VIDEO: PVV en PvdA gaan met elkaar in debat over de “vluchtelingen” in de provincie Groningen

Je bent voor de komst van asielzoekers, of tegen. Ton van Kesteren (PVV) en Gert Engelkens (PvdA) gaan met elkaar in debat over de “vluchtelingen” in de provincie Groningen.

PVV Groningen

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Groningen, PvdA, PVV. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO: PVV en PvdA gaan met elkaar in debat over de “vluchtelingen” in de provincie Groningen

 1. Jan zegt:

  Dat zelfde schreef ik vorig jaar op de site van de PvdA Leiden, maar het werd na een dag gewist. Was onbeschoft volgens Gijs Holla. Leidenaren asielshoppers door de strot duwen was totalitair en over dat woordje vielen de NSB’ers.

  Like

 2. Thoth zegt:

  Ach ja, de incidenten en dat het merendeel van de bevolking in Rotterdam er achter staat, volgens de PVDAllochtonen. Helaas het zijn NIET incidenten en maar 13% is voor het opnemen van MEER ‘vluchtelingen’. Ik denk dat PvdA’er eens meer in de krant/media moet lezen. En integreren, aan m’n NOOIT niet. Tss.. nepstatenlid.

  Like

 3. laura van der storm zegt:

  Duidelijk verhaal Ton van Kesteren!!Daar komt niemand omheen. Chapeau!

  Like

 4. Verbijstering
  Ik ben geen wetenschapper, geen hoog opgeleide en geen filosoof of maatschappij kenner, maar een burger met naar ik hoop een gezond verstand dat nog niet aangetast is door de lawine van desinformatie en leugens die over de samenleving wordt uitgestort.

  Vallende bladeren, water, sneeuw, ijzel, wind, bedenk een weeromstandigheid en de overheid komt met waarschuwingen en als ze dat niet doen, dan staat de totaal verbijsterde en ontwrichte burger met zijn handen in het haar, want waar en waarom heeft de alom aanwezige grote broer de overheid hen niet beschermd tegen deze onverwachte calamiteit, dat is dus de mondige burger van deze tijd. Lees verder >>>> http://nageltjes.be/wp/?p=20364

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Sterk punt van meneer van Kesteren: de PvdA is het in 60 jaar niet gelukt om werk te creëren in Groningen. Hoe kunnen ze dan blijven beweren dat ze voor duizenden bijstandsmigranten wel werk hebben? Allemaal een baan als directeur van een islamitische stichting?
  Ook duidelijk van die dikzak dat hij trots meldt dat de bevolking zo goed op de hoogte gehouden wordt en daarmee de suggestie wekt dat de bevolking inspraak heeft. Niet dus, je mag niet eens je eigen verkrachter uitkiezen.

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Leienaren zijn een typisch volk, leven alleen voor 3 oktober Leiden ontzet haring en witte brood.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Ach, dat is water “naar de zee”, dragen. Hoewel goed bedoelt van Dhr. van Kesteren van de PVV.

  Like

 8. Bas zegt:

  De PvdA vertegenwoordigt door statenlid Gert Engelkens beschouwt (in dit debat) burgers als volstrekt lijdelijk m.a.w. volgzaam en zonder verzet ongemak verdragend. Zijn idee van sociaal democratie is er een van ”over mensen heen regeren”.
  De PvdA heeft er mee ingestemd vluchtelingen in de regio op te vangen gaat daarna inpraten op burgers om de opvang door te drukken.. Dit is de omgekeerde wereld, dat noemt men links overleggen ! Althans zo liggen kennelijk de democratische zaken bij Gert Engelkens van de PvdA !

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  De LINKSEN zullen de werkelijkheid NOOIT onder ogen zien. Ik blijf zeggen, dat LINKS de grootste 5e colonne zijn, van de ISLAM. En het zijn, in mijn optiek, voor het grootste deel GEEN VLUCHTELINGEN. Het grootste deel zijn mannen, tussen de 18 en 25 jaar! Het is een MOSLIMINVASIE. En er zijn geen banen, voor deze onaangepasten, we hebben zelf 600.000 werklozen.

  Like

 10. Scheerzeep NU zegt:

  Ik woon in Oldambt.
  Engelkes zegt: er komt hier een centrum DUS we moeten de bevolking meekrijgen, draagvlak creeren.

  Ze hebben de bevolking nooit gevraagd of ze instemmen met een centrum. Dat draagvlak is er niet. In Pekela hebben al enkele incidenten plaatsgevonden bij het AZC. De mensen zitten niet te wachten op nog meer problemen.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  De PvdA is verworden tot een soort NSB, uit de jaren ’30 van de vorige eeuw. Hoewel de NSB uit de jaren ’30 nooit de ISLAM zou hebben gesponsord. Dat dan weer wel!

  Like

 12. Sjaak zegt:

  Wat verteld de rooie rakker ?
  4 x 100.000 € uit de belastingpot gestolen om
  de azielig.vreters te helpen ?
  En de ouderenhulp laten ze aan de gestrekte arm verhongeren !

  Like

 13. ildiko zegt:

  het veiligste plek voor deze gelukszoekers is hun eigen land, eigen cultuur ga daar TERUG en vecht er voor.!

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Wat een onvoorstelbaar dom en nietszeggend oeverloos gezwam van die weldoorvoede ‘socialist’?! Ik zat me met de seconde meer te ergeren aan die kwast!
  De mensen zouden op de hoogte worden gehouden m.b.t. de huisvesting van ‘vluchtelingen’, geïnformeerd worden en andere bla bla bla, maar wat héb je daar nu aan als het tóch allemaal al beklonken is?

  Ton van Kesteren zegt alleen maar steekhoudende dingen; naar zo iemand luister je graag.
  Goed gedaan Ton!

  Maar die linkse PvdA land-verkwanselaars zullen nooit willen toegeven dat ze hartstikke fout bezig zijn. Die lieden zijn niet gevoelig voor redelijke argumenten.
  SIE SCHAFFEN ES!

  *zucht*

  Like

 15. Republikein zegt:

  Die vetklep op de bbq.
  Ben als racist geboren, gaat nooit voorbij.

  Like

 16. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Vluchtelingen die moeten integreren. Hoezo moeten die integreren, die krijgen een tijdelijke verblijfsvergunning en zodra het gebied waar ze vandaan kwamen weer veilig is behoren ze terug te gaan. Dat kan een jaar duren, of twee jaar maar dan moeten ze terug, als je ze nu in de watten legt en zelfs woonruimte voor ze vrij gaat maken gaan ze zeker nooit meer terug. De asiel advocaten zijn al aan het warmlopen, die stapelen straks weer de ene op de andere rechtszaak en hopen in de tussentijd op het zoveelste generaal pardon. En let wel; al die rechtszaken worden door ons betaald, de advocaten werken pro deo en het OM. en de rechters zijn in overheidsdienst. Dat zijn astronomische bedragen waar we het hier over hebben.
  Als regeren vooruit zien is dan moeten de mogelijkheden tot beroep aantekenen nu drastisch beperkt worden.

  Like

 17. Pingback: VIDEO: PVV en PvdA gaan met elkaar in debat over de “vluchtelingen” in de provincie Groningen – Rechtsaf doorzee

 18. Ruud van Haren zegt:

  Soms is het gewoon heel erg jammer dat ik de politiek ben uitgegaan. Als ik op die PVV stoel had gezeten dan had die man van de pvda een spreekwoordelijke draai om zijn oren van me gekregen. Nodig me eens uit daar en zet een pvda-er tegenover me. Een lesje Nederlands. Incident? wat is een incident? Incidenten? wat zijn incidenten? structureel, wat is structureel? Wat is de meervoud van structureel? ………Juist! Wat is een asielzoeker? En wat is een vluchteling? Pvda spreekt over dat met spoed ze geplaatst moeten worden. Wat tevens betekend dat het door je strot geduwd word. Je hebt immers geen tijd om tegen te zijn. Hij is bij de pvda gekomen zegt die, omdat veel mensen het niet makkelijk hebben. Ik denk dan aan Bert van de Roest uit Utrecht bij die woorden. Integreren?? LOL… Een cursus krijgen ze aangeboden om, om te gaan met vrouwen. vrouwen moet een armlengte afstand houden van vreemde mannen.. Ik kan zo wel doorgaan. Nodig me uit met die man tegenover me. Ik kom graag naar Groningen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s