“Vluchtelingen” leggen pompen stil om elektriciteit af te tappen

Screenshot_58

(Door: Ben Storme)

Woensdagmorgen werden onder het viaduct van de New Yorklaan in Zeebrugge zes Iraniërs aangetroffen. Zij hadden de waterpompen onklaar gemaakt die bij noodweer een spoorwegtunnel droog moeten houden.

De zes verbleven in een technische ruimte waarin een elektriciteitskast was opgesteld.  Het hangslot aan de deur was opengebroken, en een verlengsnoer om batterijen van telefoontoestellen te kunnen opladen, zat in het stopcontact. Daardoor werden de pompen die bij hevige regenval de ruimte en de tunnel moeten leegpompen, losgekoppeld van het elektriciteitsnetwerk. Ze konden dus niet meer functioneren.  Bij hevige regenval zou de tunnel onder water komen te staan, met mogelijke hinder voor treinreizigers en schade aan de elektrische toestellen en de tunnel.

Lees verder>>>
(h/t “Lis”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, Groot-Brittannië, Immigratie, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Vluchtelingen” leggen pompen stil om elektriciteit af te tappen

 1. Tom Hendrix zegt:

  Mij verwondert inmiddels- wat de tsunami van zogenaamde vluchtelingen betreft- helemaal niets meer. Het wordt met de dag erger. En ik hou LINKS en de EUSSR dictatuur hiervoor volledig verantwoordelijk, en tevens de krankzinnige madam Merkel!

  Like

 2. Oh, geweldig! “Calais”breidt zich uit in Noordelijke richting!
  Mark my words: Binnen afzienbare tijd treffen we dat soort muskieten aan in Hoek van Holland, met alle overlast van dien!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. Frans de Wit zegt:

  Ja het wordt steeds gekker hoor, nergens worden straffen opgelegd. Die gasten doen gewoon, vroeger was het nog een excuse van ikke niet begrijp

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Alles hoogopgeleide vakkrachten !

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Alles sterkstroom-elektriker met een IQ van 3 volt spanning !

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Gewoon allemaal lens slaan. Hebben ze het niet gedaan?… Niet belangrijk.
  Dat schorem deugt toch niet, zo dus…

  Like

 7. Fred zegt:

  Kunnen die zwakstroomingenieurs niet aan de slag bij Philips of ASML?
  O, wacht…..

  Like

 8. Drs.P. zegt:

  Jammer dat deze paar asielratten niet meteen aan de 400V spanning zijn blijven hangen, was het probleem met hen en voor ons ineens opgelost!! Want die pompen werken echt niet op 230V, waardoor het verhaal van aftakken van stroom mij beetje moeilijk lijkt, dus even een kritische noot bij deze betreffende het verhaal!!
  Daarnaast, asielratten uit Iran, is daar dan ook oorlog?? Oppleuren met die gasten!!!!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 9. geloof deze linkse leugen niet:

  dit is een terroristische aanslag en isis heeft deze gasten opdracht gegeven om massaal pompgemalen te saboteren. Via sabotage willen zij de kaffirs laten doodbloeden.

  ja de oorlog tegen kaffirs is begonnen, het leger isis strijders in EU bestaat nu al uit meer dan 1 miljoen besneden halal varkentjes.

  Triest is dat de moslim organisaties die hier al gevestigd zijn al deze illegale, ondergedoken syriers en isis strijders dus ondergronds opvangen en financieren. Moslim mannen geloven in de UMMAH van islam, in Dar al Islam, heel extreem en op Dar al Harb moeten zij samen bundelen om te strijden tegen kaffirs.

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Dit is nu wat parasieten bijvoorbeeld doen. Ze zijn te lui om te werken, maar intussen putten ze hun gastheer helemaal uit, tot er soms de dood er op volgt ! Normaal worden parasieten uitgeroeid.
  Maar deze menselijke varianten worden gekoesterd gelijk godenzonen. Onkruid zit in dezelfde hoek. Onkruid moet altijd uitgeroeid worden. Dat ga je toch ook niet koesteren en bemesten !
  Ons leven begint er uit te zien als een vreselijke nachtmerrie. Met dien verstande dat men altijd uit een nachtmerrie ontwaakt. Dit in tegenstelling tot de nachtmerrie die we vandaag de dag meemaken !

  Like

 11. kraftavilqa zegt:

  Smerige saboteurs maar helaas zolang niet erkend wordt dat we in oorlog (ja ja, blinde linksertjes we zijn in oorlog met de pislam al eeuwen in ’t verleden zijn we dankzij groten als Charles Martel en Jan Sobieszki er nog goed van af gekomen maar vandaag de dag is het verboten de staat van oorlog te erkennen) zijn worden saboteurs niet doodgeschoten. 😦

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het valt niet te ontkennen dat ze met boeren slimheid snel in de gaten hebben hoe ze justitie buitenspel kunnen zetten, of zou het misschien gewoon een reflex zijn om bij beschuldiging direct naar een ander te wijzen. Hoe het ook zij, justitie is niet in staat of niet bereid ze toch aan te pakken. Maar misschien wordt het tijd om de oude wet tegen landloperij maar weer eens uit de mottenballen te halen.

  Like

 13. Avidia zegt:

  Het is te erg voor woorden, mijn oplossing is: Alle moslims terug naar hun eigen land. Hebben wij ze uitgenodigd? Niet dat ik weet, Voegen zij iets toe aan ons land of ieder ander land? Niet dat ik weet. Is terug sturen een oplossing? Ja, dat is wat ik zeker weet, weg er mee, ze voegen niets toe, bezorgen alleen maar last en een vermogen aan uitkeringen die wij allen moeten opbrengen, en dan de huizen die ze bezet KRIJGEN, ja KRIJGEN, krijgen jullie kinderen dat? Nee natuurlijk niet, die moeten er jaren op wachten, ik kan hier witheet over worden, ik heb geen kinderen, als ik ze wel had, zou ik iedere dag protesteren., ik zou iedere dag ergens staan, het is om te janken. Hoe is het mogelijk dat links denkers zo blind zijn. Ik ben gelukkig rechts, kom uit een rechtse familie, maar ook als dat niet zou zijn ben ik rechts voor altijd!!!! Ik haat links, ze brengen niets dan ellende in de wereld, wie denken ze eigenlijk dat ze zijn???

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Liegen kunnen ze als de beste, dat tuig !!

  Like

 15. Guardiacivil zegt:

  Ondergronds gaan en infiltreren, weten waar de toekomstige jihad zit ondergedoken en boemm.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s