Plaatsmaken voor vluchtelingen: Duitse moeder woont met twee kleine kinderen in een asielcontainer

Screenshot_18

Met z´n drietjes op 15 m²: Selina R. met haar kinderen in de wooncontainer.

(Door: Torben Grombery – Vertaling: E.J. Bron)

De nieuwsberichten in het links-groene diverse Duitsland worden niet alleen sinds de brutale overvallen op vrouwen in de Oudejaarsnacht steeds ongelooflijker en onbegrijpelijker. Nu werd bekend dat een jonge moeder met haar zoontje van dertien maanden en dochtertje van twee en een half jaar oud al negen maanden in een vluchtelingencontainer moet wonen – zonder perspectief op verbetering.

Terwijl in de luwte van de asiel-tsunami diverse politici hun onbeschaamde salarissen verhogen, heeft de rijke industrienatie Duitsland geen geld voor haar kinderen.

En precies dat krijgt een 25-jarige moeder te voelen, die met haar twee kleine kinderen al negen maanden op 15,3 m² in container nummer 5 te midden van “vluchtelingen” moet leven, zoals de “Badische Zeitung” bericht:

“In een containerdorp voor vluchtelingen kun je veel verwachten, maar een Duitse met twee kleine kinderen? Om hier ooit te wonen, dat had ook Selina R. niet verwacht. Per slot van rekening was enkele jaren alles nog in orde: een afgesloten opleiding, een baan, een woning en een man, met wie ze haar eerste kind verwachtte. Maar toen zegde haar man plotseling zijn baan op. ´Het maakte hem allemaal niets uit, ook niet hoe de huur betaald werd. Later heb ik gehoord van zijn drugsverslaving´, zegt Selina.”

 Maar in de tijd daarna werd de jonge en met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ook naïeve moeder bovendien nog geconfronteerd met de kilte van de door de gevestigde partijen jarenlang gevormde Duitse welvaartsstaat:

“De gemeente March hielp zes maanden met het betalen van de huur. In deze tijd scheidde Selina van haar man en zocht voor zichzelf en haar dochtertje en zoontje, van wie ze in verwachting was, een nieuwe thuis. Maar de zoektocht had geen succes. En omdat er geen vrije sociale woning in March beschikbaar was, werd de jonge moeder door de gemeente in container nummer 5 ondergebracht.”

Nu is de betreurenswaardige jonge vrouw met haar twee kinderen ertoe veroordeeld te midden van “vluchtelingen” uit Eritrea en Servië te leven, meestal alleenstaanden of stelletjes – andere gezinnen wonen er kennelijk niet in het vluchtelingenonderkomen.

De jonge moeder, die zelfs voor de vluchtelingencontainer ongeveer € 500,- in de maand moet betalen, heeft inmiddels geen hoop meer op verbetering van haar situatie:

“Het is mijn grootste wens dat iemand ons een kans geeft en dat we een kleine woning vinden. Inmiddels maakt het me ook helemaal niets meer uit waar.”

Een vertegenwoordiger van de kleine stad March (regio Breisgau in de groenrood geregeerde deelstaat Baden-Württemberg) zei hierover kort en krachtig dat het “complex” (het huidige vluchtelingenonderkomen) ook als onderkomen voor daklozen zou gelden, en dat de jonge moeder met haar twee kinderen een geval van dakloosheid zou voorstellen. Het eigen toilet, dat de jonge moeder met haar beide kleine kinderen werd beloofd, respecteren de andere bewoners absoluut niet:

“Eigenlijk was er afgesproken dat ik voor mij en mijn beide kinderen een eigen toilet zou krijgen, gewoon om hygiënische redenen”, zegt de 25-jarige. “Helaas houden de anderen zich niet aan deze afspraak, want ik vind er regelmatig sigarettenpeuken.”

 Leest u hier de complexe toedracht die aan deze situatie heeft bijgedragen . . .

Bron:
http://info.kopp-verlag.de

Auteur: Torben Grombery

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, discriminatie, Duitsland, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Mensenrechten, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Plaatsmaken voor vluchtelingen: Duitse moeder woont met twee kleine kinderen in een asielcontainer

 1. Cathja zegt:

  Het eigen volk het aller- állerlaatst……, of helemaal niets! Alles voor de ‘vluchtelingen’……

  Like

 2. Frans de Wit zegt:

  Ja dat ga je krijgen natuurlijk, dat komt natuurlijk uit een ander potje he?

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Paus Franciscus heeft 5000 “migranten” vandaag begroet op het St Pietersplein te Rome.
  Hij juichte hun “mars-van-hoop” toe en benadrukte dat een ieder van hen een “cultuur van waarde” met zich meebracht maar ook de ervaringen van onderdrukking.
  Uw aanwezigheid hier op deze plek is een teken van hoop in God !

  Laat U deze hoop niet ontnemen en ook niet Uw levensvreugd voegde hij eraan toe na afloop van het “Angelus-gebed”, waarbij hij met veel genegenheid de verschillende etnische gemeenschappen en de mensen die hen helpen en onderdak verschaffen, betroette.
  LE POINT
  http://www.lepoint.fr/monde/pape-francois-les-migrants-apportent-une-culture-precieuse-en-europe-17-01-2016-2010708_24.php

  Like

  • Cathja zegt:

   …..De Weldoener der mensen…..; pfffff…….!

   Like

  • erik zegt:

   Heeft ze geen ouders of broers en zussen? Je laat toch je familie niet stikken? Hoe onredelijk het ook lijkt van de kant van de regering, je laat je familie toch niet in zulke omstandigheden alleen? Dit verhaal lijkt mij wat stemming-makerij.

   Like

   • An Nijenhuis zegt:

    nee die heb je soms niet
    ik heb ook bijna 8 jaar op een kamertje van 16 m2 gewoond, zonder eigen sanitair, midden tussen criminele huurders in een oud herenhuis…heb nooit een woning gekregen en ben na 8 jaar ontsnapt door te gaan samenwonen aan de andere kant van het land. In die jaren heb ik wel geleerd me te verweren want met zulke buren was het soms wel nodig. Toch ben ik maar voor 1 medehuurder bang geweest, een keniaan die agressief was en ook vond dat hij boven ieder ander stond. Met de anderen waarvan er 1 ineens in de bijlmerbajes zat, dus het waren geen lieverdjes, kon ik goed opschieten. Had die Keniaan iets willen doen dan waren zij me te hulp gekomen, dat weet ik wel.
    Ik had ook niemand om op terug te vallen….soms is dat nu eenmaal zo en zul je het zelf moeten zien te redden. Snap alleen niet dat ze na dat 1e kind niet gezorgd heeft dat nr 2 er niet achter aan kwam. Had al een hoop zorg en onkosten gescheeld.

    Like

  • Driek zegt:

   @Paus Franciscus heeft 5000 “migranten” vandaag begroet op het St Pietersplein te Rome.

   Voor de geïnteresseerde lezer beveel ik aan het boek van J. Mercier: ‘Twintig eeuwen geschiedenis van het Vaticaan’. Uitgeverij B.Gottmer, Nijmegen. 540 blz. Maar dan weet je alles over Roomse mannen in jurken. Die Paus Franciscus is niet van deze wereld. Zijn voorgangers trokken ten strijde tegen de islam. Hieronder een overzicht van de strijd tegen de mohammedanen. Het is veel tekst, doch u hoeft het niet te lezen.

   De kruistochten – Overzicht van de belangrijkste kruistochten
   Eerste Kruistocht: De eerste kruistocht werd na het Concilie van Clermont in 1095 na Christus door Paus Urbanus II gelanceerd. De Oosterse Orthodoxe Patriarch van Constantinopel stuurde een brief aan Paus Urbanus II, waarin hij om hulp vroeg tegen de invallen van de oprukkende moslims. Urbanus riep toen alle Christenen in heel Europa op om het Heilige Land, en met name Jeruzalem, van de moslims terug te winnen.

   De kruisvaarders van de Eerste Kruistocht vertrokken in 1096 en wisten Jeruzalem uiteindelijk in 1099 te heroveren. Op hun tocht naar Jeruzalem stichtten de kruisvaarders in verschillende steden in het Midden-Oosten “koninkrijken” voor zichzelf.

   Tweede Kruistocht: Niet lang na de Eerste Kruistocht volgde er een tegenoffensief van de moslims waarmee zij in 1144 na Christus de stad Edessa wisten in te nemen. Sint Bernard van Clairvaux reisde door Europa om mensen aan te moedigen om “het kruis op te nemen” en de moslims te verdrijven uit de plaatsen die zij hadden ingenomen. Vanwege het ontbreken van een duidelijk en overtuigend doel, en de volkomen onbekwaamheid van het leiderschap, werd de Tweede Kruistocht een jammerlijke mislukking.

   Derde Kruistocht: De Derde Kruistocht werd in 1189 na Christus gelanceerd. In 1187 na Christus hadden de moslimlegers, onder leiding van Saladin, Jeruzalem heroverd. Hoewel aanvankelijk een enorm leger op de been werd gebracht, bleek ook de Derde Kruistocht uiteindelijk weinig succesvol. De Heilige Romeinse Keizer, Frederik I Barbarossa (“roodbaard”), verdronk onder mysterieuze omstandigheden op weg naar het Heilige Land. Richard I Leeuwenhart van Engeland slaagde erin om verschillende kuststeden te heroveren, maar ondernam wegens een gebrek aan middelen geen pogingen om Jeruzalem in te nemen. Leeuwenhart sloot wel een vredesverdrag met Saladin, waardoor Christelijke pelgrims weer zonder gevaar naar Jeruzalem konden reizen.

   Vierde Kruistocht: De Vierde Kruistocht begon in 1202 na Christus. Er was geen duidelijk doel en het leiderschap was zwak. Hierdoor mondde de Vierde Kruistocht uit in een slag tussen Katholieke en Orthodoxe christenen en de verovering van konstantinopel door de christelijke legers. Het conflict vernietigde zo elk gevoel van eenheid dat er nog tussen de Katholieke en de Orthodoxe christenen bestond.

   Vijfde Kruistocht: De Vijfde Kruistocht vond plaats in 1217 na Christus en werd door Andreas II van Hongarije en Leopold VI van Oostenrijk geleid. De Vijfde Kruistocht was succesvol in die zin dat de stad Damietta werd veroverd, maar men was niet in staat om deze stad lang te behouden, vooral na een verpletterende nederlaag in de Slag om Al-Mansura. Leopold en Andreas kregen feitelijk de heerschappij over Jeruzalem en andere christelijke locaties in het Heilige Land aangeboden, in ruil voor een teruggave van Damietta aan de moslims. Maar in zijn misplaatste arrogantie sloeg Kardinaal Pelagius dit aanbod af, waardoor een overwinning veranderde in een volledige nederlaag.

   Zesde Kruistocht: De Zesde Kruistocht begon in 1228 na Christus en werd door de Heilige Romeinse Keizer Frederik II geleid. De Zesde Kruistocht eindigde met een vredesverdrag dat de christenen de heerschappij verleende over diverse belangrijke christelijke locaties, waaronder Jeruzalem.

   Zevende en Achtste Kruistochten: De Zevende en Achtste Kruistochten werden door Koning Lodewijk IX van Frankrijk geleid. In de Zevende Kruistocht herwon Lodewijk Damietta, maar zijn leger werd later weer uit de stad verdreven. Lodewijk stierf in 1270 na Christus, voordat hij de doelstellingen van de Achtste Kruistocht wist te verwezenlijken.

   Negende Kruistocht: De Negende Kruistocht werd in 1271 na Christus door Koning Eduard I van Engeland aangevoerd. Het was een poging om de Mamlukse Sultan Baibars te verslaan. De kruistocht mislukte en Eduard keerde naar Engeland terug toen hij op de hoogte werd gebracht van de dood van zijn vader, Henry III.

   De kruistochten – Waarom vonden de kruistochten plaats?
   De kruistochten waren reacties op invallen van moslim in een territorium dat voordien voornamelijk door christenen werd bezet. Van ongeveer 200 tot 900 na Christus werd de streek van Israël, Jordanië, Egypte, Syrië en Turkije vooral door christenen bewoond.

   Tussen 900 en 1075 na Christus werden deze landen door moslims ingenomen. De christenen in deze landen werden op brute wijze onderdrukt, tot slavernij gedwongen, afgevoerd en zelfs vermoord. De Rooms-katholieke Kerk en de “Christelijke” koningen/keizers in Europa reageerden hierop met de kruistochten, om zo het land terug te winnen dat de moslims hadden veroverd. Terwijl de kruistochten voortduurden, begonnen zij zich steeds meer te richten op het stichten van nieuwe koninkrijken dan het terugwinnen van het land dat ooit aan christenen had toebehoord.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Driek op 18/1 om 00:01

    Een interessant verslag Driek! Er heeft zich nogal wat afgespeeld ten tijde van die kruistochten!
    Ik hoop niet dat de tijd waarin wij nu leven te boek komt te staan als de tijd van ‘de grote overwinning van de islam op het christendom’! De voortekenen van een islamisering van Europa zijn er, maar wie weet is het mogelijk om, net zoals in de tijd van de kruistochten, een massaal verzet te plegen, zodat de moslims Europa niet in handen zullen krijgen.

    Maar erg gerust ben ik daar niet op. Die paus van vandaag is een rare snuiter. In plaats van te strijden tegen de islam, verwelkomt hij moslims met open armen. Hij beweert zelfs dat we uiteindelijk allemaal dezelfde god aanbidden, alleen ieder vanuit een andere richting. Ja, zo maak je misschien ‘vrienden’?

    Ik moet deze paus niet. Ik weet niet precies wat ik van hem moet denken. Voor Ratzinger, de vorige paus, kon ik nog wel enige sympathie opbrengen, maar voor deze man absoluut niet. Hij werkt ijverig mee aan de totstandkoming van één wereldreligie. Dat is mijn gedachte er over.

    P.s.: de hoeveelheid tekst viel wel mee hoor Driek. Ik wens u een fraaie zonnige winterdag toe! Dank voor uw leerzame reactie.

    Like

   • anna zegt:

    en toen …… kwamen we in 2015/16 …..

    Like

   • Edjan zegt:

    Hoi Driek. De achtergrond van de kruistochten: de islam is in de zevende eeuw ontstaan en leidde al snel een kwijnend bestaan totdat een nieuw volk Turkije binnenviel, ik meen in de 10de eeuw en al snel de daar aanwezige islam adopteerde en nieuw leven inblies. Dit volk breidde ook het grondgebied flink uit, en veroverde al snel heel Byzantium het vroegere Oost-Romeinse rijk tot aan Marokko toe. Later werd Spanje van daaruit aangevallen.
    In sommige streken van Turkije doken de vervolgde christenen letterlijk onder de grond: er zijn enorme ondergrondse steden.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Anno 2016 heulen alle Christelijke geloven met de islam, misschien een enkele uitzondering daargelaten.

    Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    Geweldig verslag Driek,
    heb je eventueel ook een link die ik kan aanvoeren voor de #zeikerts die om BEWIJS gaan vragen want die arme mzls zijn de VEROORZAKERS en dàt zal gewis dit soort vragen oproepen! Ik ga t iig alvast op mijn FB pagina zetten! Grandioos! Bedankt!

    Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    ik vroeg naar de bekende weg zag ik even later, je noemde het al:
    Citaat: “Voor de geïnteresseerde lezer beveel ik aan het boek van J. Mercier: ‘Twintig eeuwen geschiedenis van het Vaticaan’. Uitgeverij B.Gottmer, Nijmegen. 540 blz. ”
    Mijn dank!

    Like

  • Edjan zegt:

   Zak patat met neukvet.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ach hij moet natuurlijk ook zieltjes winnen…

   Like

 4. jungleelephant zegt:

  Deze paus spant wel de kroon van slechtheid etaleren!Farizeër,judas,gewoon een ordinaire verrader!

  Like

  • kraftavilqa zegt:

   @Jungleelephant: De RK kerk moet zich met deze flutpaus wel rotschamen, formeel is de paus de hoogste vertegenwoordiger van Jezus Christus op Aarde nou Jezus zou zich aan z’n kruis omdraaien de arme ziel. Trouwens ook Petrus de nog door Jezus zelf aangewezen eerste paus draait zich waarschijnlijk ook al om in zijn sarcofaag in de crypte onder de St. Pieter.

   Like

  • kauwe kak zegt:

   geen spiegels in het vaticaan
   dan ziet deze kwast iedere maal een erg grote LUL
   Neemt deze lul ook asielzoekers in zijn kleine paleisje??
   Sorrie ik hield me nog in @jungleelephant

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Haha,ik kan veel hebben hoor;neemt niet weg dat ik het grondig met u eens ben:een lul,dat is het!

    Like

 5. boorzalf zegt:

  Schandalig, meer woorden heb ik er niet voor. En haar familie dan ??

  Like

 6. kruisridder zegt:

  Zo komen wij straks allemaal te wonen. Het eigen volk in containers en de “vluchtelingen” in onze huizen.

  Like

 7. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  De (catastrofale) volksuitsisseling in de EU-landen is al begonnen!

  Like

 8. jbert#1 zegt:

  deze vrouw is welkom bij mij. zonder bij bedoelingen . ik heb ook een klein appartementje maar dit kan natuurlijk niet. niemand hoort in een container te wonen. het feit dat gebeurd zegt genoeg. leve Europa. het land van vrijheid beperking , onderdrukking , corruptie en in de doofpot stoppende politici die ons land besturen.. nou ja besturen??? kortom selena r is welkom bij mij. woon weliswaar klein maar voor jou doe ik het.

  Like

 9. exmarineman zegt:

  Los van alle privé-omstandigheden is het van de zotte hoe links met de eigen inwoners omgaat. Dat is niet alleen in Duitsland zo maar in bijna de gehele EU: alles is mogelijk en er is geen enkel geldgebrek als het om “vluchtelingen” gaat, maar zodra er een autochtoon iemand voor de deur staat en om onderdak vraagt dan blijven ALLE deuren gesloten en is er geen eurocent beschikbaar. Voor een container van 15m2 € 500,00 per maand huur te vragen is al te gek voor woorden zonder eigen toilet en wasgelegenheid……. Moet je kijken en horen wat al die “zielige vluchtelingen” krijgen allemaal GRATIS…… geld zat! En dat de familie verder kennelijk niets doet etc is natuurlijk ook vreemd, maar hoeveel oudjes die in Nederland uit het verpleeg- of verzorgingshuis worden gezet kunnen bij hun kinderen nog terecht????? Ook voor daklozen is in Nederland geen plaats te vinden om te overnachten, laat staan “fatsoenlijk” te wonen……. Het is dus in Nederland niet veel anders. En het lijkt er op dat de linkse partijen, maar ook de christelijke partijen zoals CU, CDA en voor Duitsland CDU en nu ook de Paus allemaal alles doen voor die ozo zielige “vluchtelingen” en vnl moslims……. Alles wat in de Europese steden is gebeurd aan misdaden (verkrachtingen, aanrandingen, overvallen en diefstallen) door die vluchtelingen wordt overal verzwegen, bewust(!), maar de ogen gaan zelfs bij de msm nu kennelijk ook open en men zwijgt niet (meer) …… is er echt een ommekeer aan het komen/ontstaan? Zie Zweden, Noorwegen, Frankrijk, België, Duitsland en ook de UK en USA…… ook Obama is samen met Hillary Clinton uit de kast gekomen en ook Erdogan gaat steeds een stapje verder. Ik ben zeer benieuwd wanneer de bom echt gaat barsten…… zoals ons mooie spreekwoord en gezegde: “de kruik gaat zo lang te water tot hij breekt”……..

  Like

  • hendrikush zegt:

   En wij zijn Gekke Henkie. Met de Paus voorop laten we onze naastenliefde misbruiken door zieligheidspriesters die hun eigenbelang voorop stellen.
   Ik doe niet meer mee met al die liefdadigers. Ze lossen geen problemen op en maken oplossingen alleen maar moeilijker. Ontwikkelingshulp? Voedselhulp? Medische hulp? De ware schuldigen lachen in hun vuistje als wij zo stom zijn om dat ons probleem te maken.

   Like

 10. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 11. Pingback: Plaatsmaken voor vluchtelingen: Duitse moeder woont met twee kleine kinderen in een asielcontainer | Kattukse Vrienden voor Israël

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 13. Drs.P. zegt:

  Een burgeroorlog proberen te veroorzaken door de nieuwkomers alles te geven en de oorspronkelijke bevolking te verneuken. Dat is een van de ingredienten en dat is momenteel aan de hand. De elite ratten verneuken de autochtonen en faciliteren deze ellende.
  Dus dient er een start gemaakt te woorden met verwijderen van deze “elite” ratten voordat die 10 miljoen asielratten binnen zijn gekomen volgens het soros plan!!
  We kunnen wel blijven schrijven hier, maar er dient iets te gaan gebeuren met de faciliteerders van al deze ellende en wel heel snel !!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 14. Al deze gebeurtenissen hebben ten doel de eens zo weerbare burger om te tollen tot willoze slaaf. Verelendung door gewenning. Het is over en uit. Redde wie zich redden kan, de rechtsstaat bestaat niet meer dus neem de pleitvaart. Ik denk, ondanks mijn bezwaren tegen harige vrouwen, aan Portugal.

  Like

  • Even iets heel anders. Er zijn inmiddels meer Oproepverenigingen die overal vragen om je mailadres, om lid te worden, in verzet te komen of er genoeg van te hebben dan dat er opstandige politieke partijen zijn. Is er buiten de gecontroleerde oppositie ook zoiets als gecontroleerd ergens op wachten en gecontroleerd schuimbekken op gecontroleerde kwispeldoors? Zodat we straks allemaal gecontroleerd metzunnalluh wakker worden en niet beter meer weten? Met een rode roos of een groene muts in de hand? Of een vinger in je hol?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s