Tsjechische president: “Integratie van moslims in Europa bijna onmogelijk”

Screenshot_7

De Tsjechische president Miloš Zeman.

De integratie van moslims in onze Europese samenleving is een “praktisch onmogelijke zaak”. Dat heeft de Tsjechische president Miloš Zeman gezegd. Zeman staat bekend om zijn anti-migrantenstandpunten.

HLN Be.

“De ervaring in West-Europa, met haar getto’s, leert ons dat integratie van de moslimgemeenschap nagenoeg onmogelijk is”, aldus de president in een video op de website van de krant Blesk. “Laat hen hun eigen cultuur beleven in hun eigen land, en laten we hen niet naar Europa halen, anders eindigt dit zoals in Keulen”, verklaarde Zeman, verwijzend naar het geweld jegens vrouwen op oudejaarsnacht in Keulen.

“Integratie is mogelijk wanneer het gaat om gelijkaardige culturen”, vervolgde hij. Als voorbeeld verwees Zeman naar de integratie van de Oekraïense en de Vietnamese gemeenschap in de Tsjechische samenleving.

De 71-jarige Zeman heeft zich in het verleden al meermaals verzet tegen de komst van vluchtelingen in Europa.

Bron:
www.hln.be
(h/t “Adriaan Jansens”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", asielwaanzin, Europa, gezond realisme, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Moslims, Patriottisme, Tsjechië. Bookmark de permalink .

15 reacties op Tsjechische president: “Integratie van moslims in Europa bijna onmogelijk”

 1. jungleelephant zegt:

  Nagenoeg?Onmogelijk!Dat soort integreert nooit van zijn leven!Willen ze niet,kunnen ze niet,mogen ze niet!

  Like

 2. frank de bakker zegt:

  Over een paar jaar zal iedereen erover eens zijn dat deze man een held is.

  Like

 3. Jean zegt:

  Bijna??? Helemaal niet mogelijk, nu starten met afvoeren van die troep achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij.
  E ja, als er gesproken wordt in de media over “jongeren” dan weten wij waar de klepel hangt, zeker weten. Tot op heden steeds bewezen dat we juist zaten en nog steeds zitten.

  Like

 4. mijn-idee zegt:

  Ik vermoed dat meneer Zeman ook 24 uurs beveiliging krijgt..?
  En morgen de gansche booze EU op de stoep in de vorm van vleesch geworden, maar door de alcohol goed geconserveerde, heer Juncker met een veto en uitsluiting in de hand..?

  Like

 5. hendrikush zegt:

  Als het doel in je leven niet boven de navel uitkomt is integreren onmogelijk.

  Like

 6. Pingback: Tsjechische president: “Integratie van moslims in Europa bijna onmogelijk” – Rechtsaf doorzee

 7. Hendrik M. zegt:

  Islam = onderwerping; vormt een parallel maatschappij tot ze zich sterk genoeg wanen de rest der mensheid te onderwerpen.
  In het begin houden ze zich een beetje gedeist en lijken het soms net gewone mensen…

  Like

 8. Qvic zegt:

  Een moslim zal nooit intrigeren in een land waar hun islam niet heerst, want anders moeten zij zich overgeven aan de macht die daar in dat land heerst. Dat verbied de Koran hen. Zou een moslim dat toch doen, dan zal hij/zij een afvallige zijn, wat gelijk staat aan een ongelovige. Dat maakt niets uit of het de eerste generatie is of de duizendste generatie, intrigeren met het oorspronkelijke volk is uitgesloten. Dit geldt ook voor de Roma’s. Intrigeren = je overgeven aan een andere macht. Vrouwen van de oorspronkelijke bevolking zo snel mogelijk inpikken en huwen om de oorspronkelijke bewoners te verzwakken en hen te onderwerpen aan hun ideologie van leven. Daarmee gaat ook de intelligentie met enorme stappen achteruit, want de islamieten zijn geen bouwers/onderhouders, maar profiteurs. Al hun welvaart en kennis leunt en rust op het blanke ras. Als het blanke ras verdwenen is uit Europa dan dondert ook de gehele infrastructuur in elkaar. Dan zal Europa weer een beschaving hebben die gelijk zou staan, als in de begin van de middeleeuwen. Eigenlijk het zelfde als met het instorten van de Romeinse beschaving, alle kennis van toen zal vergaan en vergeten worden.

  Like

 9. jantjeuitnl zegt:

  “anders eindigt dit zoals in Keulen”.
  Wie de geschiedenis van de Islam maar een beetje kent, weet dat het daar niet bij eindigt.
  Met deze politici eindigt het als het bloed door de straten van Europa stroomt.

  Like

 10. steven zegt:

  Die moslims zijn helemaal voor geen rede vatbaar. Zoals eerder gezegd houden ze zich in het begin een beetje gedeist en lijken het net gewonen mensen.
  Het schijnt ook niemand op te vallen dat wanneer wilders iets zegt ze massaal in actie komen en naar het politiebureau rennen. Of wanneer men over “hoofddoekjes af” begint is er ook ineens weerstand van die kakkerlakken!. Maar sinds het gebeuren in duitsland heb ik nog geen één moslim gehoord of gezien die tegen geweld naar westerlingen in opstand kwam. Want dat vinden ze allemaal wel goed.
  Het is gewoon een hypocriet kut volk en eenrichtingsverkeer denkers.
  Het enige wat het westen nog kan doen is wanneer de oorlog weer een beetje gesust is ze allemaal terug trappen naar die zand kastelen van ze en alle verblijfsvergunningen intrekken!

  Like

 11. Sjaak zegt:

  En gelijk heeft hij ! Ook hij voelt de val van de EU aankomen
  en reageert met verstand ! Want daarna komt de aan-erkenning
  die hij verdiend ! Evenzo Polen will deze zogenaamde vluchtelingen
  die wie stront aan de schoenzolen kleven niet in hun land hebben !
  Ook wanneer er een paar duizend echte vluchtelingen bij zijn, hebben
  deze situatie aan de met hun economie vluchtelingen te danken dat
  we nu geen eentje meer vertrauen !

  Like

 12. C.A.Barstow zegt:

  De nazistische islam en de Europese cultuur zijn elkaars volstrekte tegenpolen, en zullen nooit en te nimmer samen kunnen gaan, en de volksverraders in politiek Den Haag laat die horde afgrijselijke barbaren maar gewoon binnenkomen zonder zich ook maar iets aan te trekken van wat er onder de bevolking leeft, het verradersnest in Den Haag is volledig door zijn hoeven gezakt, het is tijd voor grote politieke veranderingen, het is geen vijf voor twaalf meer het al vijf over twaalf.

  Like

 13. Anna. zegt:

  Als moslims integreren dan zijn ze meteen afvalligen van de islam……
  Op dit moment ( 2016) in het proces van islamisering in Europa is dat voor hun ” strenge geloofsbroeders” nog niet zo erg…… Ze worden allemaal beschouwd als “slapende cellen ” wie of wat waar dan ook……ook 2 e kamerleden leden…… En burgemeesters en alle moslims met een goede baan……..Op het moment dat er nog meer islam in het land komt dan wordt door de aantallen islamieten een land steeds islamitischer. en zullen ook de GEÏNTEGREERD LIJKENDE MOSLIMS GEDWONGEN WORDEN TOT HET OPGEVEN VAN HUN VRIJHEDEN. En zullen de strenge ” geloofsbroeders orde op zaken stellen in het betreffende land. Met de bijbehorende sharia en andere onderdrukkende maatregelen……Zeman en Victor Orban zien dit gevaar zeer. Goed…..

  INTEGREREN IS ONMOGELIJK VOOR MOSLIMS WANT DAN BEN JE EEN AFVALLIGE van de islam MET ALS GEVOLG DE DOODSTRAF.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Anna: 16.03. uur. Inderdaad, de volgers van de perfide, wrede ideologie, de Islam, integreren nooit! Dat mag niet van het haatboek, de Koran.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s