Vrouwenrechtengroepering “Frieda” opgericht in Keulen

Screenshot_19

(Vertaling: E.J. Bron)

In reactie op de afschuwelijke Oud & Nieuw excessen in Keulen is maandag de nieuwe neutrale vrouwengroepering “Frieda” opgericht. Het organisatieteam kwam voor het eerst bijeen op een met symboliek beladen plek in Keulen: de Sint Ursula kerk, waarin volgens de legende de stoffelijke resten van christelijke martelaarsters begraven liggen.

De mede initiatiefneemster, het Keulse raadslid en advocate voor familierecht Judith Wolter (Pro Köln), kondigde op haar Facebook-pagina aan dat “Frieda” niet alleen beperkt blijft tot online-acties, maar ook heel reëel in verschijning zal treden. Er zouden o.a. werkcolleges noodweer en hulp in de nood, zelfverdedigingscursussen voor vrouwen en politieke voordrachten en scholingen gepland staan. Politiek verzet tegen de islamisering en buitenlandse overheersing zou tegenwoordig vooral een zaak van vrouwen zijn! Zwaartepunt van de activiteiten zou in het begin het stedelijk gebied Keulen zijn, waar ook de oprichtingsleden vandaan komen.

In het oprichtingsmanifest van de groep staat letterlijk:

Wij zijn vrouwen van allerlei leeftijden, verschillende politieke herkomst en nationaliteit. We zijn moeders, oma´s, zusters en dochters. En we zijn het zat dat vrouwen in Duitsland in toenemende mate loslopend wild worden voor geïmmigreerde mannen, die onze Europese tradities en eeuwenlang bevochten vrijheidsrechten met voeten treden.

De schande van Oud & Nieuw van Keulen moet nu tot een ontwaken leiden. Juist bij ons vrouwen, omdat wij de eerste slachtoffers van een islamisering en het rechteloos maken in eigen land zijn!

 Rapefugees not welcome! Vrouwen, verzet je!

 Met rede, charme en humor! Maar ook met vastberadenheid en echte burgermoed!

 Ondersteun onze groep, deel en like deze site!

We zullen binnenkort nog meer activiteiten bekendmaken. In heel Duitsland op Facebook en met eerste acties ter plaatse in het Rijnland.

“Frieda”  – Vrouwen tegen de Islamisering en het rechteloos maken van het Avondland.

Keulen, 18 januari 2016

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E. J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

18 reacties op Vrouwenrechtengroepering “Frieda” opgericht in Keulen

 1. Edjan zegt:

  Veel succes, dames!

  Gelukkig wordt het woord “immigranten” genoemd, en niet weer het politiek correcte “mannen”.

  Like

 2. rightie zegt:

  Laat die rede, charme en humor maar thuis. Dit is een doodserieuze zaak. Dames, bewapen u. Organiseer clandestine weekend trips naar de landen van het voormalige Joegoslavie als u snapt wat ik bedoel.

  Like

 3. M.Gielen zegt:

  Geweldig! Een goed initiatief.

  Like

 4. madeleine zegt:

  Gaan ze hier nu ook een neo-nazistische slag aan geven zoals ze Pegida persé in het nazi-hoekje willen duwen? Of zou Merkel ondertussen van schaamte onder haar steen gekropen zijn?

  Like

 5. Peter Rissing zegt:

  Geachte Dames,

  Bent u echt geëmancipeerd en voelt u zich dus aangesproken?
  Kijk eens hier:
  http://www.frieda-frauenzentrum.de/medien/news/artikel/?tx_news_pi1%5Bnews%5D=170&cHash=c5351541321d75c2be8ed8fb3c9cbe62
  Na een beetje ‘doorklikken’ kunt u ook de pdf vinden.
  https://www.frauen-gegen-gewalt.de/fallanalyse-zu-schutzluecken-im-sexualstrafrecht.html
  Waaruit blijkt dat de Duitse rechtsspraak nu ‘Sharia-conform’ is, want:
  Conclusie:
  Kortom, de situatie in Duitsland is momenteel als volgt: alleen “nee” zeggen is niet afdoende om een van seksueel misbruik tot een strafbaar feit te maken.
  Overtreders kunnen momenteel in Duitsland ongestraft de uitgesproken wil van het slachtoffer aan hun laars lappen.
  Grond voor vervolging en de rechterlijke toetsing van verkrachtingsdelicten vormt niet het gedrag van de dader, maar het gedrag van het slachtoffer.
  Het centrale referentiepunt voor de strafbaarheid van feiten is het vermogen tot weerstand van het slachtoffer.
  Dit betekent dat bij een aanranding de verantwoordelijkheid voor wat strafbaar is niet bij de dader maar bij het slachtoffer ligt.

  Graag lees ik hieronder wat u hebt gedaan/geschreven om dergelijke misstanden in NL te voorkomen.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Het is op zich triest genoeg, dat het nodig blijkt te zijn. Maar het helpt geen donder, zolang de klootzakken van CDU/CSU en SPD, de grenzen wagenwijd open laten staan. Dames U moet bij de waanzinnig c.q. criminele madam Merkel zijn!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Tom. Wees blij en verheug U!
   Het zal nog vèèl erger moeten worden en dat zal het ook worden.
   Eerst dan zal de bevrijding komen.
   En de bevrijding gaat komen met het besef dat het zo niet langer kan!

   Like

 7. Koos zegt:

  Wie had dit een jaar geleden nog durven dromen?
  Feminisme zonder Politieke correctheid!
  Hopelijk komt er snel een Nederlandse tak.

  Like

 8. Peter Rissing zegt:

  Here we go again, dames.
  http://www.oe24.at/oesterreich/chronik/Sex-Taeter-verhoehnt-sein-Opfer/220391132
  Wanneer laat u als bedreigde bevolkingsgroep van u horen?
  Is dit uw voorland?
  http://www.frontpagemag.com/point/175434/1-4-swedish-women-will-be-raped-sexual-assaults-daniel-greenfield

  Ps.
  Voorland: Bestemming van een geploegde akker (crypt.)
  Koran, soera 2:223
  http://www.answering-islam.org/Dutch/arlandson/akkersmeisjes.htm

  Like

 9. Pingback: Vrouwenrechtengroepering “Frieda” opgericht in Keulen – Rechtsaf doorzee

 10. Jan zegt:

  Afghane schnitt Ehefrau in Wutanfall die Nase ab

  Das Schicksal einer Afghanin, deren Ehemann ihr in einem Wutanfall die Nase abgeschnitten hat, sorgt international für Entsetzen. Menschenrechtsaktivisten forderten am Dienstag eine harte Bestrafung: Solche “brutalen und barbarischen Taten” müssten streng geahndet werden, sagte die Menschenrechtsaktivistin Alema in Kabul.

  Gul wurde als Jugendliche mit ihrem Mann zwangsverheiratet. Nach eigenen Angaben wurde sie regelmäßig von ihm misshandelt. Daraufhin sei sie zu ihren Eltern geflohen, die in einer von den radikalislamischen Taliban kontrollierten Gegend leben.
  Ehemann schwor auf den Koran

  Dort habe ihr arbeitsloser Ehemann nach einem Mediationsversuch auf den Koran geschworen, dass er sie nicht mehr verletzen werde, berichtete Gul weiter. Doch kurz nachdem sie zu ihm zurückgekehrt sei, habe er ihr die Nase abgeschnitten.

  http://www.krone.at/Welt/Afghane_schnitt_Ehefrau_in_Wutanfall_die_Nase_ab-Weltweites_Entsetzen-Story-491920

  Like

  • Republikein zegt:

   Dat is echte liefde man.

   Toen Feng Lung (30) erachter kwam dat haar man een affaire had, was ze zo kwaad dat ze maar één oplossing zag: zijn penis moet eraf.

   Haar man Fan Lung (32), vader van vijf kinderen, stuurde via het mobieltje van zijn vrouw een email naar zijn eenentwintigjarige minnares. Hij vergat alleen even uit te loggen, waardoor zijn vrouw geconfronteerd werd met meerdere liefdesberichten. Ze was woest, greep naar de keukenla en liep naar de slaapkamer. Haar man lag vredig te slapen, dus ze kon ongemerkt met de schaar zijn zaakje eraf knippen.

   De man ging direct met het afgeknipte lid naar het ziekenhuis en daar waren ze in staat om het weer vast te maken aan zijn lichaam. Alleen was zijn vrouw zeker niet van plan om hem er zo makkelijk vanaf te laten komen. Ze is het ziekenhuis in gelopen, stiekem zijn kamer opgegaan en heeft hem er weer afgeknipt. Om te voorkomen dat ze hem weer vast zouden zetten, gooiden ze hem het raam uit.

   Minuten later kwam er iemand het ziekenhuis ingestormd en vertelde dat er een naakte bloedende man buiten een vrouw stond te slaan. Het ziekenhuispersoneel hield hem tegen en behandelde de gewonde vrouw, toen ze erachter kwamen dat zij voor de tweede keer zijn penis eraf had geknipt.

   En ze leven nog lang en gelukkig.
   Doorlopen mensen, er is niets aan de hand.

   Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Ik ben zelf niet bepaald een seksliefhebber en hoe mensen elkaar liefdevol willen versieren (zoals dat bij Romeo en Julia van William Shakespeare gebeurd en wat ik bij dat islam-ongedierte in Keulen en Duitsland NIET goedkeur!) zou me onverschillig moeten laten. Als er al iets is wat de ideale liefde betreft, waar ik wel vreselijk om kon lachen, dan is het wel een leuk fragment uit een Nederlandse komediefilm uit 2004 waar ik helaas de titel niet van ken.
  Er was in deze film een scene te zien waarin een groot tienermeisje met blond haar (gebonden in een paardenstaart) en gekleed in een lange bruine geblokte jas met daaronder een korte roze trui en een lichtblauwe spijkerbroek, een huis binnenging waar zich een stevige gebouwde jongeman bevond (gelukkig GEEN islamitische aanrader!) met bruin haar en hij was gekleed in een bruine trui met beige mouwen en een donkerblauwe spijkerbroek.
  Het meisje had als (actrice)naam Bianca en de jongen werd Jimmy genoemd. Jimmy was bezig om een andere blonde jongedame, die op een bank zat te lezen en wiens naam niet werd vernoemd, het hof te maken totdat hij Bianca opeens ontwaarde. Bianca vroeg aan Jimmy of hij daar in het huis woonde terwijl deze antwoordde dat hij op iets beters wachtte en dat scheen Bianca te wezen! Hij begon haar te versieren waarna Jimmy de jas van Bianca uit deed en zo haar jeans waren te zien die zeer strak en hoog zaten gespannen over haar prachtige achterwerk!
  Jimmy had schijnbaar gewoon zin om met Bianca seks aan te gaan of naar een bioscoop af te reizen hoewel zij aangaf dat ze al een afspraak had. Jimmy vond dat ze dan maar haast moesten maken waarna hij Bianca optilde en haar over zijn rechterschouder nam alsof ze gewoon een zak meel was! Hoewel Bianca een erg gewichtige (letterlijk) jongedame was kostte het Jimmy weinig moeite om haar weg te dragen. Bianca bezat een mooi en flink achterste waar haar jeans erg strak overheen spande en wie weet voelde Jimmy er wel wat voor om daar eens een grote hoeveelheid klappen op te geven!
  Hij voerde haar met een juichende overwinningskreet door een deur heen en Bianca gaf via een non-verbale manier of gebarentaal richting het andere meisje aan dat ze niet erg veel van haar “verloofde” begreep! Deze trok alleen een verbaasd en zuur gezicht omdat ze schijnbaar inderdaad niets snapte van deze “romantische” scene en bij Romeo en Julia vast niet snel voorkomt. Helaas spelen allochtoonse aanranders niet snel tot de laatstgenoemde personen en wat mij betreft trappen de belaagde vrouwen in Duitsland met hun schoenen, laarzen of hoge hakken keihard in de kruizen van dat tuig!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s