BURGEMEESTERS MOETEN ZELF HAATIMAMS BEOORDELEN

Screenshot_36

(Door: Esther Walstra)

Het ministerie van Veiligheid en Justitie (V&J) is niet van plan met een zwarte lijst te komen waar haat zaaiende predikers op staan. Burgemeester Jan van Zanen riep vanochtend de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid op om zo’n lijst aan leggen. Steeds vaker zitten burgemeesters met een gepland optreden van omstreden predikers in de maag, maar die moeten de gemeentebestuurders zelf dus op hun merites beoordelen. ‘We hebben simpelweg de bevoegdheid niet om een zwarte lijst aan te leggen,’ zegt een woordvoerder van het ministerie van V&J.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op BURGEMEESTERS MOETEN ZELF HAATIMAMS BEOORDELEN

 1. C.A.Barstow zegt:

  Je hoeft die volksverraders in Den Haag echt niets op dit gebied te vragen, die gaan gewoon door met het meehelpen om van Nederland een islamitische staat te maken.

  Like

 2. Aanrandingen door asielzoekers op welkomstfeestje vorig jaar onder pet gehouden
  Duitsland, januari 2016

  Op een welkomstfeestje op een schip voor asielzoekers op 7 november in Bonn, hebben asielzoekers zich schuldig gemaakt aan vergaande seksuele intimidatie. Jonge vrouwen ontvluchtten het evenement in paniek toen ze werden betast door bendes van allochtonen, hoewel de organisatie de muziek herhaaldelijk onderbrak met verzoeken in het Arabisch om de seksuele intimidatie te stoppen.

  De organisatoren hebben dit onder de pet gehouden en er zijn geen aangiftes gedaan. Mogelijk had deze informatie kunnen helpen om de massa-aanranding in Keulen deels te voorkomen. De asielzoekers die zich op dit feest schuldig maakten aan aanranding, waren daarna vrij om te gaan en te staan.
  Coletta Manemann die verantwoordelijk is voor de integratie van asielzoekers en medeorganisator van het ‘Refugees Welcome’ geeft nu toe dat de organisatoren wisten dat er aanrandingen hadden plaatsgevonden op 7 november, maar dat ze bang waren geweest voor ophef. Manemann zegt dat ze zich niet kan herinneren of ze de slachtoffers heeft aangeraden aangifte te doen, maar dat ze ‘voelde dat de studenten organisatoren veel van de situatie hadden geleerd’.
  De gebeurtenissen op 7 november kwamen aan het licht omdat een van de slachtoffers alsnog aangifte heeft gedaan.

  Bron
  http://www.nieuwreligieuspeil.net/

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Zouden politici/burgemeesters dit weten ?
  Uitspraak van

  Docteur Dalil Boubakeur, recteur de la Grande Mosquée Paris

  “De Nationaliteit van moslims is een ‘SUPRA-NATIONALITEIT’ (…)
  Zij staat boven alle andere nationaliteiten (..) ”
  //////////
  Met andere woorden; zij [de moslims] staan boven de [lands]wetten………..

  Like

 4. elisah zegt:

  Als die haatpredikers gebruik mogen maken van de vrijheid van godsdienst, is het dan misschien een goed idee om een nieuwe religie te beginnen zodat wij ook vrij kunnen prediken?

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Hoe kun je dit nu van burgemeesterjes (uitgerangeerde en/of gefaalde politici) verwachten…
  Vandaag eens gekeken hoe de minkukel Ard van der Steur (VVD), minister van Veiligheid en Justitie, afging; zo’n faalhaas zou vroeger zelf opgestapt zijn….

  Like

 6. Avidia zegt:

  Met andere woorden; zij [de moslims] staan boven de [lands]wetten…
  Hoe zo???? Ik zie ze als onder de wetten bestaande Nederlandse wetten, zij hebben NIETS te vertellen bij ons, ze zijn onderkruipsels, onder de wet binnengekomen niksnutten, wat ons veel ergernis en geld kost, zij krijgen alles wat jullie kinderen niet krijgen…Ik leef met iedereen mee die kinderen heeft en willen trouwe, maar er is geen huis, bezet voor al die z.g. vluchtelingen. zo erg!!!…..

  Like

 7. exmarineman zegt:

  “ministerie van veiligheid” ja als het gaat om de veiligheid van de moslims/vluchtelingen zijn ze druk bezig. Gaat het om de veiligheid van de autochtone bevolking geven ze niet thuis.
  En dan het deel “justitie” zelfde laken en pak bij het OM: jihadisten mogen staan en doen en laten wat ze willen, vechten met ISIS en ongelovigen, christenen, joden en homo’s vermoorden mag allemaal. Sterker nog ze worden bij terugkomst met handschoenen aangepakt. Maar een autochtone Nederland die vecht VOOR onze veiligheid en dus t’gen ISIS die wordt met harde hand en met veel machtsvertoon ‘s-nachts opgepakt en van zijn bed gelicht……..want die heeft moordenaars en verkrachters gedood en wel van ISIS, moslims…… Ja dat KAN niet (meer), dat MAG niet want dat gaat tegen het beleid van islamisering in……..Wat blijft dan ook heel erg stil ter linkerzijde van de 2e kamer……..valt het u ook niet op????? Maar die NEP-Nederlander, je weet wel die Turk, heeft het grootste woord………En ook toen bleef het heel erg stil vanuit de 2e (slaap)kamer. En wat zei de voorzitter van die kamer, die moslima? Niets, geen terechtwijzing in diens richting…….

  Like

 8. exmarineman zegt:

  En schuift men dus de verantwoordelijkheid af op de burgemeesters, terwijl ZIJ als ministerie de eindverantwoordelijkheid hebben en ook precies weten wie, welke imam niet in Nederland thuishoort……maar nee, de burgemeester is makkelijker want dan hoeft de minister of ss niet naar de 2e kamer om verantwoording af te leggen tegenover “het volk”……

  Like

 9. Jan zegt:

  BURGEMEESTERS MOETEN ZELF HAATIMAMS BEOORDELEN

  Ha, dan kan ik weer rustig slapen.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Helemaal niet moeilijk. Elke imam en mullah is een haatprediker. Haat en moord en doodslag voor niet-moslims prediken ze elke dag.
   Gek dat wij dat ook over mohammedanen zijn gaan denken?

   Like

 10. koddebeier zegt:

  Nou daar zal veel van terecht komen met al die linkse theedrinkers !

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Wat een onzin, er zijn maar zat foute burgemeesters, die geen enkel probleem hebben met haatpredikers. In 010 hebben we zelfs een moslim, die dan moet aangeven welke moslim niet mag komen haat zaaien.
  Nee, de regering zou zelf een grens moeten trekken en omdat het verschil tussen moslims minimaal is en ze allemaal hetzelfde boek lezen, ligt een verbod op de islam voor de hand.
  Wat er nooit gaat komen natuurlijk, denk aan de motie Halsema, de islamisering van Nederland is beleid van onze regering. Helaas.
  Als de Nederlander iets anders wil, zal hij / zij dat op een andere manier moeten bereiken.

  Like

 12. Thoth zegt:

  Burgemeester, hàhàhà. Dat zijn alleen PvdA, D’66, CDA en deels VVD frontmannen, overbodig in de 2e-Kamer en daarna een leuk baantje hebben gekregen. Tjonge, tjonge. tss…

  Like

 13. Sjaak zegt:

  Te beginnen bij aboutalebvan (ver) (Rot)terdam ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s