Peiling: PVV blijft onverstoorbaar aan kop staan, terwijl Nederland betreurt dat Bosma geen Kamervoorzitter werd

Screenshot_4

(Door: Tim Engelbart)

De politieke stemming in Nederland is er één van woede en rouw. Boos op het kabinet, en teleurgesteld dat Martin Bosma achter het net viste in zijn doelstelling om voorzitter van de Tweede Kamer te worden.

Nu het politieke bedrijf in Den Haag na de kerstvakantie weer op gang komt staat het kabinet er monter in, zoals altijd. Met nog een jaar te gaan voor de verkiezingen staan de economische seinen op groen en wordt dus verwacht dat de VVD (en allicht ook de PvdA) bij de aankomende Tweede Kamerverkiezingen voor de derde achtereenvolgende keer een mooie score mag gaan noteren.

PVV normale grootteLees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

22 reacties op Peiling: PVV blijft onverstoorbaar aan kop staan, terwijl Nederland betreurt dat Bosma geen Kamervoorzitter werd

 1. Wachteres zegt:

  http://www.volkskrant.nl/binnenland/-mijn-marokkaanse-pas-is-allang-verlopen~a4225455/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_content=free&utm_campaign=shared%20content&hash=976304a50f3fce9296f2e8863cb229ebf5ea9d3f

  ‘Mijn Marokkaanse pas is allang verlopen’

  Interview Khadija Arib, nieuwe voorzitter Tweede Kamer

  ‘Ik heb de Marokkaanse nationaliteit, omdat je daar niet vanaf kunt. Maar mensen moeten de vrijheid hebben te kiezen, twee nationaliteiten of een. Ze moeten die keuzevrijheid hebben. Mijn Marokkaanse pas is overigens allang verlopen.’

  Like

 2. Joop Sigaar zegt:

  Geen zetels erbij voor de PVV…. vreemd, heel vreemd mijnheer de Hond …..
  Of doet u mee om de PVV klein te houden , wat overigens niet lukt .

  Like

 3. marcelvl1976 zegt:

  Ik had liever de NVU op één gezien, maar bij gebrek aan beter is PVV in ieder geval beter dan VVD/PvdA. De PVV zet zich weinig af van de verdeel en heers politiek die de V.S. pleegt.

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Nepparlement.
  Lastig voor mevrouw Arib, want alleen een nepparlement kon haar kiezen. Een gewoon parlement had dat nooit gedaan.
  Dus hoewel zij zegt een tegenstander te zijn van het nepparlement, dankt zij haar functie en eeuwige bammies aan hetzelfde nepparlement.
  Geen felicitaties waard.

  Like

 5. danny zegt:

  PVV op naar de 76 zetels!!
  Gelukkig binnen de schellen ook van meerdere Nederlanders van hun ogen te vallen, maar voor hoe lang?
  Naar mijn idee verkeren veel te veel Nederlanders nog steeds in een ‘diepe winterslaap’.

  Like

 6. S Breget zegt:

  Dat wisten we toch al van te voren het belang van een goede en daadkrachtige persoon wel van een partij die opkomt voor de NL burgers maar een partij die de anderen partijen de schaden laten zien die ze jaren geleden zijn begonnen,en dat inzicht kunnen ze in de kamer van de neoregering niet gebruiken dus dan nemen ze maar een Marokkaanse zo blijft de Marokkaanse Koning goed op de hoogte van het doen en laten van deze linkse Nepregering.

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  41 zetels is niet genoeg, het moeten er minimaal 76 worden. Nederland wordt alstublieft wakker en maak een einde aan de waanzin die ons teistert? We moeten nu een keuze maken; of we gaan ten onder, of we gaan ervoor! Persoonlijk verkies ik vooralsnog de laatste optie!

  Och en natuurlijk zijn er niet zomaar oplossingen, maar als er echter niet anders wordt gestemd, voorzie ik een nog grotere ellende.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ze zullen dan ook een meerderheid in de 1ste kamer moeten krijgen, anders kunnen ze nog steeds alles weg stemmen met 76 zetels.
   Met alleen 76 zetels ben je er niet om er iets door te krijgen.
   Dit wordt nogal eens vergeten, dus daar hebben we het dan maar niet over.

   Like

   • john do zegt:

    iedere linkse flutwet die weg gestemd wordt is er weer een zullen we maar zeggen 🙂

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Hallo Bert. Leuk dat je je niet laat kennen. Zo ken ik je weer.
    Je hebt helemaal gelijk. Dat is een gevaarlijke situatie voor Wilders. Wilders mag eigenlijk alleen regeren als hij kan doen en laten wat hij wil, anders wordt hij door het domme volk direct afgerekend op het feit dat hun verwachtingen niet worden ingevuld.

    Like

  • Taljaard zegt:

   @Claudia
   Wacht maar rustig af.
   Zoals het nu gaat zie ik de PvdA nog wel in staat om het kabinet toch maar voor maart 2017 te laten vallen; louter en alleen om te voorkomen dat de PVV de absolute meerderheid krijgt en zij bij de verkiezingen helemaal zullen worden weggevaagd.
   Stelt u zich dat trouwens eens voor; een TK zonder de PvdA, of een TK waarin zij nog
   slechts een splinterpartijtje zijn, ongeveer ter grootte van DENK (die met een flink deel van hun Turkse electoraat gaat strijken). ”Moge Allah jou straffen!”

   Alsmede een TK waarin de rollen diametraal zijn omgedraaid en links voortaan veroordeeld is tot de bijrol van machteloze huilie, huilie roeptoeters aan de zijlijn.
   En een Martin Bosma die dan geregeld de microfoon voor ze uitzet.
   Freek de Jonge, Paul de Leeuw, Claudia (sorry, maar zo heet ze) de Breij, Humberto Tan, Peter eeerrj de Vries gaan emigreren en Peter Breedveld moet aan de psychopharmaca.

   Hopelijk koersen wij af op een Pools scenario.
   Lees met heel veel plezier hoe de PiS regering de linkse instituties daar aan het afbreken zijn, de soevereiniteit en onafhankelijkheid van het Poolse volk verdedigen jegens Brussel en ook heel duidelijk stellen geen zin te hebben in de islam.
   Marsz, marsz Dabrowski!

   Like

 8. Pingback: Peiling: PVV blijft onverstoorbaar aan kop staan, terwijl Nederland betreurt dat Bosma geen Kamervoorzitter werd – Rechtsaf doorzee

 9. Zolang de Rooje Rotzakken, zowel die van links als van rechts, de meerderheid in de gemeenten en de provincies hebben kan Geert het samen met ons, ook met een meerderheid in het parlement, schudden. Daarbij hebben de RR de beschikking over een gigantische strijdmacht aan stenengooiers en Kraakpanders en die zijn nu ook nog eens versterkt met complete Vingerbataljons uit Aanrandistan. Ik geef er nu echt geen stuiver meer voor en heb de LOI gebeld voor een proefles Russisch.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Bovendien beschikt vuig links nog steeds over die ongelofelijke propagandamachine die VARA heet. Elke avond wordt het volk bestookt en bespeeld door extreem-linkse vuiligheid en dito leugens. Over gelijke kansen in de democratie gesproken…

   Like

   • DeStaatsomroep is van alle tijden en wordt in praktisch elk land ingezet om de schapen in slaap te wiegen. Daarom is het toch van belang om af en toe te kijken om jezelf te trainen tegen het innemen van al die bullshit. Het beste middel ertegen is door in een daverende lach uit te barsten zodat je zintuigen telkens als ze er ook maar een stukje van zien of horen automatisch de bullshitfilter inschakelen.

    Like

 10. Teunis zegt:

  Wie niet voor de PVV is, is tegen de PVV, en dat is dus nog altijd meer dan twee derde.

  Like

 11. Het halen van 76 zetels is nagenoeg onmogelijk binnen het Nederlandse kiesstelsel. Dit komt met name door het maximaal aantal toegestane verkiesbare namen op de lijst. Je zal dus om daadwerkelijk 76 zetels te kunnen halen per kiesdistrict verschillende namen moeten opgeven om uberhaupt een kans te maken op het magische aantal van 76 zetels.

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Het gaat mij véél te langzaam; geen goed teken.
  De stommelingen hebben het nog steeds niet begrepen…

  Like

 13. Bloggers en reaguurders zullen straks wel massaal door de heulende corporaties hun huurhut uitgegooid worden want nog erger dan wietteelt. Daar komt wel een of andere wet voor. Iets van je mag niet tegen de EU en voor de PVV zijn. In de vrijkomende huizen komen de dobberlegers en de uitgezette vrijheidsschreeuwers vinden zich op een goeie dag terug in Vught, Groot Bankenbos, Westerbork en het voormalig AZC te Heumensoord en nog zo’n 3000 kampen, dat zal ze leren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s