren de drie, bij de politie bekende, jongeren de beide vrouwen aantrekkelijk voorgekomen. Maar nauwelijks hadden de al meerdere malen voor lichamelijke mishandeling en diefstal gearresteerde Noord-Afrikanen gemerkt dat ze in werkelijkheid met transseksuele mannen te maken hadden, of ze begonnen deze wild aan te duwen, zoals SAT1 NRW bericht. Volgens de slachtoffers zouden de daders zich in hun “eer” gekwetst gevoeld hebben. Toen werd het doodsvonnis geveld: “We zouden jullie hoeren moeten stenigen”, zeiden de drie.

Zo gezegd zo gedaan. Ze verzamelden stenen, maar ze konden hun doodvonnis niet voltrekken. Een patrouille van de politie, die toevallig langs de plaats delict reed, kon de voltrekking van de zelfgemaakte fatwa op het laatste moment voorkomen. Wat achterbleef, waren twee transseksuelen die een trauma hadden opgelopen. Een trauma dat zich, gezien het steeds vaker voorkomen van zulke incidenten, van het hele land meester dreigt te maken.

Bron:
www.metropolico.org

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, fatwa, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Steniging in Dortmund

 1. ieznogoedh zegt:

  Deze aaneensluiting van geweld tegen autochtone bewoners is niets anders dan het gevolg van het denken van deze woestijnrovers: “Binnenkort zijn we met genoeg en hebben we de macht helemaal in handen. Europeanen kunnen zich of willen zich zich niet eens verweren en de politie doet sowieso niets. Ons is de zege, ons is de toekomst!”

  Met dank aan de politieke “elite”.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Dit smerige schorem met hun barbaarse bedoelingen moet uitgezet worden. Zij verdienen geen enkele vorm van bescherming. Het is compleet TUIG!!

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Dat krijg je als je barbaren toelaat in de ‘beschaafde’ wereld, bedankt hé politici !

  Like

 4. delamontagne zegt:

  AMMAN (ANP) – Koningin Rania van Jordanië heeft een eigen cartoon getwitterd in antwoord op een tekening in het Franse satirische blad Charlie Hebdo. De cartoon van Rania laat het dode Syrische jongetje Aylan zien, met daarnaast getekend een jongen als scholier en een man als arts.
  De ondertitel luidt: ,,Wat zou kleine Aylan later zijn geworden?”

  Like

 5. Bas zegt:

  Sowieso, is iemand spontaan stenigen misdadig en middeleeuws. Het is te hopen dat ze hun straf niet ontlopen.

  Like

 6. Gasso de Commando zegt:

  Wat heeft Duitsland toch een zooitje ellende geimporteerd…. alleen rijst de vraag: Hoe komen we weer van dit gespuis af?
  Tijd voor een nieuwe Endlösung?

  Like

 7. Steven zegt:

  Zolang overheden in Europa dit soort volk het handje boven het hoofd blijft houden en de eigen bevolking overal voor afstraft, zal dit soort taferelen steeds vaker gaan voorkomen. Totdat burgers dit soort gezeik zelf gaan oplossen….

  Like

 8. Nou, begin dan, die ‘bekenden van de politie’ van hun bed te lichten en ze het land uit te gooien, zou ik zeggen.Vóór er nog eens metterdáád een steniging plaatsvindt, bedoel ik……
  Maar nee……
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 9. anna zegt:

  hoe moet dat dan met de carnaval ???

  Like

 10. de beterweter zegt:

  Zolang de vluchtelingen niet goed worden verdeeld,en geabsorbeerd worden door de maatschapij,daar bedoel ik werk door inkomen mee.onderdak door middel van woon containers.
  Zal het alleen maar erger worden,want de verveeltheid zal erger worden bij deze mensen groep.
  Laat ze de straten schoon houden,laat mee helpen aan onderhoud van gebouwen,ramen wassen enz

  Like

  • Rien Quist zegt:

   wat ben jij een vreemde kwasr,weg uit ons lamd deze lui willen niet werken of intergreren.
   alleen crimineel doen en een uitkering opstrijken,denk je nu echt dat ze hier ons gelijken willen zijn.
   nou das al 40 jaar mislukt,doe je ogen eens open enhelp deze lui het land uit of op ern lekke boot met oostenwind de noordzee op .
   dam
   n hebben volgend jaar lekkere vette haring.

   Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Dat is nu de zogenaamde verrijking, waar de verraders der politiek, met voorop: VVD,CDA,PvdA en D66, ONS mee opgezadeld hebben!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s