RONALD DUCK

Screenshot_32

Ronald Plasterk

Screenshot_31

Bezorgde burgers

TELEGRAAF:

Minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken vindt het ,,treurig” dat opnieuw een demonstratie tegen de komst van een asielzoekerscentrum uit de hand is gelopen. In het Brabantse Heesch bekogelden betogers maandagavond de politie en het gemeentehuis.

,,Treurig dat in Bernheze opnieuw een raadsvergadering is verstoord. Ik heb de burgemeester zojuist gesproken, en haar en het gemeentebestuur alle steun toegezegd. Bezwaar maken en demonstreren kan in een democratie, maar geweld tast de essentie van ons democratische land aan”, reageerde de bewindsman.

Heesch valt onder de gemeente Bernheze. In het plaatsje vlakbij Oss wil de gemeente een azc voor maximaal vijfhonderd asielzoekers.

Ook PvdA en D66 reageerden op het geweld. Attje Kuiken (PvdA) noemde het op Twitter ,,onacceptabel”. Haar collega Sjoerd Sjoerdma (D66) vindt het ,,schandalig” om met geweld te proberen de democratie stil te leggen. ,,De stille meerderheid, die vaak wel voor opvang is maar ook zorgen heeft, wordt te vaak overschreeuwd.”

Sjoerd Sjoerdma (D66) zegt: ,,De stille meerderheid, die vaak wel voor opvang is maar ook zorgen heeft, wordt te vaak overschreeuwd.”

Lezer van deze site van E.J. Bron, de ongelooflijke bedriegerijen en keiharde leugens van die linkse landverraders maken mij bijkans onpasselijk.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

52 reacties op RONALD DUCK

 1. Ron zegt:

  Sjoerd Sjoerdma (D66) zegt: …..

  Zo ken ik er ook eentje.
  De stille meerderheid die deze opvang ook niet ziet zitten en hier grote zorgen over heeft wordt te vaak overschreeuwd door extreem linksen en asielzoekerknuffelaars en ook door de politiek correcte massamedia en publieke omroep.

  Like

 2. Hans zegt:

  Er is geen stille meerderheid meer.
  Allang niet meer.
  De stille meerderheid is met de maagdelijkheid van de aangerande vrouwen, meisjes en kleine kinderen begraven.

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Van D66 moet ik over mijn nek en Plasterk is gewoon een feestminister,niks meer of minder dan dat!Als regeringen en[lokale] bestuurders niet willen luisteren naar het volk dat hen riant betaald,vragen ze om zulke reacties,geboren uit onvrede en machteloosheid!De omwonenden mogen naar een info-avond,terwijl het besluit al lang vast staat:nutteloze tijdverspilling,dus!In Heesch 500,in Oss 300,in Rosmalen ook honderden,precies weet ik het niet meer;tel eens even op,in een straal van een paar kilometer!!!Het wordt je gewoon,zonder enige inspraak,door de strot geramd!Van mij mogen ze allemaal in de stront zakken met hun asielparasieten er bij!

  Like

 4. Hans zegt:

  PS
  Maak er maar Ronald Ruck van

  Like

 5. kruisridder zegt:

  Plasterk laat de stille meerderheid in de gaten houden door zijn AIVD en als ze al te lastig worden, opsluiten door middel van een TBS-maatregel.

  Like

 6. carthago zegt:

  De sluipende vernietiging van de democratie door de massale import van kalifaatgangers gaat Plasterk, D666 en de zwijgende vvd niet snel genoeg.Vandaag in de hoax krant van nederigland gelezen dat vermoed wordt dat geen peil is geïnfiltreerd door de Russen. De eerste tekenen van het afschaffen van Nederland is een feit geworden, geen pechtold die er op tegen is.

  Like

 7. Elena zegt:

  Ronald Ruck vindt het zo treurig….Had hij echt gedacht dat de Nederlanders stonden te juichen in hun oranje Donderse juichpak om de bezetters van hun dorpen binnen te halen?
  Typisch weer huichelarij van de linkse kliek.
  Intussen is er geen dorp of stad nog vrij van de bezetters.
  Komend voorjaar/zomer komen er nog veeeeeeeeeeel meer bezetters deze kant op.
  Er vallen geen gewonden of doden tijdens de info bijeenkomsten….dus wat is het probleem?
  In de gemeente waar ons dorpje onder valt zouden na een rumoerige bijeenkomst, uiteindelijk gezinnen komen.
  Onlangs vernam ik..dat er 200 loslopende testosteronbommen komen.
  Daar zijn wij niet blij mee.
  Daar het hier ‘snachts stikdonker is in ons gebied, denk ik erover een grote hond aan te schaffen
  die iemand opvreet die het lef heeft op ons territorium te komen.

  Like

 8. danny zegt:

  De meesten mensen worden het zat op gezadeld te worden met ongevraagde AZC’S en maken zich grote zorgen.
  Maar opkomen voor je ‘democratische’ rechten, heet tegenwoordig ‘overschreeuwen’ volgens policors vals kuiken van de partij van de afbraak en ploertsma van dhimmi’s 66.

  Laat me niet lachen . Gaan jullie eerst maar eens leren wat de grondbeginselen van een democratische rechtstaat zijn.
  Volgens mij zijn 1 van de grondbeginselen dat burgers het recht hebben om te demonstreren.

  Weet u wat treurig is Ronald Duck?
  Het is treurig dat jullie policor partijen en het COA, burgers ongevraagd opzadelen met AZC’S vol met mensen die zich hier in Nederland nooit zullen aanpassen en veelal komen om op de zakken van de belastingbetaler te teren en ook nog woningen krijgen toebedeeld waar de gemiddelde Nederlander jarenlang voor op een wachtlijst moet hebben gestaan.
  Dat die mannen in de AZC’s totaal anderen ideeën over vrouwen, homoseksualiteit en anders denkenden hebben, schijnen jullie niet te willen zien.
  Veelal ideeën die niet thuis horen in een Westerse samenleving als de Nederlandse en daardoor een bedreiging zijn voor onze vrouwen, homo’s en anders denkenden .

  Maar daar hoor ik jullie niet over.

  Zullen we het daar eens over hebben?

  Like

 9. exmarineman zegt:

  Oh ja en was het niet juist een stille meerderheid die tegen die massale immigratie is en dat ook duidelijk heeft laten blijken!? Maar waren toen al die politici ook al niet bezig om die mensen te bashen, te demoniseren en uit te maken voor racisten en fascisten????!!!!! Zijn het niet ook dezelfde politici en partijen die zoveel mogelijk liefst honderdduizenden (niet waar Samsom PvdA) willen laten binnen komen die niets maar dan ook niets toevoegen aan de Nederlandse maatschappij, maar alleen komen om ons te islamiseren. Zij ze allen Keulen, Berliijn, Hamburg, Parijs, Brussel, Stockholm enz enz al vergeten of heeft dat niets met de islam te maken?????
  Zijn het niet ook die partijen (inclusief VVD) die geen AZC in de buurt van HUN eigen woning willen hebben????? En wie heeft de democratie naar de verdommenis geholpen????? Juist ja, PvdA, VVD, D66, CDA, CU, GrLks en SP……. waren het niet die partijen die de motie Halsema hebben ondertekend en/of hebben voor gestemd???????? Zijn het niet ook deze partijen die ons hebben overgeleverd en ons zelfbeschikkingsrecht hebben opgegeven aan de EU, Brussel?????

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @exmarineman: 02.19. uur. Hieraan heb ik niets toe te voegen, exmarineman. Ik ben het helemaal met U eens. Vuile huichelbende in Den Haag, m.u.v. de PVV. Kots!

   Like

  • N.E. Derlander zegt:

   Precies, waarom is er, althans zo blijkt uit de keuze voor de te makkelijk wel aangewezen vestigingsplaatsen, nooit ruimte voor een AZC in de directe omgeving van de “gegoede burgerij”?

   Laten Rutte II en de 138 zich daar nou eens hard voor maken………….

   Ik blijf bij het PVV standpunt, dat alleen echte oorlogsvluchtelingen opgevangen kunnen worden, de rest moet in de eigen regio ondersteund worden.

   Wat is de dubbele agenda van Rutte II en de 138, wat betreft het binnenlaten van veel gefortuneerde, weldoorvoede en veeleisende “vluchtelingen”, en hoelang bestaat deze al?

   Like

 10. Die hond is een goed idee. Misschien is een waakvarken (maar dan een mannetje, de beer) nog beter. Beetje zeugensap over de groep vingeraars sproeien en hij neukt ze allemaal de moeder. Maar even serieus: Dat ze de vinketering krijgen met diepgevroren vingervingers. Misschien helpt Moeder Natuur nog een handje. O ja, Leve Heesch!

  Like

  • Ronald Ruk ging het over, tsj.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Zie mijn op de dagelijkse praktijk gericht advies (boven) dat
   al veel vliezen heeft heel gehouden.
   Als gewezen handelaar in gebruikte maagdenvliezen ken ik mijn wereld.
   Die meiden konden hard lopen, maar ik gooide er altijd alles tegen aan!
   Ik heb mooie tijden meegemaakt. Er waren dagen dat ik toch ’n vlies of tachtig mee naar huis nam. Maar nu met die vluchtelingen is er geen lol meer aan. Waar vindt je vandaag de dag nog een maagd? Dat vraag ik u af.

   Like

   • Edjan zegt:

    Paulzwueste, je zou je kunnen bekeren tot het ware geloof en dan martelaar worden? 72 zegge twee en zeventig maagden heb ik begrepen. Dat brengt je totaal toch mooi op 22.678.345 vliezen!

    Like

   • U vraagt het aan de juiste persoon! Ik ben in mijn jonge jaren heel bedreven geraakt in de maagdenbusiness. Ik stond erom bekend dat ik zelfs de onderste maagd boven haalde. Helaas moet ik u gelijk geven, de hele maagdenhandel ligt op z’n gat en is verworden tot het sluitstuk in de internationale dobbervingerij. Er is dan ook geen fatsoenlijk gebruikt maagdenvlies meer te krijgen door al die stationspleinen.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Collega’s. Zwemvliezen voor vluchtelingen wordt de handel.

    Like

 11. Joshua zegt:

  d666 heeft het over democratie, welke democratie dom sujet?
  Jullie hebben de echte democratie om zeep geholpen en nu zijn wij tegen jullie (democratie) demonisering zal je bedoelen, en dat moet bestraft worden.
  Jullie parasiteren op de gemeenschap en doden die gemeenschap door het uit te zuigen,dat wordt jullie eigen ondergang ,en dat duurt niet lang meer want jullie krijgen straks wat jullie eigenlijk al jaren verdiend hadden.
  Ik heb nog nooit zo’n IMBECIELEN kabinet mee gemaakt als wat jullie tentoonspreiden, jullie lopen werkelijk over van””wijsheid”.

  Like

  • Edjan zegt:

   citaat: Bezwaar maken en demonstreren kan in een democratie”,
   —want daar trekken wij ons toch geen ene zak van aan …

   citaat: “…maar geweld tast de essentie van ons democratische land aan”
   —als wij ons dus nooit ene lor van u aantrekken, moet u wèl mooi uw muil dicht blijven houden!

   Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Als de mensen iets te zeggen hadden en er naar geluisterd zou worden, of als de gemeenteraad de burger zou vertegenwoordigen in plaats van de elite en Brussel, dan was gisteren iedereen thuis gebleven. En was besloten dat het AZC er niet komt. Niemand van ons heeft gevraagd om de massa-immigratie.

  Like

 13. Cathja zegt:

  Ik ben het volledig met u eens Driek. Je wordt onpasselijk als je de ‘goedmensen’ hoort praten!
  Plasterk zegt dat bezwaar maken en protesteren mág in een democratie. Nou, vergeet het maar heer Plasterk! De mensen die zich bedreigd voelen in hun leefomgeving mogen hoogstens zéggen dat ze geen AZC in hun buurt willen hebben, maar dat wordt enkel voor kennisgeving aangenomen. De plannen liggen al uitgewerkt klaar, dus je hebt gewoon niets te vertellen. De overheid beslist, zonder rekening te houden met het volk, EN DAT HEEFT NIETS MET DEMOCRATIE TE MAKEN, PLASTERK!!

  Gisteravond vernam ik van iemand dat als je je op facebook op onjuiste wijze uitlaat over asielzoekers, je dan bezoek van de politie kunt verwachten! Ik dacht even dat ik wakker werd in de DDR, waar dit soort zaken jaren geleden heel gewoon waren. Dit verwacht je toch niet in Nederland? Ik dacht dat onze Grondwet nog niet is aangepast op de nieuwe situatie, en dat daarin staat dat we recht op vrije meningsuiting hebben. In feite kan de politie je daarom niets maken, want ook zij zullen de wet moeten respecteren, maar het komt wel dreigend op je over.
  Als het dan tóch zover komt dat we de politie aan de deur krijgen als we ons hart hebben gelucht, dan mag ik toch ook aannemen dat heel veel moslimjongeren bezoek krijgen? Wat die er uitkramen over homo’s, Joden en christenen, daar lusten de honden geen brood van! Die scheldpartijen zijn nog veel erger. Ook zij dienen aangepakt te worden. ZIJ verzieken trouwens ons Nederlandse klimaat. Niet wij.

  Het wordt er niet leuker op. Vanmorgen las ik dat Irakezen die willen terugkeren naar hun land ontzettend tegengewerkt worden!! Wat is hier in vredesnaam aan de hand? Wordt er soms zóveel verdiend aan de vluchtelingen dat men deze business graag in stand wil houden? Dat gevoel heb ik heel sterk! GROTE SCHANDE! Eén Irakees die naar zijn gezin terug wilde werd van het kastje naar de muur gestuurd, en kon voorlopig niet terugkeren naar huis. Hij heeft zichzelf van het leven beroofd. Dit valt de instellingen die zich met het uitzetbeleid bezig houden zwaar aan te rekenen!
  Het gaat mij nu niet zozeer om de persoon die niet kon terugkeren, maar om de instelling die terugkeer gewoon tegenwerkt! Want: niet meewerken is tegenwerken.

  Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: er hangt ook in ons land een totaal verziekte sfeer. De burgers worden monddood gemaakt, en er dreigt overal chaos.

  Ook volgens ‘HET PLAN’ soms?

  Like

 14. topsporter zegt:

  Ik vind het treurig dat Ronald Plasterk nog niet verwijderd is uit ons openbaar bestuur. Ik begin me ook meer en meer af te vragen op welke manier deze man ooit hoogleraar is geworden?
  Op eigen kracht kan ik me dat niet van die glibber voorstellen.

  Like

 15. Japio zegt:

  Het linkse etablissement blijft de leugen uitdragen. Het is werkelijk schandalig hoe ze proberen hun beleid goed te praten. Laat de protesten vooral doorgaan en uiteindelijk zal de linkse politiek het nakijken hebben.

  Like

 16. boorzalf zegt:


  Nou sjoerd, de STILLE MEERDERHEID wil geen asielzoekers. En d66 en pvda, groenlinks vvd hebben de democratie al naar de donder geholpen. Wat een smerige ratten zijn het ook.

  Like

 17. boorzalf zegt:

  Sjoerd Sjoerdsma d66 is bij deze genomineerd voor de …

  Like

 18. johan zegt:

  Echt een uitspraak van D66 en de PvdA de stille meerderheid die voor opvang is, hieruit blijkt wel hoe ver de politiek van het volk staat. De stille meerderheid is voor stop asielopvang en liefs nog dat ze terug worden gestuurd. Kijk maar eens naar linkse demonstraties hoe die zich misdroegen dat was pas walgelijk maar ja met een linkse dictatuur wordt dit soort demonstraties aangeduid als dat die mensen Nazi, racisten en PVV tokkies zijn. Deze situatie is gecreerd door de linkse dictatuur steeds meer asielzoekers hebben ze zich misdragen stop het in de doofpot.

  Like

 19. “De stille meerderheid, die vaak wel voor opvang is, maar ook zorgen heeft….” Oh?
  Dan is die stille meerderheid er dus toch níet helemáál voor. Lekker wollig taalgebruik, Ronald’je!
  Ach, het is met jullie allemaal hetzelfde: Jullie weten heus wel, hoe het volk er over denkt, maar jullie blijven dit doordrammen vanwege àndere belangen! En maar blijven gokken, dat het goed gaat!
  Nou, ik kan je vertellen: De kruik vertoont intussen al aardig wat scheuren…..
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 20. Astrid H. zegt:

  Plasterk:
  “Bezwaar maken en demonstreren kan in een democratie, maar geweld tast de essentie van ons democratische land aan”, reageerde de bewindsman.”
  – – –
  Zie hier de hypocrisie van een Plasterk en consorten in een notendop: het meten met twee maten. Eén maat voor het te onderdrukken autochtone volk van Europa en één voor de agressors uit de achterlijke alpha-mannetjesculturen van Afrika en het Midden Oosten.

  Moslims hebben nu eenmaal een patent op ruziemaken en geweld, inmiddels goed zichtbaar als een rood spoor van ellende en afbraak over de hele wereld. Want waar zijn zich ook maar vertonen, daar is het met de harmonie rap gedaan.
  Dus hé minkukel van een Plasterk!, niet wij Hollanders tasten de essentie van de democratie aan, maar jij en je fascistische handlangers die ons al tijden de bek aan alle kanten aan het snoeren zijn. Dit, terwijl de immer aandachthoerige moslim en zijn mindere collega ‘de beroepsneger’ met zijn slavernij-fixatie, alle ruimte en vooral veel subsidies krijgen. Want als er geld te halen valt, rennen al die doorgaans luie woestijn- en jungleratten graag een stukje harder. Er gaat immers niets boven het parasiterende en vegeterende levensniveau van de gemiddelde niet-westerse allochtoon in Europa. En u kudtburger, die zich dagelijks in het ochtenddonker naar uw sleurbaan sleept, moet daarvoor de volle rekening betalen. Laten we daarom de benzine om mee naar ons werk te kunnen komen weer een stukje duurder maken, want er komen er nog honderdduizenden van die vrede hatende ‘vluchtelingen’ bij dit jaar, die ook allemaal merkschoenen en hippe i-Phones willen kunnen kopen en ook nog tussendoor terug op vakantie naar het thuisland willen…. hoezo ook oorlog in Marokko?

  Het opzettelijk omdraaien en ronduit ontkennen van de feiten, namelijk dat we in Europa opzettelijk massaal overspoeld worden door agressieve, parasiterende en destabiliserende primitievelingen, is voor Plasterk en andere linkse handlangers een tweede natuur geworden. Ze zien hun eigen opzichtige leugens niet eens meer, of hebben daar geen belang bij.

  En alleen daarom al is ons land/Europa al lang niet democratisch meer en werken de democratische regels vooral tegen de autochtonen, waardoor mensen vanzelf in verzet komen. Mensen die altijd zeer tolerant naar allochtonen – en met het fenomeen ‘moslim’ in het bijzonder – meer dan geduldig zijn geweest. Dat komt omdat de niet-moslims zich hebben aangepast en stilletjes in de maatschappij zijn opgegaan. Maar de overtuigde moslim is een zeer afwijkende mens, die alleen in eigen kringen wenst te leven en die de autochtonen aan alle kanten het leven zuur maakt met zijn eeuwige gezeik en eisen stellerij, zonder dat er überhaupt ooit een tegenprestatie voor wordt geleverd. De moslim gedraagt zich dus als een irritant kudtkind, als een kleuter die de professor aan de universiteit wel even vertelt hoe het allemaal in de wereld in elkaar steekt. Als het allemaal niet zo gewelddadig en triest was, die moslims en onze volksverraders, was het om te gillen van het lachen. Voor sommigen is er niet veel veranderd sinds het schoolplein van de kleuterklas. Ze waren toen ook al totaal onbewust en maakten vast vaak ruzie.

  Like

 21. mijn-idee zegt:

  Sjoerd Sjoerdma (D66) zegt: ,,De stille meerderheid, die vaak wel voor opvang is maar ook zorgen heeft, wordt te vaak overschreeuwd.”

  Grappig om te zien hoe de stille meerderheid door links als wel door rechts worden “misbruikt”..

  Het zou fijn zijn als men die stille meerderheid ( wie dat dan ook maar moge zijn ) zelfs eens zou vragen wat ze willen.. dat schept in ieder geval meer duidelijkheid.

  Like

 22. Pingback: RONALD DUCK – Rechtsaf doorzee

 23. Guardiacivil zegt:

  Alweer een hoop begrijpelijke fustraties, maar heb geduld, de Europese kookketel is aan het koken. Het goede wint het van de kwade.

  Like

 24. Koos zegt:

  De tijd dat de burgemeesters konden “uitleggen en in gesprek gaan” is voorbij.
  Nu zijn WIJ aan de beurt om het uit te leggen:
  De grenzen moeten worden gesloten OMDAT NEDERLAND ANDERS NAAR DE BLIKSEM GAAT.

  Like

 25. Scheerzeep NU zegt:

  Treurig versus angstig

  De bestuurders zijn bedroefd en de bevolking is bang.
  Wie redt ons?

  Like

 26. Helena zegt:

  “Bezwaar maken en demonstreren kan in een democratie, maar geweld tast de essentie van ons democratische land aan”, reageerde Ronald Duck.
  Huh???? Democratisch land???? Hoe durft ie het te zeggen de hypocriet!!
  Dit land moet en zal kapot met deze sloper voorop, we moeten en zullen islamiseren!! Laat de bevolking dat nou niet willen (behalve de gutmenschen) en als je je democratisch recht wil gebruiken wordt je genegeerd en uitgelachen!! Schreeuwen is een natuurlijke emotie, als er niet naar je geluisterd wordt moet je je stem wel verheffen, want er wordt je onrecht aangedaan!! Dit verzet houdt niet meer op en dat is maar goed ook, we moeten nu doorpakken!!, Ik sta volgende week maandag weer in de startblokken deze keer voor de demo in Elden (Gld) AZC weg ermee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 27. Onno zegt:

  Deze onprettig aandoende gleufhoed met shawl gladjanus doet me in de uitstraling van zijn onechte wezen wat aan de rat Herr Dr. Goebbels denken. Ik weet niet waarom. Bij Paul Rosenmöller moest ik als ik ‘m ergens zag acteren telkens aan Rudolf Hess denken.

  Het zijn natuurlijk geen Nazi’s, stel je voor zeg. Het zijn democraten ‘pur sang’. Maar andere tijden, andere gelegenheden, in een ander land en ik weet het bij die twee zo net nog niet.

  Like

 28. D. G. Neree zegt:

  De politie en de ordediensten, de ME zal wel vreemd staan te kijken. Ze zijn opgeleid in trainingen tegen linkse beroepsdemonstranten zoals AFA en zien zich nu tegenover de hele bevolking geplaatst, als beveiligers van de regenten in de overheidsgebouwen.
  Dit draagt het zaad van een volksopstand in zich, met als gevolg een zich nog harder opstellende overheid.

  Like

  • Wordt voor de wouten ook moeilijk om een charge uit te voeren tegen opstandelingen waar ook hun nichtje en broertjes tussen staan. Ik denk niet dat de kadaverdiscipline er zo diep in zit dat ze gewoon doorhakken en daarom wil men zo graag een Europees leger en politiemacht. Dan worden we hier op de flikker geslagen door wouten uit de Oekraïne (straks).

   Like

   • Bedroef Het Volk niet nog meer met je bruingallige uitspraken en dat het nooit meer goed komp. Hoop moeten we hebben, eeen hele hoop Hoop om het vol te houden en de bijl niet aan de wortelrot van de rechtstaat te zetten maar straks, voor de Versche Heerschers, weer braaf met den pet in den hand langs ’s Heerschers Wegen in de file naar de voedselbank staan als ze met hun Ferrari langs sjeezen op weg naar de gebraden hanen, de champagne en hun gewillige vingerknapen omdat de vrouwen in Europa bij Maatregel van Bestuur zijn toegewezen aan de 800 miljoen dobbervingerkunstenaars die het continent met volk en al vakbekwaam allemaal uit elkaar oogchirurgeren. Man, man, man, man, wat een land, wat een land. Dat blauwe plaatje hiernaast met die gele sterren en swastika laat trouwens kraakhelder zien waar we naartoe gaan.

    Like

   • BertG. zegt:

    Brein, stuur eens wat breinbrouwsels van jezelf op naar deze site.
    Ze zijn toch echt meer dan de moeite waard.

    Like

 29. @BertG.
  Dank voor de bos veren. Misschien in de toekomst als ik een echte blogger ben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s