Maastricht: maatregelen “Keulse” praktijken

Screenshot_16

(Door: S. Van den Bulk)

In Maastricht hebben politici hun zorgen uitgesproken over het in rasse schreden naderende carnavalsfeest. Ze zijn beducht voor de veiligheid en de openbare orde.

Zo vroeg CDA-fractieleider Vivianne Heijnen zich gisteravond af “in hoeverre politie en stadsbestuur in staat zijn adequaat te opereren” als zich er een drama ontvouwt als in Keulen. “Op zo’n moment zullen er voldoende politie en andere medewerkers op de been moeten zijn om ieders veiligheid te waarborgen. Duidelijk is dat dit soort gedrag volstrekt ontoelaatbaar is. Daartegen moet ter plekke en onmiddellijk keihard worden opgetreden”, aldus de CDA’er. “Laten we vooral niet de fout maken door weg te kijken.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", christendemocraten, Hypocrisie. Bookmark de permalink .

9 reacties op Maastricht: maatregelen “Keulse” praktijken

 1. Pas dan ook op voor de honderden islamitische serieverkrachters, want de Utrechtse Gerard T. is m.i. absoluut niet meer de enige !

  Like

 2. boorzalf zegt:

  Als die apen aan de vrouwen zitten te viezeriken met carnaval, dan wordt het flink matten. We zijn er op voorbereid.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  IN WENEN HEEFT EEN HONGAARSE VERENIGING SPUITBUSSEN “pepperspray” uitgedeeld aan vrouwen.

  Het Hongaarse burgerlijk verbond “Alfa”, dat onder andere strijd voor ,t ongeboren kind, heeft afgelopen vrijdag voor het hoofdstation van Wenen en de Universiteit van deze stad, gedemonstreerd onder de slogan:”Dit water uit Boedapest is beter dan dat uit Keulen” [ Cette eau de Budapest est meilleure que ‘L,EAU DE COLOGNE’ ]; het is een effectievere oplossing dan een armlengte afstand tegen sexueel geweld, die het resultaat zijn van Merkel,s politiek.

  Like

 4. Pingback: Maastricht: maatregelen “Keulse” praktijken – Rechtsaf doorzee

 5. Tom Hendrix zegt:

  Jawel hoor, weer alleen SYMPTOOMBESTRIJDING, van deze CDA madam. Het probleem zijn de islamvolgers, maar dat wil het CDA= Christenen Dienen Allah, NIET WETEN. Stel je voor zeg. En hard optreden en het CDA whoehahahaha! de grootste mop van vandaag!

  Like

 6. Republikein zegt:

  Heijnen is de “Bob”?

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Godzijdank zijn Duitse feesten zoals de Swabian-Alemannic Fastnacht in Zwitserland, Zuid- Duitsland, de Elzas en Vorarlberg nog niet verpest door links en de islam daar hier ook royaal bier wordt, gedronken, pret gemaakt, fanfarekorpsen op straat wandelen, verkleedpartijen plaatsvinden etc. en hier komt een beschrijving hoe dit feest in zijn werk gaat:

  Fastnacht wordt gehouden in het nederzettingsgebied van de Germaanse stammen van de Swabians en Alemanns , waar Zwabische – Alemannische dialecten worden gesproken. De regio omvat Duits- Zwitserland , het grootste deel van Baden-Württemberg , de Elzas , het zuidwesten van Beieren en Vorarlberg (West- Oostenrijk ).

  Het festival begint op de donderdag voor Aswoensdag , bekend als Schmotziger Donnerstag . In het standaard Duits betekent schmutzig “vies”, maar in de Alemannische dialecten betekent schmotzig “reuzel” ( Schmalz ), of “vet”; “Vettige donderdag”, terwijl de resterende wintervoorraden van reuzel en boter vroeger werden geconsumeerd, voordat het vasten begon.
  Elders wordt de dag “Women’s Carnival” (Weiberfastnacht) genoemd , de dag waarop traditie zegt dat vrouwen de leiding nemen. In bepaalde regio’s van Tirol, Salzburg en Beieren verwelkomen de traditionele processies van de Perchten de lente. De Schönperchten (prachtige Perchts) vertegenwoordigen de geboorte van nieuw leven in de ontwakende natuur, de Schiachperchten (“lelijke Perchts”) vertegenwoordigen de duistere geesten van de winter.
  Boeren smachten naar warm weer en de Perchtenlauf (Run van Perchts) is een magische uitdrukking van dat verlangen. De nachten tussen winter en lente, wanneer kwade geesten verondersteld worden rond te gaan, worden ook Rauhnächte (ruige nachten) genoemd.

  Swabian-Alemannic Fastnacht onderscheidt zich van het Rheinische carnaval, maar heeft tot het eerste kwart van de 20e eeuw geen onafhankelijke vorm ontwikkeld. Terwijl Carnival in de 18de eeuw een nieuwe vorm van de Fastnacht ontwikkelde, een invloed die ook werd overgenomen door de Swabian-Alemannische Fastnacht, vond de contemplatie om terug te kijken plaats in de 20stee eeuw, waarbij de tradities van Fastnacht in de middeleeuwen werden herinnerd en de vroegmoderne periode.
  En net als bij meerdere feesten worden veel meisjes daarin stukken vrolijker behandeld dan de “heksen” uit de middeleeuwen die met duizenden werden gemarteld of levens verbrand!

  Als nou een stel van die islam-aanranders nog het gore lef hebben om, net als toen in Keulen, vrouwen te gaan aanranden en verkrachten dan zullen alle heksen en narren van dat feest hen, naar ik hoop, dat islamtuig gaan afranselen opdat ze daar NOOIT meer hun afschuwelijke gezichten laten zien!

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Ik was alleen vergeten te vermelden dat in Maastricht een dergelijk Duits feest misschien ook wel door de inwoners daarvan op prijs gesteld werd daar de hoofdstad van Limburg niet ver van Duitsland af ligt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s