PEGIDA-München: Muezzin-oproep brengt burgemeester tot wanhoop

Screenshot_5

(Vertaling: E.J. Bron)

De Münchener tak van de burgerbeweging PEGIDA, die zich de afgelopen tijd kan verheugen in een aanzienlijke toename van het aantal deelnemers bij de regelmatig plaatsvindende maandagmanifestaties, heeft nu in de strijd tegen de islamisering- en immigratiepolitiek van alle gevestigde partijen in het raadhuis van München een eigenzinnige actie besloten, die door de organisatoren van PEGIDA-München wordt aanbevolen om in andere steden na te doen: sinds dinsdag wordt het raadhuis bestookt met muezzin-oproepen.

Mocht het tot de bouw van het al jaren omstreden islamcentrum in München komen, argumenteert men bij PEGIDA, dan zullen burgemeester Dieter Reiter (SPD, inzet foto boven) en 79 van de 80 gemeenteraadsleden er met hun beslissing de verantwoordelijkheid voor dragen dat de buurtbewoners in het stadsdeel met constante oproepen van de muezzin en andere nevenverschijnselen zullen worden lastiggevallen. Daarom moeten de burgemeester en zijn stadsbestuur er nu al een voorproefje van krijgen wat zij de burgers van München zienderogen willen aandoen.

Een eerste succes is er al: volgens met elkaar overeenstemmende berichten stormde Reiter al de tweede dag van het bestoken met de muezzin-oproep het stadhuis uit naar de agenten bij het hek en eiste prikkelbaar dat de PEGIDA-luidsprekers niet meer op zijn kantoor, maar op het plein gericht worden. De PEGIDA-luidsprekergroep schakelde daarna over op de volgende fase van escalatie: in plaats van, zoals de dag daarvoor, ieder kwartier de roep van de muezzin te laten horen, klonk deze woensdag permanent, drie uur lang, over het plein voor het raadhuis.

Bij het verantwoordelijke districtsbureau en op het kantoor van de burgemeester zou inmiddels sprake zijn van paniek. PEGIDA-München heeft een voortzetting van de actie aangekondigd: uit voorzorg voor de duur van twee jaar.

 

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, burgermoed, Counterjihad, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op PEGIDA-München: Muezzin-oproep brengt burgemeester tot wanhoop

 1. jungleelephant zegt:

  Zo doe je dat;klasse!Kunnen ze hier nog wat van leren!

  Like

 2. Klukkluk zegt:

  Mooie actie.

  Like

 3. rommel zegt:

  lol
  Schitterend!

  Like

 4. Sabeltand zegt:

  Als je als burger niet onder de nukken van moreel superieure leiders wil lijden zul je op de barricade moeten klimmen.
  De maat is vol wij laten ons niet meer islam welgevallen.

  Weg met islamitische haatpaleizen en instellingen die als enig doel hebben Europa te veroveren.

  De Tsjechische president vatte het mooi samen: (Bron HLN)

  De integratie van moslims in onze Europese samenleving is een “praktisch onmogelijke zaak”.

  “De ervaring in West-Europa, met zijn getto’s, leert ons dat integratie van de moslimgemeenschap nagenoeg onmogelijk is”, aldus de president in een video op de website van de krant Blesk. “Laat hen hun eigen cultuur beleven in hun eigen land, en laten we hen niet naar Europa halen, anders eindigt dit zoals in Keulen”, verklaarde Zeman, verwijzend naar het geweld jegens vrouwen op oudejaarsnacht in Keulen.

  “Integratie is mogelijk wanneer het gaat om gelijkaardige culturen”, vervolgde hij. Als voorbeeld verwees Zeman naar de integratie van de Oekraïense en de Vietnamese gemeenschap in de Tsjechische samenleving.

  Daarom weg met de islam en weg met al die niet integrerende moslims!

  Like

 5. Prachtig dat Azan oproep tot het gebed uit de keel van een geluidsversterker komt, zeer goed bedacht door de Pegida betogers. Nu krijgt burgemeester Dieter Reiter een koekje van eigen deeg, niet 5 maal per dag de Azan, maar constant herhalen tot dat ze er zelf beroerd van worden dat zal ze leren de smerige politieke landverraders.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Dit is de oplossing voor de elite ratten in brussel en andere hoofdsteden!!!
   Men (elite ratten) wil juist een burgeroorlog creëren in Europa om zo de rechten van de burgers nog meer met voeten te kunnen treden!!

   Mainstream-media wakkeren Europese burgeroorlog aan Zaterdag, 16 januari 2016 16:42
   Waar tot nog niet zo lang geleden alle negatieve berichten over vluchtelingen door de mainstream media werden vermeden, zo zijn ze nu plotseling 180 graden gedraaid.
   Acht van de tien populaire nieuwsberichten op vrijdag gingen over vluchtelingen en de problemen die zij veroorzaken en dat terwijl de substantiële instroom nog moet beginnen.
   Het mainstream-nieuws en ook een fiks deel van het alternatieve nieuws wordt volledig gedomineerd door de aanrandingen en verkrachtingen zoals die door immigranten worden uitgevoerd.
   Dit alles gebeurde ook al vóór oud en nieuw, maar de gebeurtenissen in Keulen en andere Duitse steden hebben een soort omslagpunt veroorzaakt. Het punt waarop uit alle hoeken en gaten nu ineens horrorverhalen tevoorschijn komen over het gedrag van immigranten.

   Zoals wij eerder schreven, lijkt het dat men in de achtergrond heeft besloten dat het nu echt tijd wordt om de autochtone bevolking op te zetten tegen immigranten.
   Zoals bijvoorbeeld gisteren gingen tien van de meest populaire onderwerpen in het mainstream nieuws allen over vluchtelingen en/of aanrandingen en verkrachtingen.
   Dit gaat dan over een vermoeden van een doofpot door de politie in Almere van een aanranding door Syrische asielzoekers tot het feit dat de Europese Commissie het zat is dat een aantal Europese landen nog steeds weigert om vluchtelingen op te nemen.
   “Ik ben de kritiek op de commissie beu. Wij doen genoeg. Het probleem ligt hem bij de uitvoering van de afspraken door een aantal landen”, zei Juncker.

   Nederland is zoals gewoonlijk het braafste jongetje van de klas:
   Voor het eerst ontvangt Nederland ‘herverdeelde’ vluchtelingen uit Zuid-Europa. Het gaat om vijftig neuknegerts (Eritreeërs) uit Italië, melden bronnen aan de NOS. De groep komt vandaag met twee vluchten in Nederland aan. Ook in het Belgische nieuws verhalen over aanrandingen door asielzoekers. Drie minderjarige, Syrische, vluchtelingen van amper 12 en 13 jaar hebben op een trein Brussel-Doornik drie jonge vrouwen bepoteld. Aanvankelijk liet het gerecht de daders lopen. Nu wordt opnieuw naar hen gezocht.

   Na de aanrandingen in Keulen vonden er volgens de berichten grote protestacties plaats zoals wij eerder schreven.

   Echter, de waarheid is toch iets anders zoals blijkt uit de volgende mail van een lezer (dank1): Met grote verbazing zie ik de berichten over Keulen binnenstromen. Voor de feestdagen heb ik voor mij en mijn vriendin een hotel geboekt in Keulen voor een weekendje weg. Na de beelden gezien te hebben wat er rond de jaarwisseling in Keulen was gebeurd, wisten we eigenlijk niet of we nog wel wilden gaan.
   Omdat we absoluut niet wilden dat angst een factor wordt die ons leven gaat regeren – in hoeverre dit toch het geval is laat ik in het midden – hebben we besloten om toch te gaan.
   Het contrast met de gepresenteerde beelden is enorm! Ja, we zagen bij de Dom een groepje mensen protesteren tegen het geweld dat de vrouwen is aangedaan. En terecht! Als dit protest bestond uit 100 man, dan was het eigenlijk al veel. Van Pegida hebben we ook aanhangers gezien. Die leken zelfs in de minderheid te zijn tov de eerder genoemde groep. Aan de sfeer was bij een enkeling te proeven dat ze zich diep gekwetst voelen door “hun” overheid die er niet voor ze is en niet naar ze luistert. Er waren voor de zekerheid enkele ME’ers paraat en ook zagen we ’s avonds een politiehelikopter boven de Dom cirkelen.
   We zijn na het zien hiervan terug richting de Dom gelopen om te zien wat er aan de hand was. Echter, we hebben helemaal niets gezien van onrust in de stad. Het gehele weekend hebben we buiten het eerdergenoemde niets meegemaakt dan lachende mensen en een hele fijne sfeer. De bikers en de hooligans die het centrum hebben onveilig gemaakt? Geen spoor van te bekennen, terwijl we het hele weekend in de binnenstad zijn geweest!
   Zoals het wordt beschreven in de mainstream-media lijkt het iets dat onderdeel vormt van de Noord Afrikaanse cultuur. Zo zegt Elsevier over Taharrush: Georganiseerde groepsaanrandingen tijdens grote evenementen zijn in Arabische landen al langer een bekend probleem.
   Nu vormt dit helemaal geen onderdeel van de Noord Afrikaanse cultuur; het is een fenomeen dat zich voor het eerst manifesteerde op het Tahirplein in Caïro in 2011. Aangezien de Arabische lente daar ook werd georganiseerd door George Soros en kornuiten zou het niemand moeten verbazen als zij ook de Taharrush hebben uitgevonden en/of gepromoot.
   Voorheen deed de mainstream-media er alles aan om problematiek zoals aanrandingen, verkrachtingen en moorden door asielzoekers in de bekende doofpot te houden. Nu, ineens, zijn ze volledig omgeslagen en weten ze niet wat voor soort horrorverhalen ze nu weer eens zullen schrijven over vluchtelingen. Doordat mainstream-media meestal liegen, bestaat natuurlijk het gevaar dat wakkere mensen gaan denken in de trant van, “Zie je wel, er is bijna niets aan de hand want alles is zwaar overdreven”.

   De problematiek ligt er wel degelijk en dat is die van het binnenhalen van grote groepen mensen uit totaal andere culturen en dan verwachten dat die wel even zullen integreren. Iets waarvan de grootste imbeciel met een half werkende hersencel vooraf nog van had kunnen bedenken dat dit niet zou werken. We kwamen het volgende overzicht tegen van incidenten rondom asielzoekers en aanrandingen/verkrachtingen in Duitsland in één avond/nacht. Het betreft hier de avond/nacht van 10 op 11 januari 2016.

   * Aurich: 3 asielzoekers randen een 15-jarig meisje aan, een voorbijganger weet erger te voorkomen

   * Soest: Een 17 jarig meisje wordt in een bus door een 20 jarige migrant aangerand. Medepassagiers schieten haar te hulp;

   * Ellwangen: Twee ‘zuiderlingen’ randen een 35 jarige vrouw aan die net uit het station komt; door zich te verzetten en te schreeuwen weet ze zichzelf te bevrijden; ;

   * Hanau: 2 Syrische broers worden gearresteerd wegens het doodsteken van hun zwangere zus;

   * Hamburg: Een 25 jarige man uit Eritrea randt in een ambulance een 24 jarige hulpverleenster aan;

   * Hamburg: Een 48 jarige vrouw wordt bij een woonwagenkamp door twee Noord Afrikanen aangerand; ze weet naar een tankstation te rennen en om hulp te vragen; de dader wordt niet gearresteerd;

   * Hamburg: Twee 20 tot 25 jaar oude Arabische mannen randen twee 53 jarige vrouwen aan; een van de mannen had hen eerst provocerend zijn potloodje laten zien;

   * Hamburg: De politie arresteert een 23 jarige Somaliër die bij een school een 10 jarig Duits meisje op haar mond had gekust; de dader wordt niet aangehouden, maar naar een ander AZC overgeplaatst;

   * Hamburg: Een buschauffeur schakelt de politie in als 8 Afghaanse migranten van 17 tot 24 jaar oud een vrouw aanranden en een glazen fles naar haar gooien als ze zich verzet;

   * Hamburg: In een AZC wordt een 34 jarige vrouw door twee mannen verkracht; wegens gebrek aan bewijs worden er vooralsnog geen arrestaties verricht;

   * Puttgarden: Een 49 jarige Franse Jood wordt uitgescholden en gewelddadig beroofd door twee vluchtelingen uit Syrië en Afghanistan;

   * Marburg-Biedenkopf: Een donkere man dringt zich extreem op aan twee jonge vrouwen, die een voorbijganger om hulp vragen;

   * Mannheim: Een 19 jarig meisje wordt op het station van Weinheim, net als ze in de trein wil stappen, door twee ‘Zuid Aziatische mannen’ van 25 en 28 jaar oud aangerand;

   * Oldenburg: In totaal vijf vrouwen worden door twee 20 en 24 jaar oude Algerijnse asielzoekers aangerand;

   * Paderborn: Zo’n 8 tot 10 jonge ‘vluchtelingen’ uit Noord Afrika randen diverse vrouwen aan; enkelen van hen worden gearresteerd en blijken illegalen te zijn; één van hen is zeer agressief en probeert het wapen van een agent af te pakken;

   * Hannover: In Gleidingen wordt een 45 jarige vrouw wordt door een Syrische ‘vluchteling’ aangerand; ook hij toont zijn potloodje aan haar; als hij haar vastgrijpt schreeuwt ze om hulp, waarna hij op de vlucht slaat;

   * Hannover: Een 28 jarige Soedanese asielzoeker randt op het toilet in een disco een 25 jarige vrouw aan;

   * Trier: Een 13 jarig meisje wordt in een trein lastig gevallen en bijna bestolen en aangerand door twee buitenlanders;

   * Merzig: In een andere trein wordt een 17 jarige meisje door een ‘zuiderling’ die zich ‘Achmed’ noemt aangerand; ze probeert te vluchten, en drie vrouwen schieten haar te hulp. ;

   Het schijnt dat een Duitse minister het volgende heeft gezegd:
   Het hoogtepunt van de migrantencrisis in Europa moet nog komen. Sterker nog – afgelopen jaar hebben we nog maar 10% van wat naar ons toekomt voor onze kiezen gekregen. Volgens de Duitse minister van Ontwikkeling Müller zijn er namelijk nog zeker 8 tot 10 miljoen migranten onderweg. Als dit waar is en onze maatschappij is nu al zo verdeeld bij tien procent van wat nog moet komen dan weet je dat dit op een burgeroorlog in Europa gaat uitdraaien.

   Een burgeroorlog die waarschijnlijk zodanig uit de hand gaat lopen dat er uiteindelijk VN troepen voor nodig zullen zijn om “hier de orde te bewaren”.
   En laten dat nu net de troepen zijn van de New World Order, wat een toeval.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    Drs.P. 20.52. uur, op 17/01. Uw conclusie is correct, deze ellende wordt bewust toegelaten, deze ellende van de mosliminvasie van Europa is bewust opgezet. De marionetten der politiek, met voorop uiteraard LINKS, voeren de orders uit van de SS er. Juncker van de rode, fascistische EUSSR, Bilderberg en, uiteraard de NWO. En deze verraders hebben hun eigen SS politie al, ze heet EUGENDFOR! En deze SS politie zal worden ingezet tegen de eigen bevolking van Europa.

    Like

  • kruisridder zegt:

   Helemaal met je eens Jan, maar kijk wel uit. Hiervoor word ik al vervolgd inmiddels.

   Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Goede actie. Nu zitten er nog normale mensen aan de knoppen om het gejammer uit te zetten, maar straks gaat het haatvolk over de decibels.
  Zinloos trouwens, dat bidden door M&F, allah doet niks voor ze, wij betalen alles. Geen enkel excuus om dat geblèr te tolereren.

  Like

 7. Oet_Grunnen zegt:

  Het lijkt erop dat de tijd van hardere acties is aangebroken. Eindelijk. Laten we de PC-ratten uitroken.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  AAAAAAAAAAAAAAHHH, dat afgrijselijke gejengel!
  Het is net alsof die mohammedaan zo jankt omdat z’n kl*ten eraf gedraaid worden!

  Like

 9. Fred zegt:

  Prima actie.
  Vraag me wel af wanneer het verboden gaat worden en wat dan de reactie zal zijn.

  Like

 10. Claudia M. zegt:

  Proest! Ludieke actie; je doet er niemand kwaad mee; je maakt hooguit de burgemeester kwaad.

  Like

 11. Cathja zegt:

  GRANDIOOS !!

  Als een (plaatselijke) overheid niet naar protesten wil luisteren, moet dan maar ondervinden wat het is om dit verschrikkelijke neurotische gejank aan te moeten horen!!!

  Like

 12. mijn-idee zegt:

  Waauww wat een creatieve daad van “geweldloos verzet ”
  Wilde dat ik dat had verzonnen…. Super !!!!!!
  Morgen overal in Nederland?????????

  Like

 13. Ron zegt:

  Wat een geweldige manier van actievoeren.
  Dit verdient navolging in Nederland.

  Laat die linkse rakkers maar helemaal gek worden van dat gebler. Dat zal ze leren.

  Like

 14. mijn-idee zegt:

  Leuk voor de burgemeester om even 3 keer af te draaien.. of 2 , of 1…
  Dat moet genoeg zijn.

  Like

 15. Hendrik M. zegt:

  Ze noemen het een gebedsoproep; vrij vertaald: Jullie die dit niet verstaan zijn ongelovige honden.
  Daarom niet van die oproepen meer toestaan; moet het toch, dan alleen maar in de taal van het land waar de moskee staat.

  Like

 16. Tistochwat zegt:

  Die rooien zouden zich eindelijk eens moeten bezinnen VOOR ze beginnen!
  Het is om gek van te worden als je beseft dat die islamitische hellehonden zo mogen blijven krijsen tot aan je dood!

  Zouden de moslimvrienden op landgoed ‘De Horsten’ dit jengeljanken ook naast hun deur willen hebben? Het zou wél handig zijn want dan weten deze allah-accepterende ‘christenen’ wanneer ze op hun bidkleedjes moeten kruipen.

  Like

 17. delamontagne zegt:

  In Zwitserland zijn Minaretten sinds vorig jaar verboden…………….

  Like

 18. koddebeier zegt:

  Prachtig zouden ze ook op het Binnenhof en Noordeinde moeten doen, daar kunnen misschien nog wat van leren !!!

  Like

 19. Y. De Rover zegt:

  Ideetje voor Enschede. Daar zijn nu nu aan het proefdraaien en testen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Alles wat je toestaat aan die verdomde moslims kun je niet meer terugdraaien zonder geweld. Bovendien zal dat ongedierte zich niet houden aan gemaakte afspraken.
   Wij weten dus hoe het gaat aflopen. Gekwetst worden, gediscrimineerd worden,
   geweld gebruiken in de naam van allah.

   Like

 20. carthago zegt:

  Pegida is zo fantastisch, super super super.

  Like

 21. C.A.Barstow zegt:

  Scherpe jongens en meiden daar bij Pegida een zeer goed doordachte actie, ben heel benieuwd wat daar uit gaat komen.
  En inderdaad, zoals De Rover hierboven al opmerkte deze actie zouden ze ook in Enschede moeten gaan opzetten

  Like

 22. kruisridder zegt:

  Die burgemeester kan er niks tegen doen. In een woonwijk waar een moskee staat, mag die moskee ook ongehinderd het gejank ten gehore brengen omdat dit in het openbaar is, dus rondom het Stadhuis ook……

  Like

 23. Fubar zegt:

  Ik wil graag twee keer op het ‘like-knopje’ klikken. Dan maar zo. Ben benieuwd wanneer het ophoud op grond van geluidsoverlast. Pegida geniet tenslotte geen “vrijheid van godsdienst”. Dat malle wetsartikel dat maakt dat; some burgers are more equal then other burgers.

  Like

 24. exmarineman zegt:

  En in Nederland durft een politica van de VVD, fractievoorzitter van de VVD in de 1e kamer, keihard te beweren dat de media de aanstekers zijn van de onrust binnen de Nederlandse (vrouwen)gemeenschap. Een vrouw die zelf naast haar Kamerlidmaatschap nog 18 nevenfuncties heeft als oud-burgemeester van Almere ook al de doofpottaktiek hanteerde. En tijdens haar ministerschappen heeft meegewerkt aan het openzetten van de grenzen voor onrechtmatige asielaanvragen enz. Zij is medeschuldig aan de huidige politiek inzake de immigratie van dit soort mensen. En i.p.v. in de spiegel te kijken en zich af te vragen “ben ik hier mede schuldig aan? Heb ik in mijn politieke loopbaan hier aan meegewerkt en doe ik dat tot nu toe als kamerlid nog steeds?” Nee, al die zgn elite want ze denken dat ze boven het volk staan, maar ze vergeten dat ze door het volk worden betaald. Maar het is dezelfde persoon die als burgemeester van Almere tijdens de bouw van haar huis in Almere de toenmalige wetgeving op de Ruimtelijke Ordening heeft overtreden en de Wet aan haar laars heeft gelapt. Zij voelt zich al jaren boven de Wet gesteld en vervangt nu iemand die uit de kamer is geknikkerd vanwege slecht/wantbestuur bij een woningcorporatie,,,,,,,, Maar wie en wat vertegenwoordigd zij daadwerkelijk in de 1e kamer met haar 18 nevenfuncties???? En dat zijn dan de mensen die ons durven te bashen, beledigen en te discrimineren. Lid van een partij die in Den Haag heeft besloten om GEEN opvang voor vluchtelingen – die ze zo graag binnen willen halen omdat het allemaal zo’n hoog opgeleiden zijn – te creëren in de leegstaande Julianakazerne in het Benoordenhout te Den Haag….. Nee dat kan niet want dan komen ze veel te dichtbij wonen van Rutte, Blok en andere VVD-politici……

  Maar nu nog iets over die luidsprekers in München….. een heel goede zet. Ook mooi als het overal zou gaan gebeuren. En was het niet in Enschede alwaar de woners in de omgeving van een moskee die dagelijks die herrie gaat uitzenden mee mochten doen met die test en hun commentaar geven?????? Wellicht een goed idee om de bewoners hetzelfde te laten doen richting gemeentehuis zoals in München. Eens kijken hoe de elite het zal vinden ……. misschien ook iets om in Den Haag te doen….?????

  Like

 25. Republikein zegt:

  Top!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s