IMF slaat alarm: Tot 12 miljoen Syrische “vluchtelingen” verwacht

Screenshot_26

(Vertaling: E.J. Bron)

Of de “Wir schaffen das!”-leuzen bij de snel stijgende aantallen “vluchtelingen” nog realistisch zijn? Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) ziet het zeer somber in: de komende tijd zouden er tot 12 miljoen Syriërs als “vluchtelingen” naar Europa kunnen vertrekken.

Volgens een actueel bericht van het IMF zou de vluchtelingen-bestorming nog wel eens een tijdje kunnen duren – potentieel zouden er tot 12 miljoen mensen “vluchtelingen” kunnen worden, die zich of als binnenlandse vluchtelingen binnen het land ophouden, of naar de buurlanden gaan of naar Europa zullen emigreren.

Turkije zou vanaf het begin van de burgeroorlog in Syrië het grootste aantal vluchtelingen hebben opgenomen – meer dan 2 miljoen mensen. Dat zouden omgerekend 47% van alle “vluchtelingen” of 2,5% van het totaal aantal inwoners van het land zijn. De EU zou sinds begin oktober 2015 bijna een miljoen asielaanvragen hebben gekregen, wat tweemaal zoveel is als het jaar daarvoor.

Eind november was de EU het met Turkije eens geworden over een plan van actie om de vluchtelingenstroom naar Europa te verminderen. Als tegenprestatie kreeg Turkije financiële hulp van tot 3 miljard euro toegezegd.

De immigratiecrisis in Europa heeft zich in verband met de stijgende immigratiestroom uit Noord-Afrika, het Nabije Oosten evenals uit Centraal- en Zuidoost-Azië toegespitst. Het aantal “vluchtelingen” uit de onrustige gebieden van het Nabije Oosten en Noord-Afrika stijgt nog steeds enorm.

Volgens mediaberichten zijn er tot december al 965.000 “vluchtelingen” naar Duitsland gekomen. Van januari tot oktober 2015 kwamen er volgens Frontex ongeveer 1,2 miljoen migranten de EU-landen binnen. Volgens deskundigen gaat het om de grootste “vluchtelingen”crisis sinds de Tweede Wereldoorlog.

Bron:
http://de.sputniknews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Europa, Hypocrisie, IMF, Immigratie, Syrië. Bookmark de permalink .

20 reacties op IMF slaat alarm: Tot 12 miljoen Syrische “vluchtelingen” verwacht

 1. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Maar uw EU vriend ZIJ steunt u…en staat als ’n rots
  ondanks al ‘t gerochel, ondanks al ‘t gekots
  Zij steunt u en helpt bij al ’t afzien en duimen
  Zij steunt u, ondanks al ’t gescheld en de fluimen
  Zij steunt en zij draagt u naar oneindig geluk…
  gun ONS toch de touwtjes….en bijt ze niet stuk !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 2. Guardiacivil zegt:

  Geen cijfertjes svp uhh, er staan er waarschijnlijk zo,n 50.000.000 te trappelen om te komen vanuit Afrikaanse testeronlanden.

  Like

 3. rightie zegt:

  Ik hoorde eenzelfde rumor op een Amerikaanse website, waar precies ben ik vergeten. Het schijnt dat slechts tien percent reeds in Europa gearriveerd is. Het leeuwendeel komt nog, schijnt het.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  En het gaat maar door! Er is geen enkele sprake, van “een rem”, op deze invasie van de islam! Want dat is er gaande, we worden overlopen door moslims, en het betreft hier voornamelijk MANNEN! Wat komen die hier doen dan? De baas worden, dat komen ze doen, maar van de politieke-elite mogen WIJ dat natuurlijk niet zeggen! Kots.

  Like

 5. Jan zegt:

  Ik haal mijn Galil maar alvast uit de kast

  Like

 6. Als dat gebeurt kun je het hele Euro-gebied door de plee trekken!

  Like

 7. Dicksy zegt:

  ” Vluchtelingencrisis ” ? Het is pas een crisis geworden toen de EU de andere kant op keek en nog steeds doet. Het kalf is verzopen en daar zullen we mee moeten leven, de gevolgen dragen met dank aan onze politici met een IQ van een steen.

  Like

 8. elisah zegt:

  Het aantal vluchtelingen uit onrustige gebieden stijgt enorm?
  Europa begint zelf een zeer onrustig gebied te worden.

  Like

 9. Robert zegt:

  Angela merkel verdient de dood met haar ondoordachte acties tegen europa, die vette zeug is een gevaar voor ons allen met die smerige corrupte EU

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  …..de komende tijd zouden er tot 12 miljoen Syriërs als “vluchtelingen” naar Europa kunnen vertrekken….En daarbij is hun familie nog niet gerekend die naderhand overkomen. En hoe velen NIET Syriërs komen daar nog boven op, met valse voorwendselen, valse paspoorten….. ? Een veelvoud daarvan ! Een waar sneeuwbal effect die er voor zorgt dat de komende tijd zowat compleet Afrika onze kant op komt. Die berekende 12 miljoen is niet meer dan peanuts. We worden in Europa nog zwarter dan Afrika zelf, compleet met Sharia-terreur !

  Like

 11. Theodoor zegt:

  En wat denkt u als de VS in Egypte de Oekraïense knuppel gooit of onze Navo een aanval gaat doen op al-Sisi met z’n 87 miljoen mensen zoals op Libië, Syrië en Iraq. Kunnen we allemaal slaafje spelen. Dus wel blijven stemmen op VVD, PvdA, CDA, D66 en GroenLinks, mensen.

  Like

 12. Bas zegt:

  Van zelf komen ze hier naar Europa toe. Men ziet dat men hier gastvrij worden ontvangen. Voor wie nu nog droomt van een ontspannen multiculturele samenleving, kan straks zijn lol op. Er hoeft maar een groep bij te komen die zich opdringt en/of respectloos gedraagt ten aanzien van de ander c.q. de huidige standaard, is het gedaan met de huidige Europese multiculturele droom samenleving. Een droom die door gebrek aan visie in duigen is gevallen!

  Like

 13. BigLJohn zegt:

  12 miljoen Syriërs als “vluchtelingen” moet zijn; 12 miljoen “vluchtelingen”

  Like

 14. Westers Europa en Nederland met hun egoïstische “parlementaire dictatuur” hebben vanaf 1973 (ook weer achter ons rug om!) via de (onder Arabische olie-chantage dwang!) ondertekende “Resolutie van Strasburg” moslims een onbelemmerde en ongelimiteerde toegang tot Europa moeten geven!
  Deze instroom is tot een jaar of vijftien geleden nog vrij “gematigd” gegaan. Dit was echter een “test” voor de Islam leiders ( in o.a. Ankara, Mekka en Teheran) om te zien hoe “hoe Europa op de instroom van moslims ging reageren”. Moslims bleven ook hier hun eigen leven, cultuur, normen en waarden hanteren en zich steeds meer “uiterlijk en publiekelijk” onderscheiden! ( Voorbeeld van Islamisering: Privé Halal slachten op straat werd uiteindelijk verboden, maar die onnodig wrede slachtmethode werd wel wettelijk ingevoerd!
  De Islamisering ging de Islamleiders niet snel genoeg. Via de z.g. IS-terroristen groepen werden openlijke burgeroorlogen uitgelokt. (IS is gewoon De Islam!) .
  Uiteindelijk kon de Islam via de “religie-oorlog” in Syrië de door hen bedoelde “z.g. vluchtelingenstroom” van moslims naar Europa in gang zetten! Ze kwamen met miljoenen (meest jonge mannen, die eigenlijk als soldaten in hun eigen land hadden moeten vechten (populair gesteld: “Sjiieten versus Soennieten”) Nee, de Islam kon eindelijk met de “verovering en inname van Europa beginnen”. Ghadaffi had dit al jaren geleden voorspeld! Europa wordt door de Islam veroverd via de buiken van de moslimman! (fokken van heel veel kindsoldaten!)
  In alle opzichten voldoet de Islam hiermee aan hun Koran wetten.
  De moslim vluchtelingen betalen zelf hun “vlucht” naar Europa en c.f. het Koran hfst. 8 “De Buit” laten zij “ONS” voor de kosten van opvang, huisvesting, voeding en opleiding opdraaien!
  Met hun miljoenen kunnen zij straks in alle Europese landen politieke EN DUS MAATSCHAPPELIJKE invloed krijgen via “ons democratische kiesstelsel” en daarmee de islamisering “westers legale” kracht (dwang) bijzetten!
  Onze eigen wetten zullen daarmee steeds meer moeten worden gewijzigd in een Islamitisch overeenkomstige normering!
  Daarmee komt een eind aan de westerse beschaving van Europa (en de rest van de niet-Islamitische culturen!)
  De westerse wereld zal t.m. vervallen tot de “doodsheid” van onze “Vroege Middeleeuwen onder de toen Roomse dwangbuis van het “Memento Mori”
  Een triest einde van het “nog steeds verder door slapende” Vrije Westen!
  De Islam haat ook al die “hen nu behulpzame” Socialisten, Christenen en Atheïsten!
  Lees Koran hfst. 9 vers 5: “Alle moslims hebben de heilige taak om alle Niet-moslims te DODEN!

  Like

 15. Dennis zegt:

  Frank de Vries, een man met visie. Nooit gedacht dat ik dat nog eens jammer zou vinden.

  Gelukkig is de huidige mode onder Westerse mannen al het dragen van een forse baard. Dat maakt de overgang straks wat soepeler.

  Na ruim 3000 jaar zal na vele gestreden conflicten alsnog het Christendom verdwijnen en, zoals zij voorheen andere geloofsovertuigingen verdreven heeft, zelf tot slot verdreven worden.
  Niet ongewoon gezien in het licht van de geschiedenis. Voor mensen met een vast geloof in de Christelijke God een ondenkbare gedachte, maar zeker niet nieuw dus in de geschiedenis van de mensheid. Vele culturen zijn u voor gegaan.
  Alleen zuur dat wij nu juist op dat moment in de geschiedenis leven, zoals er ook mensen leefden in de tijd dat het Christendom in Europa de religies van de Germaanse en Anglicaanse stammen verdreef, de Romeinse cultuur vernietigde en de Indianen van het Amerikaanse continent hun eigen cultuur ontzegd heeft en dat laatste is niet eens zo heel erg lang geleden.

  Kort gezegd, velen kunnen zich niet voorstellen dat dit zou kunnen gebeuren, maar wakker worden is erg waarschijnlijk te laat. De verandering zal waarschijnlijk 75% van de mensen (ook die nu ook hard roepen) gewoon omvormen, de rest zal sterven. Nogmaals, het is NIET ondenkbaar dat de Christelijke geloofsovertuiging en bijbehorende cultuur zal verdwijnen. Dat is NIET bijzonder of ongewoon, noch is het de eerste keer dat iets dergelijks zich voordoet.
  De vraag die ik mijzelf alleen stel is, hoor ik bij die 75% of bij die 25%? En u?
  Geloof me, in de politiek denkt men al enige tijd na over deze vraag en weten ze, wat ik u hier nu vertel.

  Like

 16. Jan zegt:

  ‘Syrische vluchtelingen keren terug naar Qadam:

  Like

 17. A zegt:

  Wie woont er dan nog überhaupt in Syrië???? Als er 12 miljoen Syriëers vluchten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s