Weer politiebezoek aan burger om anti-AZC uitlatingen op Twitter

Screenshot_18

(Door: Annabel Nanninga)

Politie: ‘Dit is geen standaard werkwijze’ – VNL wil actie Van der Steur

Met update – De Sliedrechtse ondernemer Mark Jongeneel kreeg maandagmiddag de politie op huisbezoek vanwege zijn uitlatingen op Twitter over een gepland AZC in de gemeente. De politie wilde volgens Jongeneel niet concreet zeggen om welke tweets/uitspraken het precies ging, alleen dat het ‘politieke uitspraken’ betreft. Die “uitspraken kunnen uit zijn verband worden getrokken en als er dan iets gebeurt dan hebt u een probleem”, zo citeert Jongeneel de wijkagent. VNL-Kamerleden Louis Bontes en Joram van Klaveren willen dat minister van Veiligheid en Justitie Ard van der Steur (VVD) maatregelen treft zodat de politie direct met dergelijke huisbezoeken stopt.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, betutteling, burgermoed, Censuur, dictatuur, Hypocrisie, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

51 reacties op Weer politiebezoek aan burger om anti-AZC uitlatingen op Twitter

 1. BertG. zegt:

  Deze intimidatie is inmiddels beleid geworden bij de politie.
  Dit is al de zoveelste keer dat ze bij iemand voor de deur staan vanwege een uitspraak dus we leven al in een dictatuur.

  Dit is nou 1 van de voordelen voor de staat als iedereen zich aanmeld bij de fiscus.
  Ze hoeven geen enkele provider meer te benaderen.
  Met je IP adres hebben ze meteen je echte naam en je adres te pakken en de rest van je privé gegevens.

  Like

 2. Frans de Wit zegt:

  Het wordt hoelanger hoe meer een rechtstaat hier, wij worden gecontroleerd en tegen gehouden

  Like

  • Anneke zegt:

   Ik zou zeggen Frans…..ze doen maar…..maar ik vind het te belachelijk om woorden hieraan vuil te maken. Maar wat mij zeer verbaasd, is dat de politie hieraan meewerkt…..schande….heeft de politie ook al geen eigen mening meer…..

   Like

 3. Scheerzeep NU zegt:

  “uitspraken kunnen uit zijn verband worden getrokken en als er dan iets gebeurd dan hebt u een probleem.” zo citeert Jongeneel de wijkagent.

  Welk verband heeft die wijkagent het over? Zijn verband?
  Hij zegt dat mensen die uitspraken uit hun verband trekken een probleem veroorzaken. Maar hoe kan hij weten dat deze uitspraken uit hun verband worden getrokken? Rare redenering. Dan heeft degene die de uitspraken getweet heeft dus al bij voorbaat een probleem. Pure intimidatie.

  Like

 4. Edjan zegt:

  Soms, ja sooooooms, heeft de politie het heeeeel erg druk.
  En soms zijn ze nergens te bekennen.
  Gek, hè?

  Like

 5. rightie zegt:

  Ik vind dat keurige tweets eigenlijk. Ik vraag me af wat voor software ze gebruiken of dat er een aantal mannetjes op een internet node zitten om die boel te lezen. In dat geval vind ik dat een enorme geldverspilling. E.e.a. doet me aan de vroegere Sovjet Unie of de DDR denken.

  Like

 6. Bernardus zegt:

  Hier wordt je toch niet goed van. De gedachtepolitie komt even langs omdat het hen (de politiek) niet uitkomt wat er geschreven wordt. Ga eens op wat andere sites kijken en zie wat daar gezegd wordt, maar nee, de Nederlander is weer de onruststoker. Wat een farce.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  O, weer een bewijs, dat we dus een LINKSPOLITIE en MOSLIMPOLITIE hebben. Normale politie, dus niet meer. Ziehier de “bananenmonarchie”, Nederland. Kots!

  Like

 8. Asielzoekers willen terug, maar mogen niet
  Tegenwerking bij terugkeer

  door Alexander Bakker en Marieke van Essen
  DEN HAAG –
  Asielzoekers uit Irak willen massaal vrijwillig terug, maar lopen tegen een muur van bureaucratie aan. Medewerkers van de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) slaan hierover alarm.
  Zaterdag pleegde de 30-jarige Irakees Hussein zelfmoord in een noodopvang in Alphen aan den Rijn. De asielzoeker wilde met spoed terug naar Irak, maar liep tegen zo veel dichte deuren aan dat hij uit wanhoop een einde maakte aan zijn leven.
  Het IOM helpt (uitgeprocedeerde) asielzoekers met terugkeer naar hun land. Uit interne e-mails van deze organisatie, in handen van De Telegraaf, blijkt dat er veel Irakezen vrijwillig uit Nederland willen vertrekken. In december was er een vertrekpiek van 300 mensen. Naar verwachting blijft dat aantal stijgen. >>> http://www.telegraaf.nl/binnenland/25030387/__Tegenwerking_bij_terugkeer__.html

  Like

  • elisah zegt:

   Is dat vrijheidsberoving of gijzeling?

   Like

   • Volgens mij niet elisah, het is meer toe te schrijven aan een onduidelijke vorm van bureaucratie welke door het EU asiel en immigratie beleid wordt gedicteerd aan de EU-Lidstaten en waaraan elke natie staat een draai aangeeft. Dus op hoog kleuter niveau gerommel in de marge, géén overweldigend beleid wat er is op gericht om alles soepel te laten verlopen, net zoal de buiten grenzen die van de EU slecht bewaakt worden. Het ten koste van alles en tegen beter weten in de Schengen constructie in stand te houden, enfin het is gewoon hopeloos en de burger draait zoals gewoonlijk voor de kosten, etnocide en de nationale cultuurvernietiging van de nationale lidstaten mijns inziens…

    Like

 9. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  ’t is werkelijk ongelooflijk ( heel mild uitgedrukt ) dat ONZE POLITIE voor dit soort bedreigende acties tijd weet ÉN DURFT vrij te maken !!!
  .
  Jasterke

  Like

 10. Republikein zegt:

  Gehoord op radio.
  Burgemeesters vinden het vreemd!
  Kunnen we ze niet verlossen van den boze?
  Lulletje rozewater heeft ook een achterban.
  Als die onderste steen boven komt komt alles goed.
  Off t.
  https://nl4nl.wordpress.com/2016/01/19/gewapende-oekrainers-bedreigen-geenpeil-in-video/

  Like

 11. SeeMore zegt:

  Begrijp eigenlijk niet hoe zo’n “gesprek” (lees intimidatie) gevoerd kan worden!?
  Wetende dat de politie NIET mijn beste vriend is wiens pet mij zou passen; doe ik, nadat ik door mijn deurspionnetje gekeken heb, geeneens open!!

  Like

 12. Leo zegt:

  Heette dat vroeger niet Gestapo practijken, of zoiets ??????

  Like

 13. iemand zegt:

  Pure intimidatie.

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Het Ministerium für Staatssicherheit in volle draf.
  Dergelijke DDR praktijken zullen steeds vaker gaan voorkomen.
  En ik vond deze film destijds al zo griezelig (vanaf mijn toen nog redelijk veilige sofa):

  Nu haal ik het niet meer in mijn hoofd om naar dergelijke horrorfilms te kijken; dat kán ik niet omdat de horror werkelijkheid is geworden.
  Ik heb trouwens geen tv meer; ik zal me daar een abonnement op rooie staatspropaganda nemen zeg!

  Like

 15. Pingback: Weer politiebezoek aan burger om anti-AZC uitlatingen op Twitter – Rechtsaf doorzee

 16. Steven zegt:

  En uitspraken die allochtonen overal doen…daar gebeurt nooit iets mee…
  het is alleen maar een “mondjesnoerbeleid” voor blanke nederlanders.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  De RODE LINKSE GESTAPO bestaat dus echt. De Nederlandse Politie, die de DEMOCRATIE aan hun “laars”, lappen. Met volledige goedkeuring van de vieze verraders in de 2e Kamer: PvdA,SP,D66,CU,GL,VVD,D66,PvdD,SGP! Alleen VNL en de PVV komen nog voor ons op, geboren Nederlanders op. Democratie=morsdood in Nedrigland.

  Like

 18. Lis zegt:

  Jammer dat ik niet in de buurt van Sliedrecht woon; ik zou meteen klant worden van deze ondernemer. Het zijn keurig nette bewoordingen op Twitter. Meneer komt gewoon voor zijn democratische burgerrechten op…. o, wacht, die bestaan niet voor autochtone, hardwerkende mensen, toch?

  Like

 19. Jan zegt:

  De fascistische staat laat zijn gezicht steeds meer zien, net als zijn handlangers, de politie.

  Like

 20. paulzwueste zegt:

  Dit doet me zo langzamerhand sterk denken aan het optreden van de politie tijdens de oorlogsjaren 40-45.
  Toen waren ze ook allemaal (behalve de goede politiemensen natuurlijk!) zo ijverig bezig om de joden aan te houden en op transport te stellen want befehl ist befehl!…

  Like

 21. kraftavilqa zegt:

  Wanneer U Uw ‘vrijheid van meningsuiting’ gebruikt om een andere dan een policor mening te verkondigen ent U een overtreder en sturen we onmiddellijk de gedachtenpolitie om de orde te herstellen (U de mond te snoeren tot zwijgen te intimideren).

  Like

 22. Johan zegt:

  Dit gaat te ver !!!! De wijkagent gaat zijn bonnenboekje ver te buiten.

  Like

 23. Japio zegt:

  Het is echt een klote land aan het worden, de verkeerde mensen worden in bescherming genomen. Je mag niet eens meer voor je mening uitkomen. Het lijkt de voormalige DDR wel met de razzia’s en al. Hebben die agentjes zelf geen mening of zo? Hebben ze geen vrouwen en dochters? Ze hebben toch ook hersens gekregen om zelf na te denken en een eigen mening te vormen? Het is niet normaal, wat een geïndoctrineerde slappe hap is dat toch.

  Like

 24. carthago zegt:

  De politiek en plisie begint aardig nerveus te worden over de democratie met haar plotselinge protestuitingen. Bromsnor en co hebben op cursus nooit geleerd om te gaan met de autochtone wens niet weggejorist te worden door kokosnoten en kalifaatgangers .Dat vereist natuurlijk een dure en hoge opleiding voor bromsnor en co, en dat geld is reeds weggejorist naar de massa nieuwe hoogopgeleide import.

  Like

 25. elisah zegt:

  Krijg ik ook bezoek als ik een reactie hier schrijf?

  Like

 26. Joshua zegt:

  Politie ga elke vrijdag in de mosselketens op bezoek met traangas, dan kunnen die haatschuren gelijk gesloten worden, dan doen jullie tenminste iets nuttigs waarvoor jullie betaald worden.

  Like

 27. koddebeier zegt:

  Nederland begint te veranderen in een fascistische politiestaat !!
  Nog even en dan staan de mannen met zwart leren jassen en gleufhoed weer voor de deur !!

  Like

 28. leefbarbaar zegt:

  Het is hun politie. Niet onze politie.
  En het zegt veel over Bromsnor, dat hij zich laat gebruiken door zijn leiding (PvdA) om de wet te overtreden. Befehl ist befehl.

  Like

 29. tjonge zegt:

  de laatste stuiptrekking van de nederlandse democratie.
  .
  rusland kan gerust stage gaan lopen hier, valt voor hun nog een hoop te leren hier….

  Like

 30. delamontagne zegt:

  Uit de Franse media [ over Heesch ]:
  Hollande: La police intervient…Contre les patriotes!

  Als honderden “migranten” “”vredig”” “”enige”” vrouwen verkracht, is de politie afwezig en komt niet tussenbeide.
  ////////
  Als enige honderden patriotten demonstreren tegen deze migranten, worden ze met wapenstokken uit een gejaagd en gearresteerd……..

  Zo gaat dat heden-ten-daage in Holland…….

  Like

 31. Thoth zegt:

  Aha, het zal wel een burgemeester/commissaris zijn die 40 jaar terug de grondbeginselen van een linkse staat tot zich heeft toegenomen en nu er gebruik van maakt. Alleen jammer voor de pet…

  Like

 32. MartinelRey zegt:

  In de ogen van de politie zijn we nukubu’s ( nutteloze kut burgers ).
  Ik heb ze dit met eigen oren horen zeggen toen ik in het kader can mijn voormalige functie als douane beambte met hun te maken had! En ik heb ook duidelijk laten merken dat ze dit beter niet bij mij in de buurt konden zeggen , dat stelletje vuile fascistische nazi’s die liever met moslims pedofiel geilen dan een burgers te beschermen! Waarschijnlijk is het grootste gedeelte van de politie gewoon een stelletje pedo’s die liever de islam willen , omdat ze dan kinderen kunnen neuken! We weten ook als we onderlecht zijn dat bijna de gehele politietop vrijmetselaars zijn , en die waren onder van Nassua verboden op straffe van de dood . Dus we kunnen hier wel uit opmaken dat we opgezadelt zitten met een regering (koning en ministers ) die liever een corrupt vrijmetselaars politie dienstje hebben! Maar onthoud wel dat wat ze zaaien ook eens ge-oogst gaat worden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s