Plan voor AZC in Leeuwarden

Screenshot_20

In oktober protesteerden Leeuwarders tegen de komst van asielzoekers naar het WTC in die stad.

LEEUWARDEN – Leeuwarden krijgt waarschijnlijk een AZC voor een periode van maximaal tien jaar. Zeshonderd asielzoekers moeten worden gevestigd in een voormalig postsorteercentrum aan de Snekertrekweg. Ook het provinciehuis was een aantal jaren gevestigd in het pand, toen het eigenlijke provinciehuis verbouwd werd.

De Telegraaf

Op dit moment wonen zo’n tien jonge mensen in het pand. Zij huren hun woning via leegstandbeheerder Carex en hebben dus een tijdelijk contract.

De gemeenteraad, omwonenden en omliggende bedrijven worden de komende tijd nog geraadpleegd. Omwonenden en omliggende bedrijven worden op 25 januari ingelicht over de plannen.

Ook het gebouw is nog niet klaar voor gebruik. Het zal door het COA gehuurd worden van een particuliere eigenaar. Als alles doorgaat, verwacht de gemeente de eerste asielzoekers eind dit jaar.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Bert G.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Plan voor AZC in Leeuwarden

 1. danny zegt:

  AZC weg ermee!!

  Like

 2. Japio zegt:

  Daar gaan we weer, nog meer parasieten. Er komt maar geen eind aan dat zwakzinnige linkse beleid.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Geert Wilders heeft eens gezegd dat zowat heel Nederland een AZC is. Hij krijgt echt gelijk. Er gaat bijna geen dag voorbij of we kunnen lezen dat er ergens weer plannen gemaakt zijn om een AZC te vestigen. Straks is er geen dorp op stad waar géén buitenlanders rondsjouwen.
  Bah, wat een gedachte!
  Ik hoop dat de asielzoekers terughoudender worden om naar Nederland te komen, omdat de asielprocedures hier wel 6 maanden duren. Hopelijk is dit voor zeer velen een reden om het voor gezien te houden en weer vertrekken.

  Like

 4. Als het net zo gaat als overal -en dat zal best- dan is ‘ingelicht worden ‘ hier weer niet meer dan een nette uitdrukking voor ‘door de strot geduwd krijgen.’
  Vraag me af, hoe die omwonenden het déze keer opnemen; hopelijk pikken ze het niet!
  (Waar best kans op is, want de geest is uit de fles: “Keulen” heeft het één en ander losgemaakt!)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. rightie zegt:

  Als ik het goed bekijk op Google Earth kunnen ze zo de stad in lopen. Geweldig. Leeuwardense meisjes en vrouwen raad ik aan een weekendje naar Tsjechie te gaan om wat, uh, “equipment” in te slaan.

  Like

 6. rightie zegt:

  Oh, en dan nog iets, voor Leeuwardenaren die een sociaal huurhuis willen, schrijf dat maar op je buik. Achteraan sluiten en blijven sluiten want die sprinkhanenplaag zal ALTIJD voor blijven gaan.

  Like

 7. jungleelephant zegt:

  En ze blijven maar doorgaan,ongeacht de tegendemonstraties!Wat een tuig,die bestuurders die heulen met het zelf-verrijkende Coa!En daarmee over hun burgers heen walsen!

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Het houdt nooit meer op…
  Geen dag gaat er voorbij zonder dat ons die smeerlapperij wordt opgedrongen.
  Zeg maar dag met je handje; Nederland is verloren door het verraad van de linkse kwaadaardige ‘elitaire’ zelfverrijkers.
  O, wat heb ik er toch meer dan genoeg van.

  Zouden er verstandige mensen zijn die nu eens gebruik gaan maken van deze handige dingen?
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Molotovcocktail

  Like

 9. carthago zegt:

  De leeuw aan flarden in Leeuwarden.

  Like

 10. Jan zegt:

  De politieke onbenullen komen uit hun coma:

  Oppositie: opheldering over prognose vluchtelingen
  Oppositiepartijen CDA en D66 willen opheldering van de regering over het bericht dat het kabinet een prognose heeft genegeerd dat er dit jaar 90.000 asielzoekers naar ons land komen. Nieuwsuur meldde dat dinsdag.

  ,,Het kabinet leidt Nederlanders om de tuin”, stelt Sjoerd Sjoedsma van D66. Hij wil dat het kabinet de verschillende ramingen naar de Kamer stuurt. Mona Keijzer (CDA) twitterde dat ze een debat in de Kamer wil over de kwestie en om onderbouwing van de cijfers gaat vragen.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4228509/2016/01/19/Oppositie-opheldering-over-prognose-vluchtelingen.dhtml

  Like

 11. Cathja zegt:

  Ze durven het getal 90.000 niet uit te spreken, omdat ze donders goed weten dat er met de huidige aantallen asielzoekers al problemen genoeg zijn.
  Ik verwacht dat een aantal van 90.000 een reëel getal is. Kijk hoe de Duitsers er naast zaten, vorig jaar. Ze verwachtten er ca. 800.000, maar het werden er meer dan 1.000.000!

  Ik denk dat ook onze overheid met de handen in het haar zitten, vanwege de niet te stoppen asiel-instroom.
  Vroeg of laat zullen er toch écht maatregelen genomen moeten worden, of ze dat onder ogen willen zien of niet.
  Laten ze om te beginnen eens meewerken als mensen vrijwillig Nederland willen verlaten, in plaats van ze tegen te werken! Zoiets vreemds kan alleen maar in Nederland.
  Wanneer wordt er trouwens eens een begin gemaakt met gedwongen terugkeer? Daar komen heel wat asielzoekers voor in aanmerking.

  Like

  • Lija zegt:

   Waarom ook niet gelijk vermelden van het werkelijke aantal? 90.000 x 4 = bij mij nog altijd 360.000 moslims! Of je een emmer leeggooit…

   Like

   • Cathja zegt:

    Ja, als u op de gezinshereniging doelt. Dan moet je inderdaad minstens maal 4 rekenen. Sommigen hebben meerdere vrouwen en kinderen, dus het zou zomaar nog een veel hoger aantal kunnen worden!

    Pfff…, ik moet er niet aan denken!!

    Like

 12. Anneke zegt:

  Het gebouw zal door COA gehuurd worden van een particuliere eigenaar. Dus deze particuliere eigenaar verdient er weer goed aan en het zal hem een rotzorg zijn wie er in die panden wordt geduwd, zolang hij, de particuliere eigenaar er maar flink geld voor krijgt.

  Dit is hetzelfde met de meeste gemeenten. Heel veel gemeenten staan onder water door de bezuinigingen door ons fantastisch functionerende overheid en voor al die opvang wordt dik betaald door de COA…..maar met onze belastingcentjes….dat is makkelijk geld uitgeven als het niet van jou is…..bah…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s