Veel “Syriërs” zijn Noord-Afrikanen

Screenshot_36

Behren-lès-Forbach, Frankrijk.

(Door: Bodo Bost – Vertaling: E.J. Bron)

Wat het asielbedrog in Duitsland bewoners van de Maghreb zo aantrekkelijk doet voorkomen.

Keulen en Parijs maken duidelijk dat veel van de zogenaamd “Syrische asielzoekers” in werkelijkheid uit veilige landen van herkomst in Noord-Afrika afkomstig zijn en alleen om criminele of islamitische redenen naar Duitsland gekomen zijn.

De massale seksaanvallen door islamitische mannen in Oudejaarsnacht bij het station in Keulen en elders, waarbij blijkbaar Noord-Afrikanen een maatgevende rol gespeeld hebben, en de mislukte aanslag met een bijl door een in Duitsland als asielzoeker geregistreerde Noord-Afrikaan in Parijs tijdens de herdenkingsdag voor de slachtoffers van het Charlie Hebdo bloedbad hebben duidelijk gemaakt dat er steeds meer Arabieren uit de Maghreb-landen in Noord-Afrika als asielzoekers naar Duitsland komen. De reden daarvoor zijn niet de politieke omstandigheden in hun landen van herkomst. Op dit moment gelden de drie Maghreb-landen Marokko, Algerije en Tunesië als de meest stabiele in de hele Arabische wereld. De reden respectievelijk de redenen voor deze massa-immigratie uit de islamitische wereld naar Duitsland zijn veelmeer de uitnodiging van bondskanselier Angela Merkel van afgelopen zomer en de ineengestorte bewaking van de EU-buitengrens in Griekenland. Dit is ook overal bekend geworden in de Maghreb-landen.

Inwoners van de Maghreb-landen hebben geen visum nodig voor Turkije, de trek naar Turkije en daarna naar Duitsland is zo groot geworden, dat er volgens de Deutschlandfunk de afgelopen maanden zelfs speciale goedkope vliegmaatschappijen in de Maghreb-landen zijn ontstaan die de asielkandidaten – waaronder niet weinig radicale islamieten die tot geweld bereid zijn – voor weinig geld naar Turkije te brengen. Van daaruit gaat het dan via een kort stuk oostelijke Middellandse Zee van zes tot twaalf kilometer naar Griekenland en daarna via de nog steeds open Balkan-route naar Duitsland. De kortere, maar gevaarlijker route via de beide Spaanse enclaves Ceuta en Mellila in Marokko, die met meters hoge hekken beter beschermd worden dan de voormalige interne Duitse grens, en de eveneens gevaarlijke boottocht over de westelijke Middellandse Zee laten de bewoners van de Maghreb inmiddels liever over aan de veel armere West-Afrikanen. Velen van hen verzamelen zich in hun landen om meestal vanaf de Libische kust met een rubberboot of oude viskotter naar Italië te komen.

De Noord-Afrikanen hebben het voordeel dat ze Arabisch spreken en zich daarom kunnen voordoen als Syriërs, die tot nu toe in Duitsland zonder asielprocedure een verblijfsvergunning krijgen. De overbelasting van de met de asielprocedures belastte bureaus en autoriteiten, evenals het nog altijd heersende gebrek aan afspraken, leiden ertoe dat het jaren kan duren voordat het opvalt dat een als Syriër geregistreerde asielzoeker eigenlijk een Marokkaan of Tunesiër is. Zo was de doodgeschoten dader met de bijl van Parijs, die uit Marokko afkomstig was, in Duitsland al drie jaar als asielzoeker met een uitkering onder tot zeven verschillende identiteiten aangemeld. Vermoedelijk heeft hij desbetreffend veel sociale uitkeringen ontvangen, die het hem mogelijk maakten een groot wapenarsenaal aan te leggen.

Dat Noord-Afrikanen zo snel en sterk aan emigratiebewegingen uit het islamitisch-Arabisch gebied deelnemen, heeft mogelijk met hun geschiedenis te maken. Hun landen werden pas na de Tweede Wereldoorlog onafhankelijk. Het verkrijgen van de onafhankelijkheid ging telkens gepaard met grote migratiegolven naar het voormalige moederland Frankrijk.

Nadat in het jaar 1962 Algerije onafhankelijk werd, bouwde Frankrijk complete satellietsteden aan de grens met Duitsland. Genoemd kunnen worden Behren-lès-Forbach of Far-Eberschweiler bij Saargemünd, beide op oogafstand van het Duitse Saarland. Ondanks het in 1963 gesloten Élysée-verdrag was Parijs blijkbaar bang dat de tot dan toe nog grotendeels Duitstalige Moezel-Lotharingers zich meer in richting Saarland zouden oriënteren, dat tot 1959 niet van Frankrijk werd gescheiden door een slagboom. Vanuit deze dichtbij de grens gelegen satellietsteden vroegen duizenden jonge Noord-Afrikanen bij de laatste massa-immigratie in het begin van de jaren-´90 asiel aan in het Saarland, om jarenlang sociale uitkeringen te ontvangen, voordat ze na de afwijzing van hun asielaanvraag naar hun Franse satellietsteden terugkeerden.

Bron:
www.preussische-allgemeine.de
Auteur: Bodo Bost

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Graaien, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Veel “Syriërs” zijn Noord-Afrikanen

 1. Sjaak zegt:

  En doof zijn ze ook nog !
  Daarom een zitting die op dove oren stoot !

  Like

 2. Pingback: Veel “Syriërs” zijn Noord-Afrikanen – Rechtsaf doorzee

 3. Dit is op Ronnydeemobile's Blog herblogden reageerde:
  Ja, je zou het niet denken he, je verwacht dat toch niet..

  Like

 4. carthago zegt:

  Grote kans dat Mergel rutte, pechdrol en ascher ook van een andere planeet komen.

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  Hoe lang roepen wij dat al niet?

  Like

 6. Pingback: ARABISCHE OF AFRIKAANSE VERKRACHTERS ZIJN DEZELFDE BARBAARSE BEESTEN! | eunmask

 7. Drs.P. zegt:

  Gohhhhhhhhhhh wisten we niet!!!!!!!!!!!!!!!!
  Criminele nageboortes ook wel benoemd als “Finnen” die hier de boel komen verzieken.
  Wanneer worden de mafkezen in den haag, berlijn. parijs en brussel nu eens wakker?????
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 8. ieznogoedh zegt:

  Ach, we weten allemaal wel dat marokkanen nooit te beroerd zijn om een (onverdiend) graantje mee te pikken.
  Overigens, een vroegere chef van mij, uit Jordanië, liet mij gesprekken met een in Spanje, ook Spaanstalige marokkaan voeren omdat hij zijn arabisch zo slecht kon verstaan. Kennelijk is dus het ene arabisch, het andere niet.
  Dat geeft dan weer te denken over hoe het mogelijk is om de Duitse “Behörde” zo makkelijk om de tuin te leiden. Want ja, daar zitten heel veel gutmenschen tussen.

  Like

 9. Drs.P. zegt:

  En dit soort criminele bruine ratten laag IQ nageboortes worden als statushouder midden in woonwijken geplaatst, midden tussen onze vrouwen en kinderen???? Zijn we nu helemaal compleet geschift geworden in dit land?? Het COA + “vluchtelingenwerk” zijn momenteel de meest criminele organisaties van NL!! No doubt about it!! Als we dan ook weten dat het COA een verlengstuk is van de (r)overheid in den haag dan weten we meteen dat dit alles doorgestoken kaart is!!!! In den haag moeten we zijn, met miljoenen en de zwarte slaapkamerratten en regeringsratten wegjagen!!!!!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 10. Wij hebben het hier echt helemaal voor elkaar. We nodigen de hele wereld uit om hier gratis in de hangmat te komen liggen. De hele omgeving van de hangmat moet vanzelfsprekend doen denken aan thuis want anders heimwee en zielepijn met bijbehorende schade en dus wordt de hele omgeving ook nog even verbouwd en lijkt op een filmset. Een uitkering hoort er natuurlijk ook bij en vrij vingeren is vanzelfsprekend want allemaal hoeren of homo’s. Wat nog niet echt opvalt zijn de lammen en de kreupelen, de verrotte gebittendragers de blinden en de doven die hier naar binnen stromen om gratis wat aan hun ongemak te laten doen.

  En dan heb ik de hele en halvezolen in levensgevaarlijke uitvoeringen nog niet genoemd die hier door hun land en familie al dan niet onder deelname door de dolhuisindustrie naartoe worden getransporteerd om de werkgelegenheid in de zieleknijpershandel veilig te stellen, alsof we zelf niet genoeg halvegaren vrij rond hebben lopen nu de gemeenten ervoor op moeten draaien in plaats van het Rijk. Het budget voor de verzorging van een beetje flinke mafketel is overigens 500 piek per dag per mafketel en wordt uit de AWBZ, de belastingpot dus, betaald. Door jullie dus en daarom zijn er in het verzorgingstehuis van de eigen oudjes geen koekjes meer bij de koffie, als ze al koffie krijgen. Het is dus niet alleen voor de eigen mafketels maar ook voor miljoenen buitenlandse mafkezen hier ‘vinger vrij’.

  Like

  • hendrikush zegt:

   !!!

   Like

  • Volkomen mee eens Breinbrouwsels! Welkom jihadies in het land der halvegaren en luchtfietsers jullie zijn de nieuwe uitverkorenen om de kwalijke gevolgen van de vergrijzing tegen te gaan, wat uitsluitend uit de koker van het corporatistische denken en doen komt. Jullie slechte gewoontes en monocultuur (Verkrachtingen, vrouwonvriendelijkheid, luiheid, niet tot integreren bereid zijnde, levenslang op een uitkering aangewezen zijn, zich hoofdzakelijk met criminele aangelegenheden bezig houden en massaal een diepgaande minachting tonen voor de Nederlandse cultuur) nemen de rest van van de Nederlandse bevolking op de koop toe (Kuch)….

   Like

 11. Veel “Syriërs” zijn Noord-Afrikanen, Tja respect voor de auteur van dit artikel, goed dat dit nog maar eens opnieuw aangehaald wordt. Inderdaad de politieke en bestuurlijke elite gaat totaal voorbij aan het feit dat andere nationaliteiten mee liften op de instroom van ‘zielige’ hoofdzakelijk jonge MANNELIJKE Syriërs.

  Vreemd dat er niets maar dan ook niets aan constructieve beleidsmaatregelen getroffen worden, hoorde Staatssecretaris Dijkhoff van Justitie die door het VVD opgeklopte en misplaatste gevoel voor adoratie voor deze VVD’er een ‘loodzware’ portefeuille toe gedicht wordt zeggen dat men hier in Nederland en Europa eerst maar eens 6 tot 8 weken moeten afwachten wat er met de afspraak die gemaakt is met de Sultan van Turkije terecht komt.

  Iedereen met een klein beetje gevoel voor de politiek en boerenverstand kan nu reeds inzien dat de gemaakte afspraak totaal niet werkt en ook de 3 miljard die voor deze afspraak gereserveerd moet worden, zijn er ook al problemen ontstaan. Enfin 2016 zal als ramp jaar te boek komen te staan mijns inziens en niet alleen in de eerste plaats door het migranten vraagstuk.

  Like

 12. ildiko zegt:

  http://index.hu/mindekozben/poszt/2016/01/21/akkora_peniszt_rajzoltak_a_sved_hoba_mint_egy_haz/ in Gotenborg hebben de mensen in de sneeuw zo een extra groot penis getekend als protest tegen massa verkrachting. De politiek correcte elite liet weghalen, maar toen er werden ze beschuldigd van vrijheid beperking, dus ze moesten zelf op de sneeuw een nieuw penis tekenen! Dit is ook SUPER leuk voor de carnaval!

  Like

 13. Frans de Wit zegt:

  Dat zijn de grote gelukzoekers en klagers dus. En vind je het gek dat ze geen respect tonen voor ons. Gewoon omdat wij in hun verhalen trappen, dan toon je toch aan dat hun slimmer zijn dan ons?

  Like

 14. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s