Gwendolyn Rutten: ‘Wir schaffen das’

Screenshot_12

Gwendolyn Rutten (Open VLD)

(Door: Jan De Meulemeester)

In haar speech tijdens de nieuwjaarsreceptie benadrukt Open VLD- voorzitster Gwendolyn Rutten dat het mogelijk is om de vluchtelingen in onze maatschappij op te nemen.

‘Wir schaffen das’. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Open VLD stelde voorzitster Gwendolyn Rutten dat ons land in staat moet zijn om vluchtelingen op te nemen. Dat meldt Radio 1.

‘Hoewel het zware inspanningen zal vereisen, is het mogelijk om vluchtelingen in onze maatschappij op te nemen’, klinkt het in de Bozar in Brussel. Al wil Rutten niet blind zijn voor de problemen ‘die de verschillende achtergronden van de asielzoekers’, met zich meebrengen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Knack.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, België, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Naïviteit, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Gwendolyn Rutten: ‘Wir schaffen das’

 1. Sjaak zegt:

  Op Rutte volgt Rutten
  Op Rutten volgt Trutten !
  Nomen ist Omen !

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Juist. Dit moet zo’n beetje de truttigste politica zijn die België ooit gehad heeft. Ik kan dat wijf niet meer zien of ik moet denken “Ocharme, onnozel wicht, dat je zo snel in de politiek bent gekatapulteerd. Debielen ook die dat toegelaten hebben.” Als ze haar bek open doet, hoor ik alleen maar stupid shit die recht uit het secundair onderwijs komt.

   Like

 2. Ach die naan Rutten alleen al zegt mij al meer dan genoeg, ook het opgeheven vingertje van mevr. Rutten waar heb k dat meer gezien. Deze ‘dame’ vol vuur en vlam op de barricade het asieleiser en schijnvluchtelingen probleem tegen beter weten in verdedigen. Al wil Rutten niet blind zijn voor de problemen, nee dat moet er ook even erbij verteld worden want anders komt zij helemaal niet meer geloofwaardig over. Jammer dat deze ‘intelligente’ politieke figuren die zó hard aan de weg timmeren bij het grootste gedeelte van het publiek totaal niet goed over komen, tja op de slinkse randdebielen na dan…

  Like

 3. Cathja zegt:

  Deze vrouw zou een zus van Frau Merkel kunnen zijn. Ook zo’n dom figuur, die maar niet wil inzien dat alles naar de bliksem gaat als er nog meer ‘vluchtelingen’ bij komen!

  EUROPA MOET OP SLOT! Maak haast met het uitzetten van kansloze asielzoekers, en gooi meteen al die jonge testosteronbommen Europa uit. Er zitten tal van IS-strijders tussen, die wachten op het moment dat ze ‘los’ mogen gaan.

  Nóg langer wachten betekent een nóg groter risico voor onze landen.

  Like

 4. Jade zegt:

  ‘ Zo benadrukt Rutten dat vrouwenrechten ‘absoluut in tact moeten blijven.’
  Wereldvreemd, dat mens…

  Like

 5. Pieter zegt:

  Belachelijk die mevrouw.
  Heel Molenbeek is een broeinest van terrorisme en zo zijn er veel plekken in Belgie. Is het ooit gelukt dan deze islamieten te integreren ? Zo nee, waarom zou het met al die islam-asielophalers nu wel lukken.
  Deze mensen worden een Belgie een nog geloviger islamiet dan zij al waren.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  En weer zo’n totaal van de realiteit losgezongen MAFMUTS. Ze kruipen nu uit alle hoeken en gaten, om hun waanzin over ons uit te storten. “Wir schaffen dass nicht”. Zo eenvoudig is dat, deze tsunami van vreemdelingen, zal onze zekerheid, en welvaart totaal vernietigen. Gek is ook, dat wij de vakbonden niet horen, waar zijn ze nu, de FNV en CNV?

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Ook opsluiten die maffe domme muts en haar afschaffen, hok vol met muzels en/of neuknegerts en sleutel weggooien, dat zal haar leren!!! Het schijnt maar niet op te houden met dit soort debiele overheidsratten.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 8. Pingback: Gwendolyn Rutten: ‘Wir schaffen das’ – Rechtsaf doorzee

 9. Ad de Koning zegt:

  Ze ziet al een baantje bij de EU in het verschiet, dat zal de voornaamste reden wel zijn en daarin is ze niet de enigste. Hoe eerder de EU verdwijnt hoe beter.

  Like

 10. hendrikush zegt:

  Zou mohammed misschien toch gelijk hebben met zijn uitspraak over vrouwen: Voorwaar, ik heb nooit iemand meer tekort zien komen in intelligentie dan jullie?

  Like

  • Theoden zegt:

   Nee, want hij zag vrouwen als een bedreiging. Vandaar dat hij een kind moeten kapot maken en zelfs een baby wilde afwerken. Aisha heeft nooit kinderen gekregen van het koppensneller #rapefugee opperhoofd. De Rutten is beter dan moHAMmet, maar ondermaats voor het Westen.

   Like

 11. Tistochwat zegt:

  De ene dwaas roept: “Wir schaffen das!”
  En de andere kwaadaardige idioot liegt: “Yes we can!”

  Like

 12. Gasso de Commando zegt:

  Ze piept wel anders als ze een keer door zes baardapen finaal uit elkaar getrokken en uitgewoond is….. vuile linkse slet!….. Sterph!

  Like

 13. Feministen…. voer voor psychiaters en politica.

  De Deutsche Mädel hierboven zijn duidelijk geen feministen, want die kunnen er niet om lachen dezer dagen. Nadat ze zich al boos hadden gemaakt op de mannen, zijn ze nu ook onder elkaar ruzie beginnen maken.

  Een groep van 22 Duitse feministen heeft een verklaring opgesteld, ondertekend door 900 Duitse politici, academici, schrijvers en andere prominenten, waarin aangeklaagd wordt dat de aanrandingen in Keulen misbruikt worden voor populistische en racistische propaganda. ‘Tegen gesexualiseerd geweld en racisme. Altijd. Overal.’ is de slogan die onder de hashtag # ausnahmlos gelanceerd wordt. Het is hoogst belangrijk dat er wordt gesproken over geweld tegen vrouwen, aldus de opstellers, ook in zaken die minder aandacht van de media krijgen en waarin de daders voor het merendeel blank zijn.Nu wordt het feminisme misbruikt door rechtse populisten, die het niet te doen is om het welzijn van de slachtoffers, daar wordt met geen woord over gesproken! Lees verder >>>> http://www.geennieuws.com/2016/01/feministen-voer-voor-psychiaters-en-politica/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Adriaan Jansens 19 januari 2016 om 14:58

   ‘Feministen’ zouden een flinke schop onder hun hol moeten hebben.
   Dat oeverloze gezwam van die dwazen heeft me altijd al de keel uitgehangen.
   Mannen zijn mannen en vrouwen zijn vrouwen, elk met hun eigen kwaliteiten, kenmerken en karaktereigenschappen.
   Ik vind het weerzinwekkend dat alle kerels ‘verwijfd’ schijnen te moeten worden en dat alle vrouwen in kenaus dienen te worden veranderd.
   Er ZIJN gewoon verschillen tussen een mannelijk en een vrouwelijk exemplaar.
   Dit geldt voor mensen en voor dieren.

   Waar ik ook een gruwelijke hekel aan heb, is aan onderdrukking en minachting van vrouwen.
   Mannen en vrouwen moeten gewoon respect voor elkaar hebben en elkaar accepteren.
   Gedraag je fatsoenlijk en beschaafd jegens elkaar; wat is daar nu zo moeilijk aan…

   Ik hoop dat ik duidelijk heb kunnen maken wat ik bedoel.

   Dat wijf over wie dit artikel gaat, verdient een gruwelijk pak slaag; misschien zou ze het op prijs stellen als dit haar werd toegediend door haar geliefde ‘vluchtelingen’.
   Door van die lekkere grote zwarte gespierde jonge sterke mohammedanen; daar vallen zulke krankzinnige wijven op, wed ik.

   Like

   • Niets aan je betoog toe te voegen Tistochwat.

    Like

   • BigLJohn zegt:

    Tistochwat,19 januari 2016 om 15:50…..Dat wijf over wie dit artikel gaat, verdient een gruwelijk pak slaag;….Als ze dat ooit van die noord Afrikanen zou krijgen, krijgen niet die Afrikanen, maar wij de schuld van haar. Zo steekt de linksmens nu eenmaal in elkaar. Zelfs als ze vermoord dreigen te worden middels het kromzwaard, zijn de laatste woorden die ze uitschreeuwen de nodige verwensingen naar onze richting !

    Like

  • Edjan zegt:

   Ja, gaan we weer. Hopeloos.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Adriaa. Eenmaal feministe altijd feministe. Je wordt geen feministe, je wordt zo geboren. Vroeger konden we ze nog redelijk het zwijgen opleggen… maar sinds de feministe een plaats heeft veroverd in de algemene zelfvernietigingshouse is er geen houden meer aan. De man moest eerst getemd worden…
   En nu hij op overtuigende wijze getemd is, compleet met vochtinbrengende crèmes en eye-shadow moet hij een echte man zijn met rollende spierbundels die zijn vrouwtje zal beschermen tegen…
   Ja tegen wat?… Ik verdenk die feministes er van dat ze niet voor niets die vluchtelingen idealiseren… Ik zou zeggen een vrouw die iets wil doen voor de verdrukte vrouw moet gaan preken in de moskee. Kijken hoe ver ze komt overigens…

   Geliked door 1 persoon

 14. Elena zegt:

  aaah gossie…ze ziet zichzelf als 2e mutti Merkel
  Ga koken muts !!!.

  Like

 15. Guardiacivil zegt:

  Ook al besmet met Merkelvirus

  Like

 16. Gwendolyn, ben je zo met je eigen wensen bezig dat je niet gemerkt hebt dat de bevolking razend kwaad is dat politici dat vreemd moslim crapuul hier binnen laat ? Ik hoop dat de VLD kiezers,allemaal voor N VA stemmen. Mensen als jij zijn alleen.met hun persoontje bezig. Die vertegenwoordigen.ons niet.

  Like

 17. C.A.Barstow zegt:

  Hersenloze doos.

  Like

 18. Republikein zegt:

  Toverkol 1e klasse.
  Altijd gevonden.
  Weg met ons.

  Like

 19. Republikein zegt:

  Ze doet ook iets met een stichting.
  botulisme.
  Nee, een andere link graag!
  Iets met Boudewijn.
  Deze: Al meer dan een jaar is koningin Fabiola van België overleden, maar toch heeft ze nog altijd personeel in dienst. Het ‘Huis van Koningin Fabiola’ blijkt nog vijf à negen personeelsleden te tellen, meldt De Standaard. Volgens het Koninklijk Paleis komt dit doordat de erfenis nog niet helemaal geregeld is. Pas in de komende weken zal die rond zijn.
  Corrupt zeg maar.
  Ons kent ons.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s