‘Jitse Akse met zak over hoofd uit pand gesleept’

Screenshot_3

(Door: Maarten Pennewaard)

Jitse Akse blijkt woensdag in Arnhem met veel machtsvertoon te zijn opgepakt. Een arrestatieteam ‘sleepte’ de Leeuwarder met wapens op hem gericht uit zijn schuilplek in Arnhem. Ook kreeg hij bij zijn arrestatie een zak over zijn hoofd. Dat zeggen vrienden en de advocaat van Akse.

Screenshot_5“Volgens de geweldsinstructie is de volgende fase het werkelijk schieten. En dat op basis van een dossier met twee interviews”, reageert Akse´s advocaat Mireille Grinwis-Veldman. “Hij is zich rotgeschrokken.”

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, ISIS, Justitie, Krankzinnigheid, Nederland. Bookmark de permalink .

19 reacties op ‘Jitse Akse met zak over hoofd uit pand gesleept’

 1. Edjan zegt:

  Duidelijk. Jitse is een zware crimineel. Iets doen tegen IS!

  De overheid doet maar net alsof. Af en toe wat propaganda op de teleschermen: opstijgende jachtvliegtuigen, een lasergestuurde precisiebom die een bunker opblaast (volgens mij zijn die filmpjes nog uit de Irak-oorlogen) en juichende commentaren dat er alwéér een IS commandant gedood is. Trompetgeschal en marsmuziek maar IS gaat gewoon verder zijn gebied uit te breiden en aanslagen te plegen. En dáár is onze overheid zuinig op: dat kutvolk (wij dus) moet op z’n flikker krijgen! Ze moeten dom en arm worden en de overheid moet de absolute macht krijgen. En al die mooie plannen heeft Jitse zomaar gedwarsboomd! Nee, die zal het op zijn bordje krijgen.

  Like

 2. carthago zegt:

  Het wachten is nog op een claim tot schadevergoeding door de isismonsters bij de Nederlandse staat. Dat zal door D666, pvda, vvd en vooral de partij voor de dieren absoluut zeker gehonoreerd worden dmv uitzicht op levenslange outkiering, huis en oefenterrein op de veluwe.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Zo gaan we, de vuile politieke RODE en POLITIEK CORRECTE BENDE, om met iemand die werkelijk ONS wenst te verlossen van het grote gevaar, van de ISLAM. En het O.M. is de loopjongen en hoer geworden, van LINKS en D66!

  Like

 4. danny zegt:

  Godver de godver!!

  Jitse strijdt voor de vrijheid, sluit zich aan bij de peshmerga strijders en legt wat barbaarse ISers om, wat in mijn idee terecht is, komt terug naar Nederland, als dank wordt hij aan de schandpaal genageld door zo een beetje heel policor Nederland ,als klap op de vuurpijl wordt hij ook nog gearresteerd met veel machtsvertoon.

  Het is een schande!!!!!
  Ik schaam me kapot voor Nederland met zijn policor houding, echt om te kotsen.
  Stelltje smerig NSB- ers.
  Pak die teruggekeerde ISers uit syrie eens een keer aan, stelletje lafbekken!
  Maar dat doen jullie niet.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/6924/Theologisch-elftal/article/detail/3809662/2014/12/12/Jihadist-verdient-een-tweede-kans.dhtml

  Nee wat doen we , we laten die IS jihadisten gewoon lopen of geven ze maar een relatief korte straf.

  http://www.bnr.nl/nieuws/532407-1307/tegengehouden-syriganger-voor-de-rechter

  OM: geen straf voor Syriëganger is de kop van dit artikel en het zegt genoeg over de slappe houding van justitie ten aanzien van teruggekeerde ‘syriegangers’.

  Hier nog meer slappigheid van justitie ten aanzien van ‘teruggekeerde syriegangers’
  Wat zijn ze toch vredelievend, he?

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3484732/2013/07/31/OM-geen-straf-voor-Syrieganger.dhtml

  http://nos.nl/artikel/2015638-hogere-straffen-syriegangers-werken-niet.html

  http://justitie.eenvandaag.nl/index.php/tv-items/55676/drie_jaar_cel_voor_syri_ganger_maher_h_

  http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2015/2/Arnhemse-jihadzaak-twee-Syriegangers-zijn-vrijgesproken-1701452W/

  Like

  • exmarineman zegt:

   Dat was natuurlijk al lang bekend hoe het OM is, voorbeelden genoeg. De moordenaar van Fortuyn geen levenslang, Tanja Nijmeijer mag ongestoord meevechten en moorden in Colombia en als ze “op vakantie komt” naar Nederland doet het OM niets. Dan hebben we natuurlijk nog de zaken Geert Wilders, “minder, minder, minder” is veel gevaarlijker dan het in het openbaar en op TV zeggen: Geert Wilders moet vermoord worden en de PVV aanhangers moeten worden gedeporteerd en/of woorden van dergelijke strekking, gedaan door een EX-POLITIECOMMISSARIS (!) uit Amsterdam. Dan heb ik het verder niet over de moslims die oproepen tot vermoorden, aanranden, enz enz van ongelovigen, Joden, christenen, vrouwen op YouTube, twitter e.a. sociale media….. Maar 1 persoon die vecht tégen ISIS een organisatie/terreurgroep die ons wil vermoorden en islamiseren, wordt keihard aangepakt als zijnde de allergrootste en gevaarlijkste crimineel die er in Nederland rond loopt. En de NAVO “vecht” ook tegen ISIS, althans dat zegt men. Maar heeft u in de media, de MSM, ook al iets gezien van de bereikte resultaten er van???? Ik nog niet, oh ja heel af en toe is er een zgn hoge leider van ISIS gedood, maar bewijs er van heb ik nog niet gezien. Ook opvallend is dat want als de resultaten echt goed en waar zouden zijn zoals ze zeggen, dan hadden we daar al lang wat van gezien en gelezen zoals dat past in een propaganda…… Maar tot op heden weinig tot niets.

   Like

 5. Theodoor zegt:

  Het OM heeft ervoor gezorgd dat Jitse al niet meer in het openbaar in Nederland kan lopen, te gevaarlijk.
  Gevalletje Wilders, Hirshi Ali, Theo van Gogh.

  Like

 6. gielah zegt:

  Het wordt tijd de zogenaamde overheidsdienaren eens wat onderstéuning te gaan geven…. her óp te voeden, zo u wilt… niet omdat wij tijd over hebben en omdat wij zo graag op andere, jongere, mensen willen hakken… maar omdat hun gebroddel ons zo langzamerhand allemaal begint te raken en te schaden.
  Dit loopt écht fout!
  ” Het O.M. doet gewoon zijn werk” , luidt de wat nuffige quote onderaan dit artikel.
  Nu… dat is het ‘m nu juist…..dat doet het O.M. dus NIET!
  Wát het doet… dat doet het met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid verkéérd.
  Meer dan 100 O.M. medewerkers zijn alreeds ontslagen… die deden het dus nóg weer beroerder dan de rest.
  Wat is dit voor een kneuzenclub…?

  #ISIS is hét grote gevaar… voor héél de wereld.
  Het dient gestopt.
  Het dient uitgeschakeld.
  Als dat niet gebeurt, dan lopen Joden, christenen, vrouwen, homo’s, zelfdenkers en in feite alle niet-moslims gevaar op termijn hun vrijheid en zelfs hun leven te verliezen.
  Jitse Akse zag dat heel goed in.
  Hij besloot mee te gaan helpen in de strijd tegen deze bloedvergieters.
  Daarmee steekt hij UITERMATE gunstig af tegen de lievige politiek-correcte jongens en meisjes, die erover kissebissen of we teruggekeerde Syriëgangers ( lees: deelnemers aan de bloedbaden daar) het nu wel áán kunnen doen hun Nederlandse paspoort af te pakken… zo jóng nog… immers… en of we hen niet beter een L.O.I. cursus voor het praktijkdiploma boekhouden kunnen aanbieden of ( nog waarschijnlijker… gezien het verstandelijk niveau van de huidige overheidsdienaren…) een gratis lidmaatschap voor een schietvereniging of een kickboks-club.
  En juist déze man pakt men op… en op een dérgelijke ont-erende manier?

  Hij is het soort vent dat het merendeel van de Nederlandse overheidsdienaren en politiemensen nooit en te nimmer zullen worden… die missen daar de kracht en de moed voor.
  Hooguit zal een overijverige M.E. er het aandurven een volmaakt onschuldige mevrouw min of meer de hersens in te slaan (Geldermalsen… was het niet?), maar meer durft het spul niet.
  Het verwacht, als het langzaam-aan acties houdt teneinde meer salaris te verkrijgen, de volledige steun en sympathie van de Nederlandse bevolking… maar springt bij elke achterlijke en anti-democratische opdracht van een volkomen foute politieleiding meteen in de houding… kennelijk niet op de hoogte van het feit dat hun generatie verondersteld wordt het archaïsche ‘Befehl ist Befehl” te bóven te zijn…!
  Ik merk bij overheidsdienaren eigenlijk nooit iets van realiteitszin of van persoonlijk geweten… en dát is een groot gevaar voor heel dit land.

  In feite zouden O.M. en politie bij Jitse Akse bijles moeten gaan vragen.
  Om een beetje mens te worden.
  Om door hem op hun eigen plicht…. ter bescherming van het Nederlandse volk… gewezen te worden.

  Maar behalve meneer Akse moeten wij … meen ik….. allemáál alles op alles zetten om deze verdwaasde politie-correcten enig licht in hun duisternis te bezorgen.
  Dat is in ons áller belang… ja… zelfs in dat van hén.

  Like

 7. Antivenin zegt:

  Zou het OM een telefoontje hebben gehad van Erdogan & Co? Iets in de trant van: als we willen dat Erdogan al die “vluchtelingen” gaat tegenhouden (hahaha), is het natuurlijk maar beter dat er geen Nederlandse ex-militairen de Koerden gaat helpen?

  Like

 8. Sjaak zegt:

  De linkse rooie nietsnutten hebben angst dat er
  in niet al te lange tijd de eerste doden vallen !
  TERECHT !
  De kruik gaat zo lang te water,
  totdat hij breekt !

  Like

 9. “Het OM doet gewoon zijn werk.” Juist, dat is duidelijk: Ambtenarij.
  En wat de achtergronden zijn, en dergelijke, Néé, daar wordt niet naar gekeken! Net robots!
  Bovendien krijg je de indruk, dat ze aan de andere kant óók weer wèl zo ver kijken, dat ze precies weten, wie ze moeten hebben voor hun harde acties, teneinde de schijn te wekken, dat ze nog wat uitspoken. Ik bedoel, zo ’n Jitse Akse, waarvan ze op hun vingers kunnen natellen, dat hij weliswaar een onvervaard strijder is, maar géén fanaticus, die bij elke benadering alles en iedereen overhoop schiet, díe kunnen ze met groot vertoon inrekenen en afvoeren met een zak over z’n kop, maar is maar net de vraag, of ze dat ook zouden wagen als ze op een dolgedraaide jihadi afgestuurd zouden worden! (Niet dat ze dat gauw wórden…..)
  De ambtenarij kiest z’n doelwitten gewoon zorgvuldig uit; vandaar, dat ook vrijwel doorlopend autochtonen de klos zijn.
  Dólgelukkig waren ze natuurlijk, zodra duidelijk werd, dat er bij Skse’s missies in Syrië een paardoden gevallen waren: Nu konden ze dáárop los, in plaats van op gevallen, die duidelijk meer problemen zouden hebben opgeleverd. Gevallen ook, waarbij ze, bij een ‘stevige’ aanpak,
  misschien wel van racísme beschuldigd zouden worden!
  Want dàt is, waar ze bang voor zijn, dàt en niets anders!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 10. Edwin Lauxen zegt:

  Is het brood al op en kan het Volk overstappen op Taart zodoende ze niet verhongeren?

  Like

 11. Jade zegt:

  “Er valt niks te calculeren, het OM doet gewoon zijn werk.”
  Mag ik even? Het OM is totaal van de pot gerukt.
  Het lijkt er verdacht veel op dat het OM inmiddels wordt aangestuurd door Arabië.
  Moslims ontspringen overal de dans en wij Nederlanders zijn steeds de lul.
  Opdoeken die zooi, trap al die incapabele klootzakken maar in de bijstand.

  Like

 12. tjonge zegt:

  wou dat het om zulke daadkracht vertoonde tegenover moslimgekkies !
  .
  maar goed, we kunnen simpel concluderen dat het OM, en de overheid, aan de kant staat van al het moslimtuig.
  .
  dat verklaard ook alle huidig frictie tussen de merendeelse bevolking en de politiek (op de pvv na)…….

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  Alweer groot machtsvertoon en tevens gezichtverlies op het wereldtoneel van Nederland. Ze brengen wel degelijk deze burger in groot gevaar. Er lopen namelijk met goedbevinden van de overheid genoeg Jihadstrijders rond of hieraan gerelateerde moslims, die als ze de kans krijgen de persoon zijn hoofd te spietsen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s