Vlucht naar het paradijs

Screenshot_5

(Door: Thomas K. Luther – Vertaling: E.J. Bron)

Getuigt het wantrouwen tegenover vreemdelingen – als deze op meervoudige legersterkte optreden en een eigen dominante “God” meebrengen – van slecht karakter? Nee! De scepsis tegenover vreemde dingen en vreemdelingen behoort tot de belangrijkste oerinstincten van de mens. Altijd al en overal brachten vreemdelingen onheil. Het begrip vreemdelingenvijandigheid is een goedkope leuze, die iets volledig normaals, ja, overlevingsnoodzakelijk wil zwartmaken. Ook de begrippen “haat”, “populisme” en “rechts” behoren tot dit jargon van de rood-groen-linkse “ware gelovigen”. De gevoelsopwelling “haat” is ontoelaatbaar en het begrip “populisme”, dat immers “dichtbij het volk staand” uitdrukt, wordt gedemoniseerd. “Rechts” is iets zeer verwerpelijks en wordt gelijkgeschakeld met de verering van het nationaalsocialisme. Tot het repertoire van het beleren van het volk en de “verdomming” behoort ook de door Merkel verbreide leugen dat de islam bij Duitsland zou horen.

De islam hoort noch bij Duitsland noch bij Europa. Hij hoort daar waar hij vandaan komt: in de woestijn. Hij mag dan een adequate religie voor achtergebleven samenlevingen zijn – in het Verlichte Europa hoort hij niet thuis. De islam is een verouderd, al in de 13e eeuw mislukt, systeem om het volk te beheersen, dat leeft van de autoriteit van een fantoom, van Allah – die in werkelijkheid de Joodse god Jahwe voorstelt. Een pijnlijke situatie voor zijn aanhangers – een catastrofe voor het theocratische apparaat: de onvermijdelijk toenemende kennis en de daamee toenemende betwijfelen van de boven alle uit tronende centrale figuur leidt tot de ondergang van zijn macht. Dat is nog te verkroppen: sowieso hebben de islamitische volkeren na een korte bloeiperiode niets meer bijgedragen aan maatschappelijke, geestelijke, technologische of wetenschappelijke ontwikkelingen.

Met het oog op de vluchtelingen moet men er zich – bij alle naastenliefde – van bewust zijn: er komen islamitisch gevormde mensen uit een achtergebleven cultuur naar ons toe voor wie wij, vanuit islamitische zienswijze, levensonwaardige kafirs, “ongelovigen”, zijn. En de Duitse regering is niet alleen niet de baas over de situatie, maar naïef – nodigt door de open deur de ISIS quasi uit om hier een bruggenhoofd de installeren. Strategisch passend willen de rijke “moederlanden” hier 200 extra moskeeën bouwen – die de bekennend moslim en huidige Turkse president Erdoğan vrijmoedig “onze kazernes” noemde. De terreur is hier aangekomen en nestelt zich in. Aangericht door Merkel – en ze is niet eens alleen. Groenen en linksen zouden nog veel meer deuren geopend hebben als zij aan de macht zouden zijn.

Van bovenaf – door kerkelijke, politieke en mediale volkspedagogen, die bedwelmd zijn door hun eigen goedmenschendom – wordt van de Duitsers verlangd hun instinctieve bedenkingen aan de kant te zetten. Nu moet “de Duitser” alle deserteurs van de desolate thuissystemen is zijn behoorlijk goed functionerende gemeenschap opnemen. Blijkbaar willen veel moslims niet op Allah´s paradijselijke hiernamaals wachten, ze willen dit al op aarde hebben – en het ligt redelijk dicht voor hun huisdeur. Hun handelen is heel begrijpelijk en was te voorzien. Hoe lang echter kunnen de jongeren het volhouden om zonder carrière alleen maar op een spaarvlammetje te leven? Tot welke uitwassen hun vroegere socialisering kan leiden, bleek in Oudejaarsnacht. En wat er zal gebeuren als hun dromen of hoop niet in vervulling gaan, is al langer te zien: specialisatie op criminele gebieden, No-Go-areas worden groter, hierbij hoort het verachten van de staat en staatsorganen. Uiteindelijk groeit de al bestaande islamitische parallelsamenleving verder.

En het gemiddelde Europese IQ, dat sowieso lager is dan dat van de Aziatische volkeren, wordt verder naar beneden gedrukt. De kwantitatieve toename van alleen maar arbeidskracht kan Europa´s toekomst niet garanderen. Dat is niets nieuws, maar een waarheid als een koe – die echter nog niet de weg heeft gevonden naar de vooraanstaande rood-groen-linkse koppen, respectievelijk om ideologische redenen genegeerd wordt.

In toenemende mate bespeurt “het volk” in de nu pas beginnende vluchtelingencrisis terecht een gevaar – het herkent het falen van de leiding en de opdringerige, betuttelende, ideologisch verstrikte of door de staat gecontroleerde media, die dom genoeg zijn om verbaal op de demonstranten in te slaan en daarom alom “leugenpers” genoemd worden. Ook de politieke elite vuurt oncharmante zaken op de demonstranten af: “Gespuis!” (Gabriel, SPD), “Idioten!” (Schäuble, CDU), “Bende!”(Özdemir, Groenen). Vooral de voor het voetlicht tredende Duitse minister van Justitie, Heiko Maas (SPD), is mateloos in zijn haat op het “gepeupel”. Maar “het volk” trekt alleen maar aan de noodrem. Het is intelligenter dan zijn meesteres en haar vazallen.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Thomas K. Luther

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Populisme", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allah, Allochtonen, Appeasement, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, christendemocraten, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, socialisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Vlucht naar het paradijs

 1. Een diepzinnige, deskundige analyse; niets op af te dingen!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. Guardiacivil zegt:

  Vanaf de 7e eeuw stilgestaan, geen ontwikkeling, geen vooruitgang, en dit moet samensmelten met onze maatschappij? Blokkeren en boycotten alles wat met Islam te maken heeft. Iedereen die maatschappelijk ontwikkeld is en dit met zijn/haar ingeslapen verstand hier op dit net leest moet heel hard en heel snel ontwaken en de schrik van zijn/haar leven krijgen. Islam = moslim = kromzwaard of ander middel = infiltreren = baarmoeder = overheersen en uitroeien van ongelovigen.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Onze regeringen, gedomineerd door de RODEN/LINKSEN, zijn VIJANDEN van de eigen bevolking geworden!

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Het westerse IQ zou sowieso lager zijn dan het Aziatische…? IQ alleen is niet zaligmakend.
  Er spelen veel meer karaktereigenschappen ’n rol om succesvol te zijn.
  Voorlopig moeten die Aziaten nog alles wat wij uitdenken kopiëren. Hèèl intelligent dus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s