Zweden: een door de staat gefinancierde opleiding tot sluipschutter [“sniper”] voor moslims

Screenshot_49

(Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

De Zweedse staat financiert een opleiding tot sluipschutter voor onlangs aangekomen “vluchtelingen” uit de Derde Wereld als onderdeel van hun ‘inburgeringstraject’ – ondanks de steeds toenemende terroristische aanslagen in Europa door “vluchtelingen”. Van de bijna ongelooflijke sprong in de waanzin – die twee jaar geleden al is begonnen – werd verslag gedaan, geplaatst in een positieve pro-vluchtelingen context, door de krant “Allehanda”  in Zweden onder de titel: “Gestimuleerd om sluipschutter te worden,” (“Laddade för prickskytte”, letterlijk: “Klaargemaakt om raak te schieten”) en het artikel laat zien hoe een groot aantal mensen uit de Derde Wereld op een officiële schietbaan in Sollefteå in centraal Zweden wordt geleerd om gericht te schieten met ‘lange afstand’ geweren.

De “Allehanda” deelt zijn lezers ook mee dat de “’sniping’ cursus”  “op kleine schaal in de herfst” was begonnen, maar dat toen, om voor de hand liggende redenen, die de Zweedse krant negeert, “de interesse om aan de cursus deel te nemen  tot grote hoogte was gestegen” onder de niet-blanke indringers. Toen de “Allehanda” een bezoek aan de schietbaan bracht, “waren er meer dan 50 allochtone jongeren op de cursus” om hun schietvaardigheid te verbeteren.

Screenshot_50

Nog ongelooflijker is het dat de ‘sniping’ cursus wordt betaald door de door de Zweedse overheid gefinancierde Migration Agency als een “integratie”programma  in de Zweedse samenleving. “Jonge mensen van over de hele wereld – uit Syrië, Afghanistan, Afrika, [en] Zuid-Amerika” nemen ‘sniping’ lessen, zei de “Allehanda”, en sommigen zijn “geïnteresseerd en zeer getalenteerd” citeerde de krant de supervisor van de cursus, Birgit Höglin. Het programma wordt aangeboden als onderdeel van de taalcursus op de plaatselijke middelbare school, zei Höglin, en zij verklaarde dat de voordelen van het programma “veel groter” zijn dan alleen maar de binnendringers bijbrengen hoe je lange afstand geweren bedient. “Hier praten ze Zweeds in andere sociale contexten, ze ontmoeten nieuwe mensen en trekken  met anderen op. Het is vooral goed voor hun woordenschat,” zei Höglin.

Screenshot_51

Deze linksen lijken het geen reden tot bezorgdheid te vinden dat elke terroristische aanval op Europa in 2015 werd uitgevoerd door “vluchtelingen”. De door de overheid gefinancierde ‘sniper’opleiding voor “jonge allochtonen” lijkt zo misplaatst, dat een dergelijke onderneming volledig tot het rijk van de krankzinnigheid kan worden gerekend en zou, als het niet echt was gebeurd, het onderwerp van een aantal bizarre grappen kunnen zijn. Helaas is dat niet het geval.

Screenshot_52

Bron:
http://newobserveronline.com

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” & “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

h/t Edwin Lauxen

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Eurabië, Genocide, gezond realisme, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

47 reacties op Zweden: een door de staat gefinancierde opleiding tot sluipschutter [“sniper”] voor moslims

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier wat de PEST van LINKS veroorzaakt!

  Like

 2. Japio zegt:

  Dit is waanzin ten top en ik heb er geen andere woorden voor, on-ge-lo-fe-lijk.

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Welke zool heeft dat in hemelsnaam bedacht?Wie heeft dat goed gekeurd????En dan te bedenken dat wij van ons klote-kabinet niet eens pepperspray mogen hebben?!!!Als ik geen kinderen had dan wist ik het wel;het is onbegonnen werk,vechten tegen de bierkaai,met zoveel nsb’ers door heel Europa!Ik zeg maar even niks meer,want anders zeg ik dingen waardoor ik graties logies ga krijgen!Grrrrrrr!

  Like

 4. Abeja zegt:

  Het toppunt van linkse achterlijkheid en collectieve zelfmoord!

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  [quote] De Zweedse staat financiert een opleiding tot sluipschutter voor onlangs aangekomen “vluchtelingen” uit de Derde Wereld als onderdeel van hun ‘inburgeringstraject’ [/quote]

  Oe gut! En ik dacht dat deze arme zielige ‘vluchtelingen’ zo bang waren voor knallen omdat dit hen herinnert aan de gruwelijke oorlog die ze zojuist zijn ‘ontvlucht’?
  Tegen vuurwerk zouden ze toch ook al niet kunnen?

  Man, man, man, de grens van de overheids-krankzinnigheid is nog lang niet bereikt, merk ik.
  Ik geloof mijn ogen niet, maar nu weet ik extra zeker dat het steeds gekker zal worden!
  Misschien moeten wij straks verplicht dienen als levende schietschijf voor de ‘vluchteling’ in ‘opleiding’?

  Ik wou dat IK een opleiding tot (sluip)schutter kreeg!
  Ik zou graag willen kunnen schieten maar ik durf niet vanwege het lawaai en de terugslag van een vuurwapen.
  Misschien dat ik het zou kunnen leren d.m.v. een gratis cursus van de ‘overheid’?

  Like

  • Leo zegt:

   Ik wou dat ik een opleiding kreeg tot………..
   Nauhhh ,Tistoch, als jij voor een accomodatie zorgt en de rest van de spullen
   zal ik je gratis (gebrevetteerde ) instructie geven., marksman 1.

   Kusjes .

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Leo 16 januari 2016 om 18:59

    Dat is sympathiek Leo, maar helaas ontbreken mij de noodzakelijke ‘ingrediënten’.
    Wat jammer nou toch!!!

    Like

  • kraftavilqa zegt:

   @Tistochwat: lawaai en terugslag van een vuurwapen, terugslag daar wen je aan en gaandeweg leer je dan bepalen welk type wapen en munitie je het beste ligt te denken valt aan kaliber, type kogel (lichter of zwaarder), uitvoering van het wapen met of zonder terugslagrem.Enz. Het lawaai zodra je in een situatie bent dat je moet schieten is het lawaai totaal onbelangrijk.

   Like

 6. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  ZWEDEN BETAALT VOOR OPLEIDING MOSLIM SLUIPSCHUTTERS! En is dus de vijand van Europa!

  Like

 7. Pingback: Zweden: een door de staat gefinancierde opleiding tot sluipschutter [“sniper”] voor moslims | Kattukse Vrienden voor Israël

 8. Ron zegt:

  Die linksen denken zeker dat die immigranten terug gaan naar Syrië om hun kennis daar in de praktijk te brengen.
  Die immigranten worden opgeleid om een massamoord onder de oorspronkelijke Zweedse bevolking aan te richten, bewust of onbewust, maar als je ze opleidt tot snipers kun je niet anders verwachten dat ze die kennis snel in de praktijk gaan brengen.

  Een stel massamoordenaars in de regering van Zweden of een stel hersenloze varkens, maar met het laatste beledig ik de dieren.

  Like

 9. Thoth zegt:

  Krankzinnig en geestesziek…

  Like

 10. Jan zegt:

  Zweedse journalist onder vuur wegens publiceren van seksuele aanvallen door moslims

  Like

 11. olie zegt:

  Uit een letterlijke vertaling van genoemde Zweedse nieuwspagina blijkt, dat deze vluchtelingen- en migrantenkinderen hebben deelgenomen aan gratis biatlon cursussen, en dus geen lessen voor militaire doeleinden zoals dit nieuwsartikel doet vermoeden. Een biatlon sportgeweer heeft nooit dezelfde militaire precisie of bereikbaarheid als die van een professionele sluipschuttersgeweer zoals gebruikt in het leger. Hoewel het een populaire sport is in Zweden, vraag ik me ook af of biatlon nou de meest geschikte ‘social binding activity’ is voor kinderen uit voormalig oorlogsgebieden…..

  Like

 12. Thoth zegt:

  Misschien heeft inderdaad deze gast een ‘sniper’ opleiding genoten :

  Like

 13. Elena zegt:

  Ik ontplof bijna !!!
  Omgekeerde wereld.
  Niet te bevatten!!!
  Zweden moet nodig afzinken naar het diepe der Oceanen.
  pfffft.

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Moet Angela ook niet zoiets gaan organiseren in Duitsland?
  En Markje hier natuurlijk; de bejaarden kunnen wat de ‘socialist’ betreft, best nog verder uitgebeend worden.

  Like

 15. rightie zegt:

  Een cursus manden vlechten of kunstschilderen was natuurlijk veel beter geweest.

  Like

  • Of weven: Ik heb ooit een Amerikaanse film gezien, waarin een Indiaanse vrouw (Navajo) met droge ogen beweerde, dat “iedere vrouw moest kunnen weven omdat het zo ’n ‘rust’ gaf.”
   Mijn nekharen gingen bij die gelegenheid alweer overeind staan, temeer daar het weer werd gebracht in combinatie met “de oudste generatie nooit tegenspreken” en “niet ingrijpen als jongens meisjes seksueel lastigvielen, want jongens ‘waren nu eenmaal zo.'”
   Geloof me,: Seksistische, rolbevestigende culturen vind je helaas niet alleen bij de moslims!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 16. Hier in Nederland wordt Kickboks lessen aangeboden dat is ook zo krankzinnig als sluipschutter opleiding. Kunnen deze takke moslims dan ook over door de Zweedse staat geleverde sluipschutter geweren beschikken? Dit lijkt mij toch echt het begin van de untergang des abendlandes…

  Like

 17. carthago zegt:

  En de foto’s waar ze op schieten zijn van ongelovige Zweden.. Het is wachten op de endlosung van de Zweden door de kokosnoten en kalifaatgangers.Binnenkort ook in nederigland.

  Like

 18. Edjan zegt:

  Het is inderdaad een krankzinnige actie van die Zweden (weer), “Zo gek als een Zweed” luidt het spreekwoord dan ook.

  Toch een paar puntjes ter ontspanning:

  1) schieten leer je niet in een paar dagen
  2) aan het getoonde magazijn durf ik af te leiden dat de gebruikte geweren weliswaar heel handig maar niet bijzonder secuur zijn: geen sniper-geweren. Verbeter me als ik fout zit!

  Like

 19. joopklepzeiker zegt:

  Na de gratis cursussen boksen, kick boksen nu scherp schieten ,. en u twijfelt nog steeds ?

  Like

 20. Henk.V zegt:

  In het Zweedse gekkenhuis lopen linkse types rond die plannen tot uitvoer willen brengen die de een levensgrote bedreiging zullen vormen voor de zittende Zweedse burgerij.
  Dat men geestelijk gestoord is en met idiote fantasieën rondloopt is nog tot daar aan toe, maar dat er geen verplegers met harde hand ingrijpen wanneer er halvegaren zijn die islamitische vluchtelingen willen omscholen tot sluipschutters is verbijsterend.

  Op zijn minst hadden deze bedenkers van het lumineuze ”werkgelegenheidsplan” de rest van hun leven moeten doorbrengen in een dwangbuis . Dat men potentiële moordenaars van het eigen volk opleidt is een misdadige kronkel die ik niet eerder ben tegengekomen.

  De bizarre waarheid is dat men zich daarbij bedient van kronkelredeneringen die rechtstreeks in een labyrint thuishoren waaruit men nooit meer kan ontsnappen.
  Immers: het opleiden tot moordenaars is niet het doel, maar een extra stimulering om een proces van aanpassing aan het land Zweden met graagte te volgen.
  Het doel is aanpassing aan de Zweedse leefgewoonten. En wij begrijpen het al: links denkt dat elke Zweed ook een training tot sluipschutter heeft gevolgd en daarom moet deze training ook voor de nieuwkomers beschikbaar zijn.

  We weten het: links is langzamerhand zo gek als een deur en dat kan ook niet anders! Iedereen die vast van zins is onze westerse manier van leven en denken hoe dan ook te verbinden met een ideeënwereld die onze manier van denken HAAT tot op het bod, heeft zijn eigen doodsvonnis getekend.
  Probeer maar eens te leven met twee tegenstrijdige uitgangspunten in het leven en op zeker moment raak je absoluut de kluts kwijt.
  Het gezonde verstand gaat er aan, de nieuwe logica zal warrig worden en vol onverklaarbare tegenstellingen zitten.
  En dat is nu precies waar politiek correct al jaren mee bezig is
  En door deze keuze heeft links heeft zich definitief onbekwaam gemaakt om nog enige regeerbevoegdheid uit te oefenen. Links zal alleen maar idioter worden en daarom moet het dus permanent worden verwijderd uit het centrum van de politieke macht..

  Degenen die de burgerij laten betalen zodat er moordenaars met lange afstand geweren kunnen worden beschoten hebben hoogverraad gepleegd tegen de eigen bevolking… Zij kunnen voor hun zonden boeten door zich als schietschijven aan te dienen bij de training tot sluipschutter.

  Helaas hebben wij ook in ons land links wel eens met een vergelijkbaar idee zien spelen, toen met het plan had agressieve licht getinte jongeren te pacificeren door middel van training in VECHTSPORTEN…(!!!)
  Het verschil met het Zweedse voorbeeld is slechts gradueel..
  Mijn afkeer van alles wat links en verlinkst is kent geen grenzen meer.

  Like

  • Willie zegt:

   Part of the plan Henk : Coudenhove-Kalergi
   Helemaal niet krankzinnig,ze voeren gewoon de bevelen uit van de hoge elite en spuwen ons daarmee gewoon in onze snuit,zo van : wat ga je daartegen doen ,kluns !

   Like

   • Edjan zegt:

    Precies, Willie. Ze voeren hun smerige plannen uit voor hun duizendjarige Vierte Reich.

    Like

   • Henk.V zegt:

    Dat plan is mij wel bekend,Willie, net zoals de doelstellingen van de ultra linkse Frankfurter Schule beweging die al decennia het Westen ruïneert.

    Hier is zeker sprake van boze opzet en het is niet waarschijnlijk dat men daar alleen maar met politieke middelen nog een stokje voor kan steken.
    We zien bijvoorbeeld in al in Duitsland allerlei vormen van tegen activiteiten ontstaan, niet alleen in de hoek van Pegida- en de Pro-bewegingen, maar ook onder de burgerij zelf waar men overgaat tot de vorming van allerlei groepen die zich bezig houden met actief verzet en buurtbescherming.
    Een ook onder de nogal gemuilkorfde Duitse politie is de drang om weer op te komen voor het volk sterk aan het groeien.
    Het hek is langzamerhand van de dam en de ravage die de overheden bewust over ons afroepen zal zeker met gepaste acties vanuit de getroffen burgers worden beantwoord.

    Ik vermoed dat de multiculturele bende het inderdaad op krachtmetingen wil laten aankomen, daarbij hopend dat zij steun zullen ontvangen van de grote groep mensen die zij zo nadrukkelijk in bescherming hebben genomen en schandelijk bevoordeeld.
    Zo heeft immers ook in Frankrijk, door tienduizenden moslims tijdig tot staatsburgers te maken Hollande destijds de presidentsverkiezingen gewonnen.

    Gokken op de steun van aanhangers van de islam zal links absoluut tot onderdeel van haar overlevingsstrategie gaan maken.
    Uiteindelijk kunnen ernstige botsingen beslist niet meer uit blijven.

    Like

 21. Bas zegt:

  Een gesubsidieerde beginners opleiding als integratie cursus op een schietbaan van een vereniging. Zie weliswaar geen militaire uitrustingen. Kennelijk heeft Zweden een traditie van scherts en oorlogshumor ! Onwerkelijk en bespottelijk zo’n schietcursus !

  Like

 22. Mirjam zegt:

  Is dit nog te bevatten? Ze kunnen beter meteen zelfmoord plegen…

  Like

 23. kraftavilqa zegt:

  Het lijkt inderdaad een grap de Zweedse burger betaalt van de hem afgeperste belastingcenten de training die z’n vijanden leert hem effectiever af te knallen. Je moet inderdaad wel een meshuggenah linkser zijn om zoïets te bedenken.

  Like

 24. koddebeier zegt:

  Zie hier het bewijs dat links de vijand van het eigen volk is.

  Like

 25. Cathja zegt:

  KRANKZINNIGHEID heeft zich meester gemaakt van de Zweden!! Zweden wordt door deze verschrikkelijke misstap een groot gevaar voor de rest van Europa.
  Straks kunnen we stellen dat onze moordenaars hun opleiding ‘genoten’ hebben in een Europees land! Zweden, in dit geval.
  Dit is onbegrijpelijk en zeer ernstig!!

  Like

 26. Pieter zegt:

  Je zou toch denken dat leren zwemmen een eerste prioriteit is voor de toenmalige zandbak bewoners…

  Like

 27. Guardiacivil zegt:

  Doodse stilte, ……………………………………………………………………..ben aan het nadenken.

  Like

 28. elisah zegt:

  Zweden lijkt wel een groot krankzinnigengesticht. De regering moet afgevoerd worden in een dwangbuis vanwege psychotische zelfdestructieve geestesziekten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s