Burgemeester van Tübingen wil woningen in beslag nemen

Screenshot_20

De burgemeester van Tübingen, Boris Palmer (Bündnis 90/Die Grünen).

(Vertaling: E.J. Bron)

De burgemeester van de Duitse stad Tübingen, Boris Palmer (Bündnis 90/Die Grünen), heeft aangekondigd nog dit jaar leegstaande woningen in beslag te nemen om er “vluchtelingen” in onder te brengen.

Op zijn Facebook-pagina schrijft Palmer dat alle onderkomens vol zouden zijn en dat nieuwbouw pas in de tweede helft van het jaar gebruikt zou kunnen worden. “Helaas weigert nog steeds 90% van de eigenaren van leegstaande huizen deze ter beschikking te stellen. We zullen dit jaar daarom niet om gedwongen maatregelen heenkomen.”

Afgelopen zomer al had Palmer overwogen om leegstaande woonruimte ook onder dwang aan “vluchtelingen” ter beschikking te stellen. Na zijn oproep om onderkomens op kosten van de stad beschikbaar te stellen, meldden zich toen talrijke huisbezitters.

Op de Facebook-pagina van Palmer zorgt een actueel initiatief voor kritiek. Op een comment dat dit de “sociale vrede nog meer zou kunnen bedreigen” antwoordde de politicus van de Groenen: “Dat geloof ik overigens niet. Het gaat om 50 mensen, aan wie men tegen hun wil geld overmaakt – maximaal!” Palmer had onlangs met zijn opvattingen in de vluchtelingenpolitiek ook binnen de partij van de Groenen zelf kritiek gekregen.

Bron:
www.gea.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

45 reacties op Burgemeester van Tübingen wil woningen in beslag nemen

 1. Geronimo zegt:

  Net als de meloenen, groen van buiten, maar bloedrood van binnen. Zo zie je nog maar eens tot wat deze linkse maffiabende allemaal in staat is. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat daar nog één mens zijn stem wil aan geven? Wat een dictators, wat een misselijk makende machtswellustelingen.

  Like

 2. peterdm zegt:

  Het enige wat socialistisch links kan is stelen. Geleerd van het minder, minder, minder volk.

  Like

 3. Daar moet toch een storm van protest over los barsten het moet niet gekker worden, lijkt er op dat ze nu gewoon de regie over deze asiel-waanzin totaal kwijt zijn. Denk dat 2016 echt een ramp jaar wordt en wanneer het regent in Duitsland dan druppelt het flink in Nederland. Enfin wie heeft de socialisten en de groenen dan wel op een hoog plan staan.

  Like

 4. H.A Smeenk zegt:

  Harstikke stapel gek!!!! Ook hetzelfde zou Groen Links hier ook wel willen en ze zijn er ook nog voor in staat. IDIOTEN!!

  Like

 5. Als deze man tot onteigening overgaat kan hij gehuurde visite uit het Oosten tegemoet zien. Niet iedereen laat zich zomaar beroven zonder zijn bezit te verdedigen. Zeker niet als mensen toch al genoeg solidariteitsheffing in de vorm van allerhande belasting betalen.

  Like

 6. Elena zegt:

  Doen !!! Boris Palmer.
  Dat gaan de Duisters niet pikken luldebehanger!!!
  REVOLUTIE !!!

  Like

 7. Johan zegt:

  Dat wordt oorlog, als die burgemeester daarin blijft volharden. Wat een idioot ! De linkse dromerige Goedmens denkt nog altijd dat ze maar kunnen blijven roven en stelen van de burger.
  Dat gaat ze lelijk opbreken.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Johan: 01.52. uur. Dat gaat ook uitlopen op ellende, Johan. Helaas zijn velen in de Duitse-en Nederlandse bevolking totaal gehersenspoeld door de rode pers en omroepen. Dat verklaart waarom er toch nog onnozelen zijn die op Links en politiek-correcte partijen blijven stemmen.

   Like

 8. Johan zegt:

  Voor 2016 gaat de teller volgens mij naar minstens 2 miljoen ‘vluchtelingen’ en profiteurs, die Duitsland binnen vallen. Dus zal de politiek met steeds drastischer wanhoopssprongen komen om de problemen op te lossen. het zal allemaal alleen maar erger worden.

  Like

 9. jbert#1 zegt:

  Het gaat om 50 mensen, aan wie men tegen hun wil geld overmaakt – maximaal!” is dit serieus of heb ik een biertje teveel? tegen hun wil nog wel. help die arme stakkers toch…………………………..het land uitzetten.

  Like

 10. exmarineman zegt:

  Tja woorden schieten bij mij tekort…….Maar er zal toch eerst een hele onteigeningsprocedure op gang moeten komen of ze moeten de huizen gaan kraken. Ook dan zullen er wel rechtszaken van komen …….en dan maar afwachten wat de rechter er van vindt. Maar dat die linksche gutmenschen tot alles in staat zijn en totaal respectloos zijn met betrekking tot de eigendomsrechten is algemeen bekend. Ze verkopen hun eigen moeder en kinderen nog als dat in hun politieke straatje van pas komt. En dan zijn er in Duitsland nog gekozen burgemeesters, dus als bewoners van de stad zou ik zeggen afzetten die gasten…..

  Like

 11. Qvic zegt:

  Linkse mensen begrijpen niet dat wanneer iets vol/verzadiging is, dat er niet meer in kunnen.

  Like

 12. rightie zegt:

  Je moet het gore lef maar hebben. Ik zou zeggen het wordt tijd voor een massale revolutie in Duitsland.

  Like

 13. iemand zegt:

  het probleem met socialisme is dat op een bepaald moment andermans geld op is.

  Like

 14. ieznogoedh zegt:

  Liever een huis tussen het groen, dan een groene in huis.

  Like

 15. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 16. Pingback: Burgemeester van Tübingen wil woningen in beslag nemen – Rechtsaf doorzee

 17. Jan zegt:

  Ik krijg toch sterk de indruk dat Duitsland een openbaar gekkenhuis is, gerund door idioten. In oktober vorig jaar schreef iemand op Focus:
  Kann mir mal jemand erklären was diese Merkel jetzt so Wichtiges in Indien zu tun hat? Hallo? Gehts noch? Hier rückt Deutschland Stunde um Stunde und Tag für Tag näher an den Abgrund, Richtung Kollaps. Da gibts doch genügend hier zu regeln! Hätte man Indien nicht aufschieben können? Aber wenn die Regierungschefin schon die Zeit hat Selfies mit Flüchtlingen zu machen danun passt das schon ins Bild. In der Zeit hätte sie besser mit ihren südeuropäischen Amtskollegen über die Sicherung der Außengrenze reden sollen! Die Welt ist eine Klapsmühle und in Deutschland ist deren Zentrale.
  http://www.focus.de/politik/ausland/kann-mir-mal-jemand-erklaeren-was-diese-merkel-fluechtlingskrise-im-news-ticker-kommentar_id_6857626.html

  Like

 18. Japio zegt:

  En de leugen gaat verder, vandaag gelezen op nu.nl “In veel Europese landen, waaronder Nederland, neemt de bereidheid toe om mensen met een andere huidskleur of andere etnische achtergrond op te nemen. In Polen en Tsjechië neemt die bereidheid juist af”.

  Like

 19. elisah zegt:

  Misschien kunnen actie-voerders de woning van de burgemeester in bezit nemen en hem met zijn familie op straat zetten. Dan piept hij wel anders.

  Like

 20. Driek zegt:

  TELEGRAAF

  ‘Meer Europeanen voor ruimhartig asielbeleid’
  DEN HAAG –

  In veel Europese landen, waaronder Nederland, neemt de bereidheid toe om mensen met een andere huidskleur of andere etnische achtergrond op te nemen. In Polen en Tsjechië neemt die bereidheid juist af. Dat blijkt uit onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) in vijftien landen, dat maandag is verschenen.

  Vooral Duitsland, Frankrijk, Zweden en Noorwegen stonden in 2014 en vorig jaar positief tegenover het opnemen van moslimmigranten. Tussen 2002 en 2015, net voor de grote vluchtelingencrisis, is in bijna alle deelnemende landen de overtuiging toegenomen dat de overheid in asielprocedures ruimhartig moet zijn. Maar de onderlinge verschillen zijn groot: is in Tsjechië 20 procenten voorstander van zo’n ruimhartiger beleid, in Zweden en Polen is dat 60 procent.

  Jongeren en hoger opgeleiden blijken in het algemeen meer open te staan voor migranten en vluchtelingen met een moslimachtergrond dan ouderen en laagopgeleiden.

  Like

  • elisah zegt:

   Wat is dat voor een onderzoek…..mij is niets gevraagd (ook niemand die ik ken).

   Like

  • Skef zegt:

   Door een door verrot. Maatschappelijke onvree heerst en pvv staat Boven aan in de peilingen. Toch verzinnen de kranten het dat er meer vluchtelingen welkom / nodig zijn.

   De overtuiging van de linkse regeringen zal wel zijn toegenomen, bijnde burgers is het afgenomen. Kijk alleen al even hoe de pvv in de peilingen staat dus hoe verzinnen ze het?

   Like

  • Hendrik M. zegt:

   “Jongeren en hoger opgeleiden blijken in het algemeen meer open te staan voor migranten en vluchtelingen met een moslimachtergrond dan ouderen en laagopgeleiden.”
   Jongeren en hoger opgeleiden baseren hun mening op de linkse indoctrinatie tijdens hun opleidingen.
   Ouderen en laagopgeleiden vormen een mening door te zien wat er gebeurd en zelf na te denken.

   Like

 21. johan zegt:

  En daar spreekt het links dictatorial regime weer, hoeveel Duitse autochtonen hebben geen huis of staan op de wachtlijst.

  Like

 22. Skef zegt:

  Deze burgemeester zal zijn eigen huis moeten afstaan!!! Wat een mafklapper, met z’n links narcistische grootheids waanzin.

  Like

 23. Koos zegt:

  Nog even, en ze gaan bewoonde woningen vorderen, en de autochtone bewoners in (tenten)kampen onderbrengen,

  Like

 24. Dicksy zegt:

  Volgende stap:
  – Kamer(s) op overschot in een sociale woning word(t)en opgevorderd en verplichte huisvesting van een gelukzoeker op straffe van………
  – In rusthuizen gaat men over tot het invoeren van slaapzalen voor de weduwen en weduwenaars en de vrijgekomen kamers gaan ingenomen worden door gelukzoekers, gedaan met de rust in een rusthuis.

  Like

 25. Bas zegt:

  De Burgemeester van Tübingen is goed bezig. Een man met visie. Kunnen ze toeristisch van het uitzicht genieten vanaf het Hohentübingen kasteel, de Hölderlin-toren en het klooster Bebenhausen. En wie weet komen ze daar toevalligerwijs Frau Merkel nog tegen bij een (vakantie)huisje.

  Like

 26. Jean zegt:

  Alleen nog maar “het gedacht” uiten moet al voldoende zijn om dergelijke groene vuiligheid dadelijk op te hangen.
  Mensen kijk uit uw ogen en laat jullie niet bedriegen en vernietigen door rode en groene huichelaars, stamp ze overal buiten en veroordeel ze voor een volkstribunaal met minimaal 20 jaar opsluiting want van die rode en groene ratten is NIETS positiefs te verwachten enkel veeeeeeeel ellende en miserie.

  Like

 27. Ron soeverein mens zegt:

  Laat hij dat maar doen hopelijk breekt dan de woede los in Duitsland. Hij vergeet dat waarschijnlijk veel huiseigenaren daar vermogend zijn en velen over jachtwapens beschikken of andere methoden kennen om deze randgebied aan te pakken. Einde burgemeester vrees ik, en terecht

  Like

 28. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 29. linda zegt:

  als dit hier gaat gebeuren gaat bij mijn huis de fik er in, simpel maar doel treffend. Nimmer zal zo”n linkse kerk rat er met mijn bezit vandoor gaan.

  Like

 30. ria zegt:

  Die is echt gek, opsluiten die landverrader

  Like

 31. Claudia M. zegt:

  Ik had de woning voor een appel en ei verhuurt aan elke landgenoot die er behoefte aan zou hebben. Dan heb je misschien nog kans dat er iets opgeknapt wordt, i.p.v. totaal afgebroken. Ik heb al wat verhaaltjes van de nodige werklieden (loodgieter, schilder, timmerlieden, monteur witgoed) gehoord; waar niemand vrolijk van wordt. Heeft iemand dat eigenlijk al eens meegerekend in de kosten?

  Like

 32. leefbarbaar zegt:

  Even aan z’n opa vragen, hoe dat ook al weer moet, huizen leegmaken en invorderen om andere bewoners te huisvesten. Hebben ze veel ervaring mee, ik dacht alleen dat ze dat niemals zouden willen overdoen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s