’Duitse omroep moest positief zijn over vluchtelingen’

Screenshot_12

MAASTRICHT – De Duitse omroep WDR moest positief berichten over vluchtelingen. Dat vertelt WDR-journaliste Claudia Zimmermann tegen de Limburgse omroep L1. Commissies die het programmabeleid bij de omroep bepalen zouden journalisten de opdracht hebben gegeven het beleid van de regering Merkel te ondersteunen.

De Telegraaf

Zimmermann vindt dat niet vreemd. “We zijn een publieke omroep, we worden betaald met belastinggeld en dat betekent dat wij het geluid van de regering vertolken en niet dat van de oppositie,” zegt ze.

Sinds de massale aanrandingen in Keulen en andere Duitse steden zou het beleid zijn ’gekiept’. “Nu laten we ook kritische geluiden horen”, aldus Zimmermann.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t A.H.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Persvrijheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op ’Duitse omroep moest positief zijn over vluchtelingen’

 1. Mirjam zegt:

  Wat is het vertellen van de waarheid nog waard, als de leugen hem zo vaak is voorgegaan. Het vertrouwen is weg.

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Publieke omroep,betaald met belastinggeld!!!!Dan zou je toch het publiek moeten dienen en niet de regering!Of ben ik nou gek?

  Like

  • Edjan zegt:

   Dan ben ik ook gek. Gezellig.

   Citaat: “We zijn een publieke omroep, we worden betaald met belastinggeld en dat betekent dat wij het geluid van de regering vertolken en niet dat van de oppositie,”

   Ehhh, die oppositie betaalt toch ook belasting?
   Dit is een drogredenering. Een publieke omroep moet het geluid van het publiek vertolken en niet propaganda maken voor de regering!

   Like

 3. JooJootje zegt:

  Ze zeggen het zelf ze worden betaald met belastinggeld om als propaganda kanaal voor de regering te dienen En ik altijd maar denken om de bevolking objectief van informatie te voorzien om bijvoorbeeld de regering te controleren dom dom dom van mij en de rest van de bevolking de pers en de publieke omroep werkt voor de regering en ik vermoed wanneer bepaalde partijen in de oppositie komen ook voor de oppositie nou ja bepaalde partijen dan natuurlijk objectief mijn reet dit is volksverlakkerij van het ergste soort kan gelijk de wet aangepast worden die speciale bescherming hebben journalisten niet meer nodig ze zullen toch altijd naar de pijpen van de machthebber dansen.

  Like

 4. Marc zegt:

  Kijk, de Polen mogen het niet, maar Duitse en Nederlandse regeringen wél!

  Hoezo ongelijke behandeling?

  Like

 5. peterdm zegt:

  Wij weten dit toch al tientallen jaren dat socialistisch.nl alleen kan bestaan door te roven van belastingbetalers in het algemeen, maar ik voel mij al beter dat die honderdduizenden PVDA stemmers van 2013 eindelijk inzien dat zij op een import partij hebben gestemd en overstappen naar een export partij zoals de PVV . Iedereen weet nu anno 2016 dat het voor de economie beter is op een export partij als de PVV te stemmen dan een import partij als de PVDA.

  Like

 6. Elena zegt:

  Nu..gooi maar in mijn petje,

  Zij worden betaald met belastinggeld….dus moeten zij het geluid van de regering vertolken???

  Dan lees ik de laatste zin..zie citaat : ” Sinds de massale aanrandingen in Keulen en andere Duitse steden zou het beleid zijn ’gekiept’. “Nu laten we ook kritische geluiden horen”, aldus Zimmermann.

  Hier begrijp ik dat de omroep NU WEL kritische geluiden laat horen.

  Like

 7. Anna. zegt:

  Verteld Zimmerman dan ook dat de overheid niet weet wat ze met dit probleem aan moet…… Verteld Zimmerman dan ook dat er grote oppositie is tegen deze zelfde overheid…….
  Waar is de pers vrijheid gebleven in Duitsland??????

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Ach, de “rode leugenpers”, daar weten we toch inmiddels alles van. Compleet geïnfiltreerd door de roden/socialisten, en de meelopers bij de omroepen.

  Like

 9. cefas zegt:

  Dat zeggen ze in Polen en dan is er dikke kritiek vanuit de EU, Hypocrieter kan niet.

  Like

 10. Edjan zegt:

  Claudia Zimmermann heeft inmiddels haar keutel weer ingetrokken en verklaart totale onzin te hebben gesproken tijdens live praatprogramma.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/25025779/__Journaliste_slikt_aantijgingen_in__.html

  Big Mutti watching you? Miniwaar ingegrepen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s