Arib kan wettelijk wél afstand nemen van Marokkaanse nationaliteit!

Screenshot_8

(Door: Joost Niemöller)

De Volkskrant had gisteren een gezellig knuffelinterview met de nieuwe voorzitter van de Tweede Kamer, Arib. Daarin wordt ze neergezet als een sympathieke vrouw. De vraagstelling is ontspannen, vrolijk, inlevend, en de bedoeling van de journalisten is ook duidelijk: Een leuk, ‘menselijk’ interview neerzetten met de vrouw die zo hard werd aangepakt door die verschrikkelijke PVV. Zo’n knuffelinterview zou je ook kunnen voeren met Martin Bosma, maar dat zie je dan weer nooit in de Volkskrant.

De kwestie waar het om draaide de afgelopen week  is de dubbele nationaliteit van Arib.

De Volkskrant-interviewers doen alsof het daar niet om ging bij de PVV, maar om ‘de afkomst’ van Arib. Dat doet de linkse oppositie in de Kamer ook. Het bekende vieze linkse spelletje. In de Volkskrant:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse media, Marokkanen, Nederland. Bookmark de permalink .

14 reacties op Arib kan wettelijk wél afstand nemen van Marokkaanse nationaliteit!

 1. Arib kan wettelijk wél afstand nemen van Marokkaanse nationaliteit! Tja maar dan nog blijft Arib een Marokkaanse troetel politicus, een Marokkaan is en blijft een Marokkaan hoe je het wendt of keert. Het zijn meestal kunstgrepen uit de linkse hoek om aan alles wat aan de multiculturele maatschappij is gerelateerd om een andere naam of term daarvoor te geven. Hoeveel betekenissen kan men aan het woord ‘buitenlander’ geven, en hoeveel keer is deze term door de jaren verandert door de bestuurlijke elite. Mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden dat geldt ook voor Arib zij voelt zich op haar best wanneer zij Marokkaanse blijft en rekenschap aan de Koning van Marokko af kan leggen, vergeet niet dat de islam een veroveringsideologie is en wel 1400 jaar onveranderd en nu harder als voorheen door dendert in alle gelederen en haarvaten van onze maatschappij jammer genoeg…

  Like

 2. Theoden zegt:

  Voor mij persoonlijk is haar moslims en marokaanse achtergrond al een reden voor uitzetting.

  Like

 3. Deze tante gokt op 2 paarden. Volgens Frits Wester redt ze het als voorzitter niet tegen het geweld van Wilders, treed ze af en neemt dan de benen naar Marokko en krijgt daar een lucratief baantje omdat zij als moedige migrante zo is opgekomen voor haar marokkanen in Nederland. Einde verhaal.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Wim. Natuurlijk zal ze het niet kunnen winnen van Wilders. Wilders is de meest ervaren politicus van de 150 in de 2e kamer.
   Bovendien heeft hij geen, zoals elke andere parlementariër, boter op zijn hoofd, dus is niet chantabel.
   Deze mevrouw is echter wel chantabel. Zij verkoopt aan de lopende band leugens.
   Over haar instelling, haar beide paspoorten en haar kontakten met
   de Marokkaanse koning.
   Het leidt dus geen twijfel dat deze dame een willoos werktuig zal zijn in de handen van Wilders.
   Ik zal u nog wat anders zeggen. Wilders heeft er voor gezorgd dat ze zou worden geïnstalleerd als Kamervoorzitter….Stel u in haar plaats voor dat Bosma Kamervoorzitter zou zijn geworden….. Dom van de kamer om Bosma niet te kiezen… want Bosma zou bij uitstek de regels moeten respecteren omdat hij altijd als partijdig zou zijn afgeschilderd!
   Daarvoor in de plaats zit er nu een verre van deskundige Kamervoorzitter die bij elke voorkomende gelegenheid de volle lagen van Wilders zal krijgen… en waarmee Wilders ook telkenmale zal bewijzen hoezeer de Kamer links georiënteerd is, hoe heilloos ze bezig is met troetelallochtonen en hoezeer de kamer partijdig was door haar te kiezen en niet een veel bekwamer voorzitter als Bosma!…

   Like

 4. hendrikush zegt:

  Dit gevalletje eigenbelang slaat terug op de geloofwaardigheid van de kamer en de overheid.
  Wie heeft er nog respect voor een volksvertegenwoordiger die deze verkiezing heeft gesteund?
  Wie neemt pleidooien van de overheid voor geloof in haar goede bedoelingen nog serieus?
  Laat ze maar mooi in hun eigen sop gaarkoken. Mijn geduld is op met hun wanprestaties.

  Like

 5. Japio zegt:

  Laat haar afstand nemen van de Nederlandse nationaliteit aub en stuur haar terug naar dat kopvoddenland.

  Like

 6. Claudia M. zegt:

  Wordt de Volkskrant ook niet de ‘azijnbode’ genoemd, of heb ik het dan verkeerd? Enfin, het feit dat de beste kandidaat het niet is geworden, puur omdat het een PVV-er is, bewijst mede dat er een groot gedeelte van de Nederlandse stemmers aan de kant geveegd worden. Ik hoop dat steeds meer zullen beseffen wat er gaande is. De beerput gaat in ieder geval al behoorlijk open en dat kan ook niet anders; het ding zit vol! Evenals de lijkenkasten; waarvan door je reinste rotting, de deuren in de sponningen trillen en op knappen staan.

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Dat hoeft ze niet te doen. Een vos verliest wel zijn haar, maar niet zijn lelijke streken. Dus het maakt niets uit welke nationaliteit de vos heeft. Je moet gewoon zorgen dat vossen van deze categorie je systemen niet infiltreren. Mensen met Marokkaanse nationaliteit hebben niets in de Tweede Kamer te zoeken.

  Like

 8. Frans de Wit zegt:

  Dat hadden ze van te voren moeten eisen voordat ze kamervoorzitster werd. Waar zal ze de dubbele nationaliteit nu nog voor laten varen dan?

  Like

 9. Pogo zegt:

  “De kwestie waar het om draaide de afgelopen week is de dubbele nationaliteit van Arib.”

  Spreek voor je zelf.
  Ik vond de kwestie ‘Bosma is de beste kandidaat maar van de PVV en daarom kan hij geen voorzitter worden’ veel interessanter.
  Dat punt laat namelijk mooi zien hoe onze nepdemocratie werkt.
  Niet het beste mag doorgaan of krijgt voorrang maar politieke spelletjes spelen de boventoon.

  Dat geneuzel over haar twee nationaliteiten komt m.i.z. een beetje laat opgang.
  Zij zit namelijk al een tijdje in de Tweede Kamer en zij heeft die rol als voorzitter al eens moeten vervullen.
  Toen zij één stap nam om binnen te treden in de TK, toen moest die discussie losbarsten.
  Nu is het een farce.
  Wat hebben wij aan symbool-politiek?

  Stel dat zij afstand zou nemen van haar marokkaanse nationaliteit…..(een formaliteit).
  Ik krijg het gevoel dat het dan wel OK is voor sommigen.
  Maar wat verandert er dan aan haar? Is zij dan ineens een ander persoon? Zal zij zich minder marokkaans voelen? Zal zij ineens anders gaan denken en compleet loyaal richting Nederland worden?
  Iedereen kent de term ‘taqiyya’ (of taqqiya)?) en niemand kan in haar koppie kijken.
  Een formaliteit verandert daar niks aan.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Pogo. Het gaat hier om de Nederlandse wet.
   Een Kamervoorzitter met een dubbele nationaliteit is een onmogelijkheid!
   Een volkomen voorbijgaan van de Kamer aan haar eigen waardigheid en een totaal gebrek aan respect voor de Nederlandse wet die voorschrijft dat iemand met een politieke en/of bestuurlijke overheidsfunctie in het bezit moet zijn van de Nederlandse nationaliteit en niet de nationaliteit van een vreemde mogendheid mag bezitten!…
   Deze regel is gebaseerd op het voorkomen van het onmogelijke feit dat men twee heren zal dienen! Hieruit volgt dat de Kamer heeft gehandeld met een schaamteloos voorbijgaan van de belangen van het Nederlandse volk! Bovendien toont de Kamer hiermee een totaal gebrek aan respect voor het Nederlandse volk!
   Ook de funktie van Burgemeester van Rotterdam is een ongelofelijke brutale aanfluiting van het Nederlandse volk. Een Marokkaan is nu burgemeester van Rotterdam. Een Marokkaanse is nu Voorzitter van de Kamer!
   Hoeveel crimineler en waanzinniger kan het nog worden!?…

   Like

 10. Dossier Politiestaat: 21 duizend mensen in cel wegens niet betalen boete.

  Vorig jaar zijn 21 duizend mensen in de cel belandt omdat ze hun boete niet hebben betaald. Oftewel 21 duizend mensen welke onschuldig in de cel zijn gegooid. Daarnaast blijkt uit documenten dat er maar liefst 140 duizend keer een verzoek van de officier van Justitie is gekomen om iemand te mogen op sluiten wegens het niet betalen van boetes. Wat opvallend is dat we hier in de media zeer weinig over gelezen hebben. Hier een daar een copy/paste artikel 1:1 gekopieerd van het ANP. Verder amper ophef. Wat de vraag met zich meebrengt hoe het kan dat media wel uitgebreid over de vrijheid van meningsuiting in Saudie-Arabie kunnen berichtten, maar 21 000 onschuldige landgenoten welke in de cel zijn beland blijkbaar niet ernstig genoeg is. Lees verder >>>> http://www.dailywise.nl/dossier-politiestaat-21-duizend-mensen-in-cel-wegens-niet-betalen-boete/

  Like

 11. Mirjam zegt:

  Arib zal door haar emoties m.b.t. Wilders, nooit echt neutraal kunnen voorzitten. Ze moet daarbij haar vooroordelen uitschakelen, maar dat lukt niet. Voordat de verkiezing tot voorzitter losbarstte, sprak ze in een praatprogramma laatdunkend over Wilders en zijn manier van rede voeren en commentaren naar haar toe. De emotie sprak toen uit haar woorden en de rede was ver te zoeken. Daarom zal ze nooit 100% neutraal kunnen oordelen in discussies waar Wilders ook aan deelneemt. En dat is haar grootste struikelblok c.q. achilleshiel en zal haar uiteindelijk de kop kunnen kosten. Dat is als de linkse elite niet weer alles toedekt met de mantel van ontkenning.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s