“We moeten de bevolking erop voorbereiden dat er ook in 2016 een miljoen vluchtelingen komen”

Screenshot_19

(Vertaling: E.J. Bron)

De CDU-buitenlanddeskundige Roderich Kiesewetter (foto) heeft zich tegen een bovengrens bij de opname van “vluchtelingen” uitgesproken. Hun aantal zou niet te beperken zijn, zei hij woensdag in een interview met “Focus”. “Als we de grenzen zouden sluiten, dan zou dat aanzienlijke gevolgen hebben voor de binnenlandse veiligheid. Die zou hier enorm onder lijden.” Veelmeer zou de bevolking erop voorbereid moeten worden dat er ook in 2016 een miljoen “vluchtelingen” komen, aldus Kiesewetter. PI denkt: Rijp voor het gekkengesticht!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, christendemocraten, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op “We moeten de bevolking erop voorbereiden dat er ook in 2016 een miljoen vluchtelingen komen”

 1. Edjan zegt:

  Ik denk dat er inderdaad ongeveer net zoveel komen als vorig jaar, waarschijnlijk nog (veel) meer. Het merkel is wel wat met haar kont aan het wiebelen maar doet niets. Er komt geen bovengrens, de grenzen worden niet bewaakt, laat staan gesloten, dus alles gaat “gewoon” verder.
  In dat geval komen er volgend jaar meer dan 2 miljoen in Duitsland aan en meer dan 120.000 in Nederland.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Edjan: 12.37. uur. Ik denk dat U volkomen gelijk heeft. En voor Nederland, kunnen we onze “borst”, ook wel nat maken. Ons “schoothondje van Merkel”, Rutte van de Vereniging Van Dieven, laat net zo goed iedereen binnen wandelen!

   Liked by 1 persoon

 2. joopklepzeiker zegt:

  roderikje zou zich beter op iets ander moeten voorbereiden .

  Like

 3. Guardiacivil zegt:

  Volgens de VN komen er 12.000.000, maar dit is ook een leugen, er staan 50.000.000 uit Afrikaanse landen te trappelen om de oversteek te maken.

  Like

 4. hendrikush zegt:

  Waarom snap ik dit nou niet? Als we ze niet toelaten wordt de binnenlandse veiligheid in gevaar gebracht en als we ze wel toelaten wordt de binnenlandse veiligheid ook in gevaar gebracht.
  Rijp voor een gesloten inrichting!

  Like

 5. tjonge zegt:

  “Als we de grenzen zouden sluiten, dan zou dat aanzienlijke gevolgen hebben voor de binnenlandse veiligheid. Die zou hier enorm onder lijden.”
  .
  ehmmm, kan iemand dit ff toelichten ????

  Like

 6. Cathja zegt:

  Welja, nóg een miljoen vluchtelingen erbij (xl 4, minimaal)! Hun aantal zou niet te beperken zijn? Dus zelfs niet als het er tien- of vijftien miljoen zouden zijn, koekwaus?
  Zijn ze krankzinnig geworden in Duitsland? Sinds wanneer is het in het belang van de binnenlandse veiligheid dat de grenzen wagenwijd open blijven staan? Zou het niet precies andersom zijn, Herr Kiesewetter?
  Voordat het Verdrag van Schengen van kracht werd hadden we altijd bewaakte grenzen. Hoe groot was het gevaar voor onze veiligheid toen? Vluchtelingen hebben we altijd wel gehad.
  Nu er zulke onmenselijk grote aantallen binnen komen, zou het dan niet logisch zijn om die grenzen nu te sluiten, meteen degenen terug te sturen die geen papieren hebben, of uit landen komen die veilig zijn, etc.?

  Inderdaad, deze man is rijp voor het gekkengesticht! Het is niet te hopen dat de Duitse overheid met dezelfde mening rondloopt als deze luchtfietser! Dan ziet het er niet best uit voor onze oosterburen!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 13.44. uur. Dat klopt Cathja. Als oud douane-ambtenaar heb ik ook menige dienst verricht aan de Nederlands/Duitse grens. De ellende is begonnen met het Verdrag van Schengen, toen honderden collega’s van de Douane en Marechaussee weg moesten van onze oostgrens. Vervloekt het Verdrag van Schengen, en vervloekt zij de EUSSR!

   Like

 7. Pingback: “We moeten de bevolking erop voorbereiden dat er ook in 2016 een miljoen vluchtelingen komen” – Rechtsaf doorzee

 8. Koos zegt:

  “Wenn wir diese zu einem großen Teil zur Grenzsicherung und zur Abweisung von Flüchtlingen einsetzen, wird die Kriminalität in Deutschland steigen”
  Wat een ongelooflijke eikel! In plaats van dat hij nu een lans breekt voor meer politie, gebruikt hij het tekort aan politie als excuus om de grenzen maar open te laten. Zet dan het leger in, sukkel!

  Like

  • tjonge zegt:

   je hoeft niet eens het leger in te zetten, europa heeft bijna 10% werkelozen, dus 50 miljoen mensen, waarvan de helft in de leeftijd tot 30 jaar.
   me dunkt dat je uit 25 miljoen jonge mensen een aardig leger douaniers kunt opleiden ?
   lijkt me win-win, grenzen worden bewaakt EN je lost de werkeloosheid op !

   Like

 9. Elena zegt:

  Ben veel te buhlondT en daardoor dom, om te kunnen begrijpen dat de binnenlandse veiligheid aanzienlijke gevolgen heeft bij het sluiten van de grenzen.
  Nahja, lijkt op moslim taal…die oorzaak en gevolg ook altijd verwisselen.
  -zucht-

  Like

  • kraftavilqa zegt:

   Dank U Elena voor Uw buhlonde uitleg, ik was ook al verward door dat statement over de gevolgen voor binnenl. veiligheid van het sluiten van grenzen. Enige duiding was hier zeker op z’n plaats de logica van de lijder aan linkse koprot is zoals gewoonlijk voor de normale mens niet te volgen.

   Like

  • hendrikush zegt:

   Dat “omwisselen” werkt inderdaad altijd. Zodra moslims anderen met veel kabaal ergens van beschuldigen kun je die beweringen terugspiegelen naar henzelf.
   Zouden ze zelf ook in de gaten hebben dat ze zich daarmee keer op keer verraden?

   Like

 10. Ron zegt:

  Het wordt tijd om dat zooitje omgeregeld uit het parlement weg te sturen, desnoods met een staatsgreep van NL soldaten. Idem voor de andere west-europese EU landen en het plaatselijke leger.
  Daarna de grenzen potdicht en meteen iedere immigrant die aan een Nederlandse vrouw zit meteen uitzetten. Ze zeggen allemaal dat ze uit Syrië komen, dus een boot volladen en terug naar Syrië sturen is dan mogelijk.
  Toch het verkeerde land? Hadden ze maar niet moeten liegen bij binnenkomst en hun papieren niet weg moeten gooien.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Ons parlement heeft al lang gecapituleerd. Kijk maar naar de voorzitter van de tweede kamer met haar dubbele loyaliteit.
   Er zijn nog zeer weinig kamerleden met enige geloofwaardigheid. De rest is stem- en klapvee. Transparantie heet dat; de transparantie van matglas.

   Like

 11. Jan zegt:

  Ten eerste bereiden die linkse gekken niemand ergens op voor. Zij confronteren ons met moordenaars en verkrachter en parasieten.
  Ten tweede doet deze linksdraaiende alsof het iets onvermijdelijks is dat wij hebben te accepteren, terwijl dat woestijn hier naar toe wordt gehaald en wel met scheepsladingen vol. Dat er zoiets is als niemand toelaten (afschieten is ook een optie zoals bleek*) komt niet eens bij hen op.
  *Steve Uncles
  https://ejbron.wordpress.com/2015/08/06/brits-politicus-eist-machinegeweren-tegen-vluchtelingen/

  Like

 12. Jan zegt:

  Vluchtelingen stenigen Hongaarse bewakers

  Ik vraag mij af wanneer het besef er eens is dat men dient te doden

  Like

 13. Jan zegt:

  Vandalism against Christian sites increased 20% in 2015

  Damage, fire, graffiti … The graves and places of worship are not spared. Christian sites in 2015 recorded an increase in violations of the order of 20%. They are numerically the most affected with 810 acts identified.

  Muslim places recorded, themselves, an increase of 110% damage – almost all of them to the mosques, not cemeteries. In contrast we see the opposite phenomenon in the Jewish community: synagogues impairments fell by 46% last year, while the cemetery desecrations have doubled. The two are undoubtedly linked: Enhanced protection of places of worship probably bringing the perpetrators of such acts to “defer” Burial.

  http://www.la-croix.com/France/Justice/Bond-des-actes-antimusulmans-en-2015-2016-01-20-1200732547

  Like

 14. Sjaak zegt:

  Veelmeer zou de bevolking erop voorbereid moeten worden dat er ook in 2016 een miljoen “vluchtelingen” komen, aldus Kiesewetter.
  EN OP EEN BURGEROORLOG !?

  Like

 15. Jean zegt:

  Dat dergelijke eikel heel Duitsland kan en mag beschadigen is niet belangrijk, dat 65.000.000 Duitsers totaal de vernieling worden ingedreven door dergelijke idioot met steun van die droge fluit is allemaal niet belangrijk, de postjes en de poen daar is het dat tuig om te doen.
  Normaal moesten die tegen een muur staan met de handen op de rug gebonden met voor hun een groep van 13 man met een vuurwapen waarbij niemand weet welk geweer geladen is en ‘pang’.
  Ik haat elke vorm van geweld maar die lafaards smeken erom.
  Retour met die troep vreemdelingen te beginnen met die perverse hitsige bokken.

  Like

 16. rightie zegt:

  Het stopt niet. Nu niet en nooit niet. Om de een of andere duistere reden laat men dit gewoon doorgaan. Tot men In Europa links een doodslag toedient gaat dit door.

  Like

 17. Anita zegt:

  Het is wel duidelijk dat Duitsland verloren is. Met zulke leiders heb je verder geen vijanden meer nodig. Ik hoop dat ze ooit ergens verantwoording af zullen moeten leggen.

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  [quote] Als we de grenzen zouden sluiten, dan zou dat aanzienlijke gevolgen hebben voor de binnenlandse veiligheid. [/quote]

  Ik ben niet de enige hier die aanstoot neemt aan deze uitspraak van die Vollidiot!
  Het erge is, dat de ‘Gutmensch’ een dergelijke uitspraak voor waar aanneemt en hem -zonder na te denken- opneemt in z’n rijtje andere mantra’s.

  Like

 19. Tistochwat zegt:

  Waar komen al die negers eigenlijk vandaan? Het lijkt wel alsof ze aan de lopende band worden uitgepoept door die vruchtbare broedmachines!

  Like

 20. Jan zegt:

  African Migrant Sneak Attack On A European Woman In Hungary

  Like

 21. Benesha zegt:

  Dus volgens hem is de binnenlandse veiligheid bedreigd als er niet nog meer van die lui binnen komen? Orwelliaanser retoriek kan niet. Draai gewoon alles om.

  Like

 22. Republikein zegt:

  Zijn de dwangbuizen uitverkocht?

  Like

 23. Frans de Wit zegt:

  Er is geen ontmoedigings beleid en dan volgen er nog jaren, mensen hun voorbeeld. En wij moeten niets, de regering verplicht het ons gewoon. Er is echt geen sprake meer van een democratisch besluitsvorming hoor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s