Odinisme

Screenshot_10

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Dagelijks geconfronteerd met de gruwelijkheden van IS en haar gemakkelijk beïnvloedbare, vaak zwakbegaafde salafistische aanhang, rukt nu als ‘natuurlijke’ tegenreactie het Odinisme op. Niet als religie, maar als tegenhanger op wat er momenteel gebeurt op het Europese continent. De Europese bevolking voelt zich al lange tijd niet meer beschermd door het slappe, laffe, leugenachtige beleid van politici en overheid en neemt nu de bescherming van eigen volk in eigen hand. Evident is dat zoals inmiddels van het westelijke deel van de Europese regeringsleiders verwacht mag worden, deze zittende elitaire macht totaal niet nagedacht heeft over wat er nu speelt, wat er nog komen gaat en de mogelijke gevolgen daarvan. Laat staan dat ze er in al hun naïviteit en struisvogelbeleid op voorbereid zouden zijn. Op een vooruitziende visie heeft nog nooit iemand ze kunnen betrappen en eigen belangen gaan tenslotte voor.

De gehersenspoelde jonge moslim-bendes komt hier uitsluitend om Europa te demoniseren, te ontwrichten en voor te bereiden op totale chaos met uiteindelijk de totale islamoverheersing als doel. Echte vluchtelingen bestaan namelijk uit vrouwen, kinderen en bejaarden met wat karige huisraad en niet uit, wel paspoort maar nooit mobieltje verliezende, jonge moslimmannen die hier, helden als het zijn, in groepen bejaarde mensen in elkaar komen slaan en jonge meisjes aanranden.

Maar iedereen kijkt hier de andere kant op, uit angst voor de gevreesde emotie-stempel van ‘racist’, ‘nazi’ of ‘SS´er’ die door de overheid en de lieve, linkse naïeveling meteen tevoorschijn wordt getoverd. Een effectief wapen, waarmee iedereen die zich tegen de moslimterreur wil verweren per direct monddood wordt gemaakt. Alsof je het heel normaal moet vinden dat je kinderen niet meer veilig over straat kunnen wegens de zieke dadendrang van deze psychotische moslimwaanzinnigen. Het verschil tussen SS en IS betreft maar 1 letter!

Eerder al eisten Europese moslims dat de Duitse Bierfeste verboden zouden worden, omdat die tegen het respect voor de islam zouden indruisen. Momenteel verbranden moslims in Zwitserland de Zwitserse vlag, omdat het witte kruis ze tegenstaat en eisen dat Zwitserland de nationale vlag verandert. Ja, u leest het goed, zo ver staat het met de islamwaanzin in het humane, tot opvang bereid zijnde Europa. En dat terwijl ze hier zelf gekomen zijn (niemand heeft ze gevraagd) om hier op eeuwenoude door varkens ‘verontreinigde’ grond te komen leven.

Als het criminele, gewelddadig-verkrachtende moslimtuig, dat als zogenaamd zielige vluchteling is binnengekomen, ook nog eens niet op- of aangepakt blijkt te mogen worden, grijpt de bevolking uiteindelijk zelf in.

De volledig intolerante islam eist overal ter wereld respect voor de moslimcultuur, maar respecteert zelf totaal niets of niemand. Sterker nog; onderling slachten ze elkaar massaal af, gaan daar voor op de vlucht en eisen, daar waar ze liefdevol opgevangen worden, weer op waar ze daarginds voor zijn gevlucht. De Salafistische islam is wereldwijd het kwaadaardigste kankergezwel op aarde en ziet westerlingen als heidenen waar je, zoals in de 7e eeuw beschreven in de koran, alles mee mag doen. Keulen is het voorbeeld van wat zij daar o.a. onder verstaan. Niet zo vreemd dat nu het ‘heidense’ verzet zich aandient als leger van de Europese goden uit diezelfde tijd.

IS stuurt aan op het einde der tijden, het antwoord komt vanuit het in Finland ontstane en inmiddels in heel Europa georganiseerde Soldiers of Odin en heeft zich als doel gesteld de islam (en de huidige kabinetten), hardhandig uit Europa te verdrijven. De eerste gewelddadige ‘waarschuwingen’ aan jonge moslimmannen op verschillende plaatsen op het Europese continent zijn al een feit.

Zoals zij aangeven: ‘Moslims, jullie zijn begonnen, wij maken het af! Jullie willen het einde der tijden? Jullie krijgen Ragnarok!’

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Counterjihad, Europa, Finland, Islam, Moslims, Patriottisme, soevereiniteit, Verzet, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

50 reacties op Odinisme

 1. Ron soeverein mens zegt:

  The Vikings rise Again!!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  De islam is al uitgenodigd, door het verraad van: “De Resolutie van Straatsburg”. Daar hebben de verraders der politiek, ONS, burgers van Nederland en Europa, verkwanseld aan de Islam. Voor Nederland dragen; VVD,PvdA,CDA en D66, hiervoor de verantwoordelijkheid. Zij hebben voorop gelopen met het verraden van de eigen bevolking.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Ja goed at u die Resolutie van Straatsburg er nog even bij haalt: 1975 na de oliecrisis gemaakt tussen de EU?USA en de olielanden uit het M.O. (Saoedi-Arabië, KWT, VAE, OMAN, Abu Dhabi, Qatar) Ik zet ze er maar even bij voor de nieuwe lezers hier Tom. En Daarbovenop komt dus nog de motie Halsema (GrLks), mede ondertekent en ingediend door Cohen (PvdA), Pechtold (D66) en Roemer (SP). Bij de stemming in de 2e kamer bleken alleen SGP en de PVV tegen die motie te stemmen. Dus ook het CDA heeft voorgestemd evenals de CU……..

   Like

 3. Theodoor zegt:

  Met wat ons hier allemaal overkomt lijkt me dit een goed initiatief.
  Het moest er een keer van komen.
  We gaan hele spannende tijden tegemoet, wie had dat gedacht.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ik geloof niet dat we het van de ‘Soldiers of Odin’ moeten hebben hoor, de ‘bevrijding van Europa’!
  Voor mijn gevoel blus je dan een brand met benzine. Wat schieten we hier mee op?
  Ik vind het een recht en volkomen logisch dat burgers zichzelf verdedigen, omdat de overheid zich van ons afkeert, of alreeds heeft afgekeerd. Maar net zo min we motorbendes de moslims moeten laten verdrijven, moeten we blij zijn met bovengenoemde ‘soldiers’.

  Het is hier al vele malen gezegd: er wordt een sinister plan uitgevoerd. We zullen allemaal geknecht worden, geheel naar wens van enkele figuren aan de wereldtop (o.a. Soros?), die bepalen hoe Europa er moet gaan uitzien. We gaan onze vrijheid en welvaart geheel inleveren, om er een leven in een dictatuur en in armoede voor terug te krijgen.

  Het is een grof schandaal wat er met 500 miljoen Europeanen staat te gebeuren! Ooit zullen de schuldigen berecht worden. Dat staat voor mij vast. Maar voor de mensen hier en nu breken tijden aan die we niet voor mogelijk hadden gehouden, na zoveel jaren in vrijheid geleefd te hebben.

  Ik stel voor om 4 en 5 mei maar te schrappen, want waarom Bevrijdingsdag vieren terwijl onze vrijheid met de dag minder wordt? Laat die schijnvertoning dan maar achterwege.

  Like

  • Edjan zegt:

   Cathja, ik ben het deze keer niet met je eens. De “burger” (waar ik ook bij hoor) zal wat petities tekenen, misschien een keer demonstreren, misschien eens wat geld overmaken, maar verder zal de burger zich als een lam naar de slachtbank laten leiden. Als het maar met kleine stapjes gaat.

   Ik denk al een jaar of 5 dat we de hooligans (en dergelijke) nog eens hard nodig zullen hebben. Leuk of niet, beter dan de slachtbank. Een ander doet het niet.

   Like

   • Cathja zegt:

    Beste @ Edjan en @ Theodoor,

    zoekt u beiden eerst eens op waar Rognarok voor staat, voordat u zegt het niet met mij eens te zijn. Als iets uit de Noorse mythologie leidend moet zijn om landen van moslims te bevrijden, en we niet exact weten hoe deze groepen te werk gaan, dan zou terughoudendheid op zijn plaats zijn.
    Daarom stelde ik dat we geen brand met benzine moeten blussen. Het middel kan soms (ik zeg soms) erger zijn dan de kwaal.
    We weten er veel te weinig van.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Cathja. Ben het helemaal met je eens.
    Ook wat betreft die “zogenaamde bevrijdingsdag”.

    Like

   • jungleelephant zegt:

    U geloofd er niet in?Dus geef het maar op?Echt niet,nooit!Een andere optie is er niet;het zal vanuit het Europese volk moeten komen en als het komt dan vind ik dat prima en zal ze niet in de weg staan,maar waar ik kan,ondersteunen!

    Like

  • Theodoor zegt:

   Maar Cathja, iemand moet toch iets doen, het gaat niet vanzelf.
   Zelf vreedzame Pegida protesten n Duitsland en Nederland worden gefrustreerd door de NSB-media en de politie (overheid)

   Like

  • Eric zegt:

   Ik begrijp de associatie met motorbendes even niet Cathja. Waar haal je die nou weer vandaan? Allereerst staat daar niets over beschreven en dan nog zijn het clubs en geen bendes. Dat de overheid ze zo bestempeld en discrimineert is om de aandacht van andere zaken af te leiden, aldus een bevriende politie rechercheur. Waarvan wordt helaas pijnlijk duidelijk… De echte bendes zitten in Brussel en den Haag etc.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Eric op 19/1 om 18:57

    Inderdaad, er is niet gesproken over motorbendes. Als u goed leest, begrijpt u precies wat ik bedoel. Die ‘motorbendes’ werden als voorbeeld door mij gebruikt. Daarom schreef ik ook: “Maar net zo min we motorbendes de moslims moeten laten verdrijven, moeten we blij zijn met bovengenoemde ‘soldiers’. Dus: noch het één, noch het ander.
    Denk aan de trammelant tussen leden van Satudara en (ik dacht) moslims, ergens in een wijk in Nederland. Dat liep niet geheel vreedzaam, die ontmoeting. Dan zeg ik het nog voorzichtig.
    Nogmaals: de motorbendes (clubs kan ik het gewoon niet noemen gezien hun activiteiten) zijn als voorbeeld erbij gehaald.

    Met uw laatste zin ben ik het helemaal eens.

    Like

   • Eric zegt:

    Cathja, Ik heb er vooral moeite mee dat je ze zomaar als voorbeeld noemt en het hardnekkig bendes blijft noemen en ze hiermee toch weer betrekt in iets waar ze niets mee te maken hebben. Napapagaaien van de leugenachtige media en de overheid is dat. Niks meer en niks minder.
    Satudarah kwam voor de Molukse gemeenschap op nadat door moslimjongeren een van hun meisjes sexueel was lastig gevallen en ze ook thuis bedreigd werd, en de politie, zoals gewoonlijk, niets deed. Als je niet weet waar je het over hebt kun je bepaalde insinuaties beter achterwegen laten. Alle clubs en leden daarvan wegzetten als bendes en criminelen is, nogmaals!, een zielige afleidingstactiek van de overheid om te laten zien dat ze iets aan criminaliteit doen (maar dan alleen aan de heel duidelijk herkenbare want anders wordt het te moeilijk voor ze) en scheren daarmee iedereen volledig onterecht over 1 kam, net als jij nu doet. Er zitten meer criminelen bij voetbalclubs en bij de VVD dan bij de motorclubs en dat is allemaal WEL bewezen!

    Like

  • Willie zegt:

   @ Cathja ”Ooit zullen de schuldigen berecht worden” , wel mn beste , ik vrees dat je daar verkeerd mee zit , die smeerlappen zullen gewoon daartegen verdwenen zijn , geloof me vrij , er zijn in de geschiedenis al meerdere zwijnen ongestraft er vanaf gekomen

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Willie op 18/1 om 20:29

    Heeft u wel eens van het Proces van Neurenberg gehoord? Tijdens dat proces zijn een aantal smeerlappen uit de Tweede Wereldoorlog berecht. Zelfs de doodstraf is opgelegd.

    Ook al proberen ze zich schuil te houden als het hier verkeerd afloopt, vroeg of laat lopen ze tegen de lamp!
    Simon Wiessenthal heeft ooit veel misdadigers weten op te sporen. Soms duurde het jaren, maar er zijn er toch velen opgepakt.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Willie. Vluchten kan niet meer…

    Like

 5. kruisridder zegt:

  En wij staan aan de kant van Odin en hebben de middelen hen in zee terug te drijven, het droge continent in.

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  Waar kunnen wij ons aanmelden????????
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. H. Numan zegt:

  Odinisme leeft enkel op Stormfront. We hebben meer dan genoeg problemen met internationale socialisten. Nationaal socialisten hebben we echt niet nodig.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik heb nergens kunnen ontdekken dat “Soldiers of Odin” antisemitisch zou zijn . . .

   Like

  • Frank possemis. zegt:

   Gast als je nou eerst eens even op onderzoek uitgaat en leert waar odinisme voor staat voordat je dit soort dingen begint te roepen. Helaas hebben de vele nazi groeperingen symbolen overgenomen uit de noorse mythologie die dus helemaal niks met nazi’s te maken hebben of hun gedachtegoed. Het tegenovergestelde is juist waar odinnisme staat voor gelijkheid, rechtvaardigheid,familie en je afkomst waar je trots op moet wezen en niet voor onzinnig moord en geweld haat en rascisme. Ik kan je wel vertellen dat een echte odinist nooit zal weglopen voor een gevecht als hij/zij en haar/zijnfamilie word bedreigt etc.

   Like

 8. Bob Fleumer zegt:

  Dit is misschien een heel naïeve reactie, maar als het waar is wat beweerd wordt over die geheime groep van de NWO zouden die ” leiders” dan niet begrijpen dat wanneer hun chaos is voltooid en de moslims het voor het zeggen hebben dat de wereld voor hun dan ook onleefbaar is geworden en dat zo ook in hun gated communities de botte messen van de islam door hun strot zullen voelen? Kan iemand mij dit verklaren?

  Like

  • Cathja zegt:

   Die ‘leiders zullen zich wel een ontoegankelijke plaats bereiden, waar niemand hen te grazen kan nemen. Het is waar dat ze zelf dan ook niet meer in alle vrijheid kunnen gaan en staan waar ze willen, maar kennelijk doen ze alles voor macht, én niet te vergeten enorm veel geld, plus een uiterst luxueus leven.
   Alles in deze rottige wereld draait toch om macht en geld? Denk alleen maar eens aan hoeveel geld er wordt verdiend in de ‘asiel-industrie’!

   Nee, de wereld is niet (meer) van iedereen, zoals die linkse goedmensen wel eens roepen. De wereld is voorbehouden aan een select groepje mensen, die vinden dat ZIJ er in ieder geval wel mogen zijn.
   Alle mensen die weinig waard zijn moeten het werk doen, dus zijn slaven. Het geld stroomt naar de ‘leiders’.

   Totdat de wereld ophoudt te bestaan……

   Like

   • Benesha zegt:

    Als de wereld dan helemaal om zeep is en een kalifaat is. Monaco, St. Tropez, Parijs, Londen, etc. in Sharia handen zijn, luxe producten, champagne, kaviaar, Lagerfeld, Dior, Cacharel allemaal verboden zijn…wat heeft die rijke elite dan aan zijn geld en macht als ze van hun geld en macht niet meer kunnen profiteren wanneer ze als kluizenaars diep in het Uruguyaanse regenwoud verborgen zitten? Of zijn zij stiekem allemaal moslim geworden? Haha.

    Like

  • Edjan zegt:

   Ik vermoed, Bob Fleumer dat ze net zoveel mohammedanen in willen voeren totdat hier de pleuris uitbreekt. Al eerder (over dik 5 jaar) hebben ze de Europese superstaat voltooit (zgn. op verzoek van angstige burgers) en een Europese politiemacht en leger opgericht. Daarna zullen ze de mohammedanen-toevloed stoppen, zich terug trekken in ommuurde vestingen en dan mag het plebs elkaar afslachten zoveel ze willen: die hebben ze over een jaar of 5 – 10 toch niet meer nodig (ivm. robots). Als het plebs lastig wordt of een bedreiging vormt voor de elite, zullen ze het leger en de politie er op af sturen.

   Of dat ook allemaal gaat lukken, is zeer de vraag. Er zitten nogal wat onzekere factoren in. Zo heeft het uitlekken van “Keulen” en het schuld afschuiven van de politiek naar politie en media diezelfde politie en media loslippig gemaakt zodat er nog veel meer is uitgelekt. Dat is even een tegenvaller maar in de luwte gaan ze dan direct het centrale Europese leger vorm geven (samenwerking marine Nederland-Duitsland)

   Ze zijn NIET naïef en zeker niet dom. Ook niet verwrongen christelijk-humanistisch. Wél onmenselijk.

   Like

  • Guardiacivil zegt:

   Brussel, maffia Brussel regeert en deelt de lakens uit om Europa eronder te krijgen (is een instrument van NWO). Kost wat het kost om Europa finaal naar de Filistijnen te helpen. En het gaat niet in het belang van de Eu burgers maar in het belang van al die zogenaamde vluchtelingen en gelukzoekers om dit te bewerkstelligen. Laat het duidelijk zijn Europese burgers, laat u zich knechten of stopt u gezamelijk deze waanzin om een prachtig oud continent met al zijn historische waarden en cultuur te laten vernietigen? De nazi,s en de Ottomanen mogen geen enkele kans krijgen dit afschuwlijk plan te verwezenlijken. Wees u bewust hoe dit in gang is gezet: de NWO geeft hun opdracht aan de Bilderberggroep (ss kapitaal-goud-kunstschatten zijn in beheer gekomen van de Rothschild-bankiers), de Bilderberggroep stuurt Brussel en daarmee Europa. Het komende TTIP handelsverdrag voorziet een totale macht over de Europese economie en financiële markt. Doel om dit bereiken is totale destructie van Europa door de overweldigende imigratiegolf van miljoenen uit het MO. Eens Europa in puin ligt nemen ze (NWO-Bilderberg) simpel de macht over via Brussel en begint een nieuwe wereldorde tijdperk. Door dit plan krijgt Turkije de gelegenheid om (Het Projekt-geheime Broedergenootschap) het Ottomaanse Rijk te stichten en Europa te Islamiseren. Hiermee gepaard gaande zullen er velen koppen rollen van ongelovige en zij die zich verzetten tegen deze overheersing. Aan U Europeanen om een blok te vormen en zich te verzetten voordat het telaat is. Ik hoef u dit catastrofale scenario niet verder uit te leggen want alles wat reeds gebeurd is (aanslagen Tunesi¨-Parijs-Brussel) kunt u zelf voor de nabije toekomst op grote schaal invullen. Dat de moslims straks ook elkaar hier gaan uitmoorden zal een feit zijn. De totale chaos is de enigste reden en middel van de NWO-Bilderberg om gemakkelijk de macht te kunnen overnemen van Europa.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Bob Fleumer 19 januari 2016 om 11:56

   [quote] Kan iemand mij dit verklaren? [/quote]

   Ook ‘onze’ ‘leiders’ zijn werktuigen van de duivel en zijn volledig door hem verblind.
   Die duivel heeft als doel om zoveel mogelijk slachtoffers te misleiden en met zich mee te sleuren in zijn uiteindelijke vernietiging.

   Soldiers of Odin… zouden die de laatste ‘koning van het noorden’ zijn die nog moet opstaan?

   Like

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Soldiers of Odin – een naam om goed te onthouden. Het zou goed zijn als zoveel mogelijk verzets- en actiegroepen daar bij aansluiten. “Rognarok” – Ik heb geen idee wat dat precies inhoudt maar ik denk dat moslims daar niet gezond bij blijven. Dus Ragnoruk voor alle moslims!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Edjan zegt:

   Ragnarok is in de IJslandse mythologie de naam van de eindtijd. De vuurwezens, reuzen en de aardslang veroveren de goden en de wereld en deze wordt vernietigd. Later zal de wereld herboren worden, er komen nieuwe (of de oude?) goden, als kinderen zitten ze in het gras en vinden daar de schaakstukken die herinneren aan een heel oud spel.
   Bron: Edda.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Ragnarok

   Like

   • Edjan zegt:

    44) Broers bevechten elkaar, slachten elkaar af,
    verwanten zullen hun banden breken,
    hard is de wereld, hoererij regeert,
    een tijd van bijlen, zwaarden en splijtende schilden,
    van winden en wolven eer de aarde kantelt:
    geen enkel mens zal de ander nog sparen.

    56) Ik zie de aarde voor de tweede maal
    groenverfrist oprijzen uit zee.
    Watervallen klateren, erboven de adelaar,
    langs de bergwanden jaagt hij op vis.

    58) Dan worden de wonderlijke speelstukken
    van goud in het gras weer gevonden,
    die de Asen ooit in oertijd bezaten.

    (Edda, Völuspá)

    Like

 10. Duitse Tornados: ’s nachts geen anti-terreur missies – Cockpit licht verblindt de piloten

  De Duitse Tornado verkenning jets die deel nemen aan de anti-IS-operatie in Syrië sinds december mogen niet opvallen in de nacht. Dit is het gevolg van het felle verlichting in de cockpit, berichtte de krant Bild, welke een luchtmacht woordvoerder citeerde. >>> http://de.sputniknews.com/militar/20160119/307201160/syrien-deutschland-keine-tornado-fluege-bei-nacht.html

  Like

 11. Niek Verheyen zegt:

  Precies Catja. Dat gevoel heb ik al de nodige jaren bij de 5 mei vieringen. Bevrijding en vrijheid vieren terwijl de contouren van een nieuwe (burger)oorlog steeds zichtbaarder worden. Hoe onnozel kan men zijn. Keulen was een tegen ons gerichte en vanuit de islam gegenereerde oorlogshandeling. De volgende oorlogshandelingen zullen zwaarder zijn want de islamitische hordes kwamen er o zo makkelijk vanaf. We worden gewoon getest en we zijn nog niet eens bereid om voor onze eigen vrouwen op te komen!. Op het moment dat er door overheid (?) en burgers echt teruggeslagen wordt, en dat moment komt onherroepelijk, zijn burgeroorlogen in onze steden zeer waarschijnlijk een feit. Zeer zorgelijke ontwikkelingen en het feit dat politici en burgers die blijven waarschuwen nog steeds voor van alles en nog wat worden uitgemaakt is nog zorgelijker.

  Like

 12. Steven zegt:

  Met al die burgeropstanden zijn we er nog lang niet.
  Want wat er gaat gebeuren als de opstand van eigen bevolking toeneemt, is dat straks het leger gaat ingrijpen om de opstand de kop in te drukken. Met andere woorden…de bevolking staat straks tegen het eigen leger te vechten en al die terreurmoslims lachen hun eigen ziek en vertellen onderling wat voor dom volk we eigenlijk wel niet zijn.
  Het enige wat nog vertraging in de islimatisering van Europe kan brengen is door straks al die verblijfsvergunningen van vluchtelingen in te trekken en ze massaal weer terug te sturen naar die zandbak waar ze zijn uit gekropen. Verder zouden al die partijen die moslim immigratie bevordert opgeruimd moeten worden. Alle islamieten met een dubbel paspoort die zich blijven misdragen het land uit knikkeren en paspoort afpakken. Dat is nog het enige redmiddel voor de komende 40 jaar.
  Vergeet niet dat die moslims die hier al zitten zich voortplanten als ratten en 3 tot 4 keer zo snel groeien als het blanke ras….dus de gevolgen kan je t.z.t. wel uitrekenen denk ik.

  Like

  • Cathja zegt:

   Beste Steven,

   maar wij die dit vinden zijn sterk in de minderheid! Hoe kunnen we opboksen tegen een overheid en medeburgers die in feite lijnrecht tegenover ons staan? Die moslims weten echt wel dat zij verdeeldheid zaaien in onze samenlevingen, en lachen daar inderdaad om.
   Wij worden als racisten en facisten weggezet, terwijl we haarfijn zien welke ramp zich aan het voltrekken is.
   Hadden we maar een premier zoals Orbán en Zéman, om er eens twee te noemen. Die komen op voor hun eigen volk. Dat is nou juist datgene wat wij hier moeten ontberen: bescherming door onze overheid. Ja, onze overheid treedt wel beschermend op, maar dan richting de moslims. Geen kwaad woord over de moslims!

   Met zo’n overheid en met een land vol goedmensen kun je geen enkele strijd winnen.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Cathja: 15.42. uur. En ik weet zeker, dat LINKS, de grootste verraders, de kant van de moslims kiezen!

    Like

   • Steven zegt:

    Dat is nou het probleem van Europa c.q. Nederland. Zolang we teveel ROOIE RAKKERS in europa houden die mensen in opstand de mond proberen te snoeren, vluchtelingen en ander allochtoon tuig blijft verdedigen en hun zin geven, wordt het alleen maar erger. Dit land is min of meer niet meer te redden…we kunnen alleen de executie nog wat uitstellen. De vergrijzing onder de blanken slaat toe, en al dit moslim tuig plant zich voort als ratten.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Tom om 17:40

    Ja Tom, daar heeft u helemaal gelijk in. Dat is nu al het geval, want denkend aan de woorden van Samsom dat ons land nog wel 200.000 vluchtelingen kan opvangen, dan weet hij dat dit minstens voor 90% moslims zijn.
    Inderdaad Tom, het zijn verraders!

    Like

 13. Pingback: Odinisme – Rechtsaf doorzee

 14. Koos zegt:

  Het is een blamage voor het Christendom dat we moeten teruggrijpen op een nog oudere identiteit. Wanneer worden onze Christelijke leiders eens wakker, en schakelen ze om naar de kruisridder-modus? De slappe “hebt-uw-vijanden-lief-modus” is leuk voor als we niet bedreigd worden. Maar nu is het desastreus.

  Like

 15. Pogo zegt:

  @Koos

  De christelijke leer leert zoiets niet.
  De strijd is immers al gestreden en doodgaan doen we allemaal. De één iets sneller dan de andere.
  De christelijke leer kijkt voorbij het fysieke leven.
  Of je nu in weelde of in armoede hebt geleefd. Of in vrede of in strijd.

  Het zou een blamage zijn als het Christendom voorschrijft om de wereld te bezitten/te beheersen (al dan niet d.m.v. geweld).
  Maar dat is niet de leer van Christus.
  Christenen zijn al overwinnaars over iets waar zij niet nog eens voor moeten strijden.

  P.s.
  Velen beseffen het niet maar christenen geloven in de grootste massa-moordenaar die er ooit zal bestaan.

  Like

 16. Dave hardeman zegt:

  Vol is vol.

  Like

 17. Ter Voert zegt:

  Stoppen nu grenzen dicht 🔐

  Like

 18. C van der Pist zegt:

  Hail Odin

  Like

 19. Cjg.arndts@telfort.nl zegt:

  Ik ben een van de Soldiers Of Odin Netherlands.
  En we beschermen de straten en mensen van Nederland.
  Omdat justitie en politie er niks aan doet.
  Te onder betaald en en en.
  Ik lees hier zoveel onzin van mensen, die nog nooit met een van ons hebben gepraat.
  Mijn naam is Walhalla Vice President S.O.O Netherlands Chapter Limburg

  Grtzzz Walhalla Hail Odin

  Like

 20. Hans zegt:

  Ik heb me aangesloten en hoop dat elke gezonde man dit doet het is tijd voor aktie 😉

  Like

 21. R Achterhof zegt:

  wil mij graag aansluiten !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s