Nieuwsuur: ‘Nederland krijgt 90.000 migranten in 2016’

Screenshot_9

(Door: “Van Rossem”)

Nieuwsuur, dinsdagavond: “Dit jaar zouden er wel eens 90.000 asielzoekers naar Nederland kunnen komen. Vorig jaar stopte de teller op 58.000, en dat aantal werd ook voor dit jaar voorgespiegeld. Het kabinet heeft de hogere prognose naast zich neergelegd, melden bronnen aan Nieuwsuur.” Klaassecretaris Dijkhoff beweerde inderdaad in november al dat er in 2016 zo’n 58.000 vluchtelingen en migranten in Nederland zouden arriveren. Dat riep hij dus ruim een maand voor het einde van “boekjaar” 2015, en op basis van, nou ja van wat eigenlijk? Kennelijk was die 58.000 migranten in ieder geval niet de enige prognose, want eveneens in november hebben ambtenaren de schatting op 90.000 gezet. Dat vond de VVD kennelijk te dreigend klinken/Wilders te veel in de kaart spelen/een gevaar voor lokale inspraakavonden, dus hield Dijkhoff de kabinetslijn op 58.000.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Nederland, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Nieuwsuur: ‘Nederland krijgt 90.000 migranten in 2016’

 1. Steven zegt:

  De enige reden waarom het kabinet die toestroom naar beneden heeft bijgesteld is om het volk rustig te houden. Als ze gaan zeggen dat er dit jaar 100.000 rapefugees deze kant op komen dan krijg je natuurlijk weer een hoop tegenstand. Als ze er straks niet meer omheen kunnen als er werkelijk zoveel hier naartoe komen…dan zullen ze dit ook melden op tv…maar ja..dan is het
  ‘kalf al verdronken’

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Zolang de grens nog sperangel-wagenwijd open staat,
  en niet gesloten word, zal zo een getal alleen maar wie
  een tijdbom verder ticken !

  Like

 3. Ron zegt:

  Weer het bewijs dat de politiek de boel bij elkaar liegt en het gewone volk voor de zoveelste maal belazeren.

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Nederland heeft geen enkele invloed op het aantal aanwinsten uit de zandbak.
  Het lukt ons niet eens om er 1 terug te sturen.
  Om onzekerheid onder de bevolking weg te nemen, moet er een cijfer op tafel liggen, zodat de NSB, manneke P. voorop, ons dan kunnen uitleggen, dat het allemaal wel meevalt.
  Het echte nieuws is natuurlijk dat zowel de rotzooi in Den Haag als in Brussel niet van plan is om de tsunami te stoppen. Gelet op de positieve effecten van de haatlander op ons land, zou de instroom van 9 bijstandsmigranten al een stompzinnige daad zijn.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Het houdt niet op! Niet vanzelf! Willens en wetens, bedriegt het kabinet ons, wat de tsunami van de indringers- moslims- betreft. O, kloppen de cijfers niet, nou zeggen deze liegende politici, dan passen we de cijfers toch aan. Diep en diep triest hoe wij VERRADEN zijn en worden, door dat stelletje rovers, wat zich regering noemt!

  Like

 6. Elena zegt:

  Daar de roverheid niets zal ondernemen, zullen wij zelf dat gespuis moeten verjagen.
  Niet goedschiks…dan maar kwaadschiks.

  Like

 7. Edjan zegt:

  Het worden er waarschijnlijk meer dan 100.000. eerder 150.000

  Like

 8. carthago zegt:

  Klaas dijkhof begint zo te zien al een aardige barbaard te krijgen. Kan ook niet anders als je zoveel handen moet schudden van verwelkomde barbaarden.

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Alles blokkeren en boycotten wat met Islam te maken heeft.

  Like

 10. ype zegt:

  200.000 werd toch ook al genoemd door die Arabierenpartij??

  Like

 11. Edjan zegt:

  Nou ja, tel maar uit:
  58.000 in 2015 waarbij pas de laatste 4 maanden de kraan echt ver open stond. Zeggen we eens (schatting) 10.000 in de eerste 8 maanden en 48.000 in de laatste 4 maanden, dat is 12.000 per maand. Dan zou voor 2016 betekenen: 144.000.

  Like

 12. rightie zegt:

  Ik heb gehoord dat pas tien procent van dit tuig is gearriveerd. Negentig procent moet nog komen. En dat is natuurlijk de eerste lichting, zonder gezinsleden. Ik bid voor ontzettend veel regen en wind, totaal geen zomer dit jaar, zodat ze lopen te vernikkelen. Sorry, Nederland, dan moeten we maar even doorbijten maar ik hoop dat ze het hartstikke koud krijgen.

  Like

 13. Wahahahahahahahahaha volgens Samsom kan Nederland met gemak 200.000 asieleisers en schijnvluchtelingen met een smart phone hier heel geriefelijk huisvesten. Hen van nieuwe kleding voorzien, scholen, voeden en een voorkeursbehandeling geven. Met in het achterhoofd wetende dat de ‘heer’ Samsom ook een Bilderberger is net zoals Pechtold die deze landverhuizing als begin beschouwen en wetende dat het ergste nog moet komen. Samsom en Pechtold weten van A tot Z wat het Bilderberg-plan inhoudt, de rest van de reguliere politieke partijen laten zich er niet over uit, tenminste niet waar het hoort, in het publiek, in de Tweede Kamer en in actualiteitsprogramma’s. ‘Nederland krijgt 90.000 migranten in 2016’ Tja in een half jaar tijd zijn er 60.000 feestelijk onthaald door het randdebiele welkoms comité bestaande uit luchtfietsers op socialistische leest geschoeide mafklappers. Nou kan elk kind uitrekenen hoeveel er in 2016 vrolijk binnen kunnen wandelen zonder dat ze een stro breed in de weg wordt gelegd. Dus mijns inziens wordt het aantal asieleisers niet 90.000 maar 120.000, tel uit je winst, je AOW en je pensioentje…

  Like

 14. BigLJohn zegt:

  Ze goochelen met die getallen over – asielzoekers – gelijk Hans Kazan ons voor de gek houd met zijn illusionisten optredens. Want het grote publiek wil niets anders dan zich een illusie laten aanpraten. Ze weten dat ze genept worden, maar willen toch de voorstelling bijwonen. Mijn oma van moederskant die een grote speelgoedwinkel had zei het al; De mensen willen zelf dat ze voor de gek gehouden worden. De uitspraak van ype hierboven, komt beter overeen met de werkelijkheid. Mogelijk zijn het er nog veel meer dan 200.000 !!!

  Like

 15. jungleelephant zegt:

  En dat minimaal keer 4!Gloeiende;het ziet nou al zwart op straat!

  Like

 16. Jan zegt:

  Volkskrant noemt islamitische jihadisten ‘kwetsbaren’

  Amsterdam bouwt 2.700 woningen voor ‘kwetsbaren’

  Amsterdam bouwt 2.700 extra sociale huurwoningen voor vluchtelingen en psychiatrisch patiënten. De wachtlijst voor een sociale huurwoning voor vluchtelingen en psychiatrisch patiënten groeit. Gemeente Amsterdam grijpt in.

  De gemeente Amsterdam gaat met spoed 2.700 extra sociale huurwoningen bouwen. Zo moet de grote groep woningzoekende vluchtelingen, psychiatrisch patiënten en andere ‘kwetsbare’ Amsterdammers binnen drie jaar onderdak krijgen….

  De ‘kwetsbare groep’ bestaat naast vluchtelingen en mensen met medische problemen ook uit verslaafden, probleemgezinnen, mantelzorgers en slachtoffers van huiselijk geweld. In Amsterdam wordt nu maximaal 30 procent van alle vrijgekomen sociale huurwoningen toegekend aan deze ‘urgenten’. Verder wil de gemeente niet gaan omdat de ‘normale’ woningzoekende ook een kans op een huis moet houden.
  Zesduizend per jaar

  Doordat er relatief weinig sociale huurwoningen vrijkomen in Amsterdam, zo’n zesduizend per jaar, zijn er de afgelopen jaren lange wachtlijsten ontstaan onder de urgenten
  ….
  http://www.volkskrant.nl/binnenland/amsterdam-bouwt-2-700-woningen-voor-kwetsbaren~a4195974/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s