Wenen: Verkrachting in het Prater – dader kan niet uitgezet worden

Screenshot_22

(Vertaling: E.J. Bron)

De 18-jarige vrouw zou midden in het Prater in Wenen zijn verkracht door een Afghaan. De verdachte zou zich om 02.30 uur ´s nachts op haar gestort hebben en kon uiteindelijk door twee bewakers worden tegengehouden. Nu zit de vermoedelijke dader in voorarrest. Als “asielzoeker” kan hij echter niet naar zijn land van herkomst worden uitgezet en geniet hij verder bescherming in Oostenrijk. In zijn vaderland zou hem namelijk de doodstraf dreigen.

ongecensureerd.at

Verdachte is zich van geen schuld bewust

De verdachte had het slachtoffer in de sneltram van de Wiener Neustadt naar Wenen ontmoet. Ze kwamen met elkaar in gesprek en besloten in het Prater een alcoholisch drankje te kopen en verder te praten op een bankje in het park. Al snel werd het de 18-jarige te bont en ze wilde afscheid nemen. Omdat de Afghaan dit niet beviel, zou hij zich aan haar hebben vergrepen.

Pas toen het meisje schreeuwend over het grasveld liep, konden twee bewakers uit het Prater te hulp snellen en de vermeende verkrachter vasthouden tot de politie arriveerde. De “asielzoeker” heeft weliswaar een bekentenis afgelegd, maar kan desondanks niet worden uitgezet. Hij is bovendien van mening dat het meisje ook seks wilde. Daarom is hij zich van geen schuld bewust.

Het slachtoffer wordt ondertussen nog steeds n een zware shocktoestand in het ziekenhuis behandeld.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Immigratie, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Wenen: Verkrachting in het Prater – dader kan niet uitgezet worden

 1. Jean zegt:

  Een reden te meer om dergelijke smeerlap terug te sturen, opgeruimd staat netjes.
  Mocht er ooit zo een perverse eikel met zijn poten aan mijn dochters of kleindochters zitten die zou het kunnen gaan uitleggen aan die maagd van 72 die op hem staat te wachten….

  Like

 2. Driek zegt:

  Ze kwamen met elkaar in gesprek en besloten in het Prater een alcoholisch drankje te kopen en verder te praten op een bankje in het park.

  Ja, domme meisjes blijf je altijd houden natuurlijk, maar deze is dan wel heel erg dom, om met een slecht Duits sprekende Afghaan op een bankje in het park gaan zitten. Dat meisje zal in ieder geval nimmer meer met een Afghaan of andere culturele aanwinst gaan flikflooien. Al doende leert men!

  Like

 3. Edjan zegt:

  Zich van geen schuld bewust zijn, liegen en bedriegen zonder een spier te vertrekken, altijd het slachtoffer spelen, moord en brand schreeuwen als ze zich tekort gedaan voelen, stap voor stap verder gaan en het ECHTE slachtoffer steeds verder in de hoek drijven.
  Intussen: stelen, vernielen, aanranden, verkrachten en moorden.

  Het komt me zo bekend voor. Stel dat je een relatie hebt met iemand die zo is (behalve het verkrachten, stelen en moorden) dan loop je op een gegeven moment toch gillend weg!

  Er is nog NOOIT iets positiefs uit de islam voortgekomen, het leek er even op, zo ongeveer in de 11de – 14de eeuw, maar dat was gepikt van de Byzantijnen. Moslims zijn achterlijk en bereiken niets, vandaar die walgelijke slachtofferrol.

  Zolang wij daar intrappen, gaat dit steeds verder en verder. Gewoon ter plekke kapot schieten is echt de enige oplossing.

  Like

 4. Japio zegt:

  Gewoon voor het vuurpeloton zetten, hoor je nooit meer wat van.

  Like

 5. Verdachte is zich van geen schuld bewust, nee natuurlijk niet dat is ook weer zo’n randdebiele moslim met een IQ van 60 – 75 die het gewoon vindt dat om elke westerse vrouw die hem bevalt aan te randen of erger te verkrachten. Dit is op het Bilderberg leest geschoeid beleid. De grote lijnen zijn al lang geleden uitgezet door deze mensen die onder de noemer van Bilderberg, NWO, NEO nazisme, VN en ander duistere organisaties die de islamisering als hefboom voor een grote totalitaire staat of zelfs een wereld regering willen maken…

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Wat een geweldige verrijking, toch? Tenminste volgens de RODEN en de politieke elite. Je verwacht het niet hé, van deze ingenieurs, neurologen, oogartsen. Want volgens de socialisten, sociaal-democraten, christen-democraten, en laffe liberalen, zijn het allemaal hooggeschoolden. Krankzinnigen regeren!

  Like

 7. Vluchtelingenwerkster: 90% van vluchtelingen onaangenaam. Ze minachten vrouwen
  Duitsland, januari 2016

  Een medewerkster van een AZC in Hamburg die uit idealisme wilde werken in de opvang van vluchtelingen, zegt in Die Welt dat haar samenwerking met 90% van de asielzoekers onaangenaam is. Hieronder haar verhaal.

  ‘Ze eisen een woning en een chique auto’
  ‘Velen zijn extreem veeleisend. Ze verlangen dat ik hen aan een woning, chique auto en in het beste geval ook aan een goede job help. Wanneer ik uitleg dat dat niet gaat, worden ze agressief. Een Afghaan heeft zelfs gedreigd me van kant te maken. Enkele Syriërs en Afghanen wilden in hongerstaking gaan tot ik hen aan een ander onderkomen zou helpen. Wegens dergelijke zaken moesten we de politie diverse keren oproepen’.

  Valse verklaringen
  ‘Ze leggen valse verklaringen af. Ze zwaaien met een papier en vertellen een verhaal dat gewoon niet kan kloppen. Ze houden daar dan aan vast en als ik dan met collega’s praat, kom ik te weten dat ze aan hen een totaal ander verhaal hebben verteld’. Lees verder >>>> http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/6309

  Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  De doodstraf heeft hij sowieso verdiend. Terug sturen dus. Om kosten te besparen, de Donau over zwemmen met een blok beton om zijn nek kan natuurlijk ook.

  Like

 9. Het Volk brulde om de doodstraf. En toen die er dan eindelijk was werden ze, de een na de ander, voor de kleinste overtredingen hiertoe veroordeeld.

  Like

 10. Moslim randt 14-jarig meisje aan – is de schuld van zijn islamitisch gebed

  Alsof de situatie voor Zweedse meisjes en vrouwen niet alreeds alarmerend is, heeft verleden jaar een tsunami van islamitische jongemannen het land overspoeld – wat voor het eerst sinds het begin van de volkstelling een overschot aan mannen heeft opgeleverd – met als gevolg een gigantische golf van geweld en seksuele intimidatie. Een 40-jarige moslimman die een 14-jarig meisje in de bus had aangerand probeert zijn religieuze overtuiging als excuus te gebruiken.

  Het meisje was van school op weg naar huis toen de man naast haar ging zitten en na enige tijd tussen haar dijen begon te strelen. Het meisje duwt zijn hand weg en zegt dat ze daar niet van gediend is. Maar al snel brengt hij zijn hand terug.

  Het meisje is bang en durft niet van zich af te bijten, het islamitische gefriemel duurt circa vijftien minuten. Ondertussen stuurt ze sms’jes naar haar moeder en schrijft wat er gaande is, waarop haar vader opbelt en zegt dat die haar bij de bushalte opwacht. Waar hij resoluut handelt en zich in de bus begeeft om de geilmoslim naar buiten te trekken, en bij zijn kraag houdt tot de politie arriveert.

  Volgens de moslimman is het mogelijk dat hij tijdens zijn islamitisch gebed het meisje “per ongeluk” aangeraakt heeft.

  Bron
  http://fenixx.org/

  Like

 11. Pingback: Wenen: Verkrachting in het Prater – dader kan niet uitgezet worden – Rechtsaf doorzee

 12. Guardiacivil zegt:

  Kloten afbinden, valt het er vanzelf af na verloop van tijd.

  Like

 13. Opnieuw ben ik verbaasd (en eigenlijk boos) op de simplistische reactie hierop!
  In de Koran staat duidelijk, dat elke moslim mag VERKRACHTEN! Dat is elke moslim(jongen) van kinds af aan middels het (moeten) lezen van de “heilige’ Koran geïndoctrineerd! Alle vrouwen zijn Sharia-gewettigd minderwaardig!
  Alle NIET-moslima’s zijn in hun moslimogen “hoeren” (vaak “onrein” … moslims geven haar dan geen hand!), maar ze mogen wel volgens de Islam (Koran-legaal!) verkracht worden! Daar zijn ze dan heel huichelachtig niet “onrein genoeg” voor!
  De Koran stelt ook, dat NIET-moslima’s als seksslaven gehouden mogen worden!
  En dat gebeurd dus (eeuwenlang!) dagelijks! En NOG STEEDS is er geen (beschaafd) land wat zich daar druk over maakt! “Dom huichelachtig en naïef Nederland” dus ook na “Keulen” nog niet!
  Schande!
  Wij “Nederlanders” (dank zei onze “dubbele agenda houdende” politici en alle domme “links-stemmende”- en nog steeds hypocriet “wegkijkende” bevolking) wil deze “vredelievende Islamitische religie cultuur” nog steeds “respecteren” als een Geloof net als het Christendom! Nog steeds zonder enige echte kennis van deze Middeleeuws achterlijke sekte!
  (Opzettelijk verzwegen en puur misleidt door de egocentrische “linkse Haagse politici”, die deze moslims massaal invoeren … uitsluitend om hun “teruglopend autochtoon electoraat” met z.g. arme moslims aan te vullen! (Alle “vluchtelingen” worden nl. hier uitkeringsgerechtigd! MAAR WEL OP- EN TEN KOSTE VAN UW PORTEMONNEE !)
  Een PvdA-Credo!
  NB: Het recent PvdA-inburgerings-plan gaat ONS wel tot rond de 2000 Euro per moslim kosten! En dan hoeven die het (na die peperdure cursus) nog niets eens te zijn het met onze cultuur, waarden en normen!
  Zullen ze ook niet worden!
  Kijk na een kwart eeuw hier aanwezig maar eens naar de moslims om ons heen!
  ZE MOGEN VAN DE ISLAM IN GEEN ENKELE ANDRE SAMENLEVING INTEGREREN!
  En dat doen ze NERGENS!
  Ik heb het al zo vaak geschreven en gemaild, maar ik vrees, dat Nederland en Europa “net zo dom ingeslapen zijn als in de dertiger jaren bij de openlijke (militaire) opkomst en oorlogsretoriek ” van Hitler en zijn Nazi’s als NU de Islam met zijn miljoenen (verplichte!) volgelingen, die zij nu al onder ons hebben “geplaatst” (Dank zei Links/Christelijk- en nu zelfs leugenachtig egoïstisch Liberaal De Haag en .. goedgelovig- en onbenullig gezagsgetrouw Nederland!)
  Hier “wakker worden”?
  Misschien als ook hier meer “Keulen-incidenten” gaan komen (die zelfs Den Haag niet meer kan verdoezelen en/of politie- en media-geïnstrueerd kan censureren!)
  Nu pas komen er ook “Keulen-incidenten” uit Finland naar buiten!
  Wordt U pas wakker als uw dochter of u zelf op straat aangerand of verkracht wordt?
  Het lijkt wel zo!
  DE ISLAM MOET (wereldwijd als een ons allen bedreigende dictatuur) VERBODEN WORDEN!

  Like

 14. jungleelephant zegt:

  Op hem zou de doodstraf wachten?Nou en?Zal hij het wel verdiend hebben!

  Like

 15. Hendrik M. zegt:

  Sorry hoor, eigenlijk verdient zo’n trut niet beter.
  Met zo’n figuur praten, dan zuipen en daarna naar het park….

  Like

 16. guusvelraeds zegt:

  Het slachtoffer wordt ondertussen nog steeds in een zware shocktoestand in het ziekenhuis behandeld.

  Zou me niet verbazen als haar shock vooral ook betrekking heeft op het feit dat het multiculturele bouwwerk (door jaren schoolse indoctrinatie erin geplant) in haar hoofd met donderend geraas in elkaar gevallen is. Overigens zal deze “vluchteling”in zijn thuisland Afghanistan nooit de doodstraf krijgen. Eerder zal hij als slachtoffer gezien worden. Slachtoffer van een westerse ongelovige en waarschijnlijk half naakt geklede hoer ‘s-nachts om 02:00 uur op een bankje in een park. Een sharia rechtbank zal in no time korte metten maken met de aanklacht van dit meisje. Haar stem is slechts de helft waard tegenover de stem van de dader. Schop de kerel gerust het land uit. Hem zal daarginder weinig gebeuren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s