DE ‘BEIROETISERING’ VAN ONZE STEDEN IS VOLOP BEZIG

Screenshot_9

(Een exclusief interview met islamkenner Wim Van Rooy, door Koen Vermeiren)

Wim, onlangs is van jou een kanjer van een boek verschenen, ‘Waarover men niet spreekt’, waarin je een goed onderbouwd pleidooi houdt tegen de verdere islamisering van het Westen en tegen de politici, de media en de intellectuele elite die de bestaande problemen zelfs maar weigeren te benoemen. Het boek zou normaal bij Pelckmans worden gepubliceerd, maar werd uiteindelijk door De Blauwe Tijger uitgegeven. Kun je nog eens kort uitleggen hoe dat komt?

Toen de oeroude en katholieke uitgeverij Pelckmans in 2015 wilde samengaan met uitgever Harold Polis, was het evident dat de job van Karl Drabbe, die voor Pelckmans al jarenlang en tot ieders voldoening acquireerde, in gevaar zou komen. Immers: twee hanen in hetzelfde kippenhok, dat kan nooit goed gaan, zeker niet als je te maken hebt met Harold Polis, de politiek correcte Savonarola van het denken tout court, en met een nieuwe manager die over lijken gaat. Drabbe werd dus, zoals ik verwachtte, effectief ontslagen en mijn boek kwam in de mangel terecht van factoren waarop ik geen vat had. Zoals gezegd: een nieuwe en arrogante manager (Luc Willems), wiens ogen alleen uit cijfers bestaan, Harold Polis als policor-valbijl (het is de bijl van de Tsjechische auteur Ludvic Vaculic, wiens romans hij beslist moet gaan lezen) en mijn boek dat absoluut niet gewenst was: door geen van de betrokken partijen.

(Klik hier voor meer info over “Waarover men niet spreekt” en hier om het boek te bestellen)

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering. Bookmark de permalink .

9 reacties op DE ‘BEIROETISERING’ VAN ONZE STEDEN IS VOLOP BEZIG

 1. Sjaak zegt:

  Je waarschuwt er al lang voor dat de islam een ideologie is die niet strookt met onze westerse waarden en opvattingen. De gebeurtenissen in enkele Duitse steden, met Keulen als absoluut dieptepunt, maar ook in Zweden, hebben alvast één ding gemeen: politie, pers en overheid hebben er alles aan gedaan om dit islamitische geweld onder de mat te vegen. De daders werden dus gespaard en de slachtoffers aan hun lot overgelaten. Hoe kan zoiets in democratische rechtsstaten gebeuren?

  Deze fakten spreken voor zich en geven ons geen andere optie !
  DE ISLAM MOET VERDWIJNEN UIT EUROPA !
  NU-METEEN !

  Like

 2. Zelden iemand meegemaakt, die het allemaal zó rustig, redelijk en diepzinnig weet te analyseren als Wim van Rooy! Je moet toch wel finaal van het pad af zijn om d’ze gedachtegang als ‘neonazistisch’ weg te zetten.
  Wie lijdt er nu aan kretologie? Links of wij?
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. elisah zegt:

  Zijn boeken zouden verplichte literatuur moeten zijn voor politici.

  Like

 4. Pingback: DE ‘BEIROETISERING’ VAN ONZE STEDEN IS VOLOP BEZIG – Rechtsaf doorzee

 5. Guardiacivil zegt:

  Ik heb mijn comment direct op zijn blog geplaatst.

  Like

 6. Elena zegt:

  De link naar het filmpje van de beroving..is een hier geboren rifaap .
  Hopelijk wordt hij herkend door buurtbewoners of medescholieren aan zijn stem..

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad meneer van Rooy, de elites! En wie zijn deze elites dan, wel het hele zooitje zelfbevlekkers van het jaar 1968 en de opvolgende jaren, voornamelijk socialisten, groenen, anarchisten en links-liberalen. En dit zooitje heeft de PEST van het cultuurrelativisme, overal in de maatschappij ingespoten. In alle geledingen van onze samenlevingen in Europa woekert dat virus, en vooral de rode BOJAREN van het GEDROCHT EUSSR zijn ermee behept!

  Like

 8. JAN zegt:

  ” Dat het Westen in het algemeen aan ontkenning van de werkelijkheid doet. ” ( The writer tries to find a rational ground for the denial but as I see it that is not always important. Sometimes denial is just denial. In the sense that people refuse to see the reailty as it is. )

  En er is ten derde de jarenlange hersenspoeling door de 68’ers en hun nazaten. Hun cultuurmarxisme heeft onze geesten, ook die van de liberalen en de christendemocraten, volledig bezet, waardoor -zeg maar- een 25-jarige CD&V’er nagenoeg hetzelfde denkt als een PVDA’er. ( As I have always stated in this intelligent forum the blame is shared by all political parties . The so-called ” linkse kerk ” argument doesn’t hold water. )

  Ten slotte is er de ontzettend gebrekkige kennis van de islam, ……. Wie de islam echter kent, …… want de eigen bronnen kent men meestal niet, en daarvoor mogen we ons gelukkig prijzen. ( That is not exactly true. For the majority of muslims ” gebrekkige kennis ” is not a problem. Muslims are prepared to remain loyal to their prophet and their religion under whatever circumstances. Islam is not Christianity,Judaism or even Marxism. It is a dangerous cult.)

  Mocht men die oorsprongsbronnen terdege kennen, zou men ze ofwel onmiddellijk verlaten (dan is men apostaat en kan men worden gedood), ofwel wordt men jihadistisch salafist – wat velen dan ook doen. ( That is partly true. The step of ” onmiddelijk verlaten ” is taken by relatively few people while many others whose belief in Islam and the prophet of Islam is shaken remain loyal to their religion. I repeat that makes Islam a very dangerous cult and most of the danger comes from ordinary muslims who strive for the triumph of islam through their presence in non-muslim societies. ”

  Met deze migratorische stromen komen nagenoeg alleen moslims binnen …. ( That is why I believe terms like ” migranten” and ” vluchtelingen ” are inaccurate. )

  De vorige integratie is mislukt en ik zie niet in waarom deze zou lukken….. ( Even if the ” integratie ” were to succeed you would still have problems with muslims who are bent on changing the society gradually …..)

  De moslims die hier in de jaren zestig kwamen, beoefenden alleen die volksislam. Men had er geen last van ….. ( The so-called ” volksislam ” is also dangerous. It is like a viper in the grass. )

  Een hoofddoekje is vanaf dan niet zomaar een hoofddoekje, maar een vlag geplant in het hart van het Westen. ( Exactly! The same applies to mosques.)

  Het Westen is dusdanig gefeminiseerd via zijn Ikea-kastjes, de permanente human interest als berichtgeving en de metroseksueel dat het zich geen vijand meer kan voorstellen en nog minder het verweer ertegen. Tegen de biologie van de islam is geen kruit gewassen, en al zeker niet die van de consumerende westerling die zich kapot amuseert en entertaint. ( The West is not only ” gefeminiseerd ” but it has also become the culture of ” genot ” and ” hier en nu ” thereby creating a fertile ground for the spread of Islam.)

  De islam doet wat hij altijd al gedaan heeft: hij zuigt uit. Velen wijken dan ook uit en verlaten het zinkende schip Europa. ( Exactly! I have nothing to add in this regard. )

  Omdat links en rechts mooi samenwerken (rechts denkt aan het arbeidsreservoir en de downsizing van de lonen, links heeft de traditie steeds het kwade te omarmen: het is een onklopbaar duo), is er voor de vrije geest geen plaats meer. ( This proves that the so-called ” linkse kerk ” alone is not the culprit. )

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s