De moderne westerse intellectueel is een lul van een vent

Screenshot_16

Michel Houellebecq

(Door: Dirk-Jan van Baar)

Wie zo profetisch kan schrijven als Houellebecq, moet een lijntje hebben met God.

Eindelijk Soumission (Onderwerping) gelezen van Michel Houellebecq, een jaar na de aanslag op Charlie Hebdo, toevallig ook de dag dat het boek uitkwam. Niet met voorbedachte rade, het kwam zo uit. Ik had er ook niet zoveel zin in, door alle aandacht dacht ik al te weten wat erin stond. Maar toen ik begon te lezen, was het alsof je het in Keulen hoorde donderen. Overrompelend! Dit was geen fictief portret van Frankrijk dat in 2022 uit angst voor Marine Le Pen een moslimpresident kiest, dit was 2015 zoals we dat het afgelopen jaar in volle werkelijkheid hebben beleefd.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Europa, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op De moderne westerse intellectueel is een lul van een vent

 1. joopklepzeiker zegt:

  Intellectueel dit, moeten we weer onze brede prachtige cultuur laten verkrachten door primitiviteit ?

  Fuck you intellectuelen idioten !
  jullie zijn de waterdragers voor de nieuwe gaskamers !

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Vanuit Uzbekistan , with love !

  !!! Наргиз Закирова “Когда я уйду” Nargiz Zakirova !!!

  Intelectueel dit, intellectuele varkens !

  Laat de weerstand groeien, wij het volk moet het heft in eigen handen nemen !

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ach Joop, dit gelul is geschreven door die idioot van ’n Dirk Jan van Baar die hiermee weer eens bewezen heeft dattie totaal de weg kwijt is.
   Die zit in het griezelkabinet van “De dagelijkse standaard”.
   Alwaar hij dagelijks, samen met psychisch gestoorde Bart Schut, ’n tot de islam bekeerde soenniet… en nog een aantal zeldzame vals-links gekleurde schrijvende verraders, ’n club debiele reageerders elke dag op het verkeerde been zet.
   Als het rotweer is zijn ze groen, schijnt de zon slaan ze rood uit, daartussendoor spuwen ze gif over Wilders. Ze worden door de een of andere zakenman die tevergeefs geld trachtte te maken in de EU, betaald om iedereen op D66 te laten stemmen.

   Like

 3. Pingback: De moderne westerse intellectueel is een lul van een vent – Rechtsaf doorzee

 4. theyknew zegt:

  De aanrandingen in Duitsland gaan gewoon door alsof er geen politie meer betaat, nu zelfs uitgebreid met het stenigen van Duitse vrouwen!

  http://www.express.co.uk/news/world/635359/migrant-sex-attacks-Germany-Dortmund-refugees-Merkel

  Like

 5. De moderne westerse intellectueel heeft stront aan z’n steel en in zijn ogen want de intellectueel ziet nog steeds het beest niet…

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Het zijn dan ook geen intellectuelen maar een groep incestueuze zelfbevlekkers die zo hun status ophouden, maar eigenlijk zijn het gewoon randdebielen.

   Man wat heb ik een pleuris hekel aan dat zooitje triefel !

   Like

   • Ja Joop dat heb ‘k ook, het grootste gedeelte van mijn leven heb ‘k mij verwonderd, door een totale afwezigheid van gezond verstand bij dat hoogopgeleide en academisch gevormde gribus zooitje pisbakkenglazuurlikkers…

    Like

 6. SeeMore zegt:

  Zeg maar gerust: De moderne westerse man is een lul van een vent.
  Links geïndoctrineerd en gefeminiseerd.
  Kortom…Watjes!!!

  Like

 7. boorzalf zegt:

  Je kan zien aan die kop van die lul die heeft van zijn leven nog nooit gewerkt. Een echte coke snuiver. En hand op houden.

  Like

 8. Jan zegt:

  Er valt nogal wat af te dingen aan aan die zogeheten intellectuelen in de Kamer. Wie even een aantal personen onder de loep neemt komt er snel achter dat veel studies die gevolgd zijn waardeloos zijn voor de politiek en/of zelfs zijn afgebroken. Anderen hebben zelfs een afgebroken middelbare school, dus zijn uiteindelijk van school geschopt, zoals de PvdA’er Astrid Oosenbrug, die nog niet in staat was de mavo af te ronden:

  Dalton ‘Han Stijkel’, Den Haag (niet afgerond) 1980-1982
  Juliana MAVO, Rotterdam (niet afgerond) 1983
  Moeder MAVO, Rotterdam (niet afgerond) 1984
  Vervolgens zou zij wel ineens als Applicatiebeheerder/systeembeheerder ergens hebben gewerkt. Maak dat de kat wijs.
  http://www.tweedekamer.nl/kamerleden/alle_kamerleden/oosenbrug-rfa-pvda/biografie
  Maar wel wordt ons leven geterroriseerd door dergelijke onbenullen en idioten van linkse snit. Binnen de PvdA wemelt het van dergelijke absolute nullen, maar ook het CDA is niet vies van waardeloze excuus-allochtonen. Uiteindelijk moet je immers laten zien dat je partij niet discrimineert: Mustafa Amhaouch, zo van de woestijn een zetel in de Kamer want zijn opleiding wordt verzwegen: http://www.tweedekamer.nl/kamerleden/alle_kamerleden/amhaouch-m-cda/biografie

  En wat te denken van Jesse Klaver met zijn VMBO:
  http://www.tweedekamer.nl/kamerleden/alle_kamerleden/klaver-jf-gl/biografie

  Dat al die linksfascisten dat juist wel doen door een allochtone nul te kiezen en niet een Nederlander die iets kan bleek uit de verkiezing van de Kamervoorzitter, toen gekozen werd voor Arib om zich af te zetten tegen de PVV.
  Hier de lijst van Kamerleden:
  http://www.tweedekamer.nl/kamerleden/alle_kamerleden

  Ik weet dat je niemand alleen op zijn opleiding moet afrekenen, maar dat dergelijke idioten een baantje in de Kamer hebben laat zien dat er veel mis is, ook met het ‘intellect’ dat hen er in zet. Overigens was gisteren in Buitenhof weer overduidelijk wat voor onbenul en hersenloze Spekman was. Toen hem gevraagd werd wat de PvdA fout had gedaan kon hij niets anders verzinnen dan ‘niets’. Niet de doelstellingen van de sekte zijn fout, maar de instelling van zowel de VVD als van de mensen die te hoge verwachtingen hebben op kort termijn. Zij willen niet zien dat de PvdA haar ‘idealen’ (de gulag, de killing fields) probeert te verwezenlijken.

  Houellebecq’s ‘Soumission’ las ik toen het uitkwam, schitterend boek, net als Platform, waarin de schijnheiligheid van zowel de westerling die zijn vertier bij Aziatische hoeren zoekt, als die van de Aziaat zelf aan de kaak wordt gesteld. Ook hier zijn het islamitische terroristen die een eind aan de droom maken.

  Like

 9. Jan zegt:

  De feministen zijn zelf debet aan de lamme houding van mannen die door Baar lullen worden genoemd, want zij hebben eindeloos geprobeerd er wijven van te maken. Begonnen in de jaren 60 met al die debiele kleding en lachwekkende ‘vredesbewegingen’ waarvan de vertegenwoordigers anderen in elkaar sloegen als die kritiek hadden, dat dan weer wel, tot aan de huidige lachwekkende gekken met hun rokken: https://ejbron.wordpress.com/2016/01/17/fotoshopper-watjesdag/

  Like

 10. ildiko zegt:

  onze nep parlement baarst van dit soort intellectuelen. Maar ook in de bedrijfsleven is herkenbaar.

  Like

 11. ildiko zegt:

  Slimme mensen houden hun mond, en laten de debielen de wereld lijden.

  Like

 12. elisah zegt:

  De gemiddelde zgn intellectueel is een asperger of autist.

  Like

  • elisah zegt:

   Daarmee bedoel ik dat ze vanwege hun hyperfocus en beperkte interesse veel van een onderwerp weten, maar voor de rest wereldvreemd en onkundig zijn.

   Like

 13. Koos zegt:

  Wie wel eens op Joop kijkt, die kan duidelijk zien dat de linkse commentaren stompzinnig zijn, en de rechtse intellectueel. Dat betekent dat het stokje overgenomen is door rechts.
  Links heeft de afgelopen decennia ingezien dat echt nadenken tot een rechts standpunt leidt. Daarom zijn ze met denken gestopt. En 20 jaar niet nadenken heeft nu eenmaal zijn weerslag heeft op je intellectuele vermogens. Wat je niet gebruikt, degenereert!

  Like

 14. Wachteres zegt:

  Een aantal jaren geleden, toen Dirk-Jan van Baar nog op DDS schreef, vond ik hem ook nog ‘een lul van een vent’. Hij kon de PVV en de opvattingen van die partij wel [af]schieten en dat deed hij dan ook regelmatig.

  Blijkbaar is Van Baar het licht op gegaan, misschien door het lezen van nog meer van dergelijke boeken.

  Mogen er veel ‘bekeerlingen’ volgen.

  Like

 15. Luchtpint zegt:

  “Wie zo profetisch kan schrijven als Houellebecq, moet een lijntje hebben met God.”

  Dirk-Jan van Baar, een zwetsende pipo met een Godscomplex, ziet blijkbaar dat de Grote Bekende die we nog nooit hebben gezien, de mensen tot grootse gedachten inspireert.

  Doe me niet lachen ! Kan het nog idioter ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s