Invallen Duitse politie in migrantenwijk Düsseldorf

Screenshot_2

Razzia in het “Maghreb-kwartier” in Düsseldorf.

De Duitse politie heeft zaterdagavond in Düsseldorf een grote razzia gehouden in het zogenoemde Maghreb-kwartier, een beruchte wijk die vooral wordt bevolkt door Noord-Afrikanen. De politie deed de invallen “omdat in de wijk op gezette tijden bepaalde verdachte personen elkaar ontmoeten die te maken hebben met diefstal, roof en drugsdelicten”.

Er werden honderden politiemensen ingezet, zowel van de stads- als de federale politie. De politie zal pas zondag bekendmaken wat de razzia heeft opgeleverd. Volgens de stedelijke autoriteiten houden zich meer dan 2.200 criminelen in de wijk Maghreb op.

De Duitse pers legde een verband met het feit dat de ernstige incidenten rond de jaarwisseling in Keulen veelal werden gepleegd door mannen van Noord-Afrikaanse afkomst.

Bron:
www.nu.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Criminaliteit, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

9 reacties op Invallen Duitse politie in migrantenwijk Düsseldorf

 1. Sjaak zegt:

  En nu ? Mooi toekijken en afwachten ? Zoals hier ?

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Zo importeren we Problemen zonder ze aan te pakken !
  Politie ? Dat ik niet lach !

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het is duidelijk dat dit ongedierte dit gedrag in hun eigen land niet vertoond omdat ze dan halfdood worden geslagen. Discriminatie is juist in deze landen heel gewoon.
   Hier maken alle minderheden en immigranten 100% misbruik van het feit dat discriminatie strafbaar is en gebruik van geweld alleen in uiterste noodzaak wordt getolereerd.
   Een kind begrijpt dat ALLE WETTEN die betrekking hebben op het handhaven van orde en gezag en welke voortkomen uit historisch gegrondveste normen en waarden,
   zodanig aangepast dienen te worden dat de eigen burgers zich niet alleen veilig kunnen voelen in eigen land, maar ook hun zelfrespect weer terug kunnen krijgen dat door de zelfvernietigingsdrang van links ernstig beschadigt is.
   Eerst dan heeft men een kans dat tomeloos geweld in de naaste toekomst en dat zelfs kan leiden tot een revolte, voorkomen kan worden!…

   Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Bah, afgrijselijk, die weerzinwekkende en oorverdovende uitermate dominant aanwezige achtergrond muziek. Je kunt nauwelijks een woord verstaan van wat er gezegd word. Schijnt tegenwoordig erg populair te zijn bij documentaires en praatprogramma’s.
   Wat de meerwaarde ervan is begrijp ik niet.
   Neemt niet weg dat deze gasten zonder vorm van proces Europa uitgeflikkerd dienen te worden.

   Like

 3. Pingback: Invallen Duitse politie in migrantenwijk Düsseldorf – Rechtsaf doorzee

 4. Tistochwat zegt:

  Laat maar fijn over je lopen, jongens; heb je straks helemáál niets meer te vertellen!

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  De voorgangers van de Duitse politie daar in Düsseldorf, die donders goed wisten dat ze dat allochtoonse tuig daar gemakkelijk eerder konden arresteren, hadden in de jaren ’30 van de 20ste eeuw bijna twee jaar nodig om de beruchte Vampier van Düsseldorf, Peter Kürten, op te kunnen pakken daar deze haast ongrijpbaar was door zijn burgerlijk voorkomen. Hij randde eveneens vrouwen en kinderen aan, verkrachtte hen en vermoorde ze om hun bloed op te drinken! Niettemin had Kürten zichzelf al aan de politie uitgeleverd en hoe spijtig is het niet dat de allochtoonse aanranders en verkrachters niet in dezelfde tijd leefden! Ze waren dan allemaal in Keulen (dat nou door dit uitschot een slechte naam heeft) een kopje kleiner gemaakt onder de guillotine van de Klingelpütz-gevangenis, net als Peter Kürten op 2 juli 1931, waar tijdens het nazi-regime bijna 1000 anti-nazi’s eveneens onder werden terechtgesteld!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s