Marine Le Pen wil het volk laten beslissen over migratie en Schengen-grenzen

Screenshot_1

Marine Le Pen

(Vertaling: E.J. Bron)

In een artikel in het Franse dagblad “l´Opinion” eist de voorzitster van het Front National, Marine Le Pen, om de Fransen in een referendum te laten beslissen over immigratie en grenscontroles. De Fransen zouden weten dat het Front National de massa-immigratie al jarenlang zou veroordelen. De partij zou al heel lang gewaarschuwd hebben voor de negatieve effecten op de economie en de samenleving en een drastische vermindering van de immigratie geëist hebben. Maar vooral twee gevolgen van de ongecontroleerde massa-immigratie zouden aan deze een op een nachtmerrie gelijkend karakter geven.

Terreur en seksuele overvallen als gevolg van ongecontroleerde immigratie

Duizenden mannen uit conflictlanden, waar ISIS en andere terreurorganisaties tekeergaan, zouden zich, zonder bij binnenkomst serieus gecontroleerd te zijn, nu ongehinderd in de Schengen-zone kunnen bewegen. Dit zou een misdaad tegen de volkeren zijn en specifiek tegen de Fransen. Als voorbeeld wijst Le Pen op de verwoestende terreuraanslagen in Frankrijk.

Het recht op lichamelijke integriteit wordt aangevallen

Anderzijds maakt de patriottische politica de bedreigende situatie van de vrouwen tot onderwerp en wijst op de honderden seksuele overvallen door migranten op vrouwen in heel Europa. Ze bekritiseert een onverantwoordelijke Duitse bondskanselier Angela Merkel, die door haar lakse politiek deze situatie zou toestaan, en de zwakke Franse president Hollande, die in de migratiekwestie evenals in andere zaken zou vertrouwen op Duitsland en de EU. De linkse Franse politici zouden überhaupt alleen maar zwijgen over al die seksuele overvallen. Ze vreest dat de migratiecrisis het begin van het einde van de vrouwenrechten zou zijn, aldus Le Pen.

Le Pen eist referendum

Ze gelooft niet dat de EU de problemen zou kunnen oplossen, een sterk en soeverein Frankrijk echter wel degelijk. Ze is ervan overtuigd dat dit ook in de zin van de Fransen zou zijn. Daarom roept Marine Le Pen de president ertoe op om een referendum te houden en de Fransen te vragen of ze een einde aan de immigratie willen of niet. En bovendien of ze de Schengen-zone willen verlaten en weer grenscontroles willen of niet. Als politica en vrouw zou zij deze beide vragen alleen maar met “ja” kunnen beantwoorden.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Demografie, Eurabië, Frankrijk, Front National, gezond realisme, Immigratie, Islamisering, Marine Le Pen, migrantengeweld, Moslims, Patriottisme, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Marine Le Pen wil het volk laten beslissen over migratie en Schengen-grenzen

 1. Frans de Wit zegt:

  Dat zouden ze in elk land moeten doen, dat is tenminste democraties

  Like

 2. Japio zegt:

  Een referendum omtrent de mosliminvasie zou hier ook niet misstaan.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Le Pen eist referendum……Dat zou Wilders ook moeten doen !!!

  Like

 4. Pingback: Marine Le Pen wil het volk laten beslissen over migratie en Schengen-grenzen – Rechtsaf doorzee

 5. Marc zegt:

  Ik snap dat woordje ‘zou’ in het artikel niet zo goed.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Dit is democratie. Vraag het volk wat zij ergens van vinden, en wat zij willen. Zwitserland kent ook het houden van referenda bij belangrijke zaken. Het volk beslist, en de overheid houdt zich daaraan. Zo hoort het ook.

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Ik wens Marine alle succes toe!….

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Misschien is dit wel het goede tijdstip, maar misschien is er nog wel een aanslag nodig voordat het volk wordt geraadpleegd.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Dat zou wel een bindend referendum moeten zijn, want anders vegen de roden, en de politieke-correcte hun achterste mee af.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s