“Vluchtelingen” ontvluchten Nederland massaal

Screenshot_17

(Door: “Spartacus”)

Het ruikt naar hout. Voor gratis Wifi op je smartphone moet je eerst de browser openen en je aanmelden op de website van de provider, en dat is irritant. De chocoladepasta begint na twee maaltijden al synthetisch aan te doen. Het weer haalt het gewoon niet bij het Levantijnse zonnetje. De Kebab smaakt hier zoals Goudse kaas uit Pyongyang voor ons zou smaken. En de vrouwen zijn ontegenzeggelijk – allemaal, stuk voor stuk – hoeren, maar als je er dan een keertje een uit pure verveling aanraakt, is dit frowned upon. Aldus de 3000 Nederlandse Ontheemdiërs die het in burgeroorlog rakende Europa in 2015 middels een barre wandeltocht, dwars door oorlogsgebieden als Keulen, hals over kop in gammele bootjes ontvluchtten.

Lees verder>>>
(h/t “Lis”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Hypocrisie, Immigratie, Nederland. Bookmark de permalink .

25 reacties op “Vluchtelingen” ontvluchten Nederland massaal

 1. Japio zegt:

  Aub en zo snel mogelijk op pleuren, als we moeten helpen hoor ik het graag.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Japio: 12.20. uur. Inderdaad, laat ze heel gauw teruggaan. Ik zou hoogstens een uitzondering willen maken voor “echte vluchtelingen”. Maar dat kunnen er hoogstens enige 10 tallen zijn. Gezien het gegeven, dat het vrijwel voor 99% kerels zijn, die bij ONS komen binnen wandelen! Echte vluchtelingen, zijn in mijn optiek dan hooguit christenen die uitgemoord worden, overal waar de BEULEN van IS opduiken.

   Like

 2. BertG. zegt:

  Duidelijk dus, dit waren dus geen “vluchtelingen”.
  Maar dat wisten wij al.
  En voor die shoarma die niet te vreten is moet je bij je oplichtende soort genoten zijn.
  Er is hier ook geen Chinees te vinden die lekker uit eten gaat bij een Chinees restaurant.

  Like

  • Driek zegt:

   ‘Ze raken ontmoedigd omdat het lang duurt om asiel te krijgen en om hun familie over te laten komen.’

   Nou, als die familie daar nog gewoon zit, dan zijn het geen vluchtelingen. We worden weer knap in de zeik genomen. Maar dat wisten we al.

   Like

 3. Edjan zegt:

  Hopen dat het goed koud wordt. Sneeuw, hagel en storm. Niet dat ik er blij mee ben maar misschien gaat er een ontmoedigende impuls van uit.

  Like

 4. Thoth zegt:

  (..)Er melden zich opvallend veel Irakezen aan voor vrijwillig vertrek: vorige maand 34.(.)

  Goh joh, het is toch wat, 34 op de 58000 ‘vluchtelingen’, oplopend naar 90000 ‘asielzoekers’…

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Kan de mogelijkheid uitgesloten worden dat de “terugkeerders” de vertrekpremie incasseren en vervolgens met de €1.750 in de zak een nieuwe poging wagen?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Ik geef u 100% kans dat ze dat doen. Voor velen is het een soort betaalde survival-camp met koek en zopie onderweg en vingerprojecten voor ’s avonds. Er zijn er volgerns geruchten bij die op 15 verschillende identiteiten rondreizen en dus met een leuk zakcentje via de Zwitserse nummerrekening terug gaan en weer een reis boeken.

   Like

 6. BigLJohn zegt:

  Ik vertrouw dit bericht niet. Het komt over als een Hoax. Een MSM Hoax wat met opzet via een achterdeurtje in de omloop is gebracht. De feiten zeggen mij totaal iets anders, namelijk dat er in de jaren 60 enkele duizenden Turken en Spanjaarden onze kant op kwamen, genaamd de gastarbeiders. Zij zouden maar tijdelijk hier blijven. Nu zo’n 40 jaar later zijn de Spanjaarden allang weg, maar de Islamitische gemeenschap is uitgegroeid tot wel zo’n 1,6 miljoen personen. Een op de 10 Europeanen is al Moslim. Al die Moslims die overal commentaar op leveren, hier niet weg te branden zijn, maar wel volop eisen ten berde brengen, die altijd ingewilligd worden, zitten te wachten op het uur U. Dat zij aangestuurd door figuren uit het midden Oosten uit hun holen kruipen om de Jihad tegen ons te beginnen. Welingelichte kringen becijferden voor het kabinet 90.000 nieuwe – vluchtelingen – voor 2016. Kan niet zegt het kabinet, hoogstens zijn het er 58000. Alweer een Hoax van laatstgenoemde, of misschien wel van alle twee. Wie zegt mij niet dat het er dit jaar wel eens 200.000 zullen zijn, maar dat niemand in Nederland dat mag weten ?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @BigLJohn:14.50. uur. Mee eens!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Maak je geen illusies! Het volkomen ongeletterde minderwaardige vullis blijft hier!
   Niet vergeten dat er tussen die “vluchtelingen” massa’s criminelen zitten die hun apenlanden ontvlucht zijn omdat ze daar gezocht werden voor moord en doodslag.
   Die blijven gegarandeerd hier…
   Zo dus hartelijk dank aan alle landsverraderlijke beroepspolitici die niets hebben gedaan om de tsunami te voorkomen, niets hebben gecontroleerd maar die stroom wilden gewoon binnen hebben gelaten… en die er dus voor gezorgd hebben dat wij in vanaf nu blootgesteld zijn en blijven aan moordenaars en verkrachters!!!

   Like

 7. “Vluchtelingen” ontvluchten Nederland massaal, nou massaal zou ‘k het niet willen noemen de instroom is wel massaal en diegenen die hun procedure om een of andere flut reden niet willen afwachten die zullen geduld moeten betrachten, het is niet zo dat ze met hun paspoort op zak de deur van het AZC achter hun reet dicht kunnen trekken, en vrij en blij kunnen doen wat ze zelf willen. Het gevaar zit er in wanneer dit niet goed onder controle wordt gehouden dat ze zich ondergronds aansluiten bij de slapende jihad cellen.

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Alleen de Hollandse pot en verder niets.

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Omgekeerd kunnen wij niet vragen om hutspot met goeie rookworst.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Opgeruimd staat netjes, zeg ik maar!

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Als dat zou kunnen !!! Geef die mensen hun paspoort terug en desnoods een vliegticket, dat is altijd goedkoper dat tientallen jaren een uitkering !!

  Like

 12. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 13. Ik ben 75 en heb jarenlang gewerkt en krijg maar een AOWtje met een klein pensooentje waar ik en mijn zieke vrouw maar net van rond kunnen komen. En die [vluchtelingen] krijgen een zakgeld, voor het niks doen, waar ik blij mee zou zijn. Wij moeten maar eens vragen,in het land waar zij vandaan komen om ZAKGELD ,daar krijg de kogel
  Stelletje leeghangers en zakkenvullers

  Like

 14. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Let ze maar knakken gasten land misbruiken eerder

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s