Chantage om eigen woning te krijgen: asielzoeksters dreigden baby´s op de grond te gooien

Screenshot_11

“Vluchtelingen” op het terrein van de Bayern-Kaserne.

(Vertaling: E.J. Bron)

Asielzoekers vervallen tot steeds afschuwelijker chantagemethodes om een eigen woning, meer geld of de overplaatsing naar een grotere stad af te dwingen. Over de hongerstaking in Karinthië, waar “vluchtelingen” € 2000,- zakgeld eisten, en over een groep asielzoekers in Duitsland die eveneens in hongerstaking ging, omdat ze jonge Duitse meisjes in discotheken wilden leren kennen, heeft “Unzensuriert.at” al bericht. Nu echter zijn vrouwen losgegaan op een vluchtelingenwerker, wurgden hem, hielden daarbij hun eigen baby´s in de hoogte en dreigden deze op de grond te gooien. Achtergrond van de daad: op deze manier wilden de Nigeriaanse vrouwen een woning krijgen.

Vluchtelingenwerker met sjaal gewurgd

De “Süddeutsche Zeitung” bericht onder de titel “Vrouwen gaan op vluchtelingenwerker los” het volgende:

Volgens informatie van de IM (opm. redactie: Interne Missie) zouden de vrouwen de man voor huis nr. 12 van de Bayern-Kaserne omsingeld en in het nauw gebracht hebben, eentje van hen zou hebben geprobeerd hem met een sjaal te wurgen. De medewerker van de Interne Missie zou zich niet verzet hebben, omdat de vrouwen allemaal baby´s of kleine kinderen op de arm droegen. Enkele van de vrouwen zouden hun baby´s omhoog gehouden en ermee gedreigd hebben deze te laten vallen als de medewerking hen geen woning zou geven. Pas bij aankomst van de politie zou de situatie gekalmeerd zijn.

“Dat is een volledig nieuwe dimensie”, zei de bedrijfsleider van het vluchtelingenonderkomen, Günther Bauer, tegenover de “Süddeutsche Zeitung”. Het zou de eerste keer zijn dat een van zijn medewerkers aangevallen zou zijn. Zelfs de politie moest ingrijpen om de situatie tot bedaren te brengen. Zij stelt nu een onderzoek in tegen vier Nigeriaanse vrouwen in de leeftijd tussen 21 en 30 jaar.

Massale vechtpartij in de Bayern-Kaserne

Zoals het weekblad “Junge Freiheit” uit Berlijn bericht, komt het in het asielonderkomen op het terrein van de Bayern-Kaserne steeds opnieuw tot uitbraken van geweld. Dinsdagavond nog brak er een massale vechtpartij uit waar vijftig mensen aan deelnamen. Eritreeërs en Pakistani waren na een ruzie over opgewarmde melk in de magnetron op elkaar losgegaan. Een 24-jarige Eritreeër liep een breuk van zijn oogholte op, een 27-jarige landgenoot een huidwond en een verstuiking.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan” en “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

47 reacties op Chantage om eigen woning te krijgen: asielzoeksters dreigden baby´s op de grond te gooien

 1. Thom zegt:

  Tjonge, jonge, wat een sprongen, tjonge, jonge, jonge wat een lol.
  Och aan die hulpverleenster zou weinig verloren zijn gegaan, boontje kwam immers om zijn loontje.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Lekker laten stuiten, maak voor de intelligentie toch niets uit !

  Like

 3. Guardiacivil zegt:

  Nou wat? ze neuken er drie in negen maanden tijd bij elkaar.

  Like

 4. frank de bakker zegt:

  Die moslim-varkens kunnen al ruzie maken om opgewarmde melk hahaha.
  Dommer dan dom die varkens, terug naar de middeleeuwen, merkel bedankt!!!

  Like

 5. Jan zegt:

  Net ‘Palestijnen’, zijn ook zulke idioten.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Laat maar vallen, die jong!
  Doet me absoluut niets; het worden tóch allemaal moordlustige mohammedanen of verbitterde ‘besneden’ zuurpruimen.
  Hiermee is tevens opnieuw bewezen dat die islamitische wijven niet deugen; voor mijn part worden ze allemaal door hun ‘eigenaar’ verrot geslagen.

  Like

 7. dutchess43 zegt:

  Jetzt geht’s los, meer meer meer, zodat ALLE ogen eindelijk eens opengaan.
  Wanneer gaan de werkers in de AZC eens in hongerstaking? Zo valt toch niet te werken met dat tuig?

  Like

  • Jan zegt:

   Nooit, want veel zijn er via UWV terecht gekomen. Hebben is ‘sociaals’ gestudeerd, of willen ‘iets met mensen doen’. Overigens, wie leeft van de hand die hen voedt zal er niet in bijten. Ken een aantal die dolgraag voor COA wilden werken en dat straalde van hen af. Grenzeloos naïef en gruwelijk links.

   Like

  • Wijnand Stam zegt:

   Twee video-commentaren die ik via jouw reactie heb kunnen aanhoren,
   te weten ZDF journalist ( Christof Hörstel) packt aus: Flüchtlingskrise insziniert
   Bürgerkrise. Flüchtlinge als Waffe; en een voordracht van Dr. Sahra Wagenknecht
   zou vooral in Nederland dagelijks voer moeten zijn voor de kranten richting
   nepparlement en nepregering. In beide video’s wordt het verraad van de Bundes-
   regierung en EU duidelijk onderbouwd. Ook commentaren van Putin snijden
   duidelijk hout.

   Like

 8. Tistochwat zegt:

  [quote] “Dat is een volledig nieuwe dimensie”, zei de bedrijfsleider van het vluchtelingenonderkomen, Günther Bauer [/quote]

  En er zullen nog vele “nieuwe dimensies” volgen, ezel!!!

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Dit lijkt toch heel sterk op maffiapraktijken om bepaalde zaken af te dwingen en de inzet van je baby die op dat moment niets heeft te betekenen is te afschuwlijk voor woorden. Korte metten maken met dit soort lui en lukt het niet met het beïnvloedde gerecht dan maar met andere methodes.

   Like

 9. Cathja zegt:

  Nigeriaanse vrouwen? Sinds wanneer hebben die recht op asiel hier? Hadden ze in hun thuisland ook zoveel praatjes, of gedroegen ze zich daar onderdanig aan de mannen?
  Het moet toch niet gekker worden, dat er met het gooien van kinderen gedreigd wordt als ze hun zin niet krijgen! In elk geval moeten hun eisen genegeerd worden, want worden ze ingewilligd, dan is het hek van de dam en gaan er steeds meer vrouwen dreigen om met kinderen te gooien, na steeds hoger wordende eisen.

  Primitieve lui. Ze horen hier niet. We willen ze niet. Laat ze alsjeblieft vandaag nog opzouten naar hun thuislanden. Dan kunnen ze daar de boel commanderen.

  Like

  • Kobus zegt:

   Ze hebben toch iederé keer hun zin gekregen ,.? Alles voor de vluchtelingen, zo doen ze dat en de regering bezwijkt wel weer,

   Like

  • Jan zegt:

   Het is de ‘regering’ zelf die al die parasieten binnensluist. De asieladvocaten worden betaald door de staat en die zitten qua instelling dus op dezelfde lijn als de roden. Alles is een schijnconstructie, het is een één tweetje. Wat de ‘regering’ niet kan binnensluizen wordt opgevangen door de asieladvocaten en krijgt via hen een ‘pardon’ waarna de gehele clan, dwz het dorp volgt. De PvdA is er een duidelijk voorbeeld van.

   Like

 10. Claudia M. zegt:

  Onder narcose brengen en pas in het land van herkomst wakker laten worden! Dit is echt te zot voor woorden! Als onze bestuurders nu nog niet zien wat zien wat een zooitje uitvreters er binnen komen, dan weet ik het ook niet meer. Ik weet wel dat ik niet voor wil werken!

  Like

 11. Frans de Wit zegt:

  Dat zit die gasten gewoon in het bloed, je ziet zo extreem gedrag toch ook bij de IS?

  Like

 12. theyknew zegt:

  15-jarige Litouwse jongen doodgestoken door 14-jarige Syrische vluchteling in Zweden. Aanleiding;

  He claimed the conflict between the boys occurred because the Syrian teenager was sexually harassing a girl from their class and Arminas came to the defense of the classmate, which ended up in a short scuffle that made the Syrian teenager flee the scene.

  In an interview to Lithuania’s Delfi media outlet, Arminas’ father said the situation with refugees in Sweden was “getting out of control,” mentioning an attempted rape of a Lithuanian women by refugees. The men were not jailed but ordered to wear tracking bracelets.

  “The Swedes are afraid to talk about what’s going on. We Lithuanians do things differently, and we talk about everything in public. But here in Sweden, everything is being kept hidden and concealed,” the father said, stressing that even the parents of the girl who Arminas helped to defend do not dare to talk to Pileckas family.

  https://www.rt.com/news/329243-sweden-migrant-stabbed-teenager/

  Like

 13. Gasso de Commando zegt:

  Korte metten me maken, direct het land uitflikkeren…. terug naar huis.
  Apen horen in een apenland thuis, niet in Europa.

  Like

 14. Jean zegt:

  Wie nu nog niet overgaat tot het verdrijven van die barbaarse smeerlapperij en de knuffelaars onder eigen is “mededader” en schuldig aan zware criminaliteit.
  Heel die moslim/islam/afrikaanse onderontwikkelde troep moet eruit.

  Like

 15. Meer, meer, meer want ze snappen nog steeds niet dat ze met hoog opgeleide mensen van doen te hebben en omdat ze moslim zijn hebben ze recht op alles zonder tegenprestatie. Ze hoeven ook niets te doen als ze dat niet willen want wij, de autochtone westerse slaven moeten werken voor deze barbaren. Zo staat beschreven in de Quoran.. Dus graag meer, nog meer tot de bom barst.

  Like

 16. sjuad zegt:

  ja,, dwerggooien is hier verboden babyploffen is weer helemaal nieuw.
  Met al het andere nieuwe niet nog iets wat je moet importeren.
  Kan deze Kamervraag naar von Dijkhofen?

  Like

 17. sjuad zegt:

  Zie je nou,, een hek eromheen is heel goed!
  Alleen had het hek een stuk verderop al moeten staan,,,

  Like

 18. Mirjam zegt:

  Beter terug naar waar ze vandaan komen. Daar hebben ze niets te willen en niets te krijgen, en kunnen ze zo ontevreden zijn als maar mogelijk is. Geen haan die erom kraait. Ondankbaar en dom.

  Like

 19. jungleelephant zegt:

  Het wordt met de dag gekker!Triest!Triest dat het al zo ver is gekomen dat ik gezegd zou hebben:dan gooi dat jong maar,het is niet mijn kind!Ik,die ooit al het verdriet van de hele wereld wel op mijn schouders zou hebben willen nemen,als dat zou helpen!Triest,Dus!

  Like

 20. Thoth zegt:

  Hebben wij ook hoor. Op het ogenblik wachten 14000 ‘migranten’ op een huis. Daarbij worden de autochtone mensen vergeten. Die moeten achteraan aansluiten…

  Like

 21. kruisridder zegt:

  Men kan dan beter die wijven van 20 hoog naar beneden laten smakken nadat ze zgn. die woning hadden toegewezen en het kind aan een pleeggezin laten toewijzen.

  Like

 22. kruisridder zegt:

  Melk opwarmen in de magnetron? Ze hebben toch warme melk bij zich?

  Like

 23. oud-marinier zegt:

  Dreigingen WAAR laten maken….Vrouwen arresteren vanwege : Het dreigen , de kinderen in gevaar brengen en zwaar lichamelijk letsel toebrengen / poging tot doodslag . Kinderen afnemen en in pleeggezin cq weeshuis . Moeders , onmiddelijk het land uitzetten en tot persona non grata verklaren. Probleem opgelost.

  Like

 24. Rico zegt:

  Wijze woorden van mijn oma.
  Neten worden ook luizen!

  Like

 25. Republikein zegt:

  Het verschil tussen mein en dein kennen ze niet.
  Is niet erg, zit in de genen.
  Moeten wij dat oplossen?
  Dacht het niet hoor.

  Like

 26. Loki zegt:

  Gewoon laten flikkeren
  Paar debielen minder

  Like

 27. Tycho zegt:

  groot gelijk dat die Oostblok landen zich verzetten tegen de rest van de Eu en vluchtelingen, die hadden dit allang zien aankomen, ik zou die troep ook niet binnen willen hebben, maar ja Nederland wil weer het braafste jongetje van de klas zijn en kijk nu eens , overal waar ze terecht komen breekt de tering uit, zelfs in hun eigen land maken ze elkaar af, het westen verfoeien ze en alles wat ermee te maken heeft, en toch willen ze hier creëren waarvoor ze daar zogenaamd zijn gevlucht.

  Like

 28. Guardiacivil zegt:

  Voor de laatste keer op deze topic een opmerking. Alles wat uit het MO komt hoort hier niet thuis. Punt.

  Like

 29. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier de verrijking, die de LINKSE/RODE debielen ONS aandoen.

  Like

 30. Tuig , de goed opgeleide mensen hè rutte weer eens een viese lege van jou ,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s