PETITIE: “Stop de asielstroom NU!”

Screenshot_8

Onder druk van ‘Mutti Merkel’ wordt Europa momenteel overspoeld door moslims, met maar één doel: het verspreiden van de islam. Onze Europese en nationale leiders hebben zich afgekeerd van hun eigen bevolking en lijken wel geobsedeerd door deze intolerante en gevaarlijke ideologie die zich als een virus over heel het Westen verspreidt. Zowat alle politici en officiële media steunen de ongecontroleerde invasie van islamitische asielzoekers (of moedigen die zelfs aan, zoals Merkel). De weerstand zal dus van de bevolking zélf moeten komen.

Oost-Europa, dat een geschiedenis heeft van gewelddadige onderdrukking, door het communisme én door de Turken, reageert op de enig mogelijke manier om dit oprukkende gevaar te keren. Maar de Oost-Europeanen hebben dan ook leiders die opkomen voor hun volk, hun (verworven) vrijheid en hun cultuur. In West-Europa hebben we alleen maar een laffe en collaborerende elite, met Merkel voorop, die ons zonder slag of stoot uitlevert aan ‘de religie van de vrede’, die overal waar ze zich vestigt niks anders dan dood en verderf zaait. Onze EU-leiders lijken niet voor rede vatbaar en zadelen niet alleen de huidige Europese burgers, maar vooral de toekomstige generatie(s) op met gigantische problemen en islamisering.

Wie écht op de vlucht is voor oorlog en geweld (zoals het merendeel van de christenen of de Jezidi’s) moet uiteraard worden geholpen. De overgrote groep van ‘vluchtelingen’ bestaat echter uit jonge islamitische mannen. Ze voelen zich zogezegd niet meer veilig in hun eigen (islamitisch) land, maar het eerste wat ze doen wanneer ze hier zijn is méér islam eisen. Kijk maar naar wat er gebeurt in zowat alle Duitse asielcentra (verkrachtingen, geweld tegen ‘ongelovigen’, onderlinge gevechten, eisen zoals halal-voeding en sharia-wetten, enz.)

Dit soort asielzoekers is helemaal geen verrijking zoals de elite en de leugenpers ons willen doen geloven, maar vormt een extreme bedreiging voor onze cultuur en vrijheden. Zij willen onze wetten niet erkennen en weigeren zich te integreren. Dat er zich onder hen heel wat geradicaliseerde jihadisten bevinden, is zeker. Wie vindt dat het zo niet langer kan en dat de open-deur-politiek van Europa uiteindelijk alleen maar chaos, geweld en (burger)oorlog zal veroorzaken, gelieve deze petitie te ondertekenen.

Onderteken HIER de petitie!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Damster41”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Appeasement, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Berbers, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

65 reacties op PETITIE: “Stop de asielstroom NU!”

 1. danny zegt:

  ik heb getekend.
  Genoeg is genoeg!!

  Like

 2. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF

  Aanpak vluchtelingen door EU was dramatisch’
  AMSTERDAM –

  De aanpak door de Europese Unie van de humanitaire nood van de vluchtelingen die vorig jaar naar Europa wilden oversteken, is op dramatische wijze tekortgeschoten. Dat schrijft Artsen zonder Grenzen in een rapport over de vluchtelingencrisis.

  AzG vindt dat de EU en de betrokken landen niet adequaat hebben gereageerd op de crisis. ,,Hun restrictieve beleid en chaotische aanpak hebben de humanitaire situatie van duizenden mannen, vrouwen en kinderen zelfs verergerd”, aldus Brice de la Vingne, de operationeel directeur van de organisatie.

  Europa heeft vooral ook obstakels opgeworpen voor ruim een miljoen vluchtelingen: geen veilige en legale routes bieden, het gebruik van geweld en het plaatsen van hekken met prikkeldraad. Bovendien veranderden de administratieve procedures nogal eens en werd soms in Italië en Griekenland geen adequate opvang geboden. De conclusie van AzG: Europa faalde op alle fronten.

  Artsen zonder Grenzen gaf in 2015 ruim 100.000 medische en psychosociale consulten aan vluchtelingen. Uit het beeld dat patiënten en hulpverleners schetsten, komt een desastreus Europees beleid tevoorschijn. De organisatie klaagt over de letterlijke grenzen die soms werden opgeworpen. Daardoor moest het werk soms drastisch worden opgeschaald. ,,Niet eerder besloot Artsen zonder Grenzen zelf met reddingsschepen de zee op te gaan om levens te redden.”

  De organisatie pleit ervoor dat de Europese landen in 2016 de menselijke gevolgen van hun besluiten goed onderzoeken. De crisis is nog niet voorbij. ,,We roepen Europa op voor veilige routes te zorgen en niet langer te spelen met mensenlevens en menselijke waardigheid”, aldus Aurelie Ponthieu, humanitair adviseur van AzG.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Mijn begrip voor deze medische liefdadigers wordt door dit soort verwijten niet vergroot. Door misbruik van “onze” naastenliefde worden de aanstichters van deze menselijke ellende beloond. We stimuleren hiermee de naastenhaat van de islam en gooien onze eigen waarden te grabbel.
   Aurelie, richt je verwijten aan de veroorzakers van de menselijke ellende en niet aan de slachtoffers van mohammedaanse kwaadaardigheid.

   Like

  • danny zegt:

   Ik wil dat Europa de grenzen sluit voor ‘zogenaamde vluchtelingen’ en ‘gelukszoekers’.

   Like

 3. sjuad zegt:

  Getekend zou het een cocon zijn vol islamities afval wat door een aantal bekende eurofielen door west Europa word gerold met een leger afwachtende em ee ers die bij het ploffen van de cocon door een plofmoslim de coconisten door het land opjagen om zoveel mogelijk onheil te veroorzaken, Hans van Baalen staat als een generaal te wapperen met noodverorderings wetten.
  De Democratie lam de Federatie een feit.

  Getikt staat het er zoals er het staat.

  Like

 4. Ron soeverein mens zegt:

  Ook getekend. Hopelijk komt er ook een petitie om via een volksrechtbank merkel, rutte, Junkers etc te berechten en veroordelen tot levenslang wegens landverraad en poging tot genocide op de eigen bevolking

  Like

  • semper fi zegt:

   vergeet deze regering niet Ron
   verraad loont in ons terminaalzieke landje,
   als aow trekker lever ik al reeds geld in voor onderhoud van de verrijkers!!
   Zeker is dat er in de pensioenpotten een enorm bedrag ligt,en dat zal onze verraadregering welgaan confisceren

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Reeds eerder getekend. Ben het helemaal eens, met de strekking van de petitie.

  Like

 6. gielah zegt:

  Mijn handtekening staat er.
  Het wordt té gek allemaal!
  Is er wel ooit een generatie politici geweest, die zó stom en zó anti-democratisch en zó nalatig in het beschermen van eigen land en volk was?
  Volgens mij is deze tijd daarin uniek.
  Een dieptepunt.
  Natuurlijk moeten wij deze politici en media-medewerkers en ambtenaren en leraren en kerkelijke voorgangers, die dit alles steunen en aanmoedigen, KWIJT uit bestuurs- en invloed-organen….
  en dan liefst vér voor het tijdstip, dat zij ooit een ( natuurlijke) dood zullen gaan sterven.
  Daar kunnen wij niet op wachten.
  Het tempo, waarin onze wereld thans – met médewerking van zogenaamde overheden – veroverd wordt door zéér duistere krachten, ligt gewoon te hóóg.
  Er dient NU opgeschoond te worden.
  Er is haast bij.

  Wij állen zijn verantwoordelijk voor de wereld, waarin wij leven.
  Die verantwoordelijkheid delegéren kan alleen bij een regering, die aantoonbaar recht en gerechtigheid nastreeft.
  Dit is NIET langer het geval.
  Jammer, maar zo ligt het.
  We zullen nu dus zelf onze mouwen hebben op te stropen.

  Like

 7. Frans de Wit zegt:

  Jongens in een dierentuin zijn bepaalde dieren ook uit elkaar gehouden, gewoon omdat er nu eenmaal gevaar is als je alle hokken maar open zet

  Like

 8. Ik heb ook getekend, beter op deze manier mijn ongenoegen tonen dan met geweld, maar ik ben bang dat er niet geluisterd gaat worden en geweld onvermijdelijk zal zijn,is het geen goed idee om bij een volgende grove schending van onze (de autochtonen bevolking) vrijheden, massaal ,maar ook alleen en ieder in zijn eigen gemeente voor het gemeentehuis of voor het politiebureau te gaan staan en luid en duidelijk een protest stem te laten horen, en gelijk eieren naar die panden te gooien,moet toch kunnen in een vrij land als het onze, o ja ik ben geen russische spion hoor,maar gewoon een werkloze autochtoon,die al jaren genaaid wordt door de overheid,en aan al die gene die het niet meer zien zitten en er tussen uit willen,neem een voorbeeld aan die marktkoopman die de arabische lente is begonnen dat was in Algerije op een markt,dat heeft toen heel wat teweeg gebracht,een held is hij nu in Algerije, ik zelf ben nog niet zo ver maar ben er wel veel mee bezig.

  Like

 9. Duchesne zegt:

  Ik ben petities zat. Ik ben het gelieg en het verzwijgen door politiek en pers zat. Dat Europa in een soort burgeroorlog komt is duidelijk, het kan niet eens anders als je een vijandige godsdienst massaal uitstort over Europa. Dat een regering als de Nederlandse de eigen bevolking verbied zichzelf te beschermen is in mijn optiek een misdaad. En ieder die die politiek steunt een misdadiger.

  Een mens het recht op zelfbescherming ontnemen is iemand het recht op overleven ontzeggen. Was ik alleen geweest had ik elders een nieuw leven gezocht, ergens waar ik als mens werd gezien. Maar ik heb verplichtingen, en mijn lot zal zijn hier te blijven en ik vermoed op een bepaald moment voor mijn leven en dat van anderen te moeten vechten. Mijn oma leefde altijd in angst en had haar “ausweis” en nog een formulier met stempel uit 1943 zelfs nog bij zich in het sanatorium toen ze stierf in 1971. Het opgepakt zijn en voor transport klaar gezet zijn had zijn sporen nagelaten. Nooit meer, en zeker niet als slachtvee wachten op een regering die eigen burgers verraad.

  Sterven hoort bij het leven, maar ik ben woest dat ik niet de middelen kan krijgen om mezelf te beschermen. Regeringen gaan en komen, de huidige zal ook gaan met medeneming van zoveel mogelijk waardevolle spullen, dat was in 1940 en het zal nu ook zo zijn.

  Ik wil een wapen en geen petieties meer of demostraties, misschien nog een enkel die ook echt de boel schoonveegt, maar dan moeten we daarna dingen heel anders doen. Ik wil een regering die voor het volk opkomt en niet alles verzwijgt of voorliegt. Ik wil iets opbouwen, maar bljkbaar wil iedereen afbreken.

  Geen petities meer s.v.p., het is nutteloos. Iedere burger het recht op het bezit van een wapen, en de keuze of men daar gebruik van wil maken of niet….dat is vrijheid, dat is mens zijn. De keuze hebben.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Duchesne: 11.50. uur, Inderdaad, wij mogen ons niet beschermen, c.q. verdedigen tegen deze horde ORCS die ons naar het leven zullen staan. Alle partijen in onze Tweede Kamer- m.u.v. de PVV- hebben ONS verraden en verkocht aan de Islam, de EUSSR, Bilderberg en de NWO!

   Like

 10. topsporter zegt:

  Ik denk dat deze zgn. leiders omgekocht zijn, hoogverraad dus. Daar moet op gereageerd worden.

  Like

 11. Jade zegt:

  Getekend…

  Like

 12. Pieter zegt:

  “Stop de asielstroom nu! Geen genocide op eigen volk!”.

  Like

 13. Japio zegt:

  Ff getekend natuurlijk

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  [quote] De weerstand zal dus van de bevolking zélf moeten komen. [/quote]

  En daar ligt nu juist het hele probleem: de meerderheid van de bevolking hier bestaat uit stomme kloothommels, verwijfde kerels die niets liever doen dan pro-‘vluchtelingen’ demo’s organiseren, feministische mutsen die welkom-spandoekjes in elkaar knutselen, ‘koningsgezinden’ en andere dociele dwazen.

  Ik zal er over nadenken of ik ALWEER een petitie zal tekenen.
  Ik vraag me af of het zin heeft om nog iets te tekenen waarvan Markje en z’n rooie trawanten al bij voorbaat zeggen, er hun reet aan af te vegen.

  Like

 15. Pingback: PETITIE: “Stop de asielstroom NU!” – Rechtsaf doorzee

 16. sunita zegt:

  stop de vluchtelingenstroom nu grenzen dicht als het al niet te laat is

  Like

 17. Republikein zegt:

  Off topic.
  Tegen de stroom in zwemmen.
  Nieuwe instructies voor het zwembad.
  Niet tegen de stroom, je soepel opstellen, dan gebeuren er geen rare dingen.
  https://jdreport.com/duitse-zwembaden-geven-op-seks-beluste-testosteronbommen-deze-13-cartoons/
  [getekend]

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Republikein 19 januari 2016 om 14:29

   Alsof je een mohammedaan ook maar IETS kunt leren!
   Ze WILLEN niet eens iets van een ‘ongelovige’ hond aannemen; ja, ons GELD, dát nemen ze natuurlijk wél aan!
   Klauwenvol van ons belastinggeld gaan er naar allerlei ‘cursussen’ / ‘gedragstrainingen’ voor ‘vluchtelingen’.
   Kotsmisselijk word ik ervan.
   Het is veel nuttiger en eenvoudiger om een hond of een varken manieren bij te brengen.

   Had u overigens mijn mail van 3 januari j.l. nog ontvangen of zit ik in de spam?

   Like

   • Republikein zegt:

    Ga het effe opzoeken schat.
    Kom er op terug, zo niet, je hoort niks, stuur me een reminder!
    Afgesproken?
    Ik denk van wel, heus waar.
    Je kan me ook persoonlijk mailen.

    Like

   • Republikein zegt:

    Ging het hierom?
    C:Maar meent u uw vraag nu?
    Of had ik bovenstaande beter niet kunnen schrijven?
    Wat is eigenlijk de vraag, daar gaat het om.
    Kan in spam zijn terecht gekomen, dan gaarne opnieuw.
    vr. gr.
    [ was effe een paar uurtjes pleite, maar kom er altijd op terug]
    Zal ook nog in prullenbak zoeken.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Republikein 19 januari 2016 om 17:54

    Hij is verstuurd naar uw gmail adres. 🙂

    Like

   • Republikein zegt:

    Denk dat ie gevonden is, kom ik op terug hoor.
    Heb trouwens geen gmail, gnifgnif, maakt niks uit.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Republikein 19 januari 2016 om 22:55

    Ik heb uw mail inmiddels weer beantwoord. 🙂

    Like

 18. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 19. J. C. Th. Köhler zegt:
 20. Jan zegt:

  In Amerika is het zelfde aan de gang. Democraten vinden het de normaalste gang van zaken dat de grenzen zo lek als een zeef zijn en wie het waagt om te spreken van over het uitzetten van illegalen krijgt of te horen dat het traditie is ‘undocumented persons’ op te nemen of dat hij een nazi is die niet weet hoe de wetgeving is. Krijsen tot je gelijk krijgt. Dat is nu aanzienlijk afgenomen nu Trump er hard tegen in ging en later ook andere Republikeinse presidentskandidaten.

  (Ik hoop niet dat de bevolking Trump kiest na zijn stompzinnige gedrag naar Cruz toe om hem dmv rechtszaken uit te willen schakelen.

  Like

 21. Johan van der putten zegt:

  Genoeg is genoeg

  Like

 22. Johan van der putten zegt:

  Genoeg is genoeg weg met dit elende nu eerst voor onze eigen volk zorgen

  Like

 23. jungleelephant zegt:

  Heb ik vorig jaar al ondertekend!

  Like

 24. Loes zegt:

  Genoeg. Nederland is vol.

  Like

 25. Zvonko Schmitz zegt:

  Grenzen dicht!! Niks meer dr in hier lekker in eigen regio oplossen. Geld en plek zat! Hier gaan de oudjes voor!!

  Like

 26. Marcel zegt:

  Eigen volk eerst.

  Like

 27. marianne zegt:

  getekend, en opzouten met dat ondankbare volk

  Like

 28. Carola Schoonenberg zegt:

  Stop nu

  Like

 29. Marjo zegt:

  Weg met het kabinet en dicht die grenzen……weg met die zogenaamde asielzoekers…..stem PVV …….

  Like

 30. Hansie66 zegt:

  Het bestaansrecht van de Nederlandse burger, komt steeds verder in het gedrang. Ik ben er klaar mee om samen met mijn vrouwtje iedere dag op te staan en ons vervolgens kapot moeten werken om dat volk aan het vreten te houden.

  Like

 31. Angelique Rumping zegt:

  Tis mooi geweest!! Genoeg is genoeg!!

  Like

 32. Robin zegt:

  Oprotten met dat rotvolk

  Like

 33. Shela zegt:

  Genoeg is genoeg!

  Like

 34. Richard zegt:

  Alle grenzen dicht. Vol is vol !!!

  Like

 35. Rebecca zegt:

  Vol is vol!

  Like

 36. Anita zegt:

  Klein land en prop vol dus stop het voller te proppen

  Like

 37. Ric zegt:

  Bij deze getekend.De overheid vergeet gemaks halve dat zij er zouden moeten zijn om ons land te dienen en beschermen.Het enige wat de overheid tegenwoordig nog doet is terroriseren en weigeren om naar de bevolking te luisteren.Hiermis geen democratie meer maar pure dictatuur van de heren Rutte en Samsom.

  Like

 38. Corry van de Luitgaarden zegt:

  Het is genoeg , wij zijn pionnen van de bilderberggroep , Rotschilds , Juncker , Merkel , en van onze corrupte regering .

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Corry van de Luitgaarden: 18.23. uur. U vergeet de satanische NWO. De personen die U noemt behoren inderdaad ook tot de verraders en landverkwanselaars.

   Like

 39. van vliet zegt:

  Genoeg is genoeg .

  Like

 40. T.Ritsema zegt:

  Wij werkende Nederlanders betalen te veel belasting, kunnen soms niet of nauwelijks rondkomen en worden verdrongen in ons eigen land. En de regering blijft maar vluchtelingen toelaten en daarmee ook radicale moslims. Ipv ons te beschermen. Genoeg is genoeg

  Like

 41. nance zegt:

  De grenzen moeten gesloten worden voor de zogenaamde asiel zoekers kijk wat ze aanrichten. Zijn ondankbaar eisen steeds meer terwijl hier in Nederland ons volk gezinnen op straat zet met kleine kinderen omdat ze de huur niet meer kunnen betalen. En die gelukzoekers krijgen en eisen alles. En als Dank daarvoor randen ze onze vrouwen aan. We kunnen dit en mogen dit niet accepteren WIJ ZIJN HET ZAT.

  Like

 42. Willem zegt:

  En wat denk je ervan. stel dat zij een verblijfsvergunning krijgen en bij jou in de staat komen wonen. durf jij je kinderen dan nog buiten te laten spelen. alleen naar school te laten gaan. met al die verkrachten in AZC s overal.

  Like

 43. TERUG NAAR EIGEN TROEP. zegt:

  Op rotten.
  Dit word oorlog, wij Nederlanders zijn de DUPE !! ….

  Like

 44. ruud de laat zegt:

  het worden er grwoon te veel nu. Nederland is vol. de echte kun je evt helpen tijdelijk

  Like

 45. Pascal van der Veer zegt:

  Genoeg is Genoeg!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s