Wat een imam uit Keulen betreft, zijn de vrouwen die werden aangevallen daar zelf debet aan

Screenshot_32

 Haatbaard imam Sami Abu-Yusuf van de salafistische moskee “Al-Tawhid” in Keulen.

(Door: Oliver Lane – Vertaling: “delamontagne”)

Dit toont weer eens de leugens van de socialistische vrouwen en de feministen aan; deze imam verklaarde dat de aangevallen zelf verantwoordelijk zijn voor de seksuele agressies: zolang onze vrouwen zich kleden zoals zij zelf willen, krijgen zij hun verdiende loon. Aldus deze imam. Zijn toespraak laat duidelijk zien dat een en ander wordt gebagatelliseerd en men de sharia in wil voeren. Het is toch het toppunt dat deze imam de westerse vrouwen beschuldigt en hun manier van kleden afkeurt, nota bene in hun eigen land. Maar voor imam Sami Abu-Yusuf van de salafistische moskee “Al-Tawhid” in Keulen zijn de slachtoffers van de aanvallen op Nieuwjaarsdag zelf verantwoordelijk voor deze daden, omdat zij zich “niet netjes kleden” en bovendien parfum gebruiken.

De uitleg die hij vanuit zijn salafistische visie gaf dat er honderden vrouwen werden aangerand door bendes islamitische migranten in allerlei Duitse steden was de volgende: De gebeurtenissen met Oud & Nieuw kwamen door de fouten van vrouwen zelf, want zij waren gedeeltelijk “naakt” en gebruikten bovendien parfum. Het  verbaasde hem niets dat de mannen tot de aanval overgingen;”het is alsof er olie op ´t vuur werd gegooid”. De  toon van zijn betoog hoeft geen verwondering te wekken, want sinds de massa-immigratie van moslims namen het geweld en de verkrachtingen hand over hand toe.

De reporter van dit verhaal zei tegen zijn toehoorders dat het wel moeilijk wordt om vast te stellen aan  wie Duitsland nu eigenlijk toebehoort, aan de immigranten  of  aan de  eigenlijke  Duitsers. Hij liet ook blijken dat dit nog maar een opmaat was voor de dingen die staan te gebeuren. Die zullen nog veel erger zijn.

Een voormalig politieman drukte zich op een dergelijke manier uit over de massa-immigratie. Hij zei dat het merendeel van de misdaden begaan door migranten vaak niet worden geregistreerd en aan de bevoegde instanties worden doorgegeven. Volgens zijn ervaring komen de migranten niet voor een “beter leven” naar  Duitsland, maar om zich in bendes in de georganiseerde misdaad te begeven.

De opkomst van het salafisme in Europa is de voornaamste bezigheid voor inlichtingen-diensten. Het wordt beschouwd als de meest pure en originele versie van de islam, die zich vasthoudt aan de meest letterlijke geboden van de koran.

Breitbart in Londen rapporteerde onlangs over de activiteiten van de extremistische salafistische moslims in Duitsland: de massarellen waaraan honderden  mannen, gewapend met messen, stokken en  ijzeren staven deelnemen  tegen de politie en Koerden, zoals onlangs in de straten van Hamburg, laten zien  hoe de nieuw gearriveerde “migranten” zich gedragen.

Breitbart meldde in september over het gedrag van deze radicale Salafisten, die hun leden naar de spoorstations en de vluchtelingenkampen in het zuiden van het land sturen om er nieuwe leden te werven onder de pas aangekomen moslims. Een woordvoerder van de  Beierse veiligheidsdienst vertelde: “De Salafisten proberen in contact te komen met pas aangekomen  alleenstaande ´adolescenten´, die zonder familie in Duitsland aankomen en die ondersteuning en contacten zoeken”.

Bron:
http://lesobservateurs.ch

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Door: Oliver Lane

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Berbers, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, Seks, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op Wat een imam uit Keulen betreft, zijn de vrouwen die werden aangevallen daar zelf debet aan

 1. Guardiacivil zegt:

  Door die woestijnkamelen alles goed praten en de schuld bij de meisjes/vrouwen leggen. Eigenaardig toch dat de elite dit beter begrijpt dan u en ik.

  Like

  • tjonge zegt:

   ik stel voor dat we met een groep mensen naar soedie arabie gaan en al die aangeklede burka tenten gaan verkrachten.
   daarna zullen wij verklaren aan de arabische media dat het de tenthoeren hun eigen schuld is, want ze dragen geen westerse kleding, dus uitgelokt.
   .
   ben benieuwd of we dat land levend verlaten…..

   Like

 2. Mirjam zegt:

  Ze moeten terug naar hun land en de Europese grenzen moeten voorgoed voor dat soort volk gesloten worden. Ze zijn gek en alle mensen hier zijn dat ook door hun hier binnen te laten en toe te staan dat ze hun grootheidswaan botvieren en de landen willen overnemen.

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Die Sami Abu-Yusuf verdient het dat iemand een kogel door zijn kop jaagt. De justitie in Duitsland laat zulke lieden toch maar hun gang gaan, net als in Nederland. Grote praat van de overheden om zulke schoften niet het land binnen te laten zijn niet meer dan notoire leugens, want de Islamisatie dient immers voortgang te vinden. Demonstreren tegen de Islam is wel een goede zaak. Helaas is het wel zo gelegen dat de honden blaffen, maar de karavaan verder trekt !

  Like

 4. Frans de Wit zegt:

  Vuile hufter die vent. Van mij mag die hufter eens flink gebonkt worden tot bloedens toe. Hij vraagt er tenslotte zelf om, niet dan?

  Like

 5. Duchesne zegt:

  Dit is de eerste keer dat ik na drie regels van iets te hebben gelezen moet kotsen. Dit is openlijke toestemming vanuit de “kerk”. Nu gaat het snel, dit is een regelrechte oorlogsverklaring vanuit de
  Islam tegen de Europeese bevolking.
  Geen woorden meer voor, hier eindigd de vrijheid tenzij we de wapens oppakken. Dit kan niet meer.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Duchesne: 21.35. uur, op 20/01. Tenzij we de wapens oppakken. Daar heeft U een punt, maar gelooft U mij maar, dat de vuile verraders in de Duitse regering, en van de rode fascistische EUSSR, het leger en de politie opdracht zullen geven, om dan op deze burgers te gaan schieten. We zijn verraden, door alle partijen, met name door socialisten, sociaal-democraten, christen-democraten, liberalen, en links-liberalen. En neemt U maar van mij aan, dat de RODEN der EUSSR, hun SS Politie tegen ONS inzetten, EUGENDFOR!

   Like

 6. elisah zegt:

  Die imam is het trouwens helemaal zelf schuld als er wraak genomen wordt.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Wiezo is zo een stinkende moslimrat in Europa ?

  Like

 8. elisah zegt:

  Dat de vrouwen gedeeltelijk naakt waren, slaat toch echt nergens op, midden in de winter loopt geen enkele vrouw half naakt rond. En ze hadden parfum op? Ja ja, de Duitse dames verzorgen zichzelf goed en stinken niet een uur in de wind zoals die met synthetische lappen ingepakte moslima’s.
  Het lijkt er verdacht veel op dat deze imam bij de aanrandingen mee gedaan heeft, hoe komt hij anders aan deze kennis?

  Like

  • Dat laatste is natuurlijk altijd mogelijk en voorts: Ach, die lui spreken al van ‘naakt’ als een vrouw geen hoofddoek draagt!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Mischien kreeg deze haatbaard wel een nat kruis van het zien van al die halfnaakte deernen.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   De afgelopen decennia hebben de vrouwen in Keulen “halfnaakt” en met parfum op door Keulen gelopen. Er is nog nooit een massale verkrachting voorgekomen.
   Nu in hetzelfde jaar dat Merkel de grenzen heeft opengegooid worden vrouwen massaal verkracht.
   De immam heeft vanuit de koran gelijk. Vrouwen die zich niet bedekken en met parfum op ’s nachts de straat op gaan zijn hoeren en mogen verkracht en zelfs gedood worden.
   Zijn gelijk bewijst mijn gelijk. De islam is de grootste doodsvijand van onze samenleving en moet verboden moet worden. Dit houdt in dat iedereen die moslim is staatsgevaarlijk is, en bij de geringste twijfel gedeporteerd dient te worden!

   Like

 9. carthago zegt:

  Deze barbaard weet blijkbaar hoe de dames eruit zagen , want hij was er die nacht natuurlijk bij in keulen.De monstertentakels van dit gedrocht moeten natuurlijk duidelijke tentakel afdrukken achtergelaten hebben, dus de plisie heeft het uiteindelijk toch nog gemakkelijk met opsporen.

  Like

 10. Scheerzeep NU zegt:

  Een gore vuilbekkerij, die Islam.
  Het beste is om dit land In te smeren met reuzel. Kaantjes aan de voordeur. HEMA-worst om de lantaarnpaal. Stukjes vetspek op de stoep. Zwijntjespardijs. Knorretjeshof.

  Like

 11. Berthe zegt:

  Tja, als deze imam in Sliedrecht woonde, stond zeker de politie al op de stoep……….

  Like

 12. Niets nieuws. Want niet alleen w i j weten, dat ze deze zienswijze koesteren, zelfs Links kan dat weten: Tenslotte gaat het hier over ‘Salafisme.’
  Maar ja, daarom verstopt Links zich dan ook altijd direct weer achter “argumenten” als: “Maar het zijn toch ook niet allemaal Salafísten…..”
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 13. cassandrasez zegt:

  Parfum? Je bedoelt, eau de *Cologne*

  Like

 14. jungleelephant zegt:

  En zo’n wandelende bacterie mag dat zo maar zeggen zonder dat er sancties volgen,zoals een scherpe veroordeling en een enkeltje heimat???Hier sta je voor “minder”voor de rechter!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @jungleelephant: 22.25. uur, op 20/01. En dan te weten, dat de rode fascist RIESSEN, net als deze HAATBAARD, zomaar mag oproepen tot het vermoorden van Wilders, en het deporteren van meer dan 1 miljoen Nederlanders, die PVV stemmen! De vieze roden heulen met de islam!

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Daar heeft u gelijk in,Tom.Het is onvoorstelbaar wat die zich allemaal kunnen permitteren zonder ook maar enige gevolgen te hoeven dragen!

    Like

 15. C.A.Barstow zegt:

  Smerige zwakzinnige haatbaard, onvoorstelbaar dat zulke barbaren niet allang terug de woestijn ingejaagd zijn om daar die middeleeuwse staten met hun verachtelijke islamitische nazi ideologie te vergiftigen.

  Like

 16. Sjaak zegt:

  INDOKTRINATIE PUUR ! Kotz !

  Like

 17. Elena zegt:

  Hoogste tijd voor een internationale verbrandingsdag van koran en moslimpoppen.

  Like

 18. Bas zegt:

  Eerlijk is eerlijk, zelfs voor een Moslim verdiend zijn baard geen schoonheid prijs !

  Like

 19. Elena zegt:

  Deze woorden kwam ik zojuist tegen……..

  Wir wollen keine salafisten schweine

  Like

 20. ieznogoedh zegt:

  De vraag aan wie Duitsland toebehoort, aan de Duitsers of aan de crimigranten, laat zich niet eenvoudig beantwoorden.
  Voor de “normale” Duitsers is het duidelijk, Duitsland behoort toe aan de Duitsers.
  Voor moslims is het een ander verhaal. Aan hen behoort namelijk de hele wereld toe. Er moeten weliswaar nog grote delen worden veroverd, maar daaraan werken ze hard met hulp van de policor elite en dat is ook het enige waaraan ze hard werken, oh ja, en het afslachten van mensen, daaraan werken ze ook wel hard.

  Like

 21. koddebeier zegt:

  Deze imam maakt zelf al duidelijk dat moslims niet in een westerse beschaving passen cq. thuishoren !!
  Dus allemaal retour naar het land van herkomst al dan niet gedwongen !

  Like

 22. joopklepzeiker zegt:

  Dit is oproepen tot geweld , oppakken dit stuk vuil en opbergen cq uitzetten .

  Like

 23. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s