Moslim randt 14-jarig meisje aan – is de schuld van zijn islamitisch gebed

Screenshot_31

(Door: “rommel”)

Alsof de situatie voor Zweedse meisjes en vrouwen niet al alarmerend genoeg is, heeft verleden jaar een tsunami van islamitische jongemannen het land overspoeld – wat voor het eerst sinds het begin van de volkstelling een overschot aan mannen heeft opgeleverd – met als gevolg een gigantische golf van geweld en seksuele intimidatie. Een 40-jarige moslim, die een 14-jarig meisje in de bus had aangerand, probeert zijn religieuze overtuiging als excuus te gebruiken.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Seks, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

20 reacties op Moslim randt 14-jarig meisje aan – is de schuld van zijn islamitisch gebed

 1. Pingback: Moslim randt 14-jarig meisje aan – is de schuld van zijn islamitisch gebed – Rechtsaf doorzee

 2. Hendrik M. zegt:

  Zo wil “onze” landverraders regering het graag…

  Like

 3. Jan zegt:

  Regensburger Domspatzen seksueel misbruikt
  ..
  Bis zu 700 Domspatzen sollen von Priestern und Lehrern körperlich oder sexuell missbraucht worden sein. In acht Monaten hat der Gutachter viermal so viele Fälle aufgedeckt wie das Bistum Regensburg in fünf Jahren.

  Seit Freitag haben sich 20 weitere Opfer gemeldet. Ratzinger gab daraufhin der Passauer Neuen Presse (PNP) ein Interview, in dem er bestreitet, vom Missbrauch gewusst zu haben: “Von sexuellen Missbräuchen habe ich überhaupt nichts gehört in meiner Zeit.” Er widersprach damit den Aussagen des Gutachters, wonach davon auszugehen sei, dass Ratzinger sehr wohl von den Übergriffen gewusst habe.

  http://www.sueddeutsche.de/bayern/regensburger-domspatzen-ratzinger-nennt-aufarbeitung-des-missbrauchsskandals-irrsinn-1.2814560

  Like

 4. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 5. Elena zegt:

  Dit ” incident” is een gegronde reden het islamitisch bidden voor altijd in het openbaar te verbieden.
  Arme man, kon onmogelijk met zijn reet omhoog het gebed verrichten in de bus, ook nog eens zonder wassing….kon daardoor onmogelijk weten wat zijn handen deden.
  Allemaal de schuld van het islamitisch bidden.
  Het kan zomaar gebeuren dat latent aanwezige homo gevoelens aangewakkerd worden tijdens het bidden in de moskeet.
  Toch eens aan Tofik vragen.
  Allah hakbar.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Ik begin steeds meer te gruwen van moslims! Wat een smerig volk is dat toch! Het ellendige is, dat bij alles wat zij uitvreten en wat hier verboden is ze zich verschuilen achter hun achterlijke ‘religie’! En de politie trapt daar heel vaak nog in ook. Tja, ‘geloofsvrijheid’, …..of zoiets.
  “Hij heeft haar tijdens zijn gebed per ongeluk aangeraakt”….? Wel, dan wel steeds op één en dezelfde (intieme) plaats!
  Als ik die vader was geweest had ik hem een ongenadig pak slaag gegeven.
  Dat ging dan ook “per ongeluk”..!!

  Like

 7. BertG. zegt:

  Dan is dit meisje van 14 jaar er nog behoorlijk goed vanaf gekomen t.o.v. dit 13 jarig meisje dat 30 uur werd verkracht door een groep.

  Politie Berlijn wil 30 uur durende groepsverkrachting 13 jarig meisje niet onderzoeken omdat daders migranten zijn.

  Meisje 3 uur lang door Duitse agenten bespot, uitgelachen en onder grote druk gezet om verklaring te ondertekenen waarin stond dat ze het allemaal zelf had gewild.
  Een even verschrikkelijk als krankzinnig en woede opwekkend bericht uit de Europese hoofdstad van alles wat zich progressief regressief links of politiek correct noemt: de Berlijnse politie weigert de ruim 30 uur durende, door een arts bevestigde groepsverkrachting van een 13 jarig Duits-Russisch meisje te onderzoeken, omdat de daders Arabisch sprekende migranten zijn. De politie stelt zelfs dat ‘het geen verkrachting was, omdat het meisje het zelf heeft gewild’.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/01/Politie-Berlijn-wil-30-uur-durende-groepsverkrachting-13-jarig-meisje-niet-onderzoeken-omdat-daders-migranten-zijn

  Like

  • Cathja zegt:

   Het mag duidelijk zijn dat de politie het niet meer opneemt voor minderjarigen die in moeilijkheden verkeren. Een meisje wat is aangerand uitlachen? Die agenten moeten zich de ogen uit hun kop schamen! Schandalig gewoon! En dan ook nog suggereren dat het meisje het zelf gewild heeft, en haar onder druk daarvoor een verklaring te laten tekenen! Deze agenten dienen op staande voet ontslagen te worden!

   Wat zou er gebeurd zijn als er een moslima op het bureau van politie aangifte kwam doen omdat haar kopvod van haar hoofd was gerukt en zij zich ‘onteerd’ zou voelen?
   Er zou een klopjacht op de dader(s) volgen, want dat zijn natuurlijk moslim-haters. En die mogen hun straf niet ontlopen.
   Het is discriminatie van het zuiverste soort. Alles om de moslims ter wille te zijn. Door dit soort zaken groeit de afkeer van dit verschrikkelijke woestijnvolk met de dag.
   Laten ze dáár vooral eens rekening mee houden. De overheid creëert deze gevoelens van mensen zélf.

   Like

 8. Onopzettelijk, tijdens het islamitisch gebed? Goh, daarmee geeft hij dan toch zelf impliciet toe, dat hij een zéér perverse religie bedrijft! Dàt noem ik nog eens ‘eerlijkheid op z’n islamitisch!’ (LOL!)
  (N.B.: Een blik op de reacties op Fenixx leerde mij dat er van reaguurderszijde -Tijl uylenspiegel- alweer begonnen werd van: Die vader had dít en die vader had dàt. Hierbij distantieer ik mij bij voorbaat van dergelijke reacties van de beste stuurlui, die aan de wal -lees: Het toetsenbord- staan: Die vader heeft gewoon alles gedaan, wat in zijn vermogen lag en daarmee uit.)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 9. kauwe kak zegt:

  Mag ik GVD raccist worden,als ik het al niet was??!!!!
  Liever raccist dan landverrader!!!
  is realisme ook raccisme?
  Eerder merkte ik op dat wij naar de gvd gaan,las net dat pensioenfondsen hun uitkeringsbeloftes niet meer gaan nakomen(??)
  Dat zeg ik,alles naar de asieligen!!,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, daar heb ik niet voor doorgeleerd!!omdat te ontdekken!!onze ouderen zijn verraden,5 miljard verlichting??nou een kaars aansteken maar,mijn licht is als aow er inleveren!!!
  het waren mooie jaren in een mooi landje aan de zee,,,verraden door links en meelopers!
  als ik mijn gordijntje sluit kan ik met recht zeggen
  VAARWEL ELLENDIGE WERELD!!
  K/K

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Geloof maar, dat de “linkse kerk”, dat zeer verdedigbaar vindt. O wacht….misschien kunnen ze Geert Wilders nog de schuld geven. Dit soort mensen worden door onze zogenaamde regering, justitie en Politie, de “hand boven het hoofd gehouden”.

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Boycot alles wat Islam gerelateerd is.

  Like

 12. Marc zegt:

  “Een 40-jarige moslimman die een 14-jarig meisje in de bus had aangerand probeert zijn religieuze overtuiging als excuus te gebruiken.”

  Deze man, en daar zit ‘m de kneep, heeft gewoon gelijk: zijn religieuze overtuiging is zijn excuus voor het aanranden van 14-jarige meisjes. Het probleem zit ‘m dus in zijn religie, in dit geval de islam. Rijst daarnaast natuurlijk de vraag waarom deze man ‘vrijwillig’ de islam heeft gekozen.

  Like

 13. Green zegt:

  Als je een profeet volgt die zelf pedofiel was dan is het makkelijk te rechtvaardigen toch? Er is geen plek voor deze sekte in het westen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s