Asielzoekers hoeven niet betalen voor opvang

Screenshot_34

Staatssecretaris Dijkhoff van Veiligheid en justitie (VVD).

(Door: Jorn Jonker)

DEN HAAG – Asielzoekers hoeven in Nederland niet voor hun opvang te gaan betalen. In steeds meer andere Europese landen wordt een deel van hun vermogen ingenomen om de rekening te betalen, maar staatssecretaris Dijkhoff (Veiligheid en Justitie) ziet daar weinig in.

“Wij versoberen al op een andere manier”, reageert hij op het nieuws dat in Duitsland ook een rekening wordt gepresenteerd aan vluchtelingen. Volgens Dijkhoff heeft de maatregel “symbolische waarde” maar lost die weinig op.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Hypocrisie, Immigratie, Naïviteit, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

27 reacties op Asielzoekers hoeven niet betalen voor opvang

 1. E.J. Bron zegt:

  Quote: Hij wijst erop dat asielzoekers hier meewerken in de opvang. “Ze doen bijvoorbeeld de schoonmaak.”

  Is die Dijkhoff nu écht zo naïef of simpelweg niet geïnformeerd!? Denkt hij nu echt dat een islamiet met een emmer met sop en een dweil de vloer gaat schoonmaken??? Daar zijn toch vrouwen voor!!! 😦

  Like

 2. Harry zegt:

  Asielzoekers die HIER NIET hoeven te betalen zullen een aanzuigende werking uitstralen naar soortgenoten in landen waar dat wél moet , ergo , straks komen er NOG meer hier heen !

  Met wat voor klootzakken zitten we toch opgescheept in deze debiele regering ?
  Een bende leugenaars , dieven , etc, etc .
  En dan gaan ze met een verbaasd gezicht staan vertellen dat ze niet begrijpen waarom er steeds minder mensen nog in politici ( of politiek ) geloven .
  Nou , ik snap het best , bij mij heb je na de eerste misstap afgedaan , politici liegen en bedonderen continu .
  Erger me kapot aan aan die ongeschoren smoel van die Dijkhoff , waarom probeert ie op een moslim te lijken ?

  Ons land móet gewoon kapot !
  En dat noemt zich LIBERAAL ?

  Like

  • Driek zegt:

   Harry zegt: Erger me kapot aan aan die ongeschoren smoel van die Dijkhoff , waarom probeert ie op een moslim te lijken ?

   Ik vind dat al die Nederlandse mannen met hun ongeschoren koppen en ringbaardjes op een moslim lijken, dat is momenteel mode. Ze lijken nu allemaal op haatbaarden.

   Like

 3. Elena zegt:

  De asieleisers die alles gratis krijgen plus zakgeld komen wat “uitkering” betreft boven een bijstand niveau.
  Indien de Nederlander in de bijstand komt..moet hij alles “opeten”
  Spaargeld minus een X bedrag, reeds afgeloste hypotheek, eventuele waardevolle auto mag hij verkopen.
  Dit is wederom je reinste discriminatie.

  Like

 4. laura van der storm zegt:

  Harry, jij bent de eerste die het heeft over die “ongeschoren smoelen” van oa Dijkhoff. Wat is dat met die mannen tegenwoordig? Ze moeten allemaal een snor en een baard. Zelfs de nederlandse journalisten in het buitenland doen mee. Alle Bners doen mee. Waarom willen die allemaal op een moslim lijken? Ze lopen al te heulen met de moslims, ze willen er ook nog op lijken!
  Ik heb tegen mijn zoon gezegd…als jij aankomt met een baard en snor, ben je je erfenis kwijt!
  Sorry, hier loop ik al een tijdje mee en moest het even kwijt.

  Like

  • Driek zegt:

   laura van der storm zegt:Harry, jij bent de eerste die het heeft over die “ongeschoren smoelen” van oa Dijkhoff. Wat is dat met die mannen tegenwoordig? Ze moeten allemaal een snor en een baard.

   Beste laura, ik heb al maanden geleden van mijn ongenoegen blijk gegeven over dat idiote modeverschijnsel, al die mannen, vooral die BNN- ers dragen een ringbaardje, ik vind het afschuwelijk.

   Like

 5. laura van der storm zegt:

  Driek, ik lees alles van je, maar dat heb ik even gemist :-((. Ben het helemaal eens met jouw conclusies bij de heer Bron. Chapeau. Blijf schrijven plse…

  Like

 6. Ik zou me om iets anders druk maken dan gezichtsbeharing zolang het een verzorgde indruk wekt. Te beginnen met de moedwillige valse voorlichting over het kostenaspect van al te ruimhartig beleid. En dan denk ik niet enkel aan financiële maar ook aan sociale, psychische, juridische en intellectuele kosten.

  Like

 7. Petecoole zegt:

  Wacht maar tot de verkiezingen naderen. Dan zullen onze Nederlandse hoog begaafde en geleerde politici weer om zich heen kijken naar de buurlanden en het ene na andere voorstel lanceren, met o.a. natuurlijk het afpakken van geld boven de 30.000 euro bij de ecovluchtelingen. (die zijn toch niet gevaarlijk)

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Stel dat de bidnegert in half Europa moet betalen om onderhouden te worden en in ons landje niet, stel dat, waar zou de Mohammed dan naar toe gaan????
  Juist.
  Sluit de grenzen.

  Like

 9. iemand zegt:

  Neem van die dijkhoff eens een drugstest, want die gast staat stijf van de opium/heroine/grafwiet

  Like

 10. rs zegt:

  Ik lees net dat Dijkhof over 100.000 vluchtelingen praat…………….

  en die houden natuurlijk OOK hun plek heel erg SCHOON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 11. Cathja zegt:

  Die Dijkhoff komt me zo langzamerhand mijn strot uit. Niet alleen met de kwestie of asielzoekers mee moeten betalen aan hun opvang en verzorging (ik zeg: ja, uiteraard!), maar ook met de aantallen op te nemen asielzoekers. Vanmorgen las ik in De Telegraaf al een aantal van 114.000 maximaal! Dijkhoff wil zich niet laten leiden door deze getallen; hij houdt vast aan ‘zijn’ 58.000 asielzoekers, want, zo zegt hij, we proberen de aantallen te verminderen, dus zijn eigen begroting is beter.
  Ook kwam mij ter ore dat geen enkele gemeente in Nederland nog asielzoekers mag weigeren. Iedereen wordt verplicht ze op te nemen.
  Ik krijg het gevoel van een oorlogssituatie/oorlogsdreiging! Elke dag die verhalen over ‘vluchtelingen’, knokpartijen, zaken onder de pet houden, niets vermelden over de afkomst van de daders, Syriërs die helemaal geen Syriërs blijken te zijn, maar Noord-Afrikanen……., etc., etc.!

  Maar het meest ergerlijke is: het zijn voor minstens 90% moslims. En daarvan hebben we meer dan onze buik vol.

  Like

 12. Pieter zegt:

  Misschien lost het niets op maar is dat een goede reden om geen bijdrage te vragen ?
  Alle beetjes helpen meneer Dijkhoff, bovendien kunnen zij meteen kennis maken met ons belastingstelsel en dat is goed voor de integratie zullen we maar zeggen.

  Nee, Dijkhoff liegt, hij heeft een dealtje gesloten met zijn coalitie-partner de PvdA, dat zit er achter.
  Het is niet zo dat de VVD opeens humaan geworden is want als de burger kan worden uitgeknepen zullen zij dat niet nalaten.

  Like

 13. Asielzoekers hoeven niet betalen voor opvang, tja weer zo’n uitspraak van een ongeschoren halvegare VVD politicus welke zich verhult in leugens en halve waarheden. Natuurlijk hoeven deze landverhuizers geen eigen bijdrage te leveren dat zijn we nu zoetjes aan wel gewend van de bestuurlijke elite, die eigenlijk hiermee wil zeggen: Weg met jullie!

  Maar een eigen bijdrage van deze volksverhuizing is niet de enige reden voor een aanzuigende werking mijns inziens. De enige reden voor deze asiel tsunami is de Europese-jihad welke onomstotelijk zich gaat voltrekken. Zijn de reguurders bij E.J.nu de enige die dit inzien? Het is toch een aan alle kanten plat gereden variatie op het ‘immigranten’ thema.

  Er zit een duidelijke structuur achter deze landverhuizing, Merkel & Juncker voeren doodleuk de leugenachtige consensus van Bilderbergconferenties en het NWO beleid uit. Zoveel stupiditeit van de bestuurlijke elite kan gewoonweg geen toeval zijn, de grote lijnen zijn generaties terug uitgezet en op nazi-roots gebaseerd. Het neofascisme en het corporatisme zijn feiten.

  Met dank aan de gekozen democratische volksvertegenwoordigers die sinds 1848 het zo gezellig met elkaar hebben in de Eerste en Tweede Kamer m.u.v. de PVV. Geert Wilders vormt de enige goede uitzondering op deze in beton gegoten regel als dank voor zijn prestaties om Nederland voor een groter islamitisch onheil te behoeden wordt Geert beloond met een cordon sanitaire en het stupide egoïstische, strategische stemgedrag van het electoraat dat het maar niet begrijpen wil…

  Like

 14. Peter selie zegt:

  Ach dommie, hoe haal je dat nu in je hoofd zelf voor hun onderhoud betalen? Hoe haal je t in je hoofd?
  In Nederland ben je onder de pannen aLs je binnen bent gevallen en roept “ASIEL!!!!!” Levenslang recht op verzorging. We hebben hier toch genoeg dwazen die dat voor ze willen doen en een andere groep bejaarden, zieken, gepensioneerden. Kijk nu van de 6 miljard die er te verdelen waren heeft mijn pensioen ook nog eens vier € 4,00 per maand ingeleverd. Conclusie: de belastingverlaging geldt alleen voor grootverdieners.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Neen, WIJ doorsnee Nederlanders, moeten betalen, en wel voor onze eigen ONDERGANG! Uiteraard zullen de politici, “van links tot rechts”, wel de vliegticket klaar hebben liggen, als de moslims overgaan tot de aanval op ONS ongewapende Nederlandse burgers!

  Like

 16. carthago zegt:

  Dijkhoff heeft overigens wel een verdacht groeiend kaliefbaardje,dit terzijde want dat kan bijna niet waar zijn.
  De” symbolische waarde van het innemen van diamanten en gesponsord jihadgeld “impliceert natuurlijk de enorme miljarden stroom die in de toekomst nodig is voor de tsunami. De lul verspreekt zich eenvoudigweg.

  Like

 17. Avidia zegt:

  Harry zegt:
  21 januari 2016 om 22:31

  Harry, we moeten gewoon kapot, onder de knoet van de PVDA, de PVV moet stuk, wij moeten stuk, de PVDA is een verwende partij, moeten altijd hun zin hebben, en denk maar niet dat ze zo sociaal zijn, ze willen gewoon de grootste zijn en het voor het zeggen hebben, het gaat om STEMMEN en MACHT, ik hoor mijn vader nog zeggen de PVDA ruineerd ons, het geld dat ze nodig hebben komt van rechts en gelijk heeft hij, meer dan de helft van de PvdA’ers zit in een uitkering, Wij PVDA geeft jullie een uitkering, jullie kiezen PVDA. Het is een partij die Nederland arm en kapot maakt !!! Erg genoeg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s